×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

По изчисления на Флагман.бг: Ген. Михо Михов бие Явор Нотев за 14-ти депутат от Бургас


По изчисления на Флагман.бг: Ген. Михо Михов бие Явор Нотев за 14-ти депутат от Бургас
Ген. Михов е един от най-приближените хора на президента Георги Първанов, очаква се именно той да е 14-тият депутат от Бургас след сложната формула по преразпределянето на мандатите
Тема в развитие
Битка за мандати: Стефан Кенов от ББЦ и ген. Михо Михов от АБВ влизат депутати от Бургас Волен Сидеров е политически мъртвец, не се занимавам с него! Патриотите ударихме в земята големите партии При 62% обработени протоколи в Бургаска област: ГЕРБ-39,14%, Патриотичен фронт-15,55%, а БСП-13,29% Снежина Маджарова на косъм от феномена 9/9, не й достигнаха 243 гласа да разбута листата на ГЕРБ Преференциалните изненади в Бургас: Марин Лазаров в ББЦ, Виктор Атанасов в БСП, Несрин Узун в ДПС Окончателно в Бургас: ГЕРБ - 36,26%, втори са ДПС - 15,56 %, Патриотичен фронт - 14,03%, а БСП – 12,32%. Виж мандатите (ОБНОВЕНА) При 30 % преброени бюлетини в Бургас: ГЕРБ води убедително с 41 %, Патриотите дръпнаха пред БСП в битката за второто място Реформаторският блок преброи над 10 хил. гласа в Бургаска област, водачът Марков с най-много преференции Гордостта на АБВ в Бургаска област е Малко Търново, резултатът им в региона - 4,5% Резултатът ни е по-висок от този, който ни чертаеха, постигнахме го с нови лица и идеи Еуфория в офиса на Патриотичния фронт в Бургас, очакват дори трети мандат ГЕРБ спечели и Несебър, Патриотичният фронт взе второто място (ОБНОВЕНА) При 10 % преброени бюлетини в Бургас: ГЕРБ – 43,9 %, Патриотичен фронт – 14,53 %, БСП – трети Първи прогнозни резултати за Бургас: ГЕРБ 6 мандата, БСП и „Патриотичен фронт“- по 2 мандата (ОБНОВЕНА) ГЕРБ смаза БСП в Малко Търново, патриотите – втори Валентин Касабов разгроми Сидеров и Бареков във Варна, печели два мандата Димитър Бойчев, ГЕРБ: Очаквах по-висока активност в Бургаски регион, първи сме, но има много неизвестни ГЕРБ печели изборите, седем партии влизат в 43-ото Народно събрание
виж още
скрий
08 Октомври 2014, Сряда, 04:09 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Колкото и да преразпределя математиката, няма как с толкова нисък резултат Атака да вкара депутат, казват експерти

Ген. Михо Михов – водач на АБВ, вероятно ще избута водача на Атака Явор Нотев като 14-ти депутат от Бургас. Колкото и да е сложна системата Хеър-Ниймайер, няма да може да бъде отреден мандат за Атака в Бургаски регион. Официалните данни от ЦИК за разпределението на мандатите в Бургас ще станат ясни по-късно в сряда.

Събират се резултатите от съответния регион на всички партии, минали четири процента на национално равнище, след което те се делят на броя на мандатите, които в Бургас са 14. В този случай се получава, че ГЕРБ имат 5,3 мандата, над 2 имат ДПС и Патриотичният фронт, а БСП – 1,87, Реформаторският блок има 0,9, ББЦ – 0,66, а АБВ – 0,48. Този остатък на АБВ няма как да се преразпредели към Атака, той ще остане или в АБВ, или можеше за него да спорят ДПС и Патриотичният фронт, както и да отиде като 6-ти за ГЕРБ, няма друг начин, коментираха експерти по сложната формула. Всъщност за въпросния 14-ти мандат по схемата, която проверихме на практика, биха спорили много политически сили, но не и Атака. При малко по-нисък резултат на АБВ, мандатът щеше да отиде в полза на ГЕРБ, обясниха експерти.

Изчисленията на този етап сочат, че 14- те бургаски депутати ще бъдат в състава, който Флагман още в понеделник вечерта съобщи:

ГЕРБ – Ивелина Василева, Димитър Бойчев, Иван Вълков, Диана Йорданова, Семир Абу Мелих, ДПС – Хюсеин Хафъзов,  Дурхан Мустафа, Патриотичен фронт – Валери Симеонов, Валентин Касабов, Реф орматорски блок – Костадин Марков, ББЦ – Стефан Кенов, АБВ – Михо Михов.

Днес, сряда, официално ще бъде съобщено как изборната рулетка е завъртяла имената.



8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
do vsi4ki
08.10.2014 16:31:49
2
0
dps trybva da ima 3 mandata
7.
до 2
08.10.2014 10:14:47
1
4
Сори, но определено не сте прав за селското стопанство - него успешно го съсипа некадърното адвокат-педерастче Филип Димитров. Впрочем, не е сигурно какъв беше той, защото беше толкова неориентиран и смотан, че сигурно и сам не е знаел комунист ли е или не.
6.
rusnak
08.10.2014 05:50:28
13
6
Русофоби.....мрете вие не заслужавате свободата. Нека ви гази пак башибозука. На там отиват нещата. Но главите ви са в задниците.Където бяха и когато водеха Левски на заколение само с три заптиета. Мръсна страхлива сган. Продажно и вечно неблагодарно племе. Вие ни Русия ни България обичате. Анатема
5.
da
08.10.2014 02:36:26
3
6
“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”

Русчук, 1-й Март 1886 г.

З.Стоянов
4.
c
08.10.2014 02:32:09
3
3
Капутин , отговори от колко години сме под съвецка окупация?????
3.
Lili
08.10.2014 02:30:43
4
7
И тази сган иска да се намеси отново във Европа и да почне своето ВЕЧНО завоюване:
- ту спасение на всички от турци
- ту спасение на всички от капитализма
- ту спасение на всички от фашизма
- ту сега нова идея за намесване не в своята работа – спасение от … направо даже не знам от кой? Хора със неправилен цвят на кожата? :) Или неправилна вяра? :) Или недостатъчно обичащи русията (русофобство – това като обвинение какво значи? откъде някой е длъжен да ги обича? да не са ми мои съотечественници???).

Всички проблеми на човечеството (ЕНЕРГЕТИЧНАТА, ПОЛИТИЧЕСКАТА И ВОЕННАТА, НА ПРЕСНАТА ВОДА, НА НЕДОСТИГ НА ХРАНА, ТЕРОРИСТИЧНАТА, ТОТАЛИТАРНИТЕ РЕЖИМИ) се решава със унищожаване на Русия. И това прекрасно са разбирали титаните на Европа.
2.
ss
08.10.2014 02:26:51
4
8
“По-страшното от комунизма е само това което остава след него!” – унгарски политик.
След съветската окупация СССР не само ограбва жестоко икономически България, но разрушава жизнеспособната й икономическа структура. Създава колониален изкуствен икономически придатък на съветската икономика, с морално остаряла технология (трудоемка, материалоемка, енергоемка, долнокачествена, неекологична, често повреждаща се и т.н. до безкрай), абсолютно нежизнеспособен извън насилствената съветска икономическа структура СИВ. Когато СССР и СИВ се разпадат придатъкът загива – българските стоки (скъпи, некачествени и съответно неконкурентоспособни), без никакви пазари на запад увисват и промишлеността загива. Селското стопанство е още по-трагично. То загива почти веднага – липсва му всичко – то е напълно декапитализирано, няма работна ръка тъй като заплащането в него е било до този момент мизерно, производството няма пазари – съветският не плаща а западният не купува, техниката е трагично изостанала – неикономична, калпава, съсипва земята, комбайните пилеят голяма част от зърното в сравнение със западните, тракторите не самохарчат като танкове, но и съсипват с теежките си вериги земята и т.н. Общо България е тотално съсипана поради самият абсолютно нерентабилен икономически модел, откъсната е от света поради изкуствената политическа изолация. На всичко отгоре БКП/БСП тотална мафиотска структура заграбва всичко което може да бъде ограбено от “общонародната собственост” – не само парите разпръснати в стотици трезори и трезорчета – стопански , политически, обществени, но дори и държавния и военновременния резерв, особено материалите от предприятията, източва всичко от последните посредством икономическата си номенклатура и силовите си бандитски формирования и т.н. Също безкрай. Ако социалистите които не са се нагушили, но продължават да вярват в БСП, се погледат ще забележат, че няма мутра и олигарх който да не произтича от техните среди. И че в партръководството им няма нито един беден човек, а почти всички са милионери. Ще забележат и какъв еморалът на социалистическите им лидери – от президента Първанов, чиито ловни хобита струват на държавата много повече от колкото тези на прословутия Кубадински. Че социалната им министърка Масларова се кичи с бижута като баронеса и навлича в обувки надвишаващи пенсията на няколко десетки пенсионери – и това по време на криза и т.н. За изброяването само на ффактите може да се напише многотомно издание. Е, стига толкова. И без това пак ще гласуват зомбираните им души за убиването и на последния шанс на децата на България.
1.
USA
08.10.2014 02:23:37
5
10
Неуважаеми съветски и комунистически мекерета, може ли някой да ми отговори само на един въпрос:
ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 1944 ГОДИНА Е ПО-РАЗВИТА ИКОНОМИЧЕСКИ СТРАНА ОТ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ, А СЕГА Е ИЗОСТАНАЛА ОТ ТЯХ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ?

REPLY
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори