×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За 8 март Перата се прибра при мама, ще чете за изпити


За 8 март Перата се прибра при мама, ще чете за изпити
Перата и двамата му авери няма повече да търкат наровете, ще си бъдат у дома, докато тече делото за побоя на охранителя в дискотека „Джубокс“
08 Март 2012, Четвъртък, 15:49 ч.
Автор: Бесове.бг

Съдът пусна от ареста и двамата му авери, с които преби охранител в дискотека „Джубокс“

Петър Низамов – Перата, Мартин Кавалджиев и Атанас Р. Вече няма да са зад решетките, след като днес съдът промени мерките им задържане под стража в по-леки – домашен арест. Още тази вечер Перата ще е при майка си, за която бе толкова загрижен и трогна съдията по време на заседанието в 13 часа, на което трябваше да се реши дали да търкат наровете в ареста тримата или да се облекчи положението им.

Тъй като нямало опасност да се укрият, съдът прецени, че могат да бъдат достатъчно дисциплинирани и тримата като седят по домовете си.

Приятелите на Перата въздъхнаха облекчено и казаха пред Бесове.бг, че сега не се чувстват толкова притеснени за неговото интелектуално развитие в университета. Перата щял да чете лекции по право и да се готви за изпити, а професорите щели да идват у дома му, за да го препитват по сложната юридическа терминология.


В категории: Темида


Флагман.БГ Напусна ни световноизвестен писател Напусна ни световноизвестен писател 01/05/2024, Сряда 11:30 0
8
Коментара по темата
8.
niki
12.03.2012 19:46:44
2
5
PERATA E GOTIN I NAISTINA E STUDENT I TO EDIN OT NAI DOBRITE.TAKA CHE KOITO GO NAREJDA BEZ DA GO POZNAVA DA SI PREHAPE EZIKA.
7.
niki
12.03.2012 19:46:44
1
1
PERATA E GOTIN I NAISTINA E STUDENT I TO EDIN OT NAI DOBRITE.TAKA CHE KOITO GO NAREJDA BEZ DA GO POZNAVA DA SI PREHAPE EZIKA.
6.
9
09.03.2012 11:48:37
3
0
WAZZ UB е международен проект.
На 9 април ще стартира най-съвременната интернет страница с патентована технология.
Интернет променя света и има достатъчно място за иновативни бизнес модели, които никога не са били направени преди. WAZZ UB е един от тези бизнес модели. За първи път глобално онлайн общество за споделяне на печалбата си със своите членове. WAZZ прави пари по много различни начини.
На този сайт ще се показват реклами и специални оферти. В действителност, WAZZ UB прави точно същото както компании като Facebook, Google, AOL и Yahoo, които предлагат безплатни услуги и печелят милиарди само чрез показване на реклами. Единствената разлика е, че WAZZ UB споделя своите печалби с регистрираните членове преди старта.
Регистрирай се във WAZZ UB, получи персонален код и покани още хора да направят същото. Изгради своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получаваш $ фактор 1. Колкото повече, толкова повече доходи. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора.
Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Печели се пасивно, без никакви задължения от ваша страна.
Линк за регистрация: signup.wazzub.info/?lrRef=453d749d
5.
перата хермафродита
08.03.2012 18:42:56
4
10
маикаму е виновна че го е родила изрода, само затвор за така утаика тапа.
4.
kiro k
08.03.2012 17:39:36
2
3
А , ако срещне теб коко и те ококи?
3.
коко
08.03.2012 17:35:43
3
13
Той сина на съдията, ходи на дискотека в някоя западно-европейска държава. Няма опасност да го срещнат. :)
2.
Професор
08.03.2012 16:37:13
0
7
Браво... ще го препитвам...по право на НК
1.
kiro k
08.03.2012 16:35:31
2
15
Интересно ми е ,утре,ако пребие сина на съдията,който го пусна днес,каква мярка ще има?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пожарникари проверяват храмове и църкви в страната преди Великден Пожарникари проверяват храмове и църкви в страната преди Великден Инспектирани са още манастири, хотели и хижи Служебният кабинет вдигна тихомълком заплатите на някои чиновници Служебният кабинет вдигна тихомълком заплатите на някои чиновници Областните управи ще получат след протестите над два пъти повече спрямо гласуваното от Денков Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Малчуганът е откаран в болница Избраха управителния съвет на "Фонда за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Избраха управителния съвет на "Фонда за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Днес се състоя учредително събрание на сдружението Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Любимката на Алек дории е направила и специална татуировка с името на Любо Родолюбци грабват пушките и веят знамена, за да почетат героите от Априлското въстание Родолюбци грабват пушките и веят знамена, за да почетат героите от Априлското въстание И преди 148 години, и сега има предателства, и те няма да спрат, каза Дончо Мърнков, който участват във възстановката в Копривщица DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл Хипермаркетът предлага на клиентите и партньорите си най-новите строителни материали и продукти След ЦСКА, Гриша Ганчев си избра друг клуб от елита След ЦСКА, Гриша Ганчев си избра друг клуб от елита Доскоро Пирин бе изцяло собственост на общината, но в края на миналата седмица бе даден старт на поредно преструктуриране на клуба Трудовите права на българите нарушени, шефовете ги принуждават да работят извънредно без пари Трудовите права на българите нарушени, шефовете ги принуждават да работят извънредно без пари Посетете страницата ни в Интернет, за да се включите в инициативата „Знам правата си на работното място“, призоваха от КНСБ Ето как тази участничка от Ергенът разбра, че има брат Ето как тази участничка от Ергенът разбра, че има брат Звездата от сезон 1 на романтичното шоу Александра не е имала никак лесно детство
Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници Напусна ни световноизвестен писател Напусна ни световноизвестен писател Пол Остър е сред знаменитите автори  Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Украйна няма достатъчно войници, за да спре Путин, пише пък „Билд“ Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори