×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Десетки ранени и арестувани след протеста срещу БФС


Десетки ранени и арестувани след протеста срещу БФС
унтът на феновете на агитки от страната превърна улиците на София в бойно поле. Много коли са опожарени
Тема в развитие
Вътрешният министър бил на кино по време на протестите и обявил, че нищо особено не се е случило 7 са в болница след снощните протести ПП-ДБ поиска оставката на вътрешния министър заради снощните размирици, ГЕРБ и ДПС го защитиха Полицаите спасили София от вандалски погром, иззели пиротехника, боксове, метални палки от запалянковците Десетки ранени и арестувани след протеста срещу БФС Васил Терзиев на протеста на агитките срещу БФС: Не си представях така началото на мандата ми Може ли БФС да остане без лиценз? Министър питал Боби Михайлов с какъв акъл опразва стадиона Боби Михайлов: Всичко прилича на саботаж! С какво ще помогне моята оставка? Гаврата на БФС с бургаските клубове продължава, вижте как човекът на Боби Михайлов мачка опозицията БФС не уби, а настърви опозицията Кои са бургаските клубове, които подкрепят Боби Михайлов и защо го правят Извънредно! Пред централата на БФС в Бургас ще ври и кипи на 6 април, готви се протест Бургас осъмна с плакати срещу Боби Михайлов Бургаските клубове „запалиха“ България за протести срещу Боби Михайлов Земетресение във футбола! 80 % от клубовете в Бургаско се готвят да напуснат първенствата на БФС
виж още
скрий
17 Ноември 2023, Петък, 06:37 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимка: БТА

Полицаи удряли безразборно посетители на заведение, след като в него влезли запалянковци

Полицията се очаква да излезе с повече информация след погрома в София, снощи. Бунтът на феновете на агитки от страната превърна улиците на София в бойно поле, съобщава БНТ.

Ситуацията ескалира до сблъсъци със силите на реда. Хвърчащи павета и камъни, подпалени коли и бомбички доведоха до десетки пострадали и от страна на гневните фенове, и от полицията.

Петима униформени служители са ранени.

НА ЖИВО: Фенове хвърлят бомби и ракети, опожариха полицейски бус край стадион "Васил Левски"

Хората от заведение до Спортната палата се оплакаха от полицейски произвол. По думите им, след като фенове от улицата влезли в него, полицаите, които ги последвали са удряли безразборно всички посетители. Използвали са и лютив спрей.

Васил Терзиев на протеста на агитките срещу БФС: Не си представях така началото на мандата ми

От СДВР са обявили брифинг за днес в 08:00 часа. От там обявиха, че вече са започнали действия по издирването на виновните за вандалските действия, сред тях фенове на столични, пловдивски и варненски отбори. Част от провокаторите – ултраси, са арестувани. Иззето е голямо количество пиротехника, сигнални пистолети, боксове, метални тръби и други забранени за носене на масови събирания предмети.

Фенове се събраха на протест с искания към ръководството на Футболния съюз и настояха за промяна в българския футбол, припомня Нова телевизия. Напрежението ескалира малко повече от час след началото на демонстрациите, а полицията използва водни оръдия, за да въдвори ред. 

На ул. „Гурко” в София има счупени коли, изтръгнати антипаркинг колчета, дори запален полицейски бус от протестиращите. Той е единствен за "Общинска полиция".

Щети има и по витрините на Министерството на младежта и спорта. Стъклата са изпочупени, а там полиция снощи не е имало. Огромен куп с павета беше охраняван от екип на столичния отряд за аварийна безопасност, за да не бъдат използвани от феновете.

Български автогол в размирна София класира Унгария за Евро 2024

Междувременно членът на управата на Българския футболен съюз Йордан Лечков след мача България – Унгария от Европейските квалификации в група G, завършил 2:2, каца, цитиран от БТА, че не приема събитията пред стадиона и из София преди и по време на срещата за нормални, но БФС няма вина за това. Той отказа да приеме, че централата е отговорна.

Бойко Борисов: До Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!

"За мене това не е нормална обстановка. Но не сме я продиктували ние. Протестите са срещу нас? Какво трябва да отговоря? Играе националният отбор. Не играят Лечков и Боби Михайлов. Президентът на БФС беше на вратата, така ли? Или Лечков игра?", започна бившият кмет на Сливен, един от славното поколение български футболисти от 90-те години на миналия век.

Питайте организаторите на протеста защо всичко се случи по този начин, призова Гозно

След това беше попитан как би коментирал обединението на фенове на Левски и ЦСКА, които скандираха заедно обидни епитети и определения към ръководството на БФС. Той само вдигна рамене и каза: "Аз какво мога да направя?"
 


В категории: Спорт


Флагман.БГ Напусна ни световноизвестен писател Напусна ни световноизвестен писател 01/05/2024, Сряда 11:30 0
18
Коментара по темата
18.
СИК трайно се е настанил във футбола
17.11.2023 09:20:52
2
11
Изриване до дъно на всичко гнило в БФС !
Мутри,тикви,бистришки тигри и други боклуци!
Перука- оставка !!!
17.
Ха ха
17.11.2023 08:55:50
5
7
Тиквоний може да е всякакъв, но с Боби Михайлов отдавна са във война. Затова от Пловдив толкова категорично отказаха да приемат мача. Домусчиев също отказа мача да се играе в Разград и се стигна дотам Бфс да се чудят за Кърджали което беше абсурдно.
16.
До 14
17.11.2023 08:52:59
2
13
От там идват проблемите на БФС и на България. Тиквонии еднолично командва цялата държава,БФС,съда,прокуратурата,митниците,златния гъол ,Арена Бургас и.н.
Случайност? Едва ли
15.
33
17.11.2023 08:48:26
6
1
Боби е велик , никой друг не можя до сега да направи това от БФС !!!
14.
До 11
17.11.2023 08:48:03
3
9
Да, официално премиер не може да смени президента на БФС, но Боби си подаде оставката след "учтива молба" от Борисов. И след като Борисов падна от власт същият този Боби моментално се завърна целия в бяло. Може и да е случайност, знае ли човек.
13.
Кико
17.11.2023 08:26:54
1
14
Да гледа чичо кмет в бургас си имаме и местен перукан че спорта в града цъфти наред с новата зала
12.
Р. Р.
17.11.2023 08:26:28
1
8
Мис Бони от София Прайд , Васко жълтурчето , Киро пръднята , Асан халката късат жартиери , че може протестите да се прехвърлят пред сградата на Лаборанта. Сглобката ще падне, в такава народна любов от всекидневни протести да продължи краткия престой на розовите комундели.
11.
До 10
17.11.2023 08:07:44
2
15
Премиер не може да смени шеф на БФС.
Това се случва на конгрес на БФС.
И да Тиквонии е в основата на проблема с корупцията и шуробаджинащината във футбола ,и в държавата ни.Всичко е батак,защото ни управляват мутри!
10.
Ха ха
17.11.2023 08:00:55
3
6
Тиквоний, който беше уволнил Перукан, във властта ли е?
9.
БОБИ
17.11.2023 08:00:46
0
3
Нема да

SEMANA

БФС-ето....!!!!
8.
Перукан и Тиквонии под ръка и аут от властта
17.11.2023 07:53:21
1
10
За да се кротне държавата ,иначе няма управия.
7.
НЕфен на Божков
17.11.2023 07:46:20
1
10
Васил Божков: Смяната на Боби няма да ни оправи, докато ни управляват бистришки тигри
6.
mda 3
17.11.2023 07:36:35
0
9
Вместо да се пенявиш и крещиш,пиши на кирилица,отворен......!!!!!
Изобщо не ти четох коментара,направо ти бих минуса....аман от такива мунчовци като тебе ,които пишат на шлькавица....!!!!
5.
Объркаха се
17.11.2023 07:34:15
4
5
От МВР . Провокаторите са на свобода . Протестиращите неведнъж скандираха техните имена . Ама работата е ни лук ял ни лук мирисал. Срамно е за управляващите от всяка една държавна структура. Но те не изпитват подобни чувства . При тях няма морал . Това е истината.
4.
Maria
17.11.2023 07:33:07
9
0
bosovete ot sporta sa mafia --- tova sa nai kradlivite hora -- vuv Amerika niama ministerstvo na sporta. Niama takiva kradlivi gluposti. Ako iskash sport -- ima chastni korporacii i sobstvenici. Durjavata ne se burka v tezi gluposti. I kato stane takava glupost -- chastnicite ste budat osudeni zastoto ne sa vzeli merki.
3.
*********
17.11.2023 07:26:23
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
С 2 думи
17.11.2023 07:08:07
6
5
Пръднахте на грездея на Перуков явно отбор черешка няма да взема пари от дан тан.
Бития бит асен василев ...василев
1.
ХЕИ
17.11.2023 07:05:52
2
22
Плешивецоооо, и ти и онзи с перуката сте за бесилото алчняри долниии
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пожарникари проверяват храмове и църкви в страната преди Великден Пожарникари проверяват храмове и църкви в страната преди Великден Инспектирани са още манастири, хотели и хижи Служебният кабинет вдигна тихомълком заплатите на някои чиновници Служебният кабинет вдигна тихомълком заплатите на някои чиновници Областните управи ще получат след протестите над два пъти повече спрямо гласуваното от Денков Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Малчуганът е откаран в болница Избраха управителния съвет на "Фонда за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Избраха управителния съвет на "Фонда за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Днес се състоя учредително събрание на сдружението Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Любимката на Алек дории е направила и специална татуировка с името на Любо Родолюбци грабват пушките и веят знамена, за да почетат героите от Априлското въстание Родолюбци грабват пушките и веят знамена, за да почетат героите от Априлското въстание И преди 148 години, и сега има предателства, и те няма да спрат, каза Дончо Мърнков, който участват във възстановката в Копривщица DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл Хипермаркетът предлага на клиентите и партньорите си най-новите строителни материали и продукти След ЦСКА, Гриша Ганчев си избра друг клуб от елита След ЦСКА, Гриша Ганчев си избра друг клуб от елита Доскоро Пирин бе изцяло собственост на общината, но в края на миналата седмица бе даден старт на поредно преструктуриране на клуба Трудовите права на българите нарушени, шефовете ги принуждават да работят извънредно без пари Трудовите права на българите нарушени, шефовете ги принуждават да работят извънредно без пари Посетете страницата ни в Интернет, за да се включите в инициативата „Знам правата си на работното място“, призоваха от КНСБ Ето как тази участничка от Ергенът разбра, че има брат Ето как тази участничка от Ергенът разбра, че има брат Звездата от сезон 1 на романтичното шоу Александра не е имала никак лесно детство
Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници Напусна ни световноизвестен писател Напусна ни световноизвестен писател Пол Остър е сред знаменитите автори  Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Украйна няма достатъчно войници, за да спре Путин, пише пък „Билд“ Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори