×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гаврата на БФС с бургаските клубове продължава, вижте как човекът на Боби Михайлов мачка опозицията


Гаврата на БФС с бургаските клубове продължава, вижте как човекът на Боби Михайлов мачка опозицията
Бившият съдия, наздирател и директор на Спортното училище в Бургас Димитър Костов си намери ново топло местенце - в Областния съвет на БФС, и сега го брани
Тема в развитие
Вътрешният министър бил на кино по време на протестите и обявил, че нищо особено не се е случило 7 са в болница след снощните протести ПП-ДБ поиска оставката на вътрешния министър заради снощните размирици, ГЕРБ и ДПС го защитиха Полицаите спасили София от вандалски погром, иззели пиротехника, боксове, метални палки от запалянковците Десетки ранени и арестувани след протеста срещу БФС Васил Терзиев на протеста на агитките срещу БФС: Не си представях така началото на мандата ми Може ли БФС да остане без лиценз? Министър питал Боби Михайлов с какъв акъл опразва стадиона Боби Михайлов: Всичко прилича на саботаж! С какво ще помогне моята оставка? Гаврата на БФС с бургаските клубове продължава, вижте как човекът на Боби Михайлов мачка опозицията БФС не уби, а настърви опозицията Кои са бургаските клубове, които подкрепят Боби Михайлов и защо го правят Извънредно! Пред централата на БФС в Бургас ще ври и кипи на 6 април, готви се протест Бургас осъмна с плакати срещу Боби Михайлов Бургаските клубове „запалиха“ България за протести срещу Боби Михайлов Земетресение във футбола! 80 % от клубовете в Бургаско се готвят да напуснат първенствата на БФС
виж още
скрий
29 Април 2022, Петък, 11:19 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка и видео: Георги РУСЧЕВ

Председателят на Областния съвет на БФС Димитър Костов отказа да даде документи на четири отбора за участие в Конгреса – заради страх, че ще гласуват против Боби Михайлов

Гаврата на БФС с четирите бургаски клуба, които бяха изключени заради подкрепата си към Димитър Бербатов продължава. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Президентът на ФК „Русокастро“ Димитър Пейчев, Искрен Пенчев от Обзор, Милен Божинов от ОФК „Странджа Агрокорн“ и представител на „Атлетик“ Каблешково посетиха Областния съвет на БФС на ул.“Васил Левски“ в Бургас, за да се регистрират за участие в насрочения за 20-ти май Конгрес, тъй като считат, че са редовни членове на сдружението и досега нямаха официално писмо, че са изключени. 

Те поканиха и журналист на Флагман.бг да ги съпроводи до футболната централа, но още щом видя камерата настоящият председател на Областния съвет на БФС в Бургас Димитър Костов настоя незабавно да напуснем публичната сграда.

„Не съм канил никого, махнете се!“, призова Костов, който в голяма част от трудовата си дейност е бил надзирател в Окръжния затвор на Бургас.

Впоследствие стана ясно, че той е отказал да предостави на 4-те клуба документи за регистрация.

Връчил им хвърчащ лист със спорна юридическа стойност, с който уведомил, че са изключени заради „системни нарушения на правилника на БФС“.

„Отказът да ни даде документи беше меко казано глупав. Не мога да приема, че участие в редовно свикан Конгрес за 18 март 2022 година е системно нарушение“, каза пред Флагман.бг Димитър Пейчев.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

 

Припомняме, че полузаконният Изпълком на БФС изключи със скандално решение преди месец и половина 104 клуба заради участието им в Конгреса, избрал Димитър Бербатов за президент. Става въпрос за аматьорски отбори. За професионалните БФС взе друго решение - да ги глоби солено. 

Обяснения не се дадоха, но след това настоящата власт във футболната централа буквално започна да мачка всички клубове, които не ги подкрепят.

Стигна се и до абсурдната ситуация да санкционират „Берое“ с 5 хил.лева заради плакат, на който е изписано „16 години стигат – време е за промяна“.

 Друг елитен клуб – „Черно море“ също пострада,  „Миньор“ Перник пък в последните си срещи е смазан от съдиите, а амбициите за елита – попарени.

В Бургас редица клубове също въстанаха срещу Боби Михайлов и като цяло регионът е сред най-дейните в опозиционната борба срещу настоящото ръководство на БФС.

Очаква се сериозен отпор и на Конгреса на 20-ти май, когато трябва да се гласува бюджетът на БФС. Ако финансовата рамка не бъде приета – на 25-ти май министърът на спорта Радостин Василев ще стартира процедура по отнемане на лиценза на БФС.

 


В категории: Спорт


Почина популярен журналист
Почина популярен журналист 09/05/2024, Четвъртък 10:44 0
8
Коментара по темата
8.
плажен волейбол
04.05.2022 20:18:17
0
1
Тоя плужек Костпв да си ходи! Нагаждач i podlizurko
7.
Пачи
30.04.2022 17:29:35
2
1
Страх,умират от страх
6.
На тия
29.04.2022 23:30:12
6
2
клубчета Костов им е връчил решенията на Изпълкома, за което реваха, че искат да ги видят, а пък сега не ги харесват! Момчета, я си сядайте на задниците! Нали чухте решението на съда за Бербатовия конгрес...
5.
А бе
29.04.2022 14:33:22
8
8
4 клуба,които с играчите си са 5 човека,смях,голям смях.
4.
Анонимен
29.04.2022 13:36:24
6
8
Ако не се вдигнем всички всичко ще е както сега мачкани от Боби и неговите мафиоти
3.
ГЕРБАВИ ТУМОРИ
29.04.2022 11:55:29
10
19
Този е пълен некадърник, и като надзирател и като директор. Слага, и гъзолизец. В затвора когато почна надзирател, облизваше хубаво гъзовете на други двама МИШОКА, Деян Костов и Дамян Манолов,/този орангутан, 5 пъти го късаха на психо тестовете/. А съдията и "надзирател" Костов, преди 10 години, ремонтна група на ВИК го бяха налазили, та поле жа с обинтована чутура бая време. Явно пак е време за ремонт, този път на цялата ВИК мрежа.
2.
Кирчо
29.04.2022 11:51:28
31
18
Тея селяндури пък не се спряха. Защо им давате поле на изява?
Грудово и Русокастро ли ще свалят президента на БФС?
Смешници.
1.
Фончо
29.04.2022 11:39:32
8
26
Тва тъпо джудже корумпирано едно време го драха на главната явно малко му е било мижурката на, боби
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бях в кома, с минимален шанс да оцелея, призна тази звезда от Ергенът Бях в кома, с минимален шанс да оцелея, призна тази звезда от Ергенът Тя гостува в подкаста "Не съм такъв човек", където разкри една строго пазена тайна Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Иво Петков е задържан, а Мерцедесът му иззет Рачков му се плаче от тази новина, ще загуби половин милион Рачков му се плаче от тази новина, ще загуби половин милион От няколко години насам Митко печели сериозна част от доходите си именно от участията си в мащабни рекламни кампании на популярна верига казина Бургаски моторист се блъсна с висока скорост в тротоара в ж.к."Изгрев", потроши се Бургаски моторист се блъсна с висока скорост в тротоара в ж.к."Изгрев", потроши се "Сузукито" му се преобръща и буквално пада върху него Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела Знаете, че има много случаи, в които майки посягат на децата си, каза Иванка Пеева Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" На стола на богаството срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Евтим, който ще навърши 56 години на 2 май, прави първите си стъпки в телевизията в легендарното „Ку-ку” Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица апочна ваксинацията на бременни жени в имунизационния кабинет на РЗИ Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Не е успял да картотекира три месеца няколко от зимните попълнения  Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Това е второто му подобно нарушение, разкри главен инспектор Пламен Николов
Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял  Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори