×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела


Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела
Не сме спокойни, защото продължават атаките на заподозрените в убийството на сина ми
09 Май 2024, Четвъртък, 09:25 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Знаете, че има много случаи, в които майки посягат на децата си, каза Иванка Пеева

Заподозрените в убийството на Пейо Пеев продължават да ни атакуват. Това каза в интервю за „Тази сутрин“ по бТВ майката на убитият авиоинженер. 

„Не сме спокойни, защото продължават атаките на заподозрените в убийството. Опитът им да вземат при тях децата също ни безпокоят“, сподели Иванка Пеева. 

Не мога да кажа, че се чувствам много добре при липсата на моя син, каза тя, след като водещата Мария Цънцарова я пита как се справя в месеците след загубата на Пейо. 

„Вчерашният ни протест беше заради несъгласието ни с решението на Апелативния съд Габриела Славова да е под домашен арест. Освободиха я под претекст да се грижи за внучетата ми, но без да обърнат внимание на доводите за нейното здравословно състояние – че е прекарала четири мозъчни инфаркта, което не се доказа с никакво изследване. Тепърва тя ще бъде изследвана, ще има срещи с психолози, психиатри, за да може да се вземе адекватно решение. Не знам кой от специалистите ще гарантира, че на децата няма да им се случи нищо лошо.“, заяви Иванка Пеева. 

„Това е много голяма отговорност. Знаете, че има много случаи, в които майки посягат на децата си... Ако се установи, че Габриела е убиец, защо ще й предоставяме момчетата?“, попита тя.

„Големият ни внук редовно се среща с психолог, както и ние. Социални работници идват на проверки, за да видят как се грижим за децата и в какво състояние са те. Контролът при нас е непрекъснат от инстанциите, които са ни ги поверили“, заяви майката на убития Пейо. 

Тя подчерта, че внучетата й са напълно здрави и твърденията на Габриела Пеева в съда са „неистина“.

"Габриела твърди, че двете деца са с хронични заболявания. Едното получавало астматични пристъпи, а другото имало ларингоспазъм. Тези неща са лъжа. Възможно е да е имало проблеми. Едното дете дойде с мелатонин и се опитваше да си впръсква вечер в гърлото. Бебето също беше с капки. Но децата нямат нужда от приспивателни“, обясни Иванка.

Тя сподели, че отношенията им с биологичния баща на малкото момче Велико Минков са добри.

„Той е баща, който има право да види детето си, въпреки че е бил ограничаван. Интересува се как е детето, купува неща, които са необходими за него. След като бе доказано, че той е биологичният баща, посещава детето често и полага грижи доколкото е възможно. В добри отношения сме и с неговото семейство. Всички сме пострадали – ние загубихме сина си, а те все още нямат достъп до тяхното дете и внуче“, каза още майката на убития авиоинженер.

Пред Нова телевизия пък сестра на Пейо Пеев - Милена Йорданова пък каза, че тъгата след убийството му е неописуема. Не пожелавам на никого това, добави тя. 

„Габриела Пеева и нейната майка Красимира Трифонова не искаха да общуват с нас и той казваше, че е по-добре да не се срещаме, да няма конфликти, децата да не стават свидетели на такива неща, да се търси само легален начин за решаване на проблемите”, разказва младата жена в "Здравей, България". 

„Двамата се запознаха преди около 7 години, събраха се, много бързо тя забременя. Според брат ми това беше желано. Той ѝ предложи брак, тя първо се съгласи, след това отказа да бъде сключен преди раждането. След това замина с него в Холандия, където да си взима изпити. Той се върна преди нея, защото имаше работа. Когато тя се върна, се скри от него. Нямахме информация дали детето е родено, кога. Криеше се. Нямахме никакъв контакт”, добавя тя.

Милена Йорданова изтъкна, че се е запознала с племенника си едва миналата есен, когато детето вече е на 6 години. Родителите ѝ имали контакт с внука си през годините.

Младата дама потвърди, че Пейо Пеев е имал съмнения дали не е тровен. „Една седмица преди убийството, той сподели за такова неразположение. Срещите се провеждаха пред нейния блок. Той отива и там вижда детето”, обясни Йорданова. Последният път, по думите ѝ, Габриела слязла в колата и донесла топъл шоколад. „На него му е станало лошо след това, едвам се е прибрал. На другия ден даде изследвания, нищо не се намери. Но започва да се притеснява”, разказа Йорданова.

Тя не е съгласна двете обвинени жени да излизат под домашен арест. „Имам опасения децата изобщо да се видят с тях. Това е опасно физически. За тях има обосновано предположение, че са извършили брутално убийство”, коментира Йорданова.

Тя обясни, че семейството ѝ също се притеснява за физическата сигурност на децата. „Допускам всичко”, заяви Милена Йорданова. Тя твърди, че брат ѝ е имал проблем да припознае детето си.
 


В категории: Животът


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
9
Коментара по темата
9.
СЪДЪТ,
10.05.2024 10:59:01
0
0
трябва "криво да седи, право да съди", според едни старинни думи!...
А НЕ ДА ПРЕВРЪЩА ОБЩЕСТВОТО НИ В БУНИЩЕ, срещу емблематичните 30 сребърника!
8.
ДА,
10.05.2024 10:45:01
0
0
С ПЛАН и точно разпределение на ролята и действията, които всяка от тях ще извърши за да изчезне "усложнението Пейо" от живота им, който са планирали за себе си!...
7.
НЕ,
10.05.2024 10:36:38
0
0
Не лансирайте тази теза за виновата майка и невиновата дъщеря!...
Това е цялостен житейски план на двете, създаден и обмислян далеч назад във времето преди фаталния за Пейо ден!
Така че, логиката изисква СЪДЪТ да си свърши работата СЛЕДВАЙКИ ЗАКОНИТЕ!
А те сочат - това е тежко престъпление, ПЛАНИРАНО ОТ ДВЕТЕ ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!
6.
Въййй, въй
09.05.2024 13:49:07
0
4
Очевидно е, че бабата (кандидат убийца) е забъркала всичко. Хората като нея, които са властни и държат контрола, контролират всички около себе си и когато го изпуснат, става страшно. Не оставят хората да дишат, а както и предполагаме - буквално. Дъщерята е жертва на майка си, подвластна и мекушава, но е голям човек, който трябва да се накаже с цялата тежест на закона. Като не е успяла да ú набие една майна навремето, сега ще отговаря за постъпките си.
5.
До 4:
09.05.2024 12:27:07
1
3
В ЕС- то?
То нали ОТТАМ иде тази СМЕЛОСТ, да продават душите си!
Много бързо се превърна в НОРМА това!
АНАТЕМА!...
4.
XX
09.05.2024 11:49:56
2
2
До 3

"Представителите на съдебната система в BG-то, съвсем се разпищолиха" - а как е в ЕС, как е?
3.
ДА БЪДЕ
09.05.2024 10:33:01
1
11
оповестен съдийския състав, взел това решение!
Очевидно е, че е получил съответните стимули, няма друга причина решението му да се разминава в такава степен със здравия разум!...
Дори формулировката му е несериозно-лекомислена!...
Представителите на съдебната система в BG-то, съвсем се разпищолиха, ачик-ачик демонстрират чувство на БЕЗСТРАШНА НЕДОСЕГАЕМОСТ!
2.
Геноциден
09.05.2024 09:46:01
2
4
Дайте й всичко, щом трепе значи върши работа. Колкото по-бързо се изчисти тази територия, толкова по-скоро ще се усмихне Господ. Провал.
1.
XX
09.05.2024 09:45:31
1
8
Тук е ЕС и убийцата е жертва.
Точка!
ПП. На когото не му харесва да отива в Северна Корея!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори