×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Еуфория на празника на Приморско! Хиляди на крака пред великия Васил Найденов (СНИМКИ/ВИДЕО)


25 Май 2017, Четвъртък, 10:46 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки и видео: авторът

Димитър Рачков сътвори невиждано шоу, а Преслава вдигна градуса на купона

Актьорът Димитър Рачков, естрадната звезда Васил Найденов и фолк певицата Преслава разтърсиха Приморско. Общината подари уникален концерт на своите жители и гостите на града на празничния 24 май. Поводът за него обаче не бе само Денят на славянската писменост и култура. Приморско вчера имаше двоен празник – чества и 20-годишен юбилей от създаването на общината.

От местната администрация се постарали с 10-дневна богата програма нито един от жителите и гостите на града да не скучае дори за една минута.



Официален старт на празненствата даде вчера кметът д-р Димитър Германов с емоционално слово. Гости на събитието бяха вицепремиерът по икономическите и демографските въпроси Валери Симеонов, областният управител Вълчо Чолаков, депутатът и областен лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев и Негово Високопреосвещенство Сливенски митрополит Йоаникий.



Вицепремиерът отправи поздравления към жителите на Приморско от името на министър-председателя и от коалиционното правителство. Освен здраве и просперитет, той пожела и успешен летен сезон. Приморско получи благословията и на Сливенския митрополит Йоаникий.



Официалните гости посетиха Исторически музей, където разгледаха изложените експонати. Те се запознаха отблизо с гостуващата изложба от монети на скитските царе и получиха подробна информация за ценните находки на музея. Най-голям интерес предизвика златното съкровище от времето на Александър Македонски, което бе открито миналата година в местността „Силихляр“ край Приморско. Безценната находка е разположена във витрина в новоизградения трезор на музея.



Хиляди изпълниха Амфитеатъра снощи на празничния концерт, който започна със самодейците от фолклорния ансамбъл „Приморско”. След като подгряха публиката, на сцената излезе младият талант на морския град – рапърът Крис. Момчето изпълни песни, чиито текстове са написани лично от него. 





Кулминацията настъпи с появата на комика Димитър Рачков. Многобройната публика искрено се забавлява на превъплъщенията на  водещия от „Господари на ефира“.



Скечовете на Рачков повдигнаха градуса на настроение, освен че благодари за поканата и похвали администрацията, актьорът пожела на кмета Димитър Германов догодина да стане министър-председател. Рачков се превъплъти а ситуацията стана истински нажежена с излизането на фолк певицата Преслава. Пространството пред сцената се изпълни с фенове, които пяха заедно със звездата.




Въодушевление посрещна и Васил Найденов, който изпя златните си хитове. Певецът дори направи жест, като слезе от сцената и се сля с тълпата от фенове. Истинска еуфория настъпи, когато при изпълнението на култовата му песен „Сбогом, моя любов“ небето над Приморско се озари  от пищна  празнична заря. Светлинно шоу постави финалните щрихи на празненствата по повод празника на Приморско и 20-годишнината от обявяването му за община.
















В категории: Приморско


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
10
Коментара по темата
10.
българските жители на Приморско
02.06.2017 13:19:02
0
0
Хората в Приморско искат условия за бизнес и спокойствие, а не джумбарета, Васил Найдонов и шоу програми. Чу ли тъп крадлив кмете?
9.
Ти-ри-ри-рам
26.05.2017 17:18:02
0
1
Кмете, докарай и Азис, за да стане педерастията пълна! Обади се на паркетния лъв Евгени Минчев да го организира!
8.
Германов
26.05.2017 12:24:36
1
2
Еуфория! Изправих цяло Приморско на крака пред великия... педераст!
7.
Германов
25.05.2017 21:17:24
2
4
Много си е хубаво Приморско със Циганите гласуват си за мен и си правя пачка ,абе последен мандат ми е .
6.
Чарка
25.05.2017 21:04:03
0
3
Дааа, така беше!
5.
Ема
25.05.2017 20:18:14
0
4
Бях отседнал в апартамент в „Гардения“.Пред комплекса пасяха коне.Страшна тъмница.
4.
Турист-културист
25.05.2017 19:53:50
0
7
Приятелски съвет до кмета на Приморско.Вземете се разходете по другите морски курорти и сами ще се убедите,че такова“ромско присъствие“няма никъде.Вашият град се е превърнал в развъдник.По избори-добре,но по време на летен сезон-отблъскващо.Никой голям и сериозен инвеститор не би инвестирал и това ви обрича на ромски туризъм.
3.
НЕ-е-е-ее
25.05.2017 17:52:47
1
5
Толкова мургави приморци–Рачков изпадна в ступор.През цялото време си стисках чантата да не ме оберат.УЖАС,КОШМАР.Приморско–Столипиново не ходете там.
2.
Jitel
25.05.2017 15:37:42
0
2
Г-н Кмет има още малко 2-3 улици за ремонт ,но нищо не се прави ,а гласувахме за Вас.
1.
ВЕЛКИЯ или ВелИкия , Айше Махмуд !?
25.05.2017 15:09:32
0
3
ВЕЛКИЯ или ВелИкия !?
Коригирай си заглавието Айше Махмуд !?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата 
Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори