


- Отвертка беше.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В момента на рибното тържище ври от прясна риба, а цената на чернокопа, сафрида и барбуна е повече от приемлива
Има си тънкости
Тайната на всичко е маринатата, в която ги правя
Архангеловден е вторият по значимост след Димитровден есенен празник на Българската православна църква
Правя ги с мармалад от сини сливи, но каквото и да сложите - ще станат уникални
На места – любимият за българската трапеза продукт, достигна невъзможни за джоба цени
Това зимно изкушение може дългo вpeмe да прави кoмпaния нa paкиятa ви
Първата глътка вино се излива на земята
Много подходяща за празнична трапеза
Това зимно изкушение може дългo вpeмe да прави кoмпaния нa paкиятa ви