Тенденции в сватбените менюта
12 Април 2016, Вторник, 04:01 ч.
Пет степенните менюта си остават на мода и през този сватбен сезон
Новият сватбен сезон е на прага. Какви са тенденциите, колко степенни трябва да са блюдата ви, какво да съчетават те, разказва най-голямата международна платформа, foodpanda.
Блок маса или индивидуално меню? Въпросът, пред който са изправени всички младоженци. Отговорът му се крие в предпочитанията на младата двойка, както локацията и часа, който са избрали за начало на веселбата. И двете крият своите предимства и недостатъци. Каквото и да изберете е необходимо да знаете колко от вашите гости имат специални хранителни навици – вегани, вегетарианци, колко от тях са диабетици или са алергични към нещо конкретно. Ако не сте сигурни може да заложите въпроса в поканата. По този начин ще отдадете специално внимание към близките си в най-важния ден от живота ви.
Пролетно-летните сватби предполагат по леки храни, но и достатъчно засищащи за 5-6 часовия маратон по танци. Ето защо foodpanda предлага да заложите на богата и разнообразна салата, която би задоволила предпочитанията и на най-капризните.
Предястието би могло да бъде пролетни рулца или гриловани тиквички, с мус от крема сирене. За основно, най-предпочитано сред месата си остава пилешкото – печено или на руло с плънка от зеленчуци. Свинското и тази година ще се среща, като другото най-често предлагано ястие. Каквото и месо да изберете, гарнирайте със зеленчуци, най-добре гриловани или задушени. Следястията са нещо полезно, тъй като практиката показва, че след много танци и наздравици, гостите огладняват така, сякаш не са хапвали нищо. Класически, десертът си остава най-чакания и жадуван момент, който е отреден за вкусния ритуал със сватбената торта.
Пет степенните менюта си остават на мода и през този сватбен сезон. Заложете на комбинация от месо и зеленчуци за основно ястие и не пренебрегвайте следястието. Не забравяйте, че трябва да нахраните първо очите, след това небцето и чак накрая стомасите.
В категории:
Животът







Ако се запишеш, ще съжаляваш, ако не се запишеш – ще съжаляваш два пъти повече: Коджа кая ултра!
21/04/2025, Понеделник 21:59
5

Младоженец избяга от сватбата с тъща си, сътвори нещо още по-гнусно преди това
21/04/2025, Понеделник 21:40
3

4 зодии, които имат невероятно шесто чувство
21/04/2025, Понеделник 21:20
1

Тайната е в продуктите: сладкиш без печене, любим на цялото семейство
21/04/2025, Понеделник 21:00
0

Бягайте далеч от тези зодии, те се обвързват много трудно
21/04/2025, Понеделник 20:40
0

Жена с трансплантирана матка роди здраво бебе в Англия, българин от Златоград е в екипа
21/04/2025, Понеделник 20:20
0

Невръстно дете падна от шестия етаж в Габрово
21/04/2025, Понеделник 20:00
1

Жените от тези зодии са истински кръвопийки
21/04/2025, Понеделник 19:40
2

Покойният папа отраснал с нашето кисело мляко, което баба му квасела в Аржентина
21/04/2025, Понеделник 19:20
2

Режа 1 картоф и мажа по лицето, отначало всички ми се смееха, но като видяха резултата, останаха без думи
21/04/2025, Понеделник 19:00
0

Зодиите, които ще се къпят в пари в следващите дни
21/04/2025, Понеделник 18:40
0