×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Делян Пеевски избухна: Премиерът да се погледне в огледалото – не вижда ли в него Прокопиев и кръга „Капитал”!


Делян Пеевски избухна: Премиерът да се погледне в огледалото – не вижда ли в него Прокопиев и кръга „Капитал”!
Темата "Хемус" не ме интересува, по слухове не работя, обясни депутатът от ДПС
17 Февруари 2016, Сряда, 11:00 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: Би Ти Ви

За забраната да ходи в Турция трябвало да се питат депутати, които преди били от ДПС


„Вижте, премиерът е хубаво сега да се погледне в огледалото и да види дали не вижда Прокопиев и кръга „Капитал” в него.” Това каза депутатът от ДПС Делян Пеевски в отговор на журналистически въпрос в парламента за това, че премиерът Бойко Борисов е спрял търга за АМ „Хемус” по слухове, че в него е замесен Делян Пеевски. 

Припомняме, че вестниците на Иво Прокопиев алармираха за това, че Пеевски е свързан с фирма, спечелила конкурса.

Депутатът от ДПС отказа да коментира по същество отмяната на обществената поръчка за „Хемус”. „Това е тема, която въобще не ме интересува. Аз по слухове не работя”, отсече Делян Пеевски.

По повод забраната му да посещава Турция той каза само: „Нищо не съм видял. Вие си правете сами изводите. Питайте други колеги, които бяха част от нас.”



В категории: Политика


Автор
13
Коментара
Край на тротинетките
Край на тротинетките 21/09/2024, Събота 09:53 2
Флагман.БГ Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Братът на Ружа Игнатова вдига сватба 21/09/2024, Събота 09:14 0
6 грешки по време на душ
6 грешки по време на душ 20/09/2024, Петък 21:20 0
Рецепта за паниран праз
Рецепта за паниран праз 20/09/2024, Петък 21:00 0
13
Коментара по темата
13.
учителка в начален курс до 10
18.02.2016 11:06:26
0
0
Браво, отговорихте правилно. Дайте си бележника-поставям Ви 6-ца.
12.
Майтап
17.02.2016 20:17:34
0
0
Какво излиза,че ДПС е единствената партия,която поиска да се разследва намесата на Турция и Русия.Майтап.
ДПС: Парламентът да проучи намесата на Турция и Русия във вътрешните ни работи
Партиите разбраха, че обществото е разтревожено за националната сигурност
по статията работи: iNews.bg | 17.02.2016 | 15:52 2 Виж всички снимки
Добави в Svejo
ДПС: Парламентът да проучи намесата на Турция и Русия във вътрешните ни работи
БГНЕС
Повече за:

България
намеса
национална сигурност
Русия
Турция

ДПС инициира създаването на временна комисия, която да проучи твърденията за намеса на Турция и Русия във вътрешните работи на България.

Четин Казак обяви пред журналисти, че са събрани 72 подписа на депутати от ГЕРБ, БСП, ДПС, БДЦ и Патриотичния фронт.

Реформаторският блок и АБВ са отказали да се подпишат, както и ПП "Атака".

Казак каза, че комисията ще бъде сформирана на паритетен принцип, но няма да включва независими депутати. Тя ще има два месеца за изясняване на обстоятелствата, изнесени в публичното пространство, сред които е и признанието на премиера Бойко Борисов, че Турция се меси във вътрешните дела на България и че Ахмед Давутоглу е бил предупреден, че това трябва да спре.

Комисията ще изиска информация за вмешателствата от всички компетентни органи – МВР, МВнР и службите за сигурност.

Според ДПС изнесените данни в последните седмици с основание будят тревога сред българското общество и поставят сериозни въпроси, свързани с националната сигурност, суверенитета и независимостта на вътрешната политика на България.
11.
Ротшилд
17.02.2016 17:20:48
3
4
Осрахте се до ушите с тоя Пеевски та Пеевски!Всеки ден Пеевски и пак Пеевски!Абе няма ли в тая държава един журналист да напише статия,в която да фигурира името Пеевски и най-накрая да упоменат,да напишат неговото предназначение.А то е,че Делянчо е "изтривалката" на Доган т.е "бушона",който рано или късно ще "гръмне".Такъв всъщност беше и Цв.Василев.Пеевски,Пеевски,та Пеевски и пак Пеевски?!?!?!?Деба тъпата държава,деба тъпия народ,деба тъпите журналисти!
10.
до 2 Д. Пеевски
17.02.2016 15:19:58
0
0
Г-жо ! Естествено като се погледна в огледалото виждам една мазна свиня дори малко приличам на див глиган , обаче с парите които съм окрал от всички вас мога да стана много готин
9.
ДЗП
17.02.2016 15:14:35
0
3
ДА ЗАКОЛИМ ПРАСЕТО ! ХА ХА ХА ХА АХ
8.
Българин
17.02.2016 13:39:36
1
9
Няма ли кой да заколи свинята?
7.
aytoski huligan
17.02.2016 12:33:57
7
6
Да е жива и здрава баба Меркел само тя ще сложи ред в тази държава , защото ние и нашите управници включително и Бойко за никакъв чеб не ставаме.Баба Меркел да се намеси още няколко пъти и много неща ще си дойдат на място.
6.
DOPALNENIE
17.02.2016 12:26:40
0
3
A TOVA SAS ZABRANATA ZA PEEVSKI I DOGAN OT TURCIA E ZA ALIBI
5.
bg
17.02.2016 12:23:27
0
8
PARITE S KOITO PEEVSKI RASPOLAGA SA KRADENI KAPITALI NA DPS IMA I TURSKI TAKIVA CELTA E IZPIRANE NA PARI I OVLADQVANE NA BG IKONOMIKA POD TURSKI KONTROL POSREDNIK I GLAVEN IGRACH E AHMED DOGAN I TOVA GO ZNAE VSEKI OT TEZI V PARLAMENTA
4.
aytoski huligan
17.02.2016 12:22:55
0
6
Това нещо се случи след "ПОКАЗНОТО ХАРИКИРИ"както обичам да се изказвам.Изгони Местан и защити Путин и хоп баба Меркел нареди -Амет аго и Дилян да бъдат одъфквани и изплюти от политическият живот на България.И Бойко на мига се зае със задачата , ще има и продължения.Ще наблюдаваме процеса с интерес.
3.
Бургас Р.Христова
17.02.2016 12:08:52
0
14
Г-н Пеевски, ,, крадеца вика дръжте крадеца''. Вие сте един представител на тази виц държава, в която повечето от хората получават 20, а харчат 200. От къде ги взехте Вие тези милиони? Отговорете не на хората, а на себе си- ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО.
2.
Бургас
17.02.2016 11:23:27
1
24
Интересно ми е г-н Пеевски Вие като се погледнете в огледалото какво виждате? Ей така, просто женско любопитство, нали знаете, присъщо на жените, все пак и аз съм жена.
1.
Бургас
17.02.2016 11:19:34
3
21
Е, г- н Пеевски, ако това е вярно, жалко, че ти взеха хапката от устата, че и голяма беше, а и нямаше да се задавиш от нея- гърлото ти е голямо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Георги Тошев показва филми за Татяна Лолова и Цветана Манева в Бургас Георги Тошев показва филми за Татяна Лолова и Цветана Манева в Бургас Прожекциите са на 3 и 4 октомври, ще има и литература Край на тротинетките Край на тротинетките Нарочна наредба вкарва ред в безразборната употреба на двуколесното 19-годишен младеж от Бургаско е загинал в катастрофа край Сливен 19-годишен младеж от Бургаско е загинал в катастрофа край Сливен В болница са закарани четирима души Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Константин казва "Да" на красивата Стефани, с която се запознал преди няколко месеца на технопарти Последна почит пред двамата загинали пилоти старши лейтенант Венцислав Дункин и подполковник Петко Димитров Последна почит пред двамата загинали пилоти старши лейтенант Венцислав Дункин и подполковник Петко Димитров "Черната кутия" на самолета ще бъде разчетена в Чехия Няма да вали днес, облачността намалява до слънчево Няма да вали днес, облачността намалява до слънчево Прогноза за времето - събота, 21 септември 2024 г.  "Градът на спасението": Как Созопол беше похвален от британските медии "Градът на спасението": Как Созопол беше похвален от британските медии На територията на днешен Созопол в древността се смесват двете култури Децата сами ще дойдат: Вкуска закуска „Ден“ от уникални продукти Децата сами ще дойдат: Вкуска закуска „Ден“ от уникални продукти Интересна идея за перфектната закуска Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е безспорен авторитет и обединителна фигура за актива в региона, а този път социалистите имат силен отбор, с който ще се борят за значително по-добър резултат Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Бургаският рецидивист Диян Тончев-Камбаната разбил устата на единия полицай, а после центрирал в лицето и медик от УМБАЛ-Бургас
Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Разследват възможен руски саботаж Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Ето откъде тръгват споровете за нейния пол Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Технологията анализира поведението на хората на обществени места, сравнявайки го с поведението на престъпниците Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори