×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Изплащат 200 млн. лева по "украинската помощ"
  • Судан обвини Египет за удари по въздуха в страната, Кайро отрече
  • Четирима ранени при тежка катастрофа на Подбалканския път
  • Най-малко две са жертвите на урагана "Милтън" във Флорида, унищожени са 122 къщи
  • Румен Радев заминава за Полша
  • ВСС заседава за последно по номинациите за главен прокурор
  • Софийският апелативен съд решава дали да остави Джейхан Ибрямов окончателно в ареста
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Арабските емигранти масово изнасилват европейки! Сматали ги за проститутки!


Арабските емигранти масово изнасилват европейки! Сматали  ги за проститутки!
Два свята, две култури, могат ли да съжителстват заедно?
04 Януари 2016, Понеделник, 21:41 ч.

В Норвегия правят секс-училище за араби, учат ги на европейски ценности

Норвежките политици искат да се въведе задължително сексуално възпитание за мигранти.

В момента мюсюлманите масово изнасилват европейки, защото ги мислели за проститутки поради странното за тях облекло. Те смятали, че така се обличат само леките жени.

Един от мигрантите споделя, че просто изживял истински шок, когато видял как ходят жените по улиците. Главите им не са покрити, краката им са на показ, полите им са къси, особено на момичетата. Разхождат се свободно без придружители, влизат в заведения и пият. Всичко това за нас е много объркващо, твърди  33-годишния африканец Абду Осман Келифа. Ние сме научени, че всяка жена трябва да си пази честта, а когато излезе на улицата сама и не е облечена спрямо традициите на Корана и лицето й не е забулено или поне няма забрадка, то тогава тя принадлежи на всички мъже, които я пожелаят.

А тези тук танцуват, прегръщат се и се целуват на улиците – какво да си помислим ние, пита мъжът, който се е записал в училището.

Сблъскването на две култури не е лесно и изнасилвачите се оправдават с традициите си и религията си. Масово зачестиха случаите на изнасилване, обаче мигрантите са категорични, че жените на улиците са общи, така пишело в Корана. Те без свян се нахвърлят и на ученички и дори на пораснали деца.

В Норвегия са се видели в чудо как да опазват дамите и непрекъснато ги учат чрез телевизията и вестниците как да избягват арабските мъже и как да се предпазват от изнасилване.

Училището за секс обаче едва ли ще помогне. Европейките няма да променят визията си и начина си на живот заради пришълците, а законът трябва да наказва с цялата си строгост разгонените мъже, смятат в социалните мрежи.

Не ние сме длъжни да се съобразим с техните традиции, а те с нашите, щом са избрали да живеят при нас, гневят се унижени жени.

В категории: Политика


11
Коментара
Всеки четвърти в света е луд
Всеки четвърти в света е луд 10/10/2024, Четвъртък 17:45 1
Идеалният дом за всяка зодия
Идеалният дом за всяка зодия 10/10/2024, Четвъртък 17:40 0
Прекрати гладната си стачка
Прекрати гладната си стачка 10/10/2024, Четвъртък 17:28 3
Флагман.БГ Наистина се е целувала с Енрике Иглесиас Наистина се е целувала с Енрике Иглесиас 10/10/2024, Четвъртък 17:24 0
Искате ли го в Биг Брадър
Искате ли го в Биг Брадър 10/10/2024, Четвъртък 17:18 0
11
Коментара по темата
11.
До SS
06.01.2016 16:16:26
1
1
Подкрепям напълно - тези навлеци вместо да уважават и се съобразяват с правилата на обществото в което са потърсили убежище нагло , грубо и безпардонно се опитват да налагат своите си маймунски правила и норми. Това е все едно някой без позволение да се настани в домът ви и да опипва , обарва и насилва собствената ви жена, дъщеря ...и пр. Е , за каква толерантност става изобщо въпрос тук ?
10.
SS
05.01.2016 20:08:16
0
7
Ега ти и нагляра долен, дошъл в Европа и ще се разпорежда като у дома си! Абе примат от каменната ера, като не ти понася европейската мода, аре марш обратно от където си дъшъл. Не носели забрадки и шалвари - ами как ще носят бе простак, да не са арабки, това са европейки. След като си дошъл сам по собствено желание тук на европейска земя, ще се съобразяваш с начина на живот, ти си НИКОЙ тук, ти си пришълец, така че местните не са длъжни да носят забрадки и шалвари. Ама в корана пишело еди какво си... абе какъв коран, какви 5 лева аре марш обратно в пустинята арабски примат! Ей народе събуди се, това е все едно някой да дойде у дома ви, и да започне да се разпорежда без да ви иска мнението, че и да ви налага неговите си болни фантазии! Не е далеч денят когато ще възкръсне онзи швабския вожд с мустачките и перчама сресан настрани! Концлагерите Аушвиц, Бухенвалтен, Освиенцим си стоят запазени, в режим стендбай... Ще има много работа за крематори! Оставка на всички политици които допуснаха вълна от главорези и унищожават Европа най старият континет, и съд и затвор за тях!
9.
*********
05.01.2016 15:52:46
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
haiduk
05.01.2016 11:12:49
0
12
Evropeici masovo trepqt emigranti- smqtali gi za maimuni
7.
12345
05.01.2016 10:53:30
0
15
Тяхните жени са най-големите проститутки дето ходят забулени а го поемат отзад
6.
тъп фрагман
04.01.2016 23:51:08
3
1
Какво са смА(я)тали
Неграмотни сте
5.
сталин
04.01.2016 21:55:56
3
21
ест абезяна ест проблем.у нас такие разстреляем.
4.
наблюдател
04.01.2016 21:51:50
1
21
Маймуни в НОРВЕГИЯ.Предстои битка с планетата на маймуните.
3.
бати бойко
04.01.2016 20:21:43
2
6
ние сме свикнали да работим и да решаваме проблеми от всяко естество , така че ако колегите ни от скандинавските страни имат проблем ,и ни помолят може да го решим 1-во . можем да им застраховаме жените . имаме опит и капацитет. 2-ро застраховаме според финансовата възможност на застрахования , с какви поли иска да ходи , по кое време , къде иска да излиза , с кой иска да излиза и съответно цената е според застраховката 3-то същото важи и за силния пол , нашите проучвания в тая област показват че мигрантите с по екзотичен цвят на кожата не правят много разлика от мъже и жени така че според зависи . 4-то ако финансите не са по възможност на скандинавските ни колеги имаме , изгодни лизингови схеми , разсрочено плащане и приемаме банкови гаранций само от рода на мама меркел. 5-то гарантираме перфектно обслужване и стриктно изпълнение на договорните условия .
2.
Smith
04.01.2016 19:44:35
2
36
Ще дойде новия лидер с мустачки, не се притеснявайте. С тези безмозъчни евро-политици, май ще е доста скоро, за съжаление!
1.
_nib_
04.01.2016 19:40:42
2
50
Фанал си рязаната работа под мишница,грабнал са от на майка си г.за и дошъл в Европа.И А ма тея тука не познавали неговата религия.Алоу.Аланколу.Марш обратно там където ти познават религията.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нужни ли са днес "Рейгъномика" и "Тачъризъм"? Нужни ли са днес "Рейгъномика" и "Тачъризъм"? Роналд Рейгън и Маргарет Тачър имаха значително влияние върху икономическите и политически промени в света през 80-те години на миналия век Промяна в цените на „Български пощи“ за изпращане на парични преводи Промяна в цените на „Български пощи“ за изпращане на парични преводи Цените на обикновените преводи са намалени с до 8%, а на експресните с до 14% Жена е загинала при тежката катастрофа, причинена от шофьор на БМВ Жена е загинала при тежката катастрофа, причинена от шофьор на БМВ Най-вероятно единият автомобил с висока скорост е преминал на червен светофар и е блъснал кола, потегляща на зелен сигнал Шофьор на "Арда Тур" взел на ръка пари от редовен пътник, за да не го зареже посред нощ на летището в Истанбул? Шофьор на "Арда Тур" взел на ръка пари от редовен пътник, за да не го зареже посред нощ на летището в Истанбул? По същия начин турският водач на автобуса изнудил и украинско семейство, което пътувало към морето, независимо че имали билети Ако смятате, че гласуването не е за вас, поговорете си с този човек на пл. „Тройката”. Може да размислите (ВИДЕО) Ако смятате, че гласуването не е за вас, поговорете си с този човек на пл. „Тройката”. Може да размислите (ВИДЕО) Има ли шанс 51-ото Народно събрание да донесе на България редовно правителство - вижте какво мисли Димитър Найденов - втори в листата на ПП-ДБ за 2-ри МИР-Бургас Скандал! Поискаха оставката на енергийния министър на РСМ заради българското ѝ гражданство Скандал! Поискаха оставката на енергийния министър на РСМ заради българското ѝ гражданство Искането е отправено от опозицията от СДСМ Кога ще е прожекцията на филма на Гунди в Бургас Кога ще е прожекцията на филма на Гунди в Бургас Димитър Маринов идва в Бургас, за да представи лентата  Глоби за тази мръсотия Глоби за тази мръсотия РИОСВ Перник санкционира Общината Севим Али и работещите депутати от ДПС, които защитават интересите на своите избиратели Севим Али и работещите депутати от ДПС, които защитават интересите на своите избиратели Зададоха множество питания, защитаваха ги, отстояваха каузите им и последователно работеха за разрешаването на неотложните проблеми Цъфнаха люляците. Какво означава това? Цъфнаха люляците. Какво означава това? Според народните вярвания това е предвестник на студена и снежна зима
Всеки четвърти в света е луд Всеки четвърти в света е луд Това сочи проучване Прекрати гладната си стачка Прекрати гладната си стачка Биршен Ибрямова бе помолена от съпруга си Наистина се е целувала с Енрике Иглесиас Наистина се е целувала с Енрике Иглесиас В интерес на истината в Инстаграм профила на Ивон гъмжи от кадри с популярни лица, като изглежда, че се стреми да общува с хора от по-високите кръгове на обществото Той тежи 190 кг, а тя само 50, но са страхотна двойка Той тежи 190 кг, а тя само 50, но са страхотна двойка Звездата от "Игра на тронове", който изигра персонажа на име "Планината", е основна атракция, където и да се появи със съпругата си Искате ли го в Биг Брадър Искате ли го в Биг Брадър Пацо готов да се върне веднага, ако го поканят Иван Станев след триумфа: Щастлив съм, че започнахме по най-добрия начин пред нашите най-верни фенове! Иван Станев след триумфа: Щастлив съм, че започнахме по най-добрия начин пред нашите най-верни фенове! Нефтохимик тръгна силно в европейските турнири  Загуби 13 млрд. долара за един ден Загуби 13 млрд. долара за един ден . Изпълнитeлният диpeĸтop нa LVМН и нaй-зaмoжният eвpoпeeц имaшe лeĸo бoлeзнeнa гoдинa, тъй ĸaтo пaднa дo пeтo мяcтo cpeд нaй-бoгaтитe xopa в cвeтa Шокиращи подробности за смъртта му Шокиращи подробности за смъртта му Тялото на 31-годишния Балдок е било открито в басейна на вила в покрайнините на Атина Джейхан Ибрямов остава в ареста за постоянно Джейхан Ибрямов остава в ареста за постоянно Според новите доказателства по делото Ахмед Доган имал намерение да убие Делян Пеевски БМВ мина на червено и удари друг автомобил, има жертва? БМВ мина на червено и удари друг автомобил, има жертва? Жестока катастрофа с летален край. При светофара на голямата Била", пише в единия пост
Велислав МИНЕКОВ, бивш министър: Велислав МИНЕКОВ, бивш министър: Нещастието на театрите се нарича делегиран бюджет Виц на деня Виц на деня - Какви са бъдещите ти планове?
- Ше обедвам.
- И'ам предвид по-дългосрочните!?
- Епа сигурно и ше вечерям!
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, обичам те! За теб бих отишъл и в ада!
- Ето, искаш да отидеш там, където е пълно с прелюбодейки
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На Адам никога не му се е налагало да слуша от Ева разкази за всички мъже, за които е можела да се омъжи.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори