×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Аз ще водя листата на ГЕРБ в Бургас, чакам потвърждение


Аз ще водя листата на ГЕРБ в Бургас, чакам потвърждение
Димитър Людиев е сред най-ерудираните общински съветници през този мандат
Тема в развитие
виж още
скрий
09 Септември 2015, Сряда, 10:28 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Имаше много общински съветници, които не бяха достатъчно активни, в новия ОбС трябва да влязат възможно най-много млади хора


Димитър Людиев е председател на групата общински съветници на ГЕРБ в ОбС Бургас. Той е сред най-ерудирани местни парламентаристи, които със сигурност ще са част и от следващия общински съвет.

-Г-н Людиев, как оценявате работата на този общински съвет? Имахте абсолютно мнозинство и вие диктувахте дневния ред.

-Според мен работата на настоящия общински съвет е много добра. Решенията, които бяха взети помогнаха за реализирането на важни проекти и показаха, че това е правилната посока и градът се развива балансирано във всички области и сфери.

-Но се създаде се впечатление, че това мнозинство изигра лоша шега не само на администрация, а и на ГЕРБ заради твърдоглавата позиция при отхвърлянето на определени докладни, предложени от опозицията.

-Мнозинството, което имаме е достатъчно отговорно. Не мога да разбера какво визирате и каква лоша шега е изиграло на администрацията. Ние преди да влезем на сесия достатъчно задълбочено дебатираме с експертите от администрацията всяко едно предложение. Коментираме ги и между нас и гласуваме по целесъобразност, а не водени от политически подбуди.

-Очаквате ли да се запазите мнозинството си?

-Ще решат бургазлии. Ако им харесва това, което се случва в нашия град нормално е да ни подкрепят, за да може да Бургас да продължи с динамичното си развитие и става все по-красив град.

-Всяка предварителна информация сочи, че вие ще бъдете водач на листата на ГЕРБ.

-Още не са ми го съобщили официално, но неофициално е така. Очаквам одобрението на листата до дни.

-А колко от настоящите общински съветници ще останат сред първите 20?

-Не мога да коментирам.

-Смятате ли, че част от колегите ви бяха апатични през целия мандат и не вземаха активно участие в работата на Общинския съвет?

-Да, определено. При това не само от нас, а и от всички групи. Имаше много общински съветници, които не бяха достатъчно активни и според мен в следващия ОбС трябва да влязат възможно най-много млади хора, за да им се даде възможност те да изразят своите идеи за развитието на града.

-Как ви се отрази тази смяна на опозицията? В началото беше хард, след това пък става прекалено креслива.

-Хард от гледна точка на изказвания, обиди, лични нападки, от такава гледна точка. На експертно ниво не мисля, че имаше разумна опозиция, с която може да се води сериозен и задълбочен дебат. При нас всичко беше надвикване, обиди и циркове.

-В тази връзка, очаквате ли една по-разумна опозиция в новия Общински съвет?

-Със сигурност би било приятно да се работи с подобна опозиция, ако я има.

-Сигурно наблюдавате процесите в другите партии. БСП например декларира навлизането на много нови лица от гражданската квота. НФСБ също е с амбиция да вкара нови лица в политиката.

-Дълги години Бургас беше управляван от БСП. Не вярвам бургазлии да не си спомнят начинът, по който се развиваше тогава градът и който се развива сега. Вярвам в мъдростта им и тяхната компетентност, че ще вземат възможно най-правилното решение.

В категории: Политика


7
Коментара по темата
7.
до ГЕРБЕРИТЕ
09.09.2015 23:26:17
1
6
Ние младите Ви Вярвахме,но се оказа,че и Вие сте корумпирани много и в крайна фаза.Герб-СУНГУРЛАРЕ ближе гъза на крадеца кмет Кенов и прави сделки с него за много пари.Поставят за кандидат кмет фиктивната Ирена Водева,на която Кенов вече е предложил зам.кметско място.Срамота,едно турско мекере иска отново да управлява в Сунгурларе за да окраде,неоткраднатото още от града ни.Много спите ГЕРБ,искате народа да ви вярва,а играете игри с ДПС.Опомнете се,идва Видов ден!
6.
избирател
09.09.2015 20:51:17
1
7
Аз като избирател и данъкоплатец не желая да плащам заплатите на тези послушковци и машини за гласуване, Та тези лелки от гЕРБ са там само за да си показват кичозните тоалети
5.
farisei
09.09.2015 13:27:42
1
2
Prostakelkata li pak shte wodi be?
4.
cnioeq
09.09.2015 13:16:01
1
12
Човека ви пише, че чака потвърждение(свише). Тоест нищо не зависи от него, така, че му "натрисат", точно когото си пожелаят. Другото, за активността. Къде живеете бе хора???? Каква активност... При нашите условия, активни са само двама или трима човека които прокарват тясно партийните и корпоративни интереси, всички останали са хора(силуети) без познания и компетенции, силно зависими(от собствената си несъстоятелност), които се явяват "машини за гласуване". Кои са тези грамотни и млади(най-вече) нормални хора които ще искат да влизат в ролята на "послушковци". Какво се правите на ударени, не мога да разбера????
Нищо ново, празни приказки и изтъркани клишета.....
3.
Ваня Иванова
09.09.2015 11:55:43
9
7
Успех, Митко!
2.
Мъдро решение
09.09.2015 11:43:19
4
22
НАДЯВАМЕ СЕ ЧЕ В НОВАТА ЛИСТА НЯМА ДА ПРИСЪСТВАТ СТАТИСТИ С АКТИВНОСТ НА ЕГИПЕТСКА МУМИЯ КАТО ДЕСЯТКАТА ОТ СТАРАТА ЛИСТА ВИОЛЕТА ИЛИЕВА.ТАКИВА БЕЗМЪЛВНИЦИ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАЕМАТ МЕСТАТА НА МЛАДИТЕ.ДАНО ДЕПУТАТА БОЙЧЕВ НЕ ВИ я НАТРЕСЕ ЗАЩОТО Е ПРИЯТЕЛКА НА СЕСТРА МУ ТАРАЛОВА.
НЕ СЕ ОГЪВАЙте ЛЮДИЕВ.
1.
бургаско магаре
09.09.2015 09:48:50
8
19
Тоя пък се пери, като петел - решавахте под диктовка - глупаво и мафийотски (идиотски). За преглед сте при психиатър, понеже сте в матрицата и ... вземате сини хапчета .. огледайте се, къде живеете.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Слави затваря телевизията? Слави затваря телевизията? Два негови проекта вече тръгнаха по Би Ти Ви Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово  Във вестника на „Хизбула“ пишело, че ливанецът, който е наредил терористичния акт на бургаското летище, е изчезнал безследно  Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Всяка неделя Рачков ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме При използване на „швейцарското правило“ за вдигане на пенсиите се взема предвид не само ръстът на доходите, а и инфлацията в страната Бизнесменът Йоско Алипиев застана начело на ДПС-Ново начало в Бургас Бизнесменът Йоско Алипиев застана начело на ДПС-Ново начало в Бургас Той е ново име за политиката, но има богат опит в реализирането на редица обществени каузи Предизвиква мъжете със знойното си тяло, провокира с него и завистливите си колежки Предизвиква мъжете със знойното си тяло, провокира с него и завистливите си колежки Определено знае как да провокира  Направи голямо шоу в новото предаване на бТВ Направи голямо шоу в новото предаване на бТВ Докато с Ути Бъчваров опитваха да познаят възрастта на чаровен готвач на име Мартин, Лара не само остана впечатлена от външния му вид, но и направи шеговита закана Диетологът д-р Георева съветва: Ако искате десерт, изяжте го с удоволствие и без чувство за вина Диетологът д-р Георева съветва: Ако искате десерт, изяжте го с удоволствие и без чувство за вина При гладуване тялото ви „похапва“ от собствената ви мускулна тъкан, не от мазнините Ще плати ли неустойка след трагедията с пилотите ни заводът, в който е извършил ремонт на самолета Ще плати ли неустойка след трагедията с пилотите ни заводът, в който е извършил ремонт на самолета  Това няма да върне нашите колеги, коментира министърът на отбраната ген. Атанас Запрянов Цанко с нов подвиг, преплува 120 км в Дунав Цанко с нов подвиг, преплува 120 км в Дунав 37-годишният бургазлия тръгна от видинското село Ясен, а финалната му точка бе на историческо място - кораба “Радецки” в Козлодуй
Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори