×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мургава мутра преби жена експерт от ЮНЕСКО и мъжа й в Синеморец, детето им вдигало шум


Мургава мутра преби жена експерт от ЮНЕСКО и мъжа й в Синеморец, детето им вдигало шум
Хотел "Асти" в Синеморец, където се разиграл екшънът
18 Август 2015, Вторник, 15:32 ч.

Бабаитът натръшкала двамата на земята


Експерт от ЮНЕСКО и съпругът й бяха натръшкани на земята от непознат мъж в Синеморец в събота. Причината е, че двегодишната дъщеря на семейството вдигала много шум. Това разказва пред "Телеграф" пострадалата Лили Вълчанова, която живее в Ню Йорк. Тя и съпругът й Брадли Грей, който работи като икономист по здравеопазването в САЩ, дошли на почивка в България и отседнали в хотел "Асти".

Малко след 16.30 часа в събота момиченцето и с година по-малко от него дете си играели с чешмата в двора на комплекса. "Очевидно двете са вдигали шум с водата и това е раздразнило една двойка, отседнала в хотела", споделя Лили. Едър мургав мъж, който по думите й приличал на мутра, заедно с едрогърдата си половинка отишли при малката Карли и приятелката й и започнали да им се карат. Тогава се намесил бащата на Карли.

"Той не знае и дума български, а тези двамата - никакъв английски. След няколокосекунден опит да се разберат видях как непознатият хваща съпруга ми за гърлото и го хвърля на земята", спомня си Лили. Тя извикала: "Не пипайте мъжа ми", но тогава непознатият я хванал за лицето и я блъснал на земята. Двамата съпрузи станали и тръгнали към рецепцията, но непознатият ги настигнал, ударил Лили отново по лицето, а след това натръшкал отново нея и съпруга й на земята. Насилието било съпроводено от крясъците на жената на нападателя: "Вие сте утайка щом се жените за чужденец. България е само за българите!"

Някои от гостите на хотела чули крясъците и повикали полиция. След като сложили край на разправията, ченгетата установили, че Лили и Брадли нямат наранявания. "Бяха им съставени предупредителни протоколи да не се занимават повече едни с други", обясниха от полицията в Бургас.

В категории: Крими


14
Коментара
Станала е още по-красива
Станала е още по-красива 21/09/2024, Събота 15:00 0
Той не само е слаб, но и рус
Той не само е слаб, но и рус 21/09/2024, Събота 13:14 1
Флагман.БГ Племенникът й я обра, задигна й 50 бона Племенникът й я обра, задигна й 50 бона 21/09/2024, Събота 13:00 0
14
Коментара по темата
14.
off
19.08.2015 08:28:57
0
1
Мецо, много си тъпа ма пача. за твое сведение имам дете и е възпитано. не пречи на околните и се съобразява къде е и какво прави. за разлика от такива като тебе, които нямате грам мозък в главата, а само едно празно самочувствие.
13.
Анаболния
19.08.2015 07:50:41
0
2
Писнало ми е от деца кретенчета и тъпите им родители. Разпищяло се онуй ми ти олигофренче, целия плаж го гледа, а майката-английска свиня заровила зурла в пясъка и спи.А ти Меца ли си, хипопотам ли си (номер7) си почивай като ти пробиват с бор машина, животно глупаво.
12.
Питащ
18.08.2015 23:07:31
1
0
Аноболния мургъв мъжага , тел ?
11.
Един
18.08.2015 23:03:30
2
3
Що за изрод трябва да си да налетиш на родители на 3-4 годишно дете? ЗАЩОТО СИ ИГРАЛО И ВИКАЛО , КЪВ СИ ТИ БЕ РАМБО?!? ДА ТИ .... И НА КРАВАТА ТИ БЕ БОКЛУК !!!
10.
Не Българин вече
18.08.2015 22:55:51
3
2
Абе педеали лично познавам пострадалите (страшно мразя американци европедерасти и балкански такива) но в случая онзи анаболен боклук и ку... та му нямат никакво право на тоз боклук бих му ..... пратил адреса си и тел номер за да си поговорим. Виктор В.С.
9.
патриот
18.08.2015 19:37:54
9
7
Като работи в ЮНЕСКО та какво от това - поредната предателка на БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8.
bradley
18.08.2015 18:14:24
3
13
българия е ударила дъното и копае стремглаво надолу.

Бегайте докато не е станало късно
7.
Меца
18.08.2015 18:02:37
4
10
До супер
Ти май си въпросната едрогърда жена...и очевидно деца нямаш (за наше щастие).
Такива пикли като теб ходят на слАнчака, ти пари ли нямаше? Случката се е разиграла след часовете за отдих, 2-4, така че ако искат и с бор машина ще пробиват! А това че тъпирът, с който се съвокупляваш е решил да налита на бой на жена!!!!! Вместо да направи забележка? Това е ненормално!
6.
Холандската Преса
18.08.2015 17:59:29
8
2
Радвам се че не съм в България, духайте арабския хуй!
5.
супер
18.08.2015 17:30:38
16
8
Само така се прави с некултурните хора. Писнало ми е от кресливи и невъзпитани деца, а родителите им, които не са ги научили да се съобразяват с околните това заслужават.
4.
Меца
18.08.2015 17:23:12
3
4
До иван
Ванка, а нашите приятели зад граница как да ги виждаме, а семействата ни? Аз например нямам пари до Гърция да ида, камо ли в бяла Европа или на друг континент!!! И се моля близките ми да си дойдат на две-три години един път, да се видим, а гледай, то за страх
3.
Мръсни мутрафони
18.08.2015 17:20:00
4
10
Как може такова нещо, да ходиш да се караш на деца на 1-2 годинки, ами отиди и се разбери с родителите, защо трябва да се стига до насилие, писнало ми е от такива грухтящи човекоподобни!!! То като удари сутрешната порция анаболи и превърта, бе! И тая проста плющялка, жена му, ще се пише патриот, едва ли не от любов към родината го правят, лелееее
2.
иван
18.08.2015 13:40:34
8
33
абе хора стойте си в щатите или идете на почивка на някое нормално място ,луди ли сте да идвате в бг и то на морето
1.
...
18.08.2015 13:26:47
10
21
Върнахте хората в деветдесетте години, искахте получихте това е вашия модел американски граждани.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Заснеха торнадо край Ахтопол (ВИДЕО) Заснеха торнадо край Ахтопол (ВИДЕО) Смерчът, е силен атмосферен вихър, който образува въртящ се стълб от въздух, свързващ повърхността на земята с купесто-дъждовен облак Намери си нов мъж, пак е богат Намери си нов мъж, пак е богат . Миньончето често качва красивите цветя, които получава от феновете си, но дали и този е едни от тях, остава само да гадаем Странният зевзек, който прави салта по центъра на Бургас, спипан надрусан с пико, амфети и бензодиазипин Странният зевзек, който прави салта по центъра на Бургас, спипан надрусан с пико, амфети и бензодиазипин 47-годишният софиянец бил зад волана на товарен автомобил Ситроен "Джъмпер", когато ченгета му показали "стоп-палка" Милиони клиенти на Temu изтръпнаха от тази новина Милиони клиенти на Temu изтръпнаха от тази новина В пoпyляpнoтo "тъpжищe" зa ĸpaдeнa инфopмaция ВrеасhFоrumѕ пoтpeбитeл oбяви, чe paзпoлaгa c пoтpeбитeлcĸитe и личнитe имeнa, aдpecитe, тeлeфoнитe и пapoлитe в xeшиpaнa фopмa нa 87 млн. пoлзвaтeли Силна буря удари Халкидики, българи бягат от стихията Силна буря удари Халкидики, българи бягат от стихията Хотелиерите съобщават, че поради лошото време туристите напускат по-рано, масово се анулират резервации за следващата седмица Как да си гарантирате безпроблемна покупка на жилище Как да си гарантирате безпроблемна покупка на жилище Съвети при сделка с имот Първи сигнали срещу изборна търговия - дърва срещу гласуване Първи сигнали срещу изборна търговия - дърва срещу гласуване Не трябва да се допуска изкривяване на вота на гражданите. Ще бъдем безкомпромисни в нашите действия, имаме и организация за съвместни действия с прокуратурата и колегите от ДАНС, има и вече изготвен междуведомствен документ за това, обяви служебният вътрешен министър Слиза от сцената и спира с концертите, бил вече на 78 години Слиза от сцената и спира с концертите, бил вече на 78 години Композиторът и музикант Митко Щерев слага край на кариерата си Сензационен обрат с подобрения рекорд на Стефка Костадинова Сензационен обрат с подобрения рекорд на Стефка Костадинова Специалистите нищят постижението на Ярослава Магучих, тъй като след това тя имаше състезания, на които дори не стигна 2 м. при скока на височина Той не само е слаб, но и рус Той не само е слаб, но и рус Геро е неузнаваем
Трафикът е кошмарен на този пункт Трафикът е кошмарен на този пункт Движението непрекъснато се засилва Беше тв звезда, а днес едва крета Беше тв звезда, а днес едва крета На 23 септември Братанова навършва 74 години Станала е още по-красива Станала е още по-красива Актрисата разпръсна османския си сексапил в италианската столица на модата в края на миналата седмица Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Разследват възможен руски саботаж Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Ето откъде тръгват споровете за нейния пол Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Технологията анализира поведението на хората на обществени места, сравнявайки го с поведението на престъпниците Ракът и стрелецът да внимават с парите, а на Близнаците може да им излезе късмета Ракът и стрелецът да внимават с парите, а на Близнаците може да им излезе късмета Хороскоп за деня – 21 септември 2024, събота Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори