×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лекари от Трета градска болница 12 часа се борили за живота на Филип Плевнелиев


Лекари от Трета градска болница 12 часа се борили за живота на Филип Плевнелиев
14-годишният Филип е бил приет късно снощи със сърдечни проблеми в болницата
08 Август 2015, Събота, 06:47 ч.

Специалистите положили много усилия, но момчето издъхнало от сърдечна недостатъчност


Първородният син на държавния глава Росен Плевнелиев е издъхнал в сърдечното отделение на столичната Трета градска болница, съобщава ПИК, като се позовава на високопоставени медицински източници. 14-годишният Филип е бил приет късно снощи със сърдечни проблеми в болницата, която е известна с добрите си специалисти в областта на кардиологията.В продължение на 12 часа лекарите се борили за живота му. Специалистите положили много усилия, но така и не успяли да установят точната му диагноза и възпитаникът на Първа математическа гимназия е починал. На този етап от здравното заведение отказват коментар, уточнява ПИК.

Сърдечна недостатъчност е причината за смъртта на Филип, най-големият син на президента Росен Плевнелиев, съобщава своята версия "Стандарт".

Детето си е отишло внезапно, за по-малко от 12 часа. Болестта е била шокираща за всички, момчето не е имало никакви проблеми преди това. Лекарите от кардиологията в Трета градска болница в София са направили и невъзможното да спасят Филип. Те са доказано най-добрите у нас, а заведението е единственото с детска кардиология.



17
Коментара
Той не само е слаб, но и рус
Той не само е слаб, но и рус 21/09/2024, Събота 13:14 0
Флагман.БГ Племенникът й я обра, задигна й 50 бона Племенникът й я обра, задигна й 50 бона 21/09/2024, Събота 13:00 0
17
Коментара по темата
17.
СТЕЛА
10.08.2015 08:32:46
0
1
Милото детенце!Да почива в мир!
16.
Да почива в мир!
09.08.2015 11:15:53
0
2
Да почива в мир горкото детенце!

иначе причината за смъртта е разслоение на аортата, която се е пръснала, просто неспасяемо!
15.
Samuil + Simeon Kings of Bulgaria
09.08.2015 11:06:09
8
2
кой се страхува от силна България на Балкански полуостров? Силна Бъшгария ще привлече Повечето западно славяни и ще се обедини с тях. А напоследък ние ставаме все по силни и про-западни. Турция не е страх от нас защото сме партньори във НАТО и тя си има достатъчно проблеми. Остава само Русия и нейното Вечно протеже Сърбия. Това убийство е работа на КГБ. Няма симптоми няма нищо. Има такива пакетчета. колкото по силна става България и Изрочна Европа, толкова по слаба става режима на Путин и неговите протежетр в Сърбия. Путин живее още с представите за Студената война. Най близкия му съветник е психопад който блещи глупости като рова че "Запада идвал всеки 50 години да си иска своето". Един вид Путин се вижда като воин заобграден от света и опозицията, и той има само едно оръжие - КГБ. Той рядко води открити войни защото ще го елиминират неговите хора веднага. Затова много е вероятно, рецидивиста Путин да използва методи да отслаби най силните страни на деня. И със това наше правителство Русия губи много от пазарите си на Балканите. А тя не може да се конкурира със Западното качество във нормален свободен пазар. Тя само може да същестува чрез измама и война. Какво може да направим по въпроса? Трябва да почнем да играем Путинската стратегия. Да защитаваме най добрите си политици и да начертаем стратегия със нашите партньори в НАТО.
14.
Ясновидец
09.08.2015 09:30:33
3
9
Трагедия. Никой не заслужава да надживее детето си. Съболезнования на семейството. Много тъжна новина, както и болшинството коментари, към нея. Прочетете си ги отново и се засрамете за собстяеното си бездушие и простотия!
13.
Странджанска Батка с IQ155
09.08.2015 08:37:35
6
4
Содиумен Флуроцетат-отрова от арсенала на КГБ.Евтина субстанция от състава на препарати за раститетелна защита.Предизвиква бърз ИНФАРК ТкатоНЕ оставя никакви химични следи .Даже и НАЙ опитни патоанатомиот прочути Университетски болници НЕ могат да докажат и открият приема в тялото.С такаваотроваеубит1-вияприятелспонсориаверна Грузинския президент Саакашвили грузинския евреин милиардер Патракатрашвили убит от ФСБ в луксозния си апартаментв Южен Лондон.Със същата отрова са убити Турския Президент-Тургут Йозал след прием с Вежди Рашидов където Рашидов го черпи с отровна ЛИМОНАДАи турчака хвърля топа на другия ден.Със същата отрова е отстранен МИШО БИРАТАв х отела на шефа на ЛУКОЙЛ-Валентин Златев начастно ГЕРБпарти където в съседна стая пие уиски ВеждиР ашидов със страна Блондинка говореща руски
12.
Бай Хуй
09.08.2015 08:33:06
6
4
Какъв Путин, какви руски специални служби ви гонят бе, тролове мръсни?!
Ние като държава, сме прекалено НЕЗНАЧИТЕЛНИ да се интересува някой от нас. Тръгнали руснаците да убиват детето на Президента, щото нашия Главно -командващ е ГОЛЯМАТА РАБОТА, начело е на СВРЪХ -ДЪРЖАВА, и като нищо може да им обяви война! БУАХАХАХАХАХАХАХАХ...Аз ако ви бях работодател, щях на момента да ви спра стотинките заради глупостите дето сте изписали.
_____

Да почива в мир детето.
11.
гето
09.08.2015 01:22:46
9
4
Мирише на КГБ работа.
10.
,.,;;
08.08.2015 19:03:53
4
30
Съболезнования на опечаленото семейтво,много тъжно ,Бог да им дава сили
9.
Русевa
08.08.2015 19:00:31
4
30
Почивaй в мир детенце!
8.
Ana
08.08.2015 18:39:44
15
3
Това да убият детето на Цар Калоян.......има нещо!!!!!
7.
,.,.
08.08.2015 18:37:12
5
31
Потресена съм от коментарите,колко тъжна вест,а какви неща се изписаха
6.
Жаклин
08.08.2015 18:32:11
3
31
Съболезнования за милото детенце!
5.
,,,
08.08.2015 18:05:32
6
23
Най_искренни съболезнования на семейството,Бог да прости малката душичка ,макар ,че е много малък,че да му прощава големи грехове
4.
h
08.08.2015 18:02:17
7
14
Аве Бург шизофреник гаден умри най-сетне и спри на всяка тема да ръсиш малоумните си разсъждения. КОПЕЛЕ МАЛОУМНО.
3.
Ив
08.08.2015 17:58:37
1
22
До 5
Докато пишем изток със 'с',невиждам България какъв лидер ще стане където и да било....
2.
фен на ЧАЛГАТА
08.08.2015 17:53:54
12
12
АБЕ КВИ ЛЕКАРИ 12Ч. СЕ БОРИЛИ ЗА ЖИВОТА МУ, И НЕ ЗНАЯТ ТОЧНО ОТ КАКВО Е ПОЧИНАЛО ДЕТЕТО !!! А какво остава за обикновените деца.
1.
FREE BULGARIA
08.08.2015 17:46:06
26
7
Ако България стане лидер във Источния Блок ще има обединение със Македония и Хърватия, Черна Гора, и тогава няма да има нужда от Москва и Путин, защото всичките и мозъци ще дойдат тук на топло в София.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Странният зевзек, който прави салта по центъра на Бургас, спипан надрусан с пико, амфети и бензодиазипин Странният зевзек, който прави салта по центъра на Бургас, спипан надрусан с пико, амфети и бензодиазипин 47-годишният софиянец бил зад волана на товарен автомобил Ситроен "Джъмпер", когато ченгета му показали "стоп-палка" Милиони клиенти на Temu изтръпнаха от тази новина Милиони клиенти на Temu изтръпнаха от тази новина В пoпyляpнoтo "тъpжищe" зa ĸpaдeнa инфopмaция ВrеасhFоrumѕ пoтpeбитeл oбяви, чe paзпoлaгa c пoтpeбитeлcĸитe и личнитe имeнa, aдpecитe, тeлeфoнитe и пapoлитe в xeшиpaнa фopмa нa 87 млн. пoлзвaтeли Силна буря удари Халкидики, българи бягат от стихията Силна буря удари Халкидики, българи бягат от стихията Хотелиерите съобщават, че поради лошото време туристите напускат по-рано, масово се анулират резервации за следващата седмица Как да си гарантирате безпроблемна покупка на жилище Как да си гарантирате безпроблемна покупка на жилище Съвети при сделка с имот Първи сигнали срещу изборна търговия - дърва срещу гласуване Първи сигнали срещу изборна търговия - дърва срещу гласуване Не трябва да се допуска изкривяване на вота на гражданите. Ще бъдем безкомпромисни в нашите действия, имаме и организация за съвместни действия с прокуратурата и колегите от ДАНС, има и вече изготвен междуведомствен документ за това, обяви служебният вътрешен министър Слиза от сцената и спира с концертите, бил вече на 78 години Слиза от сцената и спира с концертите, бил вече на 78 години Композиторът и музикант Митко Щерев слага край на кариерата си Сензационен обрат с подобрения рекорд на Стефка Костадинова Сензационен обрат с подобрения рекорд на Стефка Костадинова Специалистите нищят постижението на Ярослава Магучих, тъй като след това тя имаше състезания, на които дори не стигна 2 м. при скока на височина Той не само е слаб, но и рус Той не само е слаб, но и рус Геро е неузнаваем Племенникът й я обра, задигна й 50 бона Племенникът й я обра, задигна й 50 бона София Маринова стана жертва на родата си  Евгени Минчев ще е кандидат за депутат от БСП Евгени Минчев ще е кандидат за депутат от БСП Той ще влезе в листата в 23 МИР София
Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Разследват възможен руски саботаж Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Ето откъде тръгват споровете за нейния пол Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Технологията анализира поведението на хората на обществени места, сравнявайки го с поведението на престъпниците Ракът и стрелецът да внимават с парите, а на Близнаците може да им излезе късмета Ракът и стрелецът да внимават с парите, а на Близнаците може да им излезе късмета Хороскоп за деня – 21 септември 2024, събота Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори