×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Азис зове ромите да вземат пример от него и да спрат да паразитират


Азис зове ромите да вземат пример от него и да спрат да паразитират
Ромите трябва да се научат, че след като българите плащат за вода и ток, да правят същото, а не да живеят на гърба на другите, каза Азис
17 Юни 2015, Сряда, 13:21 ч.

Аз съм ром, но съм печелил олимпиада по бързо и правилно четене и съм се интегрирал без нито един лев, хвали се кралят на чалгата

Чалгаджията Азис призова ромите да спрат да живеят на гърба на другите етноси. „Те трябва да се научат, че след като българите плащат за вода и ток, трябва да правят същото. Не можеш да живееш на гърба на никой. Трябва да зависиш само от себе си“, заяви певецът в интервю за БНТ.
„Това, че ромите живеем на племена, е проблем. Трябва хората да си знаят мястото и работата. Повечето роми обаче живеят ден за ден. Аз много обичам своя етнос, защото те са топли хора, но имам право да ги коря и да размахвам пръст, защото съм част от тях и виждам какво причиняват на останалите“, призна Азис.
„Никакви пари не могат да те интегрират. Аз съм се интегрирал без нито един лев. Печелил съм олимпиада по бързо и правилно четене, а съм ром“, подчерта кралят на чалгата.
Той определи това, което се случва в Гърмен и „Орландовци“ като страшно и плашещо явление.
„Надявам се да отмине. Иска ми се ромите в България да се интегрират. Звучи като фантастика и дори аз вече не вярвам. Българите и ромите са хубави хора. Искам да тръгнат на училище, да се смесят с всички хора без да крадат и дерибействат. Бил съм в целия този мармалад и знам, че ромите правят неща без да мислят. Мечтая за България, в която всяко ромско дете ще има раничка на гърба си. Политиците обаче слагат сол в раната. Казват, че ромите се преселват в София, за да гласуват на изборите. Не съм ги завел аз. Значи българи са го направили с користна цел, т.е. за да се облагодетелстват“, каза още Азис.

В категории: Лайфстайл


Пристрастена е към морфина
Пристрастена е към морфина 22/09/2024, Неделя 20:42 0
Чукна 27
Чукна 27 22/09/2024, Неделя 19:00 1
9
Коментара по темата
9.
B-s
18.06.2015 02:06:10
1
2
Азис се напьлни с пари и спря да се прави на жена те в бранша не пеят на живо ами на плейбек баси и певците и певиците мьрши и курви .
8.
666
17.06.2015 16:41:58
3
3
Важното е че си чувал за Азис. Мен не ме мисли.
7.
Георги
17.06.2015 15:28:27
5
4
До 666.
Много си постигнал? Браво! С какво се занимаваш, че не съм те чувал досега.
6.
Do 2 Georgi
17.06.2015 14:39:20
2
2
NE VSICHKO E PARI PRIQTELU NE VSICHKO E PARI !
5.
666
17.06.2015 14:10:11
5
4
..и Гоше, ти също можеш да си фрашкан с пари като Азис, не се иска много.
Облечи рокля, направи си изкуствени гърди...въпреки тях си уголеми члена, парадирай навсякъде с педерастлък и нагло поведение, навирай си задника в лицето на хората, и ти обещавам че и без да можеш да пееш след време ще си богат почти колкото оригинала, Васко - педераско ;)
4.
666. до Гошко.
17.06.2015 14:05:47
6
2
Много съм постигнал Гоше, завиждаш ли?
И всичко с труда си, а не с педерастлък!
3.
до георги
17.06.2015 13:46:30
2
10
абсолютно си прав! може да съм рокаджия, но не мога да отрека човешките качества на азис като ром, който не само се е интегрирал, но е и успяl
2.
Георги
17.06.2015 13:05:04
5
9
Циганин, педераст, ама е фрашкан с пари (и то не от кражби и престъпна дейност) и е известен във всички балкански държави.
Ти какво си постигнал, 666?

За протокола: не слушам чалга дори и на маса и не харесвам музиката на Азис, но той самият ми е симпатичен.
1.
666
17.06.2015 12:51:04
8
4
Браво на Васко - педераса!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Треньорите от "Гласът на България" се блокираха един друг заради 15-годишен супер талант от Бургас Треньорите от "Гласът на България" се блокираха един друг заради 15-годишен супер талант от Бургас 15-годишната Жаклин Костадинова пя зад завеса, а когато тя падна, менторите ахнаха Драмата е неописуема: Созополският архитект взел фаталното решение заради тежко заболяване Драмата е неописуема: Созополският архитект взел фаталното решение заради тежко заболяване Искал да спре мъките си Около 300 декара са изгорели от пожара край Русе Около 300 декара са изгорели от пожара край Русе Все още има тлеещи огнища България е страната в ЕС, която отделя най-много пари за полицията България е страната в ЕС, която отделя най-много пари за полицията При средна стойност от 1,7% от брутния вътрешен продукт за ЕС, разходите за вътрешен ред и сигурност варират от 0,7% в Ирландия до безпрецедентните 2,5% в България Голяма опасност за язовир, който е на час разстояние от Бургас Голяма опасност за язовир, който е на час разстояние от Бургас Обемът на язовира, който през юли беше около 122 млн. м3, вече е спаднал на под 109 млн. м3, или около 33,15% от капацитета си ДПС-Ново начало регистрира листата си за изборите във Втори МИР-Бургас (СНИМКИ) ДПС-Ново начало регистрира листата си за изборите във Втори МИР-Бургас (СНИМКИ) Вижте списъка с кандидатите за народни представители от партията На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" Общо 8 вендинг машинки за играчки вече са разбити от криминално проявения мъж    3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж Мъжете, които искат да се обвържат, са лесни за забелязване Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Според информацията близо 2 седмици преди старта на новия сезон в Sesame НБЛ тимът от Бургас все още не е започнал подготовка за новия сезон "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" По този начин възпитаниците на Ангел Стойков продължават да са лидери в класирането с пълен актив от 24 точки
Университетските дипломи – все по-маловажни за работодателите в Европа Университетските дипломи – все по-маловажни за работодателите в Европа Напоследък обаче се увеличи броят на работните места, за които не се изискват дипломи Арестуваха мъж, извършил две убийства преди 47 години Арестуваха мъж, извършил две убийства преди 47 години 65-годишният мъж е бил на 18 години, когато е извършил престъпленията Две деца загинаха при срутване на сграда край Неапол Две деца загинаха при срутване на сграда край Неапол Причината за срутването вероятно е газова експлозия Изгубена котка измина 1500 км и се завърна в дома си след 2 месеца Изгубена котка измина 1500 км и се завърна в дома си след 2 месеца Как точно котаракът на име Рейн Боу се е прибрал у дома два месеца след като се е изгубил в националния парк „Йелоустоун“ по време на летен къмпинг, остава загадка Спортна журналистка показа голямото си деколте Спортна журналистка показа голямото си деколте Кадрите, които се появиха в профила й в социалната мрежа акцентират върху огромното й деколте на бялата й рокля С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори