×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сигнал до Флагман: Лекари едва спасиха детето ми от нагли косачи на трева!


Сигнал до Флагман: Лекари едва спасиха детето ми от нагли косачи на трева!
Още малко и косачите ще преминат през децата, за да си изпълнят нормата, от здравето на хората никой не се интересува
06 Юни 2015, Събота, 14:38 ч.
Автор: Илонка Иванова

Кой е наредил на фирмата да коси в събота по обед в парк, в който играят деца? Алергичен пристъп изпрати сина ми в болницата  

Пиша ви със закъснение, но искам моето оплакване да бъде публиуквано. А закъснях, защото тичах по болници и лекари да спасявам детето си, гласи писмо до редакционната поща на "Флагман.бг", изпратено от бургазлийката Таня Антонова.

Точно преди две седмици, точно в събота малко преди обед изведох сина си на детската площадка в парка в "Славейков".  Тъкмо го залюлях на люлката и отнякъде се появи група косачи, която точно в този момент реши да подкастря зелените площи. Навсякъде полетяха парченца трева, прах и боклуци, нямах време да реагирам. Грабнах сина си и отидох в далечната част на парка, но друга група работливи косачи се насочи към нас. Дотогава не знаех, че детето ми е алергично към полените, но още на път към къщи започна да кашля, а после и да се задушава. Наложи се да го водя с такси в Спешния център, а после последва дълго лечение с антихистаминови препарати. Лекар ми каза, че ако не съм пристигнала навреме, положението е можело да стане много по-сериозно и детето да се сдобие с астма, която често остава за цял живот.
Целият парк е пълен с майки с деца
 
Оказа се, че моя приятелка, която също е била там, е направила снимки, които прилагам към писмото си.   
Въпросите ми са следните: Категорично съм съгласна, че зелените площи трябва да се поддържат и да се пръскат срещу кърлежи, но точно събота по обед ли е времето за това? Тогава всеки извежда децата си да поиграят на чист въздух и от снимките ясно се вижда, че паркът е пълен. Няма ли друго подходящо време, през което да се направи това?

Пак видно от снимките, косачите са с маски, което означава, че въздухът, който дишат е отровен и работодателят им ги е обезопасил. Тогава какво пречеше да бъдем предупредени от шефа им да опразним парка, за да могат да работят спокойно и да защитим децата си? Те косяха тревата в такава близост с малчуганите, че едва не отнесоха крачето на един малък любопитко.  И изобщо не им пукаше, че на пейките стояха и старци, излезли да се порадват на слънцето. Просто невъзмутимо минаха през всички площи и вдигнаха шум и пушилка.

Не е ли редно, както вече при храните се предупреждава на етикета, че съдържат алергени, при подобни акции да се огради временно площта и  да се постави надпис - опасно за здравето?   Тогава всички щяха да изберат друго място за отдих и разходка в този ден.
Както казват - хубава работа, ама българска. Не вярвам, че в някоя друга държава се коси така, направо в краката на хората.
Разбрах и че и други деца са получили пристъпи. Раждат се вече толкова малко деца, а ние нехаем за здравето им.
И ако ме попитате защо не се махнах веднага, ще ви отговоря. Косачите нахлуха внезапно, някои нямаха време за реакция, аз веднага дръпнах детето си, но резулатат беше - Спешен център. Няма ли кой да координира тези акции? Няма ли кой да помисли не само косенето, но и за хората наоколо, завършва писмото си младата майка.  

В категории: Бургас


Автор
43
Коментара
6 грешки по време на душ
6 грешки по време на душ 20/09/2024, Петък 21:20 0
Рецепта за паниран праз
Рецепта за паниран праз 20/09/2024, Петък 21:00 0
43
Коментара по темата
43.
гражданин
08.06.2015 08:37:14
1
9
ами тази загрижена майка трябваше просто да напусне мястото на косене и нямаше да има проблем а не да седи и чака и да обвинява тоз или онзи
42.
Бабината Ти
08.06.2015 01:52:57
4
3
Аз, като чета и статията, и коментатите ми става ясно защо българите са толкова зле. Вся някой друг ни е виновен. Потърпевшата от статията защо не се е обадила на дежурния на община Бургас преди да си разходи детето в парка за да се информира кога ще се коси тревата например.
41.
ghsg
07.06.2015 17:50:26
2
5
Ne sa izrudi tezi,koito opliuvat maikata,zashtoto tochno maikite sa.tezi,koito samo se oplakvat ot vsichko I vechno sa nedovolni I neshto im prechi... edna maika e dlujna da pravi na deteto si testove za alergii,a ne da vini obshtinata ,zashtoto si vurshi rabotata! Bulgarino prosttt!!
40.
алерголог
07.06.2015 15:24:25
0
7
Защо се учудвате от острите думи по адрес на майката . Ако разбира се приемем историята за истинска . И не е поредната "сензация" в стил Флагман . Статията е пълна с безсмислеци . Ако това наистина е история на майката , то или тя доста поукрасява нещата или веднага трябва да отиде и да подаде оплакване срещу лекарите в Спешното . При описаните симптоми кашлица и задух извода е само един . Остра алергична реакция . С риск да стана банален - косенето на тревата в никакъв случай не може да е причината . Детето е получило Едем на Квинке ...остро протичащ алергичен оток , в случая на лигавицата и подкожната тъкан . При детето е получен оток на ларингса и оттам задушаването . НО ... всеки уважаващ себе си лекар ( дори и всеки ветеринар е наясно ) , че в такива случаи веднага се поставя инжекция урбазон . За да се овладее реакцията . А после се назначават тестове за алергии . За какво продължително лечение с антихистамини говори майката ? След като от случая до писмото са минали 2 седмици . И идваме до тънкия момент . Полените НЕ МОГАТ да предизвикат остра алергична реакция . Специално в случая - отока на ларингса , причината е нещо измежду :алергия към храна или медикаменти , ухапване от насекомо , домашна плесен или реакция от претопляне на организма (нямам идея колко е било горещо по обяд и как е било облечено детето ) . Но Но майката със сигурност знае това . Както знае и дали имат мухъл у тях , колко редовно чисти , дали проветрява жилището всеки ден , дори и през зимата и какво яде детето . И един съвет към нея ... ако приемем историята за истинска . Ако не сте го направили посетете алерголог . Това са специалистите , които ще ви помогнат . Зашото лечението е възможно най-крайния вариант . Ще направят тестове на детето ( ако вече не сте ги направили ) . Защото ако не е нещо наследствено , то при детето ви става въпрос не за явно изявена алергия , а за повишена чуствителност към полени . За съжаление освен към тях , тестовете най-вероятно ще покажат такава и към , плесени , домашен прах и понеже живеете в Бургас , и към влага . Ще получите и един списък с храни и медикаменти , които детето ви трябва да избягва .
39.
???
07.06.2015 13:42:21
7
5
Що за бастуни плюят по майката??? Абе кавали смотани, ако във вашата кочина е нормално да е в прах и шум, то майката е безкрайно права! Аман от тъпи селяндури в Бургас!!!
38.
do 29
07.06.2015 12:43:54
1
1
shto ne vzemesh da si napraish didocvet i da lapash i ti ? kvo te barka tebe imat li nqmat li dogovori ? maloumnik ! ei za tva kato vidqt balgarin v chujbina i vseki bqga... takiva kucheta kato nas nqma nikade ! vse gleda da tapche i da zavijda ! i posle znam che shte vleznesh da gledash kolko like-a imash za tva shte ti povtorq pak KOLKO SI PROST !
37.
bojeee bojeee
07.06.2015 12:32:14
2
3
vse revete za neshto be... maikata ne da stoi i da si klati krakata na peikata s cigara v ryka a da si gleda deteto kade se navira.... ako ne go pravqt sabota i nedelq vse shte se nameri nqkoi maloumnik da kaje e dnes vmesto da rabotqt da stane po barzo te nishto ne pravqt. vse nqkoi vi e kriv ! horata trqbva da go svarshvat ne mogat da se saobrazqvat sas vsichki ima 938484893 hora v toz burgas.....
36.
Нагъл косач
07.06.2015 12:01:47
1
3
Щи праа сикишем на устата ма, анааааааа!
35.
Жена
07.06.2015 09:52:01
11
2
Нямаше ли някой по-як баща там да ги изхвърли тези цигани с косачките и да им каже, че първо се предупреждава, а тогава се нахлува? И защо да няма лента? Ограждат с лента и който влезе, го прави на свой риск. Елементарно е.
34.
Калина
07.06.2015 09:29:01
0
15
Гледам снимките, точно те ме поразиха най-много в статията и недоумявам що за хора сме. От една страна косачите косят като в турско гробище, все едно че няма никой около тях, буквално ще окосят на някого обувките, или ще го съборят, за да махнат тревата под него. От друга майки, бащи, баби, дядовци си стоят, без да им пука /как издържат на ужасния шум не знам/, стоят си като пънове и през ум не им минава да се махнат с децата, защото най-малкото е прашно. Да допуснем, че не знаят за алергените. Виждам два вида дебили на снимките, едните косят и са готови да минат и през трупове, другите стоят като говеда и лапат праха, без да се мръднат. Тези снимки са показателни за цялата ни държава, нямаме дори инстинкт за самосъхранение, нито култура на работа, нито реакции.
За мен фирмата трябваше да предупреди хората в парка, да ги помоли да се отдалечат и тогава да коси. Хората пък трябваше да се махнат веднага, а не сега да пият лекарства. Но както се вижда нищо от това не се е случило.
33.
Квачки
07.06.2015 08:20:10
1
9
Квак-квак-квак-квак. Малко така се получава
32.
алерголог
07.06.2015 01:47:05
1
10
Не е истина колко неграмотен народ дава "компетентни" мнения на база собствен опит ... За неразбралите още веднъж ще го кажа - Алергични симптоми се проявяват , при срив на имунната система . Или при отслабена от известен период . Относно "сенната хрема" - уважаеми дами ( и господа ) , алергичния ринит ( както е правилно да се нарича ) може да се провокира от много неща , не само от полените . Например акари , домашен прах ... също и от някои видове домашни растения . Също така няма конкретен период в който да се проявява . Конкретния случай - тревата има усилен цъфтеж от края на май , до края на април . от началото на май започва тенденция към намаляне на цъфтежа . ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ - тревата която се коси веднъж месечно НЕ ЦЪФТИ . Иначе казано - редовното косене на тревата възпрепятства отделянето на полени . Което значава точно едно нещо - много поздрави на майката . Съвсем съзнателно в предишния си пос пренебрегнах факта , че решила да изведе детето си на "чист въздух" точно по обяд . А именно когато дневните температурите са почти най-високи , въздуха най-прашен а отделянето на полени най-силно в тази част на деня . Обаче най-вероятно косачите са виновни и затова , че по обяд слънцето пече най-силно . Това че болшинството хора имат обостряне на алергичния ринит през май ... ами по-горе съм го писал - отслабена имунна система . Предполагам всички сте чували за "пролетна умора" . И това че през май имате проблеми означава само едно нещо - не сте взели необходимите предпазни мерки през март или най-късно април . Защото едно имуноподсилваща терапия в края на зимата ви спестява много негативни емоции през месец май . Дори и с най-обикновения прием на "Ериус" по една табетка дневно в продължение на по една седмица в началото на месеците март , април , май ще ви спести доста главоболия в буквалния и преносния смисъл .
31.
!
07.06.2015 01:22:13
2
12
На снимките - нещо невиждано! Трябва по правило косачите да изчакат хората да изпразнят парка, в краен случай да почнат да косят асфалта.....Да заградели районите на косене....Да, ама с мрежи, защото ако сложат ленти никой няма да ги спазва....Те българите пресичат 8 лентови булеварди като прескачат мантинели и заграждения, та една лента в парка ще им се опре.....Кой изобщо заблуждавате, че ако някой затвори даден парк в България за да го окоси, вие ще следвате забраната?! Или предлагате полянка по полянка да се коси и огражда.....Жалка история.
30.
!
07.06.2015 01:13:49
2
22
Не може да се коси от 14 до 16, сутрин рано също....през уикенда е абсолютно забранено.....И за общината остава да коси от 11 до 14 и от 16 до 19 часа....което няма да й стигне да се справи само с Меден Рудник за целия сезон. Престанете с вашите превземки и простотии! В парковете постоянно има хора и майки с деца. Ако го затворят за косене веднага ще излезне някой да напише, че само в България правят така. Всеки си има работен ден и е комедия някой да се съобразява с прищевките на всеки един от нас. Какво означава разхвърча се трева?!?!? Всеки е виждал как се коси и трева хвърчи в радиус максимум от два метра от тримера или косачката. Затова и работниците имат маски, а посетителите на зелените площи не! Трябва или да малко дете или да си малоумник да се вреш в близост до косачките. А когато малоумник е майка на дете и активна в интернет се получава горната безсмислица. Ако не бяха окосили същата мърла щеше да се оплаче за кърлежи и комари.....И преди да се е обадила ще й разясня - дезинсекция не може да се направи на неокосен район!Затова и през лятото няма кой да те чака да се сетиш да си дръпнеш детето на разстояние от косачите. Хората бързат за да могат да окосят и другата служба да обезпаразити. Ти изобщо знаеш ли какво означава "полен"? Или си мислиш, че това е стръкове трева?!?!?! Честито, стана за смях на половин Бургас....
29.
ДИДО
06.06.2015 23:03:20
8
8
БУРГАСЦВЕТ - 90 ТАНЕВ ЕООД Явно бързат да "усвоят" парата от общината. И освен това, че не се съобразяват кога косят. Дали тези хора имат трудови договори? А дали им се заплаща за труда в събота и неделя??? Но мила родна картинка. Кучетата си лаят кервана си върви...
28.
d
06.06.2015 22:51:13
2
29
Да спират косенето в славейков, да стане 2 метра тревата и да завъдят смоци, така алергиите ще изчезнат...и майките ще мрънкат че има змии...
или да косят нощем с фенери....тогава майките ще ревнат че децата не могат да спят нощем....
Аз предлагам майките да косят докато децата играят, така всички ще бъдем щастливи!!!
27.
Do 14
06.06.2015 22:29:31
6
4
E kak taka az imam alergichni priznaci sega Alergologe ?? Mai si na 14 godini a? Moje bi samo umstvenno
26.
Галя
06.06.2015 22:06:04
1
14
Рано или късно щеше да се прояви тази алергия. И по логиката на майката все някой друг щеше да е виновен. Но няма виновни. Хората си вършат работата и косят, просто детето има алергия. Вече ще знае и ще го пази. Хем тревата голяма, хем защо я косят!
25.
мишо
06.06.2015 21:43:15
2
21
След като има етикети за алергените в храните, искам етикети за статиите написани от тъпи майки.
24.
Хахаха
06.06.2015 20:37:56
3
3
Общината пари уж няма, а да плаща на драскачи има. Не е въпросът да замажем очите на хората, а да си вършим работата както трябва.
23.
Станимир
06.06.2015 19:37:10
4
19
Тя майката не гледа че детето е показало симптоми и по навреме са ги открити, а ще се оплаква от косачи.егати смешната майка
22.
Знаещ
06.06.2015 19:28:43
4
17
Голяма скука е "налегнала" автора на този разказ-заявление през днешния уикенд. Смея да предположа, че детето спи след предиобедната разходка в парка и мама се е сетила, какво стана преди 3 седмици. Общо взето родителя има право да почива през уикенда, но никой не го задължава да бъде точно, край косящите парка люде. Мисля си че аромата на прясно окосената трева единствено е отключил розови спомени на майката за кърския секс от своето детство.
21.
Смотаняци
06.06.2015 19:26:43
6
13
Като сте забелязали че това се случва да бяхте изгонили НАГЛИТЕ КОСАЧИ, а не сега да се оплаквате като долнопробни проститутки.
20.
До алерголога
06.06.2015 19:19:13
9
6
Вземи прочети кога има полени. Те са в момента във въздуха от цъфтежа на житото и тревата, а после ще започнат от липите. Или си изяж дипломата, каквато всъщност видно нямаш.
Аз, като потърпевша мога ли да ти отпера един въпрос? Защо сенната ми хрема не започва през март, а през май? И на всички алергични също.
Ти си алергорлог толкова, колкото аз уфолог.
19.
опса
06.06.2015 19:09:58
3
8
Не може да няма недоволни верно. Добре че навреме са открили алергият. Сега майката с детето е можела да отиде някуде кудето не косят или да излезе на следващия ден или деня след него. Да е живо и здраво детето. Кмет да стане
18.
опса
06.06.2015 19:06:10
5
5
Да благодари на косачите, иначе можеше изобщо да не разбере за проблема. Всяко зло за добро. Иначе и аз съм за ограда. И примерно да избират време дни за косене когато ще има най малко недоволни ;)
17.
д
06.06.2015 19:00:06
8
18
Имате алергия щото въздуха е замърсен от Лукойл и безумноя трафик от коли със газови отровни устройства. Затова имате и рак и имате смъртност като на Африканска страна! Къде е кмета!!!!
16.
;)
06.06.2015 18:59:34
17
8
Това,което се разбира от коментарите дотук е , че хората вече са доволни само , ако се върши разпоредената работа , което е повече от жалко ! Толкова са зле нещата , че и това е достатъчно ? Да,ама не ! Става въпрос за малки деца и хора на възраст , които определено имат по-специални нужди и тяхното здраве трябва да е на първо място ! Говорите много , обиждате и какво ли не , ама друга песен щяхте да пеете , ако беше вашата майка или вашето дете , нали ? Има си време и място за всичко и пъвото , което трябва да интересува драгите работници (или по-скоро някой пухкав чичко от общината ) е здравето и удобството на хората , които са на дадения терен ! Нали за това са парковете - сигурност , игра , развлечение , почивка. А колкото до селяните в "Славейков" - много благодаря , гражданино ! Предпочитам да съм селянка , като гледам вие , голямата буржоазия какви простотии пишете и мислите !
15.
drug
06.06.2015 18:56:48
15
6
Нормално ли е на 1 ви юни същите косачи да попилеят всичко около лунапарка, беше ветровито направо ужас треви хвърчат в очите влизат, какво да ти кажа менижмънт майка
14.
алерголог
06.06.2015 18:51:06
5
33
Добре се посмях на статията ... Уважаемата майка е добре да поразпита информирани хора , преди да пише глупости . Косенето на трева не може да провокира появата на алегрия . Провокират я полените . Обаче техния период е по време на цъфтежа на растенията . Тоест преди около 2-3 месеца . Всичи алергии се проявяват при слаба имунна система , не от косенето на трева . Има много симптоми преди явна проява на алергична реакция и мога да се обзаложа , че те са били ясно видими при детето . Просто майката не им е обърнала внимание на време . И сега си търси виновник на друго място .
13.
Дони
06.06.2015 18:47:49
10
8
Напротив. Необходимо е да се огради района. Така поне правят в нормалните държави
12.
Йо
06.06.2015 18:45:54
3
20
След като ви вреди-не стойте там, не е необходимо някой да огражда.
11.
някой
06.06.2015 18:37:51
1
24
То вече няма дете без алергия. Едно време ние играехме свободно по цял ден из треволяци и мръсотия и нищо ни нямаше, а сега малко да ги духне вятъра и почват да кихат и кашлят.
10.
до 5 / Нико /
06.06.2015 18:37:17
1
17
Нико, маските на косачите са за да ги предпазят от отскачащи предмети при косенето и нямат нищо общо с някакви газове отделяни при косенето. Маските предпазват лицевата част на косачите от нараняване. А що се отнася до това дали е безопасно да се приближават деца до тях зависи дали режещата част на косачката е корда или въртящи се ножове като на пасатор. Във всеки случай дистанцията от 10 метра е задължителна.
9.
Флагман,курви!
06.06.2015 18:30:46
9
31
Флагман , най-продажния сайт.Относно статията,в града има 39042849028402948 парка,вземи си лапето и се измести,като има трева се оплаквате от кърлежи и други насекоми,като ви я косят се оплаквате от алергии..Еми вие нямате угодия .
8.
Boraa
06.06.2015 18:24:27
14
17
Алергичен към простотията и dafuq, вие явно сте съгласни да си мълчат хората.Въпрос на организация е да се поддържат всички тревни площи в страната.Алергиите не са чак толкова безобидни.И младата майка е права, като пише това.Да си вършат работата, но да се гледа здравето на хората също е важно.
7.
selo
06.06.2015 18:21:27
10
34
по голямата чат вече от славейков е от селата където до онзи ден сами косяхте двора и пред къщата а сега големи граждани станахте
6.
ha
06.06.2015 18:18:31
9
37
хем искате да е окосено хем сте недожолни че се коси ами хжанете си детото като ги видите тези мангали с косачки който се чуват от 100 метра и се дръпнете да окосят не да се жалвате като кокошки
5.
Нико
06.06.2015 18:10:10
12
19
Ако е безопасно, защо работниците са с маски?
4.
До 1
06.06.2015 18:08:28
15
16
Не става дума за алергии, а за нормално отношение към хората. Аз на тези снимки виждам пълен абсурд. Права е жената. Районът трябва да се огради, да се окоси и после да пуснат децата и пенсионерите. Тези буквално са се наврели в тях! Тъпо е!
3.
До 1
06.06.2015 18:07:49
16
20
Това е елементарна грижа за хората. В Бургас почти не останаха хора без алергии. Дано не Ви се наложи да се борите с такава и последиците от нея
2.
Алергичен към простотията!
06.06.2015 18:04:56
17
37
Всички много важни станахме вече... вечно недоволни.... не народ, а мърша!
1.
dafuq
06.06.2015 17:57:59
20
37
Sega.. dai cqlata Burgas obshtina da se syobrazqva s alergiite na vseki edin ot nas...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Децата сами ще дойдат: Вкуска закуска „Ден“ от уникални продукти Децата сами ще дойдат: Вкуска закуска „Ден“ от уникални продукти Интересна идея за перфектната закуска Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е безспорен авторитет и обединителна фигура за актива в региона, а този път социалистите имат силен отбор, с който ще се борят за значително по-добър резултат Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Бургаският рецидивист Диян Тончев-Камбаната разбил устата на единия полицай, а после центрирал в лицето и медик от УМБАЛ-Бургас Рецепта за паниран праз Рецепта за паниран праз Просто и вкусно есенно-зимно предястие 3 зодии, за които октомври ще бъде любов 3 зодии, за които октомври ще бъде любов Забавления за Козирозите Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Недейте, че някой ще си помисли, че ползваната за синоним на „магистрала” дума „аутобан” вече е буквална  Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените В края на месеца става ясно дали Общинският съвет ще даде зелена светлина за проекта Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Дизайнерите Миуча Прада и Раф Симънс откриха ревюто, наречено "Безкрайно настояще", с рокля с презрамки с флорални мотиви Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Понеже не бяхме виждали на живо азиатци, решихме, че новите съседи няма как да не владеят кунгфу, докато не бяха ошамарени на автобусна спирка „Бадемите“ Бременна е Бременна е Ирина Карабаджак, която във втория сезон на "Ергенът" достигна почти до финала, се омъжи през август
Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток?
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори