×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кличко след мача: Дадох урок на Пулев, исках да го ударя лошо (видео)


Кличко след мача: Дадох урок на Пулев, исках да го ударя лошо (видео)
Кличко (вляво) и Пулев Снимка: Ройтерс
16 Ноември 2014, Неделя, 18:21 ч.
Източник: 24

„Изнесох урок на Пулев, но съм сигурен, че той ще се възстанови, ще се върне много по-силен и ще има успех срещу другите добри боксьори. Това заяви пред Нова телевизия украинецът Владимир Кличко след края на боксовия мач с Кубрат Пулев. Кличко призна, че е искал да нанесе тежък бой на българина.

"Като спортист е много важно да показваш уважение към другите спортисти, а Пулев не прояви уважение към мен. Ако не покажеш уважение, това е цената, която плащаш", допълни световният шампион.

„Беше много трудно, за да се въздържам емоционално, бях изваден от равновесиe в този бой. Исках да нокаутирам Кубрат Пулев, да го ударя лошо, с всичка сила",каза още Кличко.



12
Коментара
6 грешки по време на душ
6 грешки по време на душ 20/09/2024, Петък 21:20 0
Рецепта за паниран праз
Рецепта за паниран праз 20/09/2024, Петък 21:00 0
Бременна е
Бременна е 20/09/2024, Петък 17:40 1
12
Коментара по темата
12.
до 9
17.11.2014 14:57:21
0
0
ТИ си от малкото българи тук. Поздравявам те , жив и здрав да си!
11.
123
17.11.2014 09:42:48
0
0
prodaljavash napred ama si dal na zadna skorost he he he
10.
Аспарух
16.11.2014 23:10:09
4
4
Хей българи пишете коментари за нашия герой Кубрат и да заглушим мръсотията на тези безродници и чуждоземни елементи, които го хулят. Лесно е да се криеш зад анонимност. Борете се за нашето, българи. Така е било в нашата история и така продължава- когато сме единни сме силни. Кубрат вдигна българския дух. Номерата на украинеца му попречиха да се гордеем със световната му титла. Но- както каза Кубрат- не спираме, продължаваме. И това дразни мръсниците, които сега надигнаха глава. Помнете, че ги ги има гадовете, макар и да са шепа.
9.
CR7
16.11.2014 21:17:33
2
9
Колко от вас спортисти, журналисти, лекари, учители, полицаи, някога през живота си са имали възможността да се съревновават с най-добрият в своята област и колко са успели да го победят? Колко от вас след тежка загуба са имали силата и смелостта да стоят с високо вдигната глава? Колко от вас са отказали милиони евра само и само за да останат да се бият под флага на родината си? Колко от вас са събирали 10.000 българи пръснати по цял свят и са ги докарвали до пълен екстаз?
Когато котката заспи мишките започват да цвърчат. СПРЕТЕ С ТЪПИЯ СИ ХЕЙТ ОТНОСНО КУБРАТ ПУЛЕВ МИШКИ УМРЕЛИ! С него показвате само едно - колко жалък и измислен е мизерният ви животец. И храчейки върху един паднал великан се опитвате да го осмислите. Всяка лоша дума за Кубрат ви дава вътрешна наслада нали, смешни и изгубени душици. В живота има победители и победени. КУБРАТ Е РОДЕН ПОБЕДИТЕЛ. А вие хейтъри сте родени победени, родени сте само за да бъдете никому ненужни изтривалки и никога ама никога няма да разберете смисъла на думите на Кобрата след мача... МЛЪК!
8.
Таня
16.11.2014 21:08:18
3
3
Незнам какви ДЕБИЛИ може да бъдат някои които не са направили нищо с живота си а злословят за човек който прослави България. Дано да са на изчезване! И нека Бог да ни пази от такива Уруди!
7.
gb
16.11.2014 18:48:23
4
12
Ех Пулев Пулев, падна като талпа при това съвсем заслужено ... беше като муха пред слон...
Кличко ти показа, че е голям спортист, голям човек и голям боксьор....
Боят с него не е като да чупиш стойки в Слънчака всяко лято или да русиш закани във фейса ......
Като българин ме беше срам да слушам купчината селяци дето освиркаха национален химн и дюдюкаха срещу справедливо спечелилият боя шампион. Кубрат да се пробва във WWF - там циркаджиите и празнодумците са на почит.
6.
хей админ
16.11.2014 18:28:46
9
5
Хей админ , изтрий всички които плюят Кубрат. Това не са българи. Сигурно са украински злобари. Затова сигурно не са прочели за номерата на хохъла. Защото тези негови действия нямат нищо общо с етиката. И фалшивото му разболяване преди 06.09, и опита за унижение на пресконференцията да не пуснат в залата неговия екип, и за тесните боксови ръкавици. Защото не им отърва на злобарите да споменават това. Особено факта че Кубрат повдигна българското самочувствие. Изгонете ги от сайта да не го замърсяват! Защото и вас излагат.
5.
три туката
16.11.2014 17:57:19
5
11
и кобрата стана на МИКИ МАУС , личи си класата и опита , беше си малка гавричка с ,,най добрия,, боксьор на БГ
4.
До 3
16.11.2014 17:25:19
5
28
Много си прав! Ама много. Класата личи от далеч. Кличко има вкус и поведение. Нашия може да е патриот, но е арогантно лайно с фолк вкус на което беше крайно време да наритат шортите за да се усети да слезе на земята. Не се става лесно СВЕТОВЕН шампион.
3.
Нормално
16.11.2014 16:53:46
6
22
Не разбирам защо ви учудва разликата в културата на единия и другия. Владимир очаква дете от най-яката мацка Клеър Бенет от Герои (Heroes) серияла, а нашия се натиска с една мърла пееща турски песни.
2.
Ваньо
16.11.2014 16:46:03
25
9
Пулев бе жертва на заговор. Мача е уговорен.
1.
браво
16.11.2014 16:08:02
13
19
кличко е номер 1
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е безспорен авторитет и обединителна фигура за актива в региона, а този път социалистите имат силен отбор, с който ще се борят за значително по-добър резултат Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Бургаският рецидивист Диян Тончев-Камбаната разбил устата на единия полицай, а после центрирал в лицето и медик от УМБАЛ-Бургас Рецепта за паниран праз Рецепта за паниран праз Просто и вкусно есенно-зимно предястие 3 зодии, за които октомври ще бъде любов 3 зодии, за които октомври ще бъде любов Забавления за Козирозите Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Недейте, че някой ще си помисли, че ползваната за синоним на „магистрала” дума „аутобан” вече е буквална  Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените В края на месеца става ясно дали Общинският съвет ще даде зелена светлина за проекта Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Дизайнерите Миуча Прада и Раф Симънс откриха ревюто, наречено "Безкрайно настояще", с рокля с презрамки с флорални мотиви Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Понеже не бяхме виждали на живо азиатци, решихме, че новите съседи няма как да не владеят кунгфу, докато не бяха ошамарени на автобусна спирка „Бадемите“ Бременна е Бременна е Ирина Карабаджак, която във втория сезон на "Ергенът" достигна почти до финала, се омъжи през август Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо В този сезон в къщата ще живее 16 квартиранти, като ще има изненади относно техния състав по време на шоуто
Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток?
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори