×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 320 инцидента на тротинетки само за 6 месеца
  • 20 тежки катастрофи с 22-ма ранени за денонощие
  • 4 октомври - Ден на българския IT специалист
  • Пожари в две руски петролни депа след вероятни удари на украински дронове
  • Окончателни резултати от парламентарните избори в Австрия: Партията на свободата на върха
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Николов за кметските избори догодина: Стига толкова


Димитър Николов за кметските избори догодина: Стига толкова
Димитър Николов (вляво) е най-успешният български кмет за 2014 г. За 7 години той направи Бургас най-красивия и бързоразвиващ се град, втори по значимост след столицата
14 Ноември 2014, Петък, 15:55 ч.
Автор: zonaburgas.bg Снимка Иван КОЛЕВ

Спокойно мога да стана консултант на новите кметове как да печелят избори


Стига толкова. С наградите, които имам, мога да стана спокойно консултант в местната власт, така че да давам съвети  на новите кметове – за това как да печелят избори и как да постигат успехи. В момента основна задача пред община Бургас е да приключи проектите си, някои от които са в критично състояние. Оптимист съм и мисля, че ще се справим. Така отговори бургаският кмет Димитър Николов на въпрос  на сайта zonaburgas.bg ще се кандидатира ли за трети мандат  през следващата година. Николов разказва как ще преминат Никулденските празници:
Разнообразна програма за празника на града – Никулден , обещават от община Бургас. „Ще има събития в целия град, включително и на пл. „Тройката”. Предвидили сме и мероприятия в пространството около Морска гара. Бургазлии ще могат да станат част от много спортни и културни събития”, каза  Димитър Николов. По думите му, на празника ще се обърне особено внимание на рибарите. Жители и гости на града ще се запознаят с техния бит, трудностите в занаята и романтичната част от живота им в ретро  – план. „Голям интерес предизвика масовата снимка на всички именници  през миналата година. Имахме много запитвания дали ще бъде повторена. Да, тази година ще направим нова снимка, защото има и новородени именници”, каза още кметът. Димитър Николов коментира и данните, изнесени от Института за пазарна икономика, според които чуждестранните инвестиции в Бургас са се увеличили в пъти за няколко години.
„Бургас е областен център и е нормално, повечето инвестиции се случват именно тук. Радвам се, че съм бил част от този екип, който е помагал това да се случи. Гледаме ревностно на този процес. Обръщаме внимание на всички инвеститори. Не бива да бъдем агресивни. Надявам се, че с проектите, които сме реализирали, сме дали повод на инвеститорите да видят в Бургас и региона, привлекателно място за инвестиции”, сподели Димитър Николов.
Той е категоричен, че основен плюс на Бургас в привличането на чужди инвеститори е големият процент младо население. Николов увери, че и през следващия програмен период ще продължи мащабното подобряване на условията в града, реконструкцията на ВиК  мрежи, уличната мрежа. Ще се изграждат още нови паркови зони в комплексите.
„Разбира се ще насочим европейските средства в строителството на нови училища, детски градини и зони за спорт, които се приемат изключително радушно. Няколко такива обекти ще бъдат открити на празника на града – Никулден”, обясни градоначалникът и допълни: „Искаме да разширим и индустриалната зона. Искаме да създадем нов бизнес център с нов бизнес инкубатор и възможност за старт-ъп  кампании. Целта е да помогнем на младите хора, които искат да развиват бизнес тук. В момента работим по този план. Ще бъдем гръб и закрилник на всяка ценна идея, независимо дали е частна, обществена или публична.”

В категории: Бургас


16
Коментара
Флагман.БГ Отива на лов за мъже в Куба Отива на лов за мъже в Куба 05/10/2024, Събота 11:00 2
16
Коментара по темата
16.
Пречистете се
15.11.2014 19:22:14
1
0
Ей, сенки от миналото, пречистете се от тази злоба.
15.
пчелата
15.11.2014 15:12:55
0
1
Г-н Николов, недейте бре... Тъкмо свикнахме с Вашите мурафети. Сега на хищника Красимир Стойчев ли ни оставяш.За сведение, благодарение на него , една глоба от 20 лева за неправилно пресичане, ми костваше 80 лева със съдия изпълнител.Знам добре "топлата връзка" между него ,Вас и съдията....Е то бива бива, ама.... А Г-н Стойчев го дебна .... Всеки ден минава по ул. П.Евтимий, все ще го уловя, как прави гаф на пътя.А да не говорим, че брат му се ползва с най-големи почести и уважение в Митница Бургас, е нали все пак обслужва неговите фирми... Ах, Вие гадове... Няма да плачем за Вас, мръсници дал Бог.Свестните са малко!
14.
Чичо
15.11.2014 09:50:02
1
2
Снощи в предаването (Лице в Лице) казаха защо са били спрени програмите по Околна среда в БУРГАС и СОФИЯ и визираха новата ни министърка Ивелина Василева. Споменаха и за Големи ЗЛОУПОТРЕБИ по тези програми от страна на КМЕТА(слънце) Димитър Николов. Припомням че Ивелина Василева я извадиха "неочаквано" от Евролистата за да не предизвика скандал ала Румяна Желева. Пак питам Василева и КМЕТА защо ви викаха в ДАНС??????
13.
Дернев
15.11.2014 07:21:08
2
2
Прав е ДН и му прави чест, че си е преценил възможностите. Бс се нуждае от човек и екип, разбира се, с по-мащабно, глобално мислене. Начина, по който се работи за града не позволява неговото бързо развитие. А има и много голяма съпротива вътре в страната, която също трябва и може да се преодолее.
12.
Хххххх
15.11.2014 00:59:41
6
6
Ами да ! Стига толкова ! Колко ли наследници с това " толкова " ще живеят и ще благославят кражбите на " дядо" Митко . Дай боже всекиму толкова за един живот ! Че е подлъгал наивници да го харесват и гласуват за него е друга дарба !
11.
костадинов
15.11.2014 00:28:00
2
4
Защо си мисля, че по темата с малки изключения пише един и същ човек - свързан с настоящия кмет
10.
От отрезвителя
14.11.2014 23:45:20
1
0
Оф, таман се чудех защо на Костадинов са му объркани думите, ама се сетих
9.
костадинов
14.11.2014 23:07:38
1
3
акам ефективна съдебна реформа и след това да се направи реална оценка на манданите на Николов
8.
escape
14.11.2014 20:59:09
2
7
Gramotnite hora znaqt zashto bqgash.Dobar ti e plana.No moje I da ne ti se poluchi
7.
?
14.11.2014 19:32:08
7
5
Да, заслужава. Бургас не е имал такъв кмет и си го цени, нещо против?
6.
ФАР
14.11.2014 19:28:56
5
3
Все пак е Руенлия. Сериозен политик, който заслужава да бъде премиер, а защо не и Президент на Р. България!
5.
На бунт!
14.11.2014 17:58:18
12
20
Николов, не мисли да се махаш. Бургазлии ще направят гражданска война, бунтове и митинги и ще те върнат да се кандидатираш.
4.
Грешно тълкувате
14.11.2014 17:53:16
4
5
Тези думи които са извадени в заглавието според мен не са казани конкретно. Още повече че темата на това интервю е съвсем друга. Николов е интелигентен и каквото и да има намерение да прави би отговорил, че още е много рано да коментира
3.
Хич
14.11.2014 17:51:11
8
19
Народът е казал ТРИ ПЪТИ МЕРИ един път режи и ДО ТРИ ПЪТИ. Така че, мили кмете, ТРЕТИЯТ МАНДАТ ще ти отива най много и ще затвърди направеното през първите два. Хич не си и мисли да се махаш!
2.
цирк
14.11.2014 17:23:17
11
31
Икономика няма ... Другото е проекти за освояване на пари за определени фирми. Бургазлията като цало е безработен и беден. Къде са фабриките и чуждите инвеститори? Стадион Лазур Мол ли ще става ?
1.
жхт
14.11.2014 17:17:46
17
27
A taka stiga tolkva kradene
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Моторист загина на място при меле на пътя Добрич-Варна Моторист загина на място при меле на пътя Добрич-Варна Ударили са се мотор и лек автомобил Испанците и унгарците откриха България, харесвало им тук Испанците и унгарците откриха България, харесвало им тук Посещенията от Русия и Израел рязко намаляха, но се компенсират от други страни Има втори осъден за убийството на българския граничар Петър Бъчваров Има втори осъден за убийството на българския граничар Петър Бъчваров Неговият брат е с доживотна присъда, но за Мустафа Е. делото беше гледано наново Проговори за катастрофата: Това е една трагедия за всички Проговори за катастрофата: Това е една трагедия за всички Много се изписа и изговори , но стоя над нещата и не драматизирам, каза певицата Анелия Купи си апартамент от приходи като инфлуенсър Купи си апартамент от приходи като инфлуенсър Мис България Теодора Мудева вероятно в хвърлила половин милион за 3-стаен имот в столицата Бургазлии откриват своя летен сезон от днес (ВИДЕО) Бургазлии откриват своя летен сезон от днес (ВИДЕО) Цялата идна седмица се очертава слънчева, с топло и спокойно море и най-вече с най-вкусната риба, която можете да опитате именно в тази точка на света Всички правим това всеки ден, а то води до рак Всички правим това всеки ден, а то води до рак Нарушаването на биологичния часовник на тялото, причинено от фактори на околната среда като излагане на светлина и късно хранене, има значително въздействие върху здравето на червата Не се стряскайте, ако шницелът и наденицата са без месо, вече може Не се стряскайте, ако шницелът и наденицата са без месо, вече може Държавите членки могат да ограничат използването на термини, традиционно свързвани с месни продукти само ако определят законни наименования за растителни протеинови продукти Внесоха в съда мярката на Джейхан Ибрямов Внесоха в съда мярката на Джейхан Ибрямов Предстои адвокатите и съдията да се запознаят с материалите Масово скъсаха кандидатите за нотариуси на писмения изпит Масово скъсаха кандидатите за нотариуси на писмения изпит От всички 419 души, които са се явили на конкурса, едва 72-ма са допуснати на устното представяне
Поискал разрешение от шамани, за да започне ядрена война Поискал разрешение от шамани, за да започне ядрена война Руският лидер пътувал специално до Монголия, за да се свърже с духове Съдът на ЕС реши: Полицията има право на достъп до данните в телефона ви Съдът на ЕС реши: Полицията има право на достъп до данните в телефона ви Да се ​​приеме, че само борбата срещу тежката престъпност може да оправдае достъпа до данни, съдържащи се в мобилния телефон, би ограничило неоправдано правомощията на компетентните органи за разследване, се обяснява в мотивите на съда Любовница ли е на Барак Обама Любовница ли е на Барак Обама Актрисата за първи път разкри за отношенията си с бившия президент и жена му Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Обама и съпругата му Мишел подкрепиха кандидатурата на Камала Харис за президент още през юли Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Примамват мераклии с безлихвени заеми, данъчни облекчения и помощи Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви 36-годишният Дамян Войнилович беше осъден на 22 месеца затвор в Кралския съд на Кардиф този четвъртък за необичайното престъпление Ще става дядо Ще става дядо Рапърът Еминем влиза в нова роля в живота си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Винаги е казвал, че ако нещо му се случи, би искал да даде шанс на други да живеят, каза майка му Нагъл до безобразие Нагъл до безобразие Изнудва ЦСКА за 1,2 млн.лева Загазиха здраво Загазиха здраво Съд в Тексас съди тик ток
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори