×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 2 800 безработни започват работа по регионални програми по заетост
  • Четвърти случай на заразен човек с птичи грип в САЩ
  • Иран избра деветия си президент
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Голи мъже размятат прелести на Бургаския плаж


Голи мъже размятат прелести на Бургаския плаж
Намерилите се двойки влизат голи и в морето
08 Август 2013, Четвъртък, 17:57 ч.

Направте им Адамов, или гей-ограда, отвратително е

 

Отвратителна гледка се наблюдава всеки ден на около 200 метра от Евиния плаж. Нагли пичове са решили, че това е тяхна територия и размятат прелести по цялата ивици, та чак до Солниците. Никъде няма табела, че плажът е Адамов. Няма ограждение, няма нищо. Наивни семейства с деца седят под чадърите и в това време се изсипват мачовците. Някои са сами, разстилат хавлии и се разкрачват за ужас на децата. Други се разхождат наперено и подръпват мъжките си атрибути, а останалите посетители не знаят накъде да гледат. Нудистите или по-скоро перверзниците влизат голи в морето, след което нарочно лягат до някоя компания с ученички и се наслаждават на смутените им лица. Други се приближават до жени  на възраст. Следобяд пристигат голишарчета с меки китки. Те подтичват голички напред - назад, а надарните самци ги оглеждат и си избират някой, след което се отдават на ласки и опипване на пясъка до храстите. Семействата бързо събират хавлиите, децата зяпат изумени, а стадото педита препуска гордо по плажа. И това не не повече от 400 метра от охраняемата зона.  Предлагаме общинска полиция да поогледа мястото и ако то е отредено за голи мъже или групов мъжки секс, поне да го огради. Семейства отиват там, защото има повече място. И не знаят, и няма как да знаят, че ще попаднат на мъжка вакханалия. Отвратително!


В категории: Животът


10
Коментара по темата
10.
Надарен нудист
02.07.2021 00:31:05
0
0
Който има хубав член показва! Това не е педалско! Жените по цял ден размятат голи цици и задници, и не само по плажа, я виж по центъра-ставаш разноглед от сексуално дразнене на нагона!!!! Педалско е че идваш на плажа да гледаш пишки, и те е срам да си поискаш да лапаш, за да не се издадеш, и да не ти разбием тиквата! Паляк долен!
9.
Надарен нудист
02.07.2021 00:19:50
0
0
Интересно, какво правите там, та даже снимате! Май обичате да гледате пишки, и чекии си правите на снимките!!!
Нарочената зона си е адамов плаж още откакто съм дете, и никой не те кара да минаваш от там..тъпако перверзен! Евиния плаж е до бара до бариерата, там му е и стената. Но много цигани минават от там, точно за да гледат лелките с залепналите срамни устни. А и разни шишаци слагат пейки точно встрани и постоянно се обръщат към разтворените крака, а те щом стоят разтворени, е явно, че се кефят, че ги желаят, или не им пука! Наблюдавал съм ги и мога да им направя психо портрет, а ти си някой недоклатен мърляч! Аман от псевдо моралисти, които смъркат, пият, и си правят чекии на снимки на адамовци! Застреляй се или умри от рак на простатата! Много жени минават от там, точно с цел да гледат, а и да се разходят! Аз лично имам даже комплименти! А ти си долно дебело гнусно джудже! Ходи си еби майката!
8.
Иво
30.06.2015 23:07:22
1
4
За сведение на ужасно потресените и отвратените, това беше ТОЧНО АДАМОВ ПЛАЖ, ДО НАЧАЛОТО НА 2000 Г. Дори са останали някакви жалки останки от бетонните ограждения! През 90-те там можеха да се видят голи мъже на 50 метра един от друг! Семейства с деца изобщо не идваха там!!!Педитата се събираха по- нагъсто. Сега плажът е пренаселен вече, чак до Сарафово. Ако някой хора се възмущават искрено, то нека се направи подписка до общината и тя да отдаде и загради някакъв периметър за Адамовия плаж! Това е разумно и човешко!
7.
Натурист
13.08.2013 10:11:36
1
8
Статията все едно е писана от общ представител на светата инквизиция и държавна сигурност! Толкова злоба, ограниченост и назадничавост на едно място!!! Проблемът от това, че на някой му пречи моята увиснала гледка, е в главата на гледащия, а не в увисналото. Нищо не съм крал, за да се лиша заради вас от най-голямото удоволствие- да бъдеш гол на плажа (на края на плажа). Касабова, вземи пробвай, вместо да сипеш старческа отрова!
6.
Гост
09.08.2013 00:48:14
3
6
Офанзивата на евангелската секта продължава. Нищо по-различно, което го е нямало и преди, не се случва тази година на плажа. За какво е тази истерия? Престанете да притискате властта и да прокарвате интересите на религиозни фундаменталисти! Явно сектантите са кихнали някой лев на драскачите този "флагман" на бг журналистиката. Толкова примитивност, ограниченост и продажност лъха от статията - запазена марка на вашия вестник. Вие сте срам за журналистическата професия!
5.
Svilen
08.08.2013 21:12:45
5
10
Дядо ми е бил млад,когато на това място е бил Адамовия плаж!
За семейства и деца има достатъчно място,плажът е дълъг 4,5 км.
4.
Деян
08.08.2013 19:19:02
9
14
Всеки има право да бъде различен. Но не и да парадира с това, че е различен. Това размятване на мъжки пикала, си е едно безочливо, нагло и отвратително парадиране, което няма нищо общо с правото да си различен.
3.
XXX
08.08.2013 18:45:27
9
11
Василева, там ли е проблема, че са увиснали?
2.
Василева
08.08.2013 18:38:59
10
20
Крайно време беше някой да го напише! Нудистите са хора, но трябва да има отделен плаж за тях. Педеругите и те са хора, но кой им дава право да се натискат пред децата???? Да ги оградят и да правят каквото щат! Не съм длъжна да им гледам увисналите пишки!
1.
Георги
08.08.2013 18:34:37
15
22
Отвратително грозно написана статия.
Направо съм потресен.Нудистите далеч не са извратени хора.Извратени сте вие че сте толкова тъпи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флиртува с вас или е просто учтив - как да дешифрирате поведението на мъжа Флиртува с вас или е просто учтив - как да дешифрирате поведението на мъжа 13 начина, за да разберете намеренията му Правило 5:1 ще разреши конфликта: Как един мъж трябва да се държи с една ядосана жена Правило 5:1 ще разреши конфликта: Как един мъж трябва да се държи с една ядосана жена Докосването може да е добра идея, ако конфликтът е в начална фаза и двамата не сте в състояние на гняв Кои са най-страстните мъже в зодиака Кои са най-страстните мъже в зодиака Сред тези знаци трима се открояват с непоколебимата си отдаденост и дълбока емоционална наситеност: Овен, Скорпион и Лъв Най-доброто лятно мезе: Хрупкав паниран карфиол с бира Най-доброто лятно мезе: Хрупкав паниран карфиол с бира Ето как да го приготвите Топ 10 на романтичните филми, които всеки трябва да гледа Топ 10 на романтичните филми, които всеки трябва да гледа Тези класически романтични филми оставят трайна следа в киното и вдъхновяват романтици по цял свят Софиянец твърди, че е бил пребит с бокс от охранител, заради паднало на земята парче пица Софиянец твърди, че е бил пребит с бокс от охранител, заради паднало на земята парче пица Екшънът се е разиграл вечерта на Джулай морнинг в Кайт бара на къмпинг "Градина" "ПоетиТе Live" 2024 - големи актьори, но евтин спектакъл в Бургас "ПоетиТе Live" 2024 - големи актьори, но евтин спектакъл в Бургас Тук публиката разбира от качествени творчески продукции, същинските ценители останаха разочаровани, въпреки проявеното уважение към Христо Фотев и Петя Дубарова Нивите поскъпват повече и от жилищата, но арендата поевтинява Нивите поскъпват повече и от жилищата, но арендата поевтинява Цената се е качила с над 22% в някои райони Утре ще е още по-топло, температурите ще са до 37° Утре ще е още по-топло, температурите ще са до 37° Температурата на морската вода е 25°-26° Ужас: Всеки десети ухапан от кърлеж е с лаймска болест Ужас: Всеки десети ухапан от кърлеж е с лаймска болест Над 30% от насекомите носят зараза
Франция забранява изнасяне от страната на двата пистолета, принадлежали на Наполеон Франция забранява изнасяне от страната на двата пистолета, принадлежали на Наполеон Реликвите трябваше да бъдат предложени за продажба на аукцион Наследницата на "Дисни" спира даренията си за демократите, ако Байдън не се откаже от президентската надпревара Наследницата на "Дисни" спира даренията си за демократите, ако Байдън не се откаже от президентската надпревара Байдън обяви в четвъртък, че няма планове да се оттегли от надпреварата за още един мандат Всеки, който има Айфон, трябва да прочете тази статия Всеки, който има Айфон, трябва да прочете тази статия Измама поставя на риск над 1.46 милиарда „айфона“ в цял свят Байдън се оправда, че е бил болен на дебата с Доналд Тръмп Байдън се оправда, че е бил болен на дебата с Доналд Тръмп Той нарече представянето си "лош епизод" Италия ще ви даде хиляда евро, за да живеете в Тоскана Италия ще ви даде хиляда евро, за да живеете в Тоскана От офертата могат да се възползват всички европейски граждани Цената на фрапето на плажа в Гърция започна да "горчи", чадъри и шезлонги се плащат отделно Цената на фрапето на плажа в Гърция започна да "горчи", чадъри и шезлонги се плащат отделно Чакат масови съкращения на работниците по морето Потвърдиха първи за 2024 г. случай на западнонилска треска в Гърция Потвърдиха първи за 2024 г. случай на западнонилска треска в Гърция При пациента са регистрирани леки симптоми на енцефалит, които са започнали в края на юни 10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война 10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война САЩ, Русия, Украйна, Иран, Хизбула, Израел - много варианти и малко алтернативи за мир Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина На мястото на инцидента веднага бил изпратен хеликоптер, както и планински спасители, които след продължително търсене открили тялото ѝ Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Рали „Ветроходство и приятели“ е единствената в България регата, в която може да участва всеки желаещ ветроходец, доброволец и екипаж
Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Партия "Величие" трябва да се прекръсти на "Том и Джери"
Виц на деня Виц на деня - Скъпа вече сме женени, кажи колко мъже си имала?
- Обаче няма да се сърдиш!
- Добре, няма.
- 7.
- В смисъл... аз съм 7-ми?
- Не ти си 4-ти.
Виц на деня Виц на деня - Иване, къде си?
- Играя си с децата на двора.
- Прибирай се веднага вкъщи, аз съм дала 1000 лева за компютър, той ще ми играе на ДВОРА.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Аз чуждото го не ща, само моето си искам - на когото и да е то
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори