×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общинските съветници в Приморско се втренчиха в дупките по улиците, загърбиха 1 млн. лева за модерно кръгово


Общинските съветници в Приморско се втренчиха в дупките по улиците, загърбиха 1 млн. лева за модерно кръгово
Тук трябва да има кръгово като всички модерни градове, засега обаче ще продължим да се тъпчем на светофара, ядосваха се общински служители
31 Юли 2013, Сряда, 16:54 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Морският град ще остане задръстен, защото в местния парламент счетоха, че кръстовището не е най-важния им проблем

Входът на Приморско ще остане задръстен през лятото, след като общинските съветници отхвърлиха възможността там да бъде изградено модерно кръгово кръстовище за близо 1 млн. лева. За момента на мястото има светофарна уредба, която обаче е истинско изпитание за влизащите шофьори в натоварения трафик през лятото и троши нервите най-вече на водачите на автобусите с туристи.  Общината има готовност да кандидатства с проект, който напълно ще преобрази входа на Приморско и отпуши движението, което и без това е цяло приключение в морските ни общини. Шофьорите са принудени да лавират между пешеходци по бански и джапанки, сергии, микробуси, зареждащи обекти, колчета, столчета и какво ли още не.

 

Вместо да дадат единодушно съгласие за работа по мащабния проект, съветниците като на инат се втренчиха в дупките по кварталните улици, които не биха могли да бъдат решени с въпросните 900 хил. лева. Днес те трябваше да кажат думата си по предложението на кмета Димитър Германов за кандидатстване на Общината за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони  конкретно за реконструкцията на кръстовището. Мнозинството съветниците странно предпочетоха Приморско да остане с дупки по улиците и без кръгово, така че авантюрите на шофьорите в морския град да са пълни. Те решиха, че това не е най-важния обект, по който Общината да работи.

„Може и така да е, но за кръстовището вече имаме готов проект, защо да губим пари. Освен това той ще промени изцяло облика на Приморско”, опита се да убеди съветниците кметът Димитър Германов. След гласуването той възмутено каза: Това е европейското развитие на Приморско.

„Кръговото щеше отвори пътя и на автобусите, които сега се случва да се наредят по три-четири един зад друг и да блокират трафика. С новото кръстовище щяхме да дадем място, така че и даже и тирове да минат”, коментираха след гласуването общински служители. Към проекта е включено и изграждането на велоалеи до началото на стария път към Китен.

Засега обаче Общината трябва да търси други варианти за кандидатстване по този проект.

„Като отклоним тези пари, няма да решим проблема с дупките по улиците. Наясно сме, че те имат нужда от ремонт, но това ще стане след като бъде изградена другата инфраструктура. Имаме проект за изграждането на воден цикъл, след чиято реализация ще започнем и асфалтирането. Тук инфраструктурата не е пипана от 50-те години на миналия век, а няма смисъл да асфалтираме първо и после да копаем”, обясниха от администрацията.


В категории: Приморско


Флагман.БГ 10 фрази, характерни за жените гаднярки 10 фрази, характерни за жените гаднярки 28/09/2024, Събота 22:00 0
Флагман.БГ Така се приготвя туршия само със сол Така се приготвя туршия само със сол 28/09/2024, Събота 21:00 0
Флагман.БГ Прибраха я в Психото Прибраха я в Психото 28/09/2024, Събота 20:00 1
Флагман.БГ Тя се събра със Слави Трифонов Тя се събра със Слави Трифонов 28/09/2024, Събота 19:40 0
45
Коментара по темата
45.
SOU Primorsko
16.08.2013 12:23:08
0
0
4eta vi komentarite za u4itelute v Primorsko i vi se 4udq za6to go darjite tozi Valko Rusinov, ami toi za nikav hui ne stava

ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
44.
Lorda
14.08.2013 11:24:26
0
0
ama az i na barculka 6e se opla4a i togaz jalna vi maika
43.
до лорда от баба
14.08.2013 10:08:51
0
2
Ухсии, ми тъй бре баба, ми да ни плашиш с кумета, че мойте унучета уплахите му берат!
42.
Lorda
13.08.2013 20:38:59
0
1
stiga ve, za kvo sym bil tolkoz pyt 4ak do Kembridj i sega da ne mi priznavate diplomata?! az 6te se opla4a na kmeta i togaz 6te vidite vie...
41.
До лорда с диплома от Кеймбридж
13.08.2013 12:38:10
0
10
Не, няма да е признаем дипломата ти от Кеймбридж не само в Приморско, но и във България. Няма да е признаем не за друго, а защото явно не можеш да пишеш на кирилица. Няма да е признаем, че аман от "калинки" и така наречените "юпита" намирани по бензиностанции, кръстовища и други знакови места. Няма да е признаем и за това, че хора с подобни дипломи ни крадоха и още крадат и унижават, за да ни докарат до просешка тояга - да бъдем най- бедни и задният двор на ЕС!
40.
Lorda
13.08.2013 11:26:25
0
0
moqta diploma e ot kembridj, v Primorsko 6te mi q priznaqt li?
39.
до "дипломирания" 38
10.08.2013 21:50:42
0
0
ако дипломата ти важеше за цял свят, ти нямаше да живееш сега в това тъпо село, явно толкова си учил на времето и затова сега нямаш самочувствие на специалист в областта си, а само се хвалиш на местните отрепки с дипломата си... земи си обърши гъза с нея, тя тая диплома и без туй за друго не става
38.
ДО 37 ТЪПАК
10.08.2013 13:07:02
0
0
ХА ХА ХА ,ТЪП , СМОТАН И ОГРАНИЧЕН СЕЛЯНДУР.
МОЯТА ДИПЛОМА ВАЖИ ЗА ЦЯЛ СВЯТ А ТИ ДО СВЕТОФАРА ВИ.ПАДАМ ОТ СМЯХ.ДРИПЛЬО.
37.
до някъв заблуден -36
10.08.2013 00:24:18
0
0
Софийската академия важи само за София, а за тук признават само Селската академия, така че можеш само да си избършеш гъза с шопската си диплома.
36.
до селския цървул №35
09.08.2013 22:36:01
0
0
Грешиш.Ако ти си завършил селската академия аз съм завършил софийската академиа.Така че не можеш да се мериш с мен -селски цървул.
35.
до 33
09.08.2013 12:19:27
0
0
Кой си ти бе? Големия гражданин - в село ражданин. Аз поне съм завършил Селската академия в Приморско и съм едно ниво над тебе, а ти си селянин втора категория - пълен боклук!
34.
Кавали приморски
09.08.2013 00:12:47
0
2
Този милион ще си го разпределят гербаджиите . А вие пак ще тропате по хлопащите плочки на новия площад , селяни тъпи . Пропускали един милион , вие пак нищо няма да раБерете , ще разберат германов , манолчо , барцулка затова много се натискат уж европейски пари , ама после пак общината ще плаща !
33.
до 32
08.08.2013 18:42:02
0
0
Ами личи си че нямаш грам мозък и интелект.Вместо да си мълчиш и да не се излагаш ти продължаваш с простотиите си . Тъп селяндур.
32.
оф 31
07.08.2013 12:17:41
0
1
Мол'ти са, кратунчо! И аз съм висшист, също кат бръмбарите в главата ти. Само че съм завършил Селската академия в Приморско и затова съм с предимство пред тях...
31.
of 29
07.08.2013 10:32:45
0
2
Висшисти са ,да ,това е факт.За разлика от теб , който си личи че е тъп , прост , и ограничен.Говедо.
30.
кратунчо
06.08.2013 12:11:25
0
1
ьхь
29.
до кратунчо
06.08.2013 06:42:48
1
0
Главата ти пълна с бръмбари, ама поне са висшисти, нали така?
28.
кратунчо
05.08.2013 12:50:24
0
1
на някои дограмата му хлопа на друг дьската му хлопа на община приморско плочките и хлопат ама всичките НОВИТЕ
27.
КаЛчо
03.08.2013 13:37:57
1
8
кмете ако и на крьговото асвалта ще хлопа като плочките пред и около общината ви по добре не го почваите
26.
пак от мен
02.08.2013 23:09:11
1
3
По повод на заглавието,дано някой от общинските съветници да си счупи и колата и главата в дупките в които се втренчват.Само с приказки и гласувания на наредби ,членове и точки,които след това не се изпълняват а само се пълни дневния ред на сесиите,дупки не се пълнят и работа не се върши.Барцулка,Бодуров,Тюлиева,Манол и всичките знайни и незнаини 11 общински съветници-за нищо не ставате.
25.
прояснение
02.08.2013 14:13:51
0
2
МИГЛЕНА БАРЦУЛЕВА ГЛАСУВА ПРОТИВ--.... АКО Е ЗА СЛАДОЛЕДИТЕ НА ПРИМАДОНАТА ОТ ПЪНЧАРЕВО ЩЕ Е .... ЗА
24.
пояснение
02.08.2013 14:06:10
0
1
МИГЛЕНА БАРЦУЛЕВА ГЛАСУВА ПРОТИВ, А НЯКОИ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ГЛАСУВАХА ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ!
23.
Мнение
02.08.2013 11:10:48
1
0
Внасям пояснение към №21-пропусна осветлението на главната улица , а на №16 искам да отговоря ,защото аз гледах сесията много внимателно .Хората които не гласуваха в Приморско да влязат пари са:Димитър Димитров , Марияна Георгиева,Илия Петков,Валентин Николов,Лиляна Димова и Пенко Калудов.
22.
до 21
02.08.2013 10:45:12
3
0
Ами как ще искат да се случват добри неща ,нали се гласят за другите избори отсега.Не ги интересува че това са за хората и за нашето бъдеще.Какво направиха до сега като бяха кметове-НИЩО!Сега отхвърлиха и възможността един милион да влязат в бюджета.Гихора и Лиляна трябва да разберат че народа не ги иска.Показа го веднъж ще го покаже и втори и трети път.Оставете хората да работят.Ние искаме това.
21.
до 20
02.08.2013 10:25:45
5
1
АМИ ЗА ДВЕ ГОДИНИ ВИЖ КОЛКО НЕЩА СА СЕ СЛУЧИЛИ-МОДЕРЕН ЦЕНТЪР, ЛЯТНА ЕСТРАДА,ДВЕ СПОРТНИ ИГРИЩА ЗА НАШИТЕ ДЕЦА , МОРСКАТА ГРАДИНА И РЕД ДРУГИ НЕЩА .СЕГА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ И ЗА МОДЕРНО КРЪГОВО ДВИЖЕНИЕ С ВЕЛО АЛЕИ И ОЗЕЛЕНЯВАНЕ,ПРЕДСТОЯТ ОЩЕ ХУБАВИ НЕЩА НО НЯКОИ ХОРА В ПРИМОРСКО НЕ ЖЕЛАЯТ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ.ЖАЛКО , МНОГО ЖАЛКО АМА ПУСТА ЗЛОБА.
20.
до критиците на кмета и ГЕРБ
02.08.2013 10:11:56
0
2
Стига де, нали трябва да гушнем някакви европейски пари, а какво правим, не е важно! Да го духате селяни прости!
19.
хахо
02.08.2013 03:14:03
2
3
леле, ще падна, много кефите в Приморско, на идване има два града с по един светофар - Айтос и Карнобат, много им се кефим, вие сте третия. Радвайте му се и този милион ще си го вземем в София.
18.
общински съветник
01.08.2013 23:54:57
1
1
смотаняци,като ни избрахте ,сега ще ни търпите до следващите избори.....
17.
до ВСИЧКИ Приморци и Китенци
01.08.2013 23:19:01
0
17
А хубав крайморски булевард като се преустрои и основно се ремонтира пътя Приморско - ММЦ - Китен няма ли да е по-добре от колкото да се хвърли милион за нещо което е излишно и не приоритетно?
Приморци и Китенци, ебават ни, няма логика, да има прекрасни и красиви хотели, а инфраструктурата към тях да е под всякаква критика.
Няма логика, всички да се стремим курортния комплекс Приморско - ММЦ - Китен, да стане най- добрия морски курорт в България и като че ли, някой задкулисно дърпа конците на нашите марионетни управници (със сигурност не са в състояние да защитят интересите ни) и ни предлагат безумни и напълно излишни проекти.
Примери - мидарниците, рибарника срещу плажа за който инвеститора още не се е отказал и при сегашната ни местна власт, нищо чудно да успее да осъществи това безумие. Състоянието на северния плаж, здравеопазването и още много други "мероприятия", които спокойно може да се окачествят като саботаж към развитието на морския туризъм в Община Приморско - курорт с национално значение!!! Ей, Приморци и Китенци, събудете се!!!
16.
ДО ВСИЧКИ
01.08.2013 21:03:15
1
2
НЯКОЙ АКО Е ГЛЕДАЛ СЕСИЯТА ИСКАМ ДА ПИШЕ КОИ СА ТЕЗИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ КОИТО НЕ ГЛАСУВАХА ДА ИМА В ПРИМОРСКО КРЪГОВО КРЪСТОВИЩЕ ЗА 1 000 000 ЛВ.ЗА ДА ЗНАЕМ ВСИЧКИ НИЕ ХОРАТА ,КОЙ РАБОТИ ЗА ПРИМОРСКО И КОЙ НЕ ИСКА ТУК ДА СЕ СЛУЧВАТ ХУБАВИ НЕЩА.
15.
до село
01.08.2013 20:31:32
0
1
прав си че си от село.личи си по приказките ти .чичо ти митю освен да крадеше не му остана ред да помисли за приморско.и още се натиска че му свършиха парите.тъпи смотани селяндури свикнали от кочината си по далеч да не излизат.
14.
selo
01.08.2013 18:22:58
1
0
ЗАДРЪСТВАНЕ ИМА АМА В ГЛАВИТЕ НА УПРАВНИЦИТЕ,.,МИ ЧИ ТО БЕШЕ КРЪГОВО ,ЧИЧО ВИ МИТЮ ГО НАПРАВИ СВЕТОФАР ДА ИЗГЛЕЖДА ГРАД .,
13.
пич
01.08.2013 15:43:30
0
1
Явно,се усеща че има особен "вкус" обекта,но иновацията си е иновация,жалко за приморци !!!!!!
12.
555
01.08.2013 13:06:29
1
3
Е, какви общински съветници имаме само!Как мислят правилно за европейско развитие на Приморско!Как може такава тъпотия,хората се опитват да вкарат някой лев от европейските средства безвъзмездно в общините си а нашите не искат да го направя.Това се нарича ПРОСТОТИЯ!
11.
до бибчо
01.08.2013 13:04:28
0
1
Прав си пич, не им е там мястото.
10.
bib4o
01.08.2013 12:26:41
2
2
mangalite ot barakite maxnete a posle pravete kragovo 4e se izlagame kato glupazi .....
9.
bib4o
01.08.2013 12:26:40
2
2
mangalite ot barakite maxnete a posle pravete kragovo 4e se izlagame kato glupazi .....
8.
отговор
01.08.2013 02:00:07
1
6
Тъпи и прости селяни са тези общински съветници които не гласуваха в Приморско да влезнат 1 000 000 лв.Цял свят маха светофарите и прави кръгово за по удобно и модерно само тук простотията е на лице.Хората им дават пари пък те не ги искат.Боже , боже , какво доживяхме.
7.
питане
01.08.2013 01:29:00
1
7
Тъпата Бърцълка и съветници явно са прозряли в бъдещето - като няма да има туристи- няма да има и задръствания.Като няма задръствания на кръстовището- няма нужда от реконструкция.А интересно защо тъпата Бърцулка реве че банката ще и взама къщата...от къде ще взема пари да си погасява кредита,а....
6.
Ваня Ст.
31.07.2013 23:27:13
1
8
Входа на Приморско не е задръстен,задръстени са улиците защото неправилно са сложени знаците,защото паяка не отпушва кръстовищата,а вдига избирателно коли,защото сте задръстени и не виждате проблемите,ами само си чешете езиците и си правите евтин ПР.Какъвто кмета такива и съветниците.Пълни тъпанари.
5.
плочицата
31.07.2013 22:58:34
0
7
забелязала съм, че всяка година в Приморско се оплакват, че имало туристи, но не били такива каквито очаквали. Е, ами няма как да очаквате богаташи, като им предлагате селски пътища, селски услуги, вонята на кебапчета дори не е ароматна, а опушваща. А срегиите са върха. Е, за толкова ви плащаме. А пък ме кефи, поне съм като на село
4.
анет
31.07.2013 22:55:54
1
6
Приморско ще си остане село доживот. Добре бе, хора, какво ви пречат 900 хил????
3.
az
31.07.2013 22:55:45
0
2
ha ha zadrastwane:)))) -
5 karuci na krast:))
2.
555
31.07.2013 17:57:12
5
9
Къде видяха задръстване ва входа на Приморско не разбрах. За няма и два месеца натоварване през годината , при което даже няма задръствания, ще правим кръгово. Всичкото Мара втасала, само кръгово и липсва.
1.
55
31.07.2013 16:40:23
3
4
Vsi4ko my e nared na Primorsko ta samo kragovoto my lipsva6e to ylici kato ylica nqmat a sega svetofara im preci.Tam ima nyjda ot o6te edin svetofar.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Средната чиста заплата при влизането ни в еврозоната ще е 1000 евро Средната чиста заплата при влизането ни в еврозоната ще е 1000 евро Нетната средна заплата в България е четири пъти по-ниска от в Германия, а работната седмица при нас е дори по-дълга 10 фрази, характерни за жените гаднярки 10 фрази, характерни за жените гаднярки „Съжалявам, ама не съжалявам“… - това фалшиво извинение можете да чуете от жени, които не искат да бъдат държани отговорни за това, че са наранили някого 3 начина да спечелите сърцето на добър мъж 3 начина да спечелите сърцето на добър мъж Уважавайте го Като в Северна Корея: Водеща в Ливанската телевизия плаче, докато съобщава за смъртта на Хасан Насрала Като в Северна Корея: Водеща в Ливанската телевизия плаче, докато съобщава за смъртта на Хасан Насрала Лидерът на терористичната организация „Хизбула“ бе убит при израелски въздушен удар в нощта срещу събота 4 зодии, които понасят най-тежко скръбта 4 зодии, които понасят най-тежко скръбта Дали сте сред тях Така се приготвя туршия само със сол Така се приготвя туршия само със сол Вижте как Преизбраха Любо Ганев начело на федерацията по волейбол Преизбраха Любо Ганев начело на федерацията по волейбол Той ще я ръководи през следващите 4 години Бабата на прегазеното дете Дора Пембето ридае неутешимо, влязла в магазина и оставила момиченцето пред вратата Бабата на прегазеното дете Дора Пембето ридае неутешимо, влязла в магазина и оставила момиченцето пред вратата Детето изскочило внезапно на пътя, гледката била ужасяваща, разказват местни  НАП извади на тезгяха нива на цената на чифт дънки НАП извади на тезгяха нива на цената на чифт дънки Това е и най-евтиният имот, който може да се намери на сайта на агенцията Прибраха я в Психото Прибраха я в Психото Гергана се закани да "пръсне черепа" на певицата Дара Екимова
Кои висши лидери и командири на „Хизбула“ са убити или са станали мишена на израелски удари Кои висши лидери и командири на „Хизбула“ са убити или са станали мишена на израелски удари През последните месеци Израел нанесе много тежки удари на „Хизбула“ Продадоха на търг писмо с първата германска марка за 440 000 евро Продадоха на търг писмо с първата германска марка за 440 000 евро Това е единственият подобен екземпляр Турция и Германия спорят за дюнера, ЕК се намеси Турция и Германия спорят за дюнера, ЕК се намеси Турция поиска преди време от Европейския съюз защитен статут за дюнер кебапа, тъй като рецептата на популярното в Германия ястие, се различава значително от традиционния вариант "Хизбула" потвърди смъртта на Хасан Насрала "Хизбула" потвърди смъртта на Хасан Насрала Израел съобщи по-рано за ликвидацията на лидера на организацията Кашпировски се завърна Кашпировски се завърна На първата сесия са отишли 300 души, които не само са могли да „поздравят“ именития феномен, но и да си купят стоки, произведени под марката Kashpirovsky - торби със сол, които имали „мощен психологически ефект“ Осъдиха го на 865 години затвор Осъдиха го на 865 години затвор Магистратите бяха безжалостни към строителя на рухналата сграда, в която згинаха 96 човека Спаси новото предаване на Маги Халваджиян Спаси новото предаване на Маги Халваджиян Добре, че е Рачков Умира от глад Умира от глад Едва се изхранва в Игри на волята Култов висаджия, братовчед на Васко Илиев, не може да си плати парното Култов висаджия, братовчед на Васко Илиев, не може да си плати парното Топлофикация е запорирлала сметките на фирмата му Влиза в хитово предаване на Нова тв Влиза в хитово предаване на Нова тв Галена ще е част от Пееш или лъжеш
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня - Как спиш нощем, като знаеш, че има хора, които те мразят?
- Спя без гащи, за да ми е по-лесно да ме целуват...
Виц на деня Виц на деня - Ако беше по хубав, щях да дойда на среща.
- Ако бях по хубав, щях да поканя сестра ти!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори