Лаврак филе по провансалски e новото кулинарно изкушение на "Рубаят Ди Маре" и шеф-готвач Борислав Ралчев
В петък „Рубаят Ди Маре“ ще открие официално новия летен сезон и ще представи изцяло обновената си кухня, в която основен акцент стават рибните деликатеси и средиземноморски храни. За бляскавото събитие са ангажирани „Диана експрес“ и Васил Найденов. Интересът към събитието е изключителен и от две седмици всички места са резервирани, очаква се елитът на града утре да се наслади на една незабравима вечер в уютна обстановка в сърцевината на Морската градина.
Безспорно с голям интерес от бохемата и кулинарните естети се очакват изкушенията в новата кухня на „Рубаят Ди Маре“. В аванс днес главният готвач на веригата Борислав Ралчев стартира своята кулинарна рубрика във Флагман.бг с първата си вкусотия – „Лаврак филе по провансалски“. Храната е изключително лека, приготвянето й отнема минути и не на последно място е безкрайно вкусна. За рецептата са нужни – лаврак, зелени маслини, чесън, чери домати, черен пипер и зехтин.
„Това е интересна рецепта, бърза, лесна и достъпна за абсолютно всеки“, категоричен е кулинарното гуру на „Рубаят“-ите Борислав Ралчев. Какви са тънкостите и подробности по приготвянето – ВИЖ ВИДЕОТО!