Еленско в сладък сос – тайната рецепта за дивеч на шеф-готвач Стоян Мавров

Според гурме специалистът на ресторант „България“ шеф-готвач Стоян Мавров, вкусът на дивечовото месо е неузнаваем в комбинация със сладки гарнитури
Ключови думи:
Стоян Мавров, гурме, видео, ресторант България, шеф-готвач, еленско, дивеч, сладък сос, месо, боровинки, целина, алдки картофи
07 Ноември 2012, Сряда, 11:34 ч.
Как конфитюр от боровинки се комбинира с дивеч ще видите във видеото
Дивечът се комбинира със сладки сосове и гарнитури! Това е правило, което шеф-готвачът на ресторант „България“ Стоян Мавров спазва винаги, когато готви по-специално месо за по-специални гости. Като напр. за премиера Бойко Борисов, който си облизва пръстите, след като е похапнал от божественото блюдо. Резултатът от комбинацията е възхитителен, увери се Бесове.бг.
За презентацията майстор Стоян Мавров бе подготвил контрафиле от елен, което бе изпечено и комбинирано с пюре от сладки картофи и целина. Всичко това бе залято със специален сос на основата на демиглас, който гурме специалистът бе комбинирал с пресни боровинки и сладко от боровинки. Ако сте ловец и постоянно консумирате тежките еленски мезета или пък sте готвачът вкъщи, обичащ експериментите, опитайте тази уникална рецепта от богатия архив на шеф-готвач Стоян Мавров. Но преди това, за всеки случай, идете в ресторант „България“, за да опитате оригинала. Повярвайте ни – вкусът ще помните задълго.
Още за тънкостите при приготвянето вижте видеото:
В категории:
Богове на изтънчения вкус








Сложи край на любовна приказка
01/04/2025, Вторник 21:37
0

Не отиде на погребението на бившата си жена
01/04/2025, Вторник 21:17
0

Разплака се, защото...
01/04/2025, Вторник 21:00
0

Направи скандално признание
01/04/2025, Вторник 20:48
0

Медведев се подигра със Зеленски и Фон дер Лайен
01/04/2025, Вторник 20:24
4





Прави сензационен ход?
01/04/2025, Вторник 19:38
0

Неочаквано високи температури в...
01/04/2025, Вторник 19:21
0

Почина млад футболист
01/04/2025, Вторник 19:03
0

Неприятна случка с Гришо
01/04/2025, Вторник 18:36
2
някой знае ли дали е скъпо да си го поръчаш в ресторанта?