Еленско в сладък сос – тайната рецепта за дивеч на шеф-готвач Стоян Мавров
Според гурме специалистът на ресторант „България“ шеф-готвач Стоян Мавров, вкусът на дивечовото месо е неузнаваем в комбинация със сладки гарнитури
Ключови думи:
Стоян Мавров, гурме, видео, ресторант България, шеф-готвач, еленско, дивеч, сладък сос, месо, боровинки, целина, алдки картофи
07 Ноември 2012, Сряда, 11:34 ч.
Как конфитюр от боровинки се комбинира с дивеч ще видите във видеото
Дивечът се комбинира със сладки сосове и гарнитури! Това е правило, което шеф-готвачът на ресторант „България“ Стоян Мавров спазва винаги, когато готви по-специално месо за по-специални гости. Като напр. за премиера Бойко Борисов, който си облизва пръстите, след като е похапнал от божественото блюдо. Резултатът от комбинацията е възхитителен, увери се Бесове.бг.
За презентацията майстор Стоян Мавров бе подготвил контрафиле от елен, което бе изпечено и комбинирано с пюре от сладки картофи и целина. Всичко това бе залято със специален сос на основата на демиглас, който гурме специалистът бе комбинирал с пресни боровинки и сладко от боровинки. Ако сте ловец и постоянно консумирате тежките еленски мезета или пък sте готвачът вкъщи, обичащ експериментите, опитайте тази уникална рецепта от богатия архив на шеф-готвач Стоян Мавров. Но преди това, за всеки случай, идете в ресторант „България“, за да опитате оригинала. Повярвайте ни – вкусът ще помните задълго.
Още за тънкостите при приготвянето вижте видеото:
В категории:
Богове на изтънчения вкус
Кара кола за 700 бона
Инженерна мисъл: Вижте как този мъж прави „самоделно камионче“ с подръчни материали
Много е щастлива
Тя ще е водещ на най-чаканото шоу по бТВ
Огромен протест в Гърция
Бишва любима на Гришо яхна...
26/01/2025, Неделя 22:00
1
Скандалът в борбата не стихва
26/01/2025, Неделя 21:30
0
Нищо ново! Лукашенко пак спечели изборите в Беларус
26/01/2025, Неделя 21:00
0
Огромен протест в Гърция
26/01/2025, Неделя 21:00
0
Русия съобщи, че е завладяла...
26/01/2025, Неделя 20:31
1
Отново показа класа
26/01/2025, Неделя 20:03
0
Много е щастлива
26/01/2025, Неделя 19:31
1
Бизнесът му тръгна от видеокасетки, а днес е един от най-богатите в държавата
26/01/2025, Неделя 19:03
5
Обра точките на 57 години
26/01/2025, Неделя 19:00
0
Прегърнахме се и чакахме, проговориха машинистите от фаталния влак
26/01/2025, Неделя 18:56
0
Сръбската Беба подпали мрежата
26/01/2025, Неделя 18:31
1
Поколението Z – все по-технологично и самотно
26/01/2025, Неделя 18:12
0
някой знае ли дали е скъпо да си го поръчаш в ресторанта?