×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жена се просна на плочките пред БСУ, бургазлии й обърнаха гръб


Жена се просна на плочките пред БСУ, бургазлии й обърнаха гръб
Жена на средна възраст лежи на оживена алея в центъра на Бургас, никой не я приближава, за да я премести или да й окаже помощ
18 Септември 2012, Вторник, 10:09 ч.
Автор: Бесове.бг, снимка Пенка КИЧУКОВА

Тя стискаше под мишница торба с личните си вещи

Жена на средна възраст се просна на плочките пред Бургаския свободен университет преди минути, където в този час е много оживено. Никой обаче не й обърна внимание, поне половин час помощ не дойде, макар че в началото дори не беше ясно дали пострадалата е жива, сигнализираха ни възмутени очевидци.

По-късно тя надигна глава и се огледа, но намиращите се наблизо чистачки й обърнаха гръб. Не е ясно дали потърпевшата е пияна или болна, но видът й е спретнат, а косата – боядисана.

Преди месеци в Бургас една друга жена на средна възраст беше излязла на улицата, да лежи в очакване на автомобили, които да я смажат. Тогава се оказа, че тя е психичо болна, но случаен минувач предотврати трагедия.


В категории: Бургас


Бременна е
Бременна е 20/09/2024, Петък 17:40 1
Губи ли гласа си
Губи ли гласа си 20/09/2024, Петък 17:00 4
Баща й беше алкохолик
Баща й беше алкохолик 20/09/2024, Петък 16:41 1
Флагман.БГ Болят го колената след секс Болят го колената след секс 20/09/2024, Петък 16:21 11
13
Коментара по темата
13.
...
19.09.2012 22:23:31
0
0
Larisa se kazva jenata i e vinagi piqna ne se pritesnqvayte a svikvayte :)
12.
хахха
18.09.2012 14:58:40
0
3
Komentатор ,нека да ти кажа ,как се лекуват лудите в Бургас ,никак.Работното време на фелдшера ,който ги прибира е до 13.00ч .събота и неделя почива.Отам нататък всичко е към Бърза помощ.Кара се лудия в лудницата,питат го дали си пие хаповете и му се поднася една декларация,дали е съгласен да остане на лечение.Съответно лудия казва ,че си пие хаповете редовно,отказва да остане на лечение и хоп след един час е на улицата.Затова и града е пълен с тях.Отделно са и на свободен режим.
11.
zara
18.09.2012 14:16:00
0
1
Трябва да я затворят тази жена, защото освен че е пияна нон стоп както писах по-долу е и агресивна. Не веднъж съм виждала как обижда, псува и посяга на хора
10.
mn ste zleeeeee
18.09.2012 14:07:52
1
1
ani pomognete kvo snimate be selqniiiiiiiiiii
9.
Komentатор
18.09.2012 14:06:40
2
3
Наистина е тъпо,че никой не се е спрял при нея, както се вижда и от фотоса - прави сте, че в Бургас са само сейрджий и злобари, много селения има в града ни. Варна и Пловдив не са така, София въобще - там обществото е една идея по-отворено, по-добри, по-толерантни. Друг проблем е,че в Бургас е пълно с луди!!! Не знам какво правят в този психо-дисплансер, явно не заключват добре вратите - дълги години живея по Александровска и е пълно с лунатици, които смущават ежедневието ни.
8.
улицата
18.09.2012 13:54:16
0
1
така е в Град Н1.
една сган запачи и сейрджий.
7.
Бургазлия
18.09.2012 12:56:42
2
12
С мъка установявам напоследък, че по-големи злобари и лайнари от бургазлии - няма! Толкова лош народ събран на едно място - няма никъде в България, така както в Бургас. При това сме поколение бургазлии... Защо така се промениха хората? Какво като е луда? Че утре и тия, които се присмиват може да полудеят!
Пътувам по работа извън Бургас, и трябва да отбележа, че навсякъде хората са добри и дружелюбни, а в Бургас - само злобари, клюкари, простаци и малоумници. Градът не е това, което беше преди 20 години!
6.
zara
18.09.2012 11:12:01
1
9
Въпросната жена е нон стоп пияна.....
5.
интересно
18.09.2012 11:04:26
0
4
е защо тази Пенка ,не е прибрала в тях,ами ходи и снима хората ,които си почиват ,без тяхно разрешение.Я едно дело срещу нея.Откъде накъде ще снима,без да пита.Ами да бяхте отишли ида видите ,дали е пияна или не,предполагам нямаше да ухапи възмутените очевидци.А.К мила ,ами вземи и се обади ти.Защо някой друг да се обажда?Какво като пусна поста и си изпълни гражданския дълг и ще спиш ,довечера спокойно ли? Органите на реда ще се намесят,ако лицето е пияно,буйства,нарушава обществения ред и моралните норми на поведение на обществени места.
4.
хопси
18.09.2012 10:46:53
0
6
Боли я гъза Пенка за тая кукувица
3.
Мишо
18.09.2012 10:40:50
0
16
А Пенка Кичукова, автор на статията, освен да снима сеира и да си подготви статията, не и ли хрумна, че може тя да помогне? Или е бързала да напише колко са лоши хората?
2.
freakybs
18.09.2012 10:37:27
0
16
"възмутени очевидци" чий го крепиха, че не и помогнаха на жената или са бързали да ви информират
1.
A.K.
18.09.2012 10:21:37
1
9
Добър ден!
Жената е болна и доста пъти съм я засичала в района на Братя Миладинови и центъра. Снощи беше пред Кафе Дриймс и отнов се дуржеше неадекватно. деца я замеряха с камъни. Жалко е. Няколко пъти съм я виждала да пресича улицата на Новата поща на необозначено място за пресичане и създаваше предпоставка за ПТП. Ако има още възможност, се обадете на органите на реда , за да я приберат някъде, поне да не стряска живущите късно нощем в комплекса. Благодаря !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Недейте, че някой ще си помисли, че ползваната за синоним на „магистрала” дума „аутобан” вече е буквална  Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените В края на месеца става ясно дали Общинският съвет ще даде зелена светлина за проекта Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Дизайнерите Миуча Прада и Раф Симънс откриха ревюто, наречено "Безкрайно настояще", с рокля с презрамки с флорални мотиви Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Понеже не бяхме виждали на живо азиатци, решихме, че новите съседи няма как да не владеят кунгфу, докато не бяха ошамарени на автобусна спирка „Бадемите“ Бременна е Бременна е Ирина Карабаджак, която във втория сезон на "Ергенът" достигна почти до финала, се омъжи през август Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо В този сезон в къщата ще живее 16 квартиранти, като ще има изненади относно техния състав по време на шоуто Губи ли гласа си Губи ли гласа си Носталгията е хубаво нещо, но възрастта не прощава, казват феновете й Баща й беше алкохолик Баща й беше алкохолик Цялото ми семейство страдаше, призна Мира Добрева  Той е новият асистент по информационни технологии в Техническия университет в София Той е новият асистент по информационни технологии в Техническия университет в София Зам.-деканът по учебната част доц. д-р Върбинка Стоянова потвърди новината Болят го колената след секс Болят го колената след секс Тежкоатлетът, който триумфира на Игрите в Париж това лято, разказа още подробности за инцидента, който преживя в началото на май 2023 година, когато скъса ахилес и беше опериран
Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток?
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори