×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Италианските инженери към „Лукойл” не искали по двама в квартира в Бургас


Италианските инженери към „Лукойл” не искали по двама в квартира в Бургас
Агенциите за недвижими имоти в Бургас са под пара, търсят спешно над 50 суперлуксозни квартири за италианските специалисти
18 Май 2012, Петък, 12:16 ч.

Вече са наети 20 апартамента за специалистите, които ще ще ръководят изграждането на Комплекс за преработка на тежки отпадъци в НХК

Скъпоплатените италианските инженери, проектанти и техници на международната компания Technip, която са подписа договор „Лукойл Нефтохим Бургас“, усилено търсят квартири под наем в Центъра на Бургас. Наети са вече 20 апартаменти от международната фирмата,  научи Бесове.бг от местна брокерска компания.

До два месеца трябва да бъдат взети близо 100 суперлуксозни апартаменти в централната част на града с всички екстри. Такива имоти обаче няма, споделиха брокерите, или поне са кът. В новопостроените лъскави сгради край Пантеона в Морската градина цените на жилищата били крайно високи за международната фирма. Месечните наеми са около 700 евро на месец, оттам искали и допълнителни такси за обслужване и поддръжка. Technip давала по 400-500 евро на апартамент за месечно ползване.

Компанията планирала да настанява по двама специалисти в жилище. Италианците, които в момента са в Бургас, роптаели срещу това. Някои от тях идвали със съпругите си и искали самостоятелен апартамент.

До средата на май в Бургас са пристигнали малко над 50 специалисти, очаква се в следващите месеци техния брой да достигне 300. Повечето от тях идвали от Токио, където приключвали друг значим проект.

Бесове.бг. припомня, че според договора, подписан между „Лукойл Нефтохим Бургас“ и Technip, в изграждането на инсталацията ще бъдат инвестирани около 1,5 милиарда долара

Компанията Technip събира и оферти на местни фирми за подизпълнители на грандиозния проект.

Скъпоплатените италиански инженери на компания Technip ще ръководят изграждането на Комплекс за преработка на тежки отпадъци в НХК.

Когато новите инсталации заработят се очаква рязко понижаване на вредните емисии в атмосферата, а остарели инсталации, между които "Термичен крекинг" и "Газова сяра-2", трябва да бъдат спрени.


В категории: Бизнес


9
Коментара
Флагман.БГ Възрастен германец бере душа, падна от колело Възрастен германец бере душа, падна от колело 01/07/2024, Понеделник 19:00 0
9
Коментара по темата
9.
prison break
18.05.2012 20:22:10
2
1
до "ХМ"-Ти най вероятно си от тези които си служат с нечестни похвати,при търсенето на имоти,Много трябва да внимават продавачи на имоти за да не попаднат на такива като теб...спукана им е работата.
Друг е въпроса,че винаги ще има сделки с имоти без да участват агенции.
Въпроса и коментара от мен е оставен за случаите когато вече си потърсил агенция която да ти намери имот,ако купуваш,или да ти намери купувач ако продаваш,и после се опиташ да прескочиш агенцията или да се пазариш за мизерната комисионна от 3% с ДДС.
И в магазина за хранителни стоки,и в тези за дрехи и обувки си има една сума,която някои наричат надценка,но тя представлява един вид комисионна,за това,че някой е рискувал да отвори магазин да плаща наем и заплати,НО като си харесаш някоя стока не правиш пазърлък за цената.(Освен ако не е на някой бит пазар където както знаем всички никой не плаща данъци, осигуровки и т.н)Там може и да успееш!!!!
8.
Lili
18.05.2012 18:11:53
0
0
Eh tezi Italianzi nestiga che dosta pari shte vzemat che i pretezi imat abe shto nesi xodqt.Samo da se nastanqt i skorosno shte gi uberat v apartamentite.
7.
Lili
18.05.2012 18:11:53
0
0
Eh tezi Italianzi nestiga che dosta pari shte vzemat che i pretezi imat abe shto nesi xodqt.Samo da se nastanqt i skorosno shte gi uberat v apartamentite.
6.
Lili
18.05.2012 18:11:49
0
0
Eh tezi Italianzi nestiga che dosta pari shte vzemat che i pretezi imat abe shto nesi xodqt.Samo da se nastanqt i skorosno shte gi uberat v apartamentite.
5.
хм
18.05.2012 16:47:26
1
10
агенциите са абсолютно ненужни и паразитни,никаква полза няма от тях.Работещите в тях са хора доста под средното ниво на интелигентност, култура, поведението им е отблскващо, а манипулациите им - ясни за всички.никога няма да проявя интерес към жилище, ако не се договарям директно със собственика му.Агенциите са мошеници, де факто никаква услуга не предлагат, за да скубят и солени проценти.
4.
prison break
18.05.2012 16:23:09
5
0
до "italianez"-a защо са мародери?Намират ви жилище което да отговаря на вашето търсене,съветват ви за документите които се изискват,правят ви договори за наем,и предварителни договори за покупко-продажба.
Като искате да прескачате защо не си търсете сами жилища за купуване или под наем,ами се обръщате към агенции,и после се правите на ударени за една дребна сума.Да не забравяме ,че и хората които работят тази работа хранят семейства,имат разходи и т.н..
Не може да изкараш 50-60000 евро за покупка на имот или си получил по наследство някой имот за който и стотинка не си дал,продаваш го чрез агенция,взимаш пак около 50-60000 евро които ти идват подарък от небето ,и да правиш проблем заради 1000-1500 евро колкото е обичайната комисионна в повечето случаи.
Тъкмо заради това,че всеки в България се прави, че разбира от всичко в последните години се е превърнала в рай за ИЗМАМНИЦИТЕ които се занимават с недвижими имоти,и после всеки ден по новините разни истории за измамени и излъгани при сделки с имоти.
3.
Крис
18.05.2012 14:10:06
1
4
То всички искаме да прескачаме агенциите, ти кво си мислиш :D
2.
italianez
18.05.2012 13:53:42
0
4
a tova che agenzite sa maroderi?
1.
prison break
18.05.2012 13:16:37
1
1
А това,искат да прескачат агенциите които им показват имоти как ви звучи?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Норвежката министърка на културата подкрепи ЛГБТ като се съблече Норвежката министърка на културата подкрепи ЛГБТ като се съблече „В този живот съм правила всичко“, каза възпълничката Лубна Джафери и показа едри форми Мароканци пребиха до смърт мъж, попречил им да изнасилят момиче Мароканци пребиха до смърт мъж, попречил им да изнасилят момиче Хиляда души скандираха след убийството „Испания е християнска, не мюсюлманска“ Слизай, за да няма шамари! Изгониха позорно от автобус известна певица Слизай, за да няма шамари! Изгониха позорно от автобус известна певица Жената попитала защо в жегите не е пуснат климатик Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Да се напиеш до такава степен, че да не можеш да кажеш името си Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Ето какво показа анкетата на Флагман Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Тя излизала от морето, което днес е под зелен флаг, но се държала неадекватно на брега, секунди след това се строполила Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Моментът бил такъв, че трябвало национално обединение Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извършва се оглед Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Малкото момиченце настоявало двете да се качат на атракциона Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Кандидатът за премиер от ГЕРБ заговори за изтезание на демокрацията
Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Властите потвърдиха смъртта на един служител след руската атака, ранено е и 8-месечно бебе Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Видеоклиповете на необичайното изпълнение се разпространиха в социалните мрежи като горски пожар Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Сексапилната Анастасия, която продава голите си снимки, мечтае дори в Москва да се пазарува с гривни Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Тя вкара дори брат си в затвора, но измамата й е разкрита Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Руснаците превзеха и Сокол, а „Другая Украина“ коментира, че от есента влаковете ще бъдат заменени от ... каруци Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Пламъци погълнаха и частното предприятие „Latvijas Finieris“ в Рига Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35 Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35  Има щети по 11 жилищни сгради Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Неканеният гост събличал дрехите и бельото си, но дамите се разкрещели и той избягал Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо  Град Асуан е бил важен търговски пункт в древността, основан е преди повече от 4500 години
Рая Назарян Рая Назарян Българската православна църква винаги е правила достоен избор Виц на деня Виц на деня - Ало, обаждам се за плевнята ми!
- Тук е ракетна база! Не сте попаднали където трябва!
- Не, не, вие не попаднахте където трябва!
Виц на деня Виц на деня - Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако един мъж ви гледа само в очите, можете да сте сигурни, че всичко останало вече е огледал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори