×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 75 сигнала за нарушения на изборното законодателство са получени в МВР
  • Какво време ни очаква в изборния ден и през новата седмица
  • Десетки ранени при удар на камион в автобусна спиркa до Тел Авив
  • Росица Матева, ЦИК: Имаме сигнали, че не са стартирали машини
  • Слаба избирателна активност в началото на изборния ден в Турция
  • Масова смяна на членове на секционни комисии, много от тях не се явиха
  • България гласува: Избираме 51-ия парламент
  • Запалиха партиен клуб в Кубрат
  • Бургазлия забрави за смяната на времето, чака един час пред изборната секция
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Долна измама в „Пееш или лъжеш”: Победата на тази участничка нагласена предварително


27 Октомври 2024, Неделя, 14:05 ч.
Автор: Флагман.бг

Певицата Надя Казакова редовно се появява по телевизия „Планета фолк”, а нашумя още преди 20 години, когато кандидатства за работа в „Шоуто на Слави”

Нова телевизия зверски се изложи с последния епизод на иначе приятното си и успешно шоу „Пееш или лъжеш”. Миналата неделя в него лъсна очевидна измама при избора на победител. Гостът Миро посочи известната от „Шоуто на Слави” певица Надя Казакова, която преди време водеше предаване на Трифонов, излъчвано три сезона по Би Ти Ви. Въпреки това и хората в панела, и самият Миро се престориха, че изобщо не я познават, давайки й първо място в епизода заедно с наградата от 5 хиляди лева.

Още когато на сцената в „Пееш или лъжеш” миналата неделя останаха трима души, между които Миро трябваше да избере победител, официалната страница на предаването се напълни с коментари, че финалът е нагласен предварително. Защото повечето хора познаха Надя Казакова сред тримата и предположиха, че именно тя ще бъде избраната от звездата.

Певицата редовно се появява по телевизия „Планета фолк”, а нашумя още преди 20 години, когато кандидатства за работа в „Шоуто на Слави”. Както много зрители помнят, по онова време Дългия остана без певици в „Ку-ку Бенд” и реши да обяви конкурс „Аз пея в „Ку-ку Бенд”. На финала тогава останаха 7 души, между които Дългия избра Нели Петкова и Борис Солтарийски, а за петимата под чертата направи специално предаване „5 Stars”, което издържа 3 сезона в Би Ти Ви. Водещи и основни действащи лица в него бяха Надя Казакова, Любена Нинова, Светлозар (Светльо) Христов, Лора Владова и Владимир Димов. Всички те бяха по телевизията всяка седмица и участваха с концерти на Дългия.

„Панелът не познава Надя Казакова... Хайде, бе! Болшинството от зрителите я познахме, а те и Миро – не. Да, бе, да. Кого заблуждават? И Миро някак си съвсем случайно избра нея”; „И това предаване стана пълен цирк. Кой не познава Надя Казакова от „Шоуто на Слави”? Миро ли, който е приятел със Слави, Иван и Андрей, които правиха кастинги през годините и Надя участва на всеки един от тях? Е, защо да не й дадем 5 бона така, защото я знаем? Жалко за другите участници...”; „Пълна излагация за Миро! Можеше да се държи достойно и да каже, че знае Надя, както и измисленото жури. А за Надя какво да кажа? Явно толкова й е съвестта!”, коментират зрителите.

Много от тях споменават Константин, който беше гост в „Пееш или лъжеш” седмица преди Миро. Той забеляза сред претендентите човек, когото познава от социалните мрежи именно като певец. Коцето съобщи за това пред камерите и го посочи за отпадане, за да е честно състезанието. На финала той избра момиче, което по-скоро вика, отколкото пее, но пък спази правилата на играта.

Според зрителите Миро е трябвало да направи същото с Надя Казакова. Те са сигурни, че я е познал. Според тях музикантът я е избрал, защото по регламент гостът пее с победителя, когото е посочил, а след това има участие с него и в програмата на Нова тв за Нова година. „Искал е да е сигурен, че ще има хубав дует”, подозират хората. Те смятат, че по-достойни за победа са били останалите на второ и трето място – озвучаващ артист Георги, завършил Музикалната академия в София, и абитуриентка Преслава, която е печелила много конкурси за млади певци, но е решила да става лекарка. „Да беше дал наградата на абитуриентката, да си помогне момичето!”; „От милион километра личеше, че Георги пее, да не се правят на луди, щото е тъпо”, коментират в социалните мрежи.


 


В категории: Лайфстайл


Запомнете тези дати
Запомнете тези дати 27/10/2024, Неделя 15:59 0
1
Коментара по темата
1.
Цялото предаване
27.10.2024 15:55:00
0
0
Е една голяма измама, под предлог че се прави шоу. Същия случай беше и с Галена - готвача се оказа бивш "приятел" на покойния Емил Димитров и певец. Така се лансира пошлостта, лъжата и затова нищо не върви в Бг.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургазлии гласуват за бъдещето на децата, вярват, че ще имаме правителство Бургазлии гласуват за бъдещето на децата, вярват, че ще имаме правителство Към 14:30 часа избирателната активност в ОУ "Любен Каравелов" и СУ "Иван Вазов" около 20-30 % Потрес! СИК си позволи да разпечата кутия, за да извади бюлетина Потрес! СИК си позволи да разпечата кутия, за да извади бюлетина РИК обаче отхвърли сигнала като неоснователен Само българин може да създаде безалкохолна мастика Само българин може да създаде безалкохолна мастика Долна измама в „Пееш или лъжеш”: Победата на тази участничка нагласена предварително Долна измама в „Пееш или лъжеш”: Победата на тази участничка нагласена предварително Певицата Надя Казакова редовно се появява по телевизия „Планета фолк”, а нашумя още преди 20 години, когато кандидатства за работа в „Шоуто на Слави” Председател на СИК в Руенско твърди, че е бил заплашван (ОБНОВЕНА) Председател на СИК в Руенско твърди, че е бил заплашван (ОБНОВЕНА) Според очевидци Симеон Стойчев търсел сензация Всеки шести пести от храна за сметки Всеки шести пести от храна за сметки 22 на сто от българите взимат заеми за текущи разходи Битката за Руен май ще загрубее, залогът е 15 хил. гласа Битката за Руен май ще загрубее, залогът е 15 хил. гласа Избирателната активност към обяд е 16 %, но се очаква да се повиши драстично Тръмп при Джо Роугън: Защо демократите приемат нелегални мигранти? Или са тъпи, или искат да купуват гласове (ВИДЕО) Тръмп при Джо Роугън: Защо демократите приемат нелегални мигранти? Или са тъпи, или искат да купуват гласове (ВИДЕО) Бившият президент показа белега на ухото си от куршума, който едва не го уби преди няколко месеца Отцепиха район в Пловдив заради теч на газ Отцепиха район в Пловдив заради теч на газ Спряха и движението Меле с 2 трупа в Плевенско Меле с 2 трупа в Плевенско Меле с 2 трупа в Плевенско
Промяната на часа: "Лондонското око" се завъртя наобратно Промяната на часа: "Лондонското око" се завъртя наобратно Обикновено то се движи по посока на часовниковата стрелка Мъж с малък пенис намери щастието си Мъж с малък пенис намери щастието си Най-добрия му секс бил с бъдещата му съпруга Бой заради мъж с женски дрехи Бой заради мъж с женски дрехи Съществото с неясния пол било радушно посрещнато в Мароко от местните жители Израелските удари по Иран били договорени, но има жертви Израелските удари по Иран били договорени, но има жертви Руски военен анализатор коментира, че едва ли Техеран ще отговори с дъжда от ракети, защото никой няма интерес от война Памела Андерсън без грим Памела Андерсън без грим Звездата от легендарния сериал "Спасители на плажа" присъства на Международния филмов фестивал в Сан Себастиан Сексскандал разтърси управляващите в Испания Сексскандал разтърси управляващите в Испания Главният говорител на лявото движение "Сумар" подаде оставка 12 бригади отидоха на 2 метра под земята заради юруша край Курск, Украйна чака юрдечетата ни 12 бригади отидоха на 2 метра под земята заради юруша край Курск, Украйна чака юрдечетата ни  Какво се въртите като пумпали по пропагандните голи куки? Киев, Зеленски и Сирски имат нужда от вашето пушечно месо! Откриха пет допълнителни органа в тялото на жена Откриха пет допълнителни органа в тялото на жена Тя е била оперирана Катастрофа за Украйна! Руснаците с голям пробив край Курахово, превземат няколко градове в Донбас Катастрофа за Украйна! Руснаците с голям пробив край Курахово, превземат няколко градове в Донбас Украинският DeepState признава за изненадващото придвижване на руската армия на 8 км за ден  Бебе оцеля в утробата на бременна жена, паднала от 14-ия етаж Бебе оцеля в утробата на бременна жена, паднала от 14-ия етаж Майката обаче е починала
Бойко Борисов Бойко Борисов Ако сме първи и имаме добър резултат, аз ще съм премиер, няма по-подготвен от мен Виц на деня Виц на деня След една година брак съпругата пита:
- Любовта е прекрасно нещо, нали, скъпи?
- Да, права си, но и с теб ми е приятно...
Виц на деня Виц на деня Дедо вика на внука си:
- Бегай да се криеш! Даскалицата ти иде, а ти днеска отсъстваш от училище.
- Ти бегай деда ми, що аз и казах, че си умрел!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Лесно им е на кифлите за Хелоуин, трият грима и са готови...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори