×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хороскопа си за деня вижте тук
  • Над 2 млн. българи имат свръхтегло
  • 82-ма американски нобелисти подкрепиха Камала Харис
  • Тийнейджър уби полицай и рани друг в Босна и Херцеговина
  • Двама задържани при спецакция срещу купения вот в Бургас, у други трима са открити списъци с имена
  • 25 адвокатски колегии на протест срещу избора на нов главен прокурор
  • Прогнозата за времето четете тук
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гутериш разгневи Киев, след прегръдки с Лукашенко призова за мир в Украйна


Гутериш разгневи Киев, след прегръдки с Лукашенко призова за мир в Украйна
Западът искаше да превърне Русия в суровинен придатък, каза Владимир Путин след срещата с генералният секретар на ООН, а в Киев засипаха с обиди Антониу Гутериш
25 Октомври 2024, Петък, 07:34 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Лидерите на режима в Киев не искат преговори, защото ще трябва да премахнат военното положение и да проведат избори, каза руският президент Владимир Путин

Генералният секретар на ООН се срещна с руския президент Владимир Путин в рамките на форума БРИКС. Посещението на Антониу Гутериш в Русия обаче предизвика острата реакция на Киев, съобщава Нова телевизия. 

Украинските власти обявиха, че с приемането на тази покана, Гутериш петни репутацията на организацията, която ръководи. Пред Путин, Гутериш е заявил, че руското нахлуване в Украйна е в разрез с международното право. Това съобщиха от пресцентъра на ООН.

Генералният секретар на организацията е призовал за цитирам - "справедлив мир", в унисон с устава на ООН. Организаторите на форума разпространиха кадри на ръкостискания между Гутериш и Путин, но не и изявления от двамата след края на срещата.

 

„Имаме нужда от мир в Газа с незабавно прекратяване на огъня, незабавно и безусловно освобождаване на всички заложници, ефективно предоставяне на хуманитарни помощ без пречки. Трябва да постигнем необратим напредък, за да сложим край на окупацията и да установим решението за две държави, както наскоро беше препотвърдено още веднъж с резолюция на Общото събрание на ООН“, каза генералният секретар на ООН. 

„Нуждаем се от мир в Ливан с незабавно прекратяване на военните действия, преминаване към пълно прилагане на Резолюция 1701 на Съвета за сигурност. Имаме нужда от мир в Украйна, справедлив мир в съответствие с Хартата на ООН, международното право и резолюциите на Общото събрание”, заяви Гутериш.

Руският президент обаче му отговори като на пресконференция каза, че властите в Киев не искали преговори, защото ще трябва да премахнат военното положение и да проведат избори. По въпроса за преговорите „топката е в полето на Киев“, отсече той.

 

Телеграм каналът „Операция Z: Военкоры Русской Весны“ пък цитира украински медии, които обсипват с обиди и клетви Гутериш. Хората в Киев били гневни защото генералният секретар на ООН се ръкувал с Путин и се прегръщал с Лукашенко. Украински анализатори твърдят, че светът се нуждае от нова Организация на обединените нации.

На пресконференцията в Казан Путин пък се наложи да отговори защо след началото на войната в Украйна се е стигнало до атаки с дронове на руска територия, до обстрел на руски градове и окупация на тяхна територия. 

„Ще започна със сигурността на Русия, защото за мен това е най-важното. Говорихте за удари с дронове и т.н. Да, това не се бе случвало, преди, но ситуацията бе по-лоша. Тя бе такава, че в отговор на нашите постоянни и настойчиви предложения за установяване на контакти и връзки със страните от западния свят постоянно ни се показваше къде е нашето място... И това в крайна сметка би ни довело до приемане на Русия в категорията на второстепенни държави, които изпълняват изключително функцията на суровинни придатъци със загуба в известна степен и в голяма степен на суверенитета на страната“, каза президентът.

„Русия не може да съществува, ако загуби суверенитета си. Това е най-важното“, подчерта той.

„Сега относно справедливостта в развитието и сигурността... Вижте, съвсем скорошни събития по време на пандемията от коронавирус! Какво се случваше тогава? По това време в Съединените щати емитираха емисия от около 6 трилиона долара, а в Еврозоната - за около 3 трилиона долара. И всички тези средства бяха хвърлени на световния пазар, купувайки всичко подред, предимно храна, а не само. И лекарства, и ваксини, които сега се унищожават масово, защото им е изтекъл срокът на годност“, припомня Путин. 

„Така че те изхвърлиха всичко и започна инфлацията на храните. Инфлацията настъпи в целия свят. Какво направиха водещите световни икономики? Те злоупотребиха с изключителното си положение в световните финанси и напечатаха долари и евро и „засмукаха“ най-необходимите стоки от пазара като с прахосмукачка“, добавя той.

„Те консумирате повече, отколкото произвеждат и печелят. Това справедливо ли е? Ние не  искаме повече такива ситуации и правим БРИКС... Години наред призовавахме към партньорите да не разширяват НАТО на изток. Честно ли е да ни лъжат в очите, обещавайки, че това няма да се случи, и нарушавайки поетите задължения, да го правят?“, попита руският президент, след което зададе въпроса дали е справедливо да се строят западни военни бази в Украйна след преврат в Киев. 

„Около 2 хиляди души от части на въоръжените сили на Украйна са обкръжени в област Курск. Армиите на страните от НАТО участват пряко в украинския конфликт. Украинските въоръжени сили не могат да изстрелват ракети с голям обсег без космическо разузнаване и софтуер, произведен от Запада“, обясни той. 

Не действията на Русия доведоха до ескалацията в Украйна, а превратът там през 2014 г., подчерта руският лидер. 

Той твърди, че загубите на Украйна през последния месец в руската област възлизат на 26 хиляди души.

Междувременно стана известно, че властите в Белград се канят да инициират референдум за присъединяване на Сърбия към БРИК или към ЕС.

 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Слънчево по морето Слънчево по морето 25/10/2024, Петък 08:37 0
28
Коментара по темата
28.
:)
25.10.2024 10:24:59
0
0
Дебилите, които си мислят че Русия в скарана с другите велики сили, са същите глуповати дебили, които ги лъгаха 15 години че Бсп и Сдс са врагове и не режат от баницата заедно зад завесата, същите малоумници, които вярваха че Промяната и Герб са кръвни врагове, а те си управляват заедно :))))) Общо взето не е трудно да заблудиш маса народ малоумници и да ги накараш да приемат нещо, пускаш в медията една статия струваща 50 лв. , че един мрази друг и готово, те кълват веднага - евтино и ефективно.
27.
XX
25.10.2024 10:23:16
0
0
До 14 ".... ако можеха нас щяха да пратят да умираме докато те се чекнат тука." - че неграмотните про-с-таци като вас, дет гласуват за ЕС и НАТО, а не за България, какво заслужавате?;
26.
ХХ
25.10.2024 10:19:36
0
1
Мухаха, Сърбия в БРИКС ще е як ритник в грозната муцуна на ЕС....
25.
13 15 ПОМИЯРИИ ПРОССИЯ МРЕ
25.10.2024 10:15:51
3
1
САМО МАЛОУМНИЦИ ВЯРВА НА ДЖУДЖЕ КАК ПРОССИЯ НЯМА ДА НАПАДА УКРАЙНА САМО ГЛУПАЦИ ОТРИЧА ПРОССИЯ НАПАДНА УКРАЙНА
24.
XX
25.10.2024 10:15:43
1
1
Справедлив мир означава връщане на Одеса в Русия.
Това е.
23.
ПУТКИН УРОДЛИВО ДЖУДЖЕ УБИЕЦ ДЕЦА ЖЕНИ СТАРЦИ
25.10.2024 10:13:26
2
1
ПУТЛЕР ДА НЕ ДАВА АКЪЛ КАКВО ДА БЪДЕ В ДРУГА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА А ДА СИ ВЗИМА ОРКИ И МАРШ ОТ УКРАЙНА И КАТО ОБЕСЯТ ДЖУДЖЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ СССР 1991 ПРОССИЯ 2025
22.
В КУРСК УКРАЙНА ЕЙБРАМС БРАДЛИ МАЧКА ОРКИ
25.10.2024 10:09:27
1
1
На опубликованном недавно видео танк Abrams участвует в боевых действиях с БМП M2 Bradley Указывается, что несколько открытых источников разведки и УКРАИНСКИЕ СМИ определили, что данный БОЙ запечатлели в селе Новоивановка Курской области проссии уже УКРАЙНА
21.
ПРОССИЯ ДЕПУТАТ КУРСК УКРАЛ ДЕНГИ
25.10.2024 10:06:32
2
1
Депутата из Курска обвинили в мошенничестве при строительстве оборонных сооружений на границе

Следователи провели обыски по делу о мошенничестве с возведением фортификационных сооружений на границе с Украиной в Курской области. Обыски прошли в компаниях-подрядчиках, связанных с местным депутатом Максимом Васильевым, пишет Mash.

Сам Васильев заявил, что на него написали донос, а у следователей нет претензий к его работе. «Плохая куряночка в лице Наташи Томилиной написала очередную заказуху в мой адрес, я совершенно не обижаюсь на ее выпады, видимо, финансы значат больше долгой дружбы, и Бог всем нам судья! В организации, где я работаю, действительно прошел обыск, и представителям полиции были предоставлены все интересующие документы», — написал депутат на своей странице в социальной сети VK.

Он также похвалил качество работ фортификационных сооружений, добавив, что они были сделаны лучше, чем в Белгородской области. Это уже второй случай, когда Васильев оказывается в крупном скандале. В начале года в СМИ было распространено видео, на котором Васильев на пляже в Мексике поздравляет всех с Новым годом и делает себе коктейль. Ролик вызвал резкую критику со стороны тогдашнего губернатора региона Романа Старовойта, после чего депутат сложил с себя обязанности зампреда комитета регионального парламента по бюджету, налогам и экономическому развитию.

Подписаться / Читать дальше
20.
БРИКС УМРЯЛА ВАЛУТА
25.10.2024 10:05:35
3
1
Сбербанк остановил кредитование в юанях из-за дефицита китайской валюты

Пока Владимир Путин и Си Цзиньпин на полях саммита БРИКС обсуждали проблему платежей между Россией и Китаем, российские банкиры констатировали: шансов на улучшение ситуации с доступностью китайской валюты нет, и выход один – прекратить выдавать в ней кредиты.

Крупнейший в стране кредитор, Сбербанк не видит перспектив для улучшения ситуации с юаневой ликвидностью и продолжит сокращать валютный кредитный портфель, заявил старший вице-президент, руководитель блока «Финансы» Тарас Скворцов: «Проблема в ликвидности остается, и мы не видим перспектив для улучшения ситуации, кроме долгосрочной стратегии по сокращению кредитного портфеля в валюте».

По его словам, валютные кредиты составляют примерно 1/6 часть портфеля Сбера (ниже 17%). После того, как госбанк попал под санкции, а доллар и евро стали в России «токсичными», валютный кредитный портфель в основном юаневый. Но банк его не наращивает – наоборот, продолжит и дальше уменьшать, говорит Скворцов: в этом году «практически не выдали ни одного кредита в юанях».

Первый зампред правления ВТБ Дмитрий Пьянов недавно призывал «готовиться к тому, что тем или иным способом валютное кредитование в России будет ограничиваться». Это будет происходить либо, как сейчас, из-за невозможности привлечь дополнительные юани, либо через регулирование – «из серии "хочешь выдать дополнительный юаневый кредит привлеки непропорционально больше юаневой ликвидности"»

Подписаться / Читать дальше
19.
путлер капут
25.10.2024 10:01:13
2
1
помиярии путлероби айде на ЛАДА СЛИЗАЙ БМВ ЯПОНИЯ КОРЕЯ АВТОМОБИЛИ
18.
БРАВО УКРАЙНА ВЗЕМА РУСКИ ДЕНГИ
25.10.2024 09:59:39
2
1
Стало известно, что все страны "Большой Г7 семерки" выпустили совместное заявление по поводу продолжения поддержки Украины, в котором также есть упоминание про использование российских активов для Украины В частности, США до конца года планируют ПЕРЕДАТЬ УКРАИНЕ 20 МИЛЛИАРДОВ ДОЛЛАРОВ из замороженных активов Financial Times отмечают, что это, помимо прочего, и мера предосторожности от действующей администрации президента США на случай, если президентские выборы выиграет Дональд Трамп, который может решить прекратить поддержку Украины. В свою очередь, Франция объявила о передаче 12 дополнительных САУ CAESAR, производство которых также будет компенсировано из российских денег Можно ожидать об объявлении схожих пакетов помощи от других государств 20МИЛИАРДА РУСКИ ДЕНГИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ УКРАЙНА МЕД МИ КАПЕ НА СЪРЦЕ
17.
ПРОССИЯ АНАРХИЯ БАНКРУТ
25.10.2024 09:56:56
1
1
«Большинство предприятий станут банкротами». Глава «Ростеха» предупредил об угрозе коллапса российской промышленности

Российская промышленность находится под угрозой массовых банкротств заводов, заявил в среду глава «Ростеха» Сергей Чемезов. По словам Чемезова, который возглавляет крупнейший промышленный государственный холдинг страны, проблемой для производственного сектора становится резкое повышение ставок по кредитам, которые «съедают» всю прибыль и не позволяют инвестировать.

«Если мы заключаем контракты на продукцию, производственный цикл которой более года, то, естественно, максимум получаем авансовый платеж 30–40%. Оставшиеся средства для того, чтобы произвести эту продукцию, необходимо брать в кредит. А при такой процентной ставке всю прибыль, которую мы предусматриваем, она вся съедается процентами, которые вынуждены заплатить банку», — сказал Чемезов (его цитирует РБК).

«Если мы будем продолжать так дальше работать, то у нас большинство предприятий станут банкротами», — предупредил глава «Ростеха». Он отметил, что уровень процентной ставки Центрального банка в России уже «рекордный». С прошлого лета ЦБ семь раз поднимал ставку и довел ее до 19% годовых — максимального уровня с первых недель вторжения в Украину. На заседании в пятницу, 25 октября, ставка Центробанка снова будет повышена, до 20%, уверены большинство опрошенных Reuters экономистов. А банки готовятся к еще более резкому шагу — до 21% годовых, что станет для России самым высоким уровнем ставки ЦБ с 2003 года.

Подписаться / Читать дальше
16.
ПУТКИН УРОДЛИВО ДЖУДЖЕ УБИЕЦ ДЕЦА ЖЕНИ СТАРЦИ
25.10.2024 09:55:59
3
1
БОКЛУУК УКРАЙНА ПОЛУЧАВА ОГРОМНА ПОМОЩ А ПРОССИЯ ФАЛИРВА «Большинство предприятий станут банкротами». Глава «Ростеха» предупредил об угрозе коллапса российской промышленности

Российская промышленность находится под угрозой массовых банкротств заводов, заявил в среду глава «Ростеха» Сергей Чемезов. По словам Чемезова, который возглавляет крупнейший промышленный государственный холдинг страны, проблемой для производственного сектора становится резкое повышение ставок по кредитам, которые «съедают» всю прибыль и не позволяют инвестировать.

«Если мы заключаем контракты на продукцию, производственный цикл которой более года, то, естественно, максимум получаем авансовый платеж 30–40%. Оставшиеся средства для того, чтобы произвести эту продукцию, необходимо брать в кредит. А при такой процентной ставке всю прибыль, которую мы предусматриваем, она вся съедается процентами, которые вынуждены заплатить банку», — сказал Чемезов (его цитирует РБК).

«Если мы будем продолжать так дальше работать, то у нас большинство предприятий станут банкротами», — предупредил глава «Ростеха». Он отметил, что уровень процентной ставки Центрального банка в России уже «рекордный». С прошлого лета ЦБ семь раз поднимал ставку и довел ее до 19% годовых — максимального уровня с первых недель вторжения в Украину. На заседании в пятницу, 25 октября, ставка Центробанка снова будет повышена, до 20%, уверены большинство опрошенных Reuters экономистов. А банки готовятся к еще более резкому шагу — до 21% годовых, что станет для России самым высоким уровнем ставки ЦБ с 2003 года

Подписаться / Читать дальше
15.
Миро
25.10.2024 09:06:57
8
17
Само Глупак може да не види, че САЩ са причината за войната в Украйна и само Глупак може да не вземе под внимание думите на Путин.
14.
До 1
25.10.2024 08:59:54
4
18
те щото украинците си тръгват нали? три години ги хрантутим и ги разхождаме по курортите напред назад. тях как да изгоним??? ако можеха нас щяха да пратят да умираме докато те се чекнат тука.
13.
Детский Праздник
25.10.2024 08:49:18
6
3
украинки ревът,
мъже им бяга,
орки ги изтребва,
дори не ги погребва.
12.
Сапун Сра-Сра
25.10.2024 08:46:05
13
7
Шо е укра - се е лaйнa.
Езхоеждаем са в окраенскаета озта!
11.
Цар МинОс
25.10.2024 08:44:02
7
15
Минусите са също като "гласовете" за ППДБТЕ+ и другите джендъристанци.
Мъртви души.
10.
XX
25.10.2024 08:43:00
9
26
3eленски стана милиардер от тази война.
9.
МТ
25.10.2024 08:42:39
4
14
Неслучайно Тръмп иска да измести фокуса към тихоокеанския регион. Там са парите. Европа с 500млн. население и осакатено производство, не представлява интерес. Римската империя залязва за пореден път. Римско ли ви е?
8.
Никъв фандък за путрер
25.10.2024 08:39:38
30
33
Бой по ушанките
7.
Боцмана
25.10.2024 08:37:53
34
33
Айде, Киев пак сърдити!!
Те много раними се оказаха тези фашаги.
50 и кусур страни им бършат насраното дупе и пак мрънкат!
6.
XX
25.10.2024 08:26:54
10
25
Английският "Ровър" е собственост на индийската "Тата".
"Волво" - на комунистически Китай и т.н.
5.
Ами да,
25.10.2024 08:19:09
26
22
интересно раша какво произвежда?
Освен суровинен придатък тя не става за нищо друго!
Нищо не предлагат, а мрънка.
Приличат ми на макетата, май.
Още по-интересно ми е дали шиши наистина е напуснал България?!
Това ще е чудесна новина и ще доведе до големи размествания!
Много се надявам да е така!
Сега, след като сме в Шенген, ще му е по-грудно да влезе обратно, надявам се. ;)
4.
ООН е умряло
25.10.2024 08:09:15
22
10
Долнопробна португалска мактия. Още малко трябва да се наведе...всички червени са такива...учат се от малки как се връзват връзки
3.
Тулупа
25.10.2024 08:09:09
49
35
А НАХЛУВАНЕТО НА ЕВРЕЙСКИТЕ ТЕРОРИСТИ В ПАЛЕСТИНА,ЛИВАН И ИРАН...КАКВО Е..???? ДЕМОКРАТИЧНО ПАРТИ ????
БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
2.
Киев?
25.10.2024 08:07:11
10
30
Че кой ги взима на сериозно тия?
1.
Марк Твен
25.10.2024 08:07:08
110
53
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
Z
Мечката има едно особено качество:
повикаш ли я - трудно идва.
Дойде ли, още по-трудно си тръгва.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще се превърнат ли язовирите „Ясна поляна“ и „Камчия“ в локви заради сушата? Ще се превърнат ли язовирите „Ясна поляна“ и „Камчия“ в локви заради сушата? В тях има вода за само около пет месеца напред, коментира климатологът проф. Георги Рачев Голям удар по наркодилърите в Бургас, разкриха как търгуват с QR кодове и Телеграм Голям удар по наркодилърите в Бургас, разкриха как търгуват с QR кодове и Телеграм Задържаните при полицайската акция вече са четирима Извънредно! Мащабна полицейска акция в Бургас, двама арестувани Извънредно! Мащабна полицейска акция в Бургас, двама арестувани Сред задържаните е жена, разпространявала друсан чай Екшън в София! Автокрадец блъсна полицай до НДК и избяга Екшън в София! Автокрадец блъсна полицай до НДК и избяга Сред ударените МПС-та при гонката е и луксозният бус на Цеца Величкович 25 адвокатски колегии на протест срещу избора на нов главен прокурор 25 адвокатски колегии на протест срещу избора на нов главен прокурор  Пловдивската колегия първа се разбунтува срещу Борислав Сарафов Удариха нарколабораторията на Любо от жк. "Меден рудник", изведоха го с белезници пред съседите Удариха нарколабораторията на Любо от жк. "Меден рудник", изведоха го с белезници пред съседите 42-годишният Любомир Тенев е криминално проявен 5 неща, от които мъжете да се откажат в името на връзката 5 неща, от които мъжете да се откажат в името на връзката Много е важно мъжете да разберат колко пагубен за връзките им е този лош навик вечно да бъдат прави  3 навика на хронично самотните жени 3 навика на хронично самотните жени Те са склонни да саботират връзките си Смятат ги за странни, заради зодията им Смятат ги за странни, заради зодията им Необичайността на Рибите ги прави привлекателни, но и трудни за разбиране от другите Подгответе за пускане Ковид-25 Подгответе за пускане Ковид-25 Вратата на отвореното общество се отвори прекалено широко. Време е да я затворим още веднъж. Този път по-здраво
Гутериш разгневи Киев, след прегръдки с Лукашенко призова за мир в Украйна Гутериш разгневи Киев, след прегръдки с Лукашенко призова за мир в Украйна  Лидерите на режима в Киев не искат преговори, защото ще трябва да премахнат военното положение и да проведат избори, каза руският президент Владимир Путин Голям пожар в иранска АЕЦ? Голям пожар в иранска АЕЦ? Властите в Техеран загадъчно мълчат, но на снимка, публикувана в The Times of India, се виждат черни облаци над централата, а експерти твърдят, че там такава няма Закопчаха крадец от Камено, разбил два монетника в Бургас Закопчаха крадец от Камено, разбил два монетника в Бургас Задигнал е 164 лева Задържаха дрогиран шофьор в созополско село Задържаха дрогиран шофьор в созополско село Иззет е автомобилът му Футболен турнир за пети път помага на най-малките бебета в Бургас Футболен турнир за пети път помага на най-малките бебета в Бургас Благотворителната инициатива събра средства за покупка на 4 перфузора и 2 неонатални пулсоксиметра В това село всички до един са комарджии В това село всички до един са комарджии През 2023 г. са похарчили на калпак по 12 749 евро, за да участват в организиран при това само от държавата хазарт - посредством онлайн залагания, чрез фишове за тото игри, с лотарийни билети и т. н. Заплатите в този сектор стигат 22 хил.лева Заплатите в този сектор стигат 22 хил.лева ИТ специалистите са най-добре платени Шокираща новина за пенсионерите Шокираща новина за пенсионерите Всеки втори е на ръба на бедността  На 94 години има ново гадже На 94 години има ново гадже Актьорът на любовна вълна само месеци след смъртта на партньорката му Почина на 115 години Почина на 115 години Тя бе най-възрастният човек в САЩ
Бойко Борисов Бойко Борисов Ако сме първи и имаме добър резултат, аз ще съм премиер, няма по-подготвен от мен Виц на деня Виц на деня След една година брак съпругата пита:
- Любовта е прекрасно нещо, нали, скъпи?
- Да, права си, но и с теб ми е приятно...
Виц на деня Виц на деня Дедо вика на внука си:
- Бегай да се криеш! Даскалицата ти иде, а ти днеска отсъстваш от училище.
- Ти бегай деда ми, що аз и казах, че си умрел!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Лесно им е на кифлите за Хелоуин, трият грима и са готови...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори