×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Проф. Иво Христов ще изнесе днес лекция в Бургас, вижте подробности
  • Шампионът на България Лудогорец ще играе срещу Андерлехт в третия си мач от груповата фаза на Лига Европа
  • Съдът произнася присъди на близнаците, обвинени в укривателство по делото „Цалапица“
  • Продължава разследването на фаталния скок от балона край Ботевград
  • Партиите набраха 2,7 млн. лева от дарения и средства на кандидатите
  • Мащабна акция във "Факултета", входовете са блокирани
  • Изтича крайният срок, Борислав Сарафов е единствен кандидат за гл. прокурор
  • ЦИК публикува хешкода за машините за гласуване
  • "Алфа рисърч": Сигурни 7 партии за 51-то НС
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разкри най-голямата си загуба


24 Октомври 2024, Четвъртък, 10:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Загубила е първородната си рожба

Актрисата Ани Пападопулу се превъплъщава успешно в психоложката Магдалена Ясенова в сериала "Тревожност“ по БНТ. В кабинета й влизат уплашени родители, гневни и объркани деца, счупени семейства, които търсят помощ. Тя смята, че съвременните хлапета имат нужда от любов, подкрепа и разбиране. Освен семейните проблеми, с които се сблъсква в поредицата, се появяват и доста тежки случаи в кабинета й, които също спомагат за задълбочаването на нейната лична криза.

Самата Ани в реалния живот е майка на две деца -20-годишният Богдан от връзката й с режисьора Стоян Радев. Въпреки че са се разделили по "милион причини“ актрисата твърди, че двамата поддържат приятелски отношения в името на общото им дете. Десет годишната Белла пък е от любовта й със сценариста Александър Чобанов, с когото актрисата живее от 12 години. За Пападопулу децата пренареждат всичките й приоритети и вече не се поставя на първо място, защото има други неща, много по-важни от самата нея. Тя дори не си спомня как е живяла, преди да стане майка. "Да, знам, че съм ходила на лекции, на представления, но какво съм правила в останалото време, не си спомням“, споделя с усмивка тя. За актрисата най-хубавото нещо в това да си майка е, когато виждаш, че децата ти са твоя подобрена версия. Преди да стане майка обаче, Ани преминава през ада. На 19 години ражда първото си дете, но заради лекарска грешка тя го губи.

"Поради травма по време на раждането, то живя само 27 дни и почина. Лекарката просто бързаше да излезе в отпуск, но и да си вземе парите. Затова предизвика раждането повече от 20 дни преди термина“, с болка споделя актрисата.

Другият тежък момент в живота й е, когато като ученичка се бори с хранително разстройство, довело я до опасната анорексия. Всичко започва в гимназията, след като неин близък заявил, че е твърде дебела и от нея нищо не става. Тя изпаднала в тежка депресия и спряла да яде. Не след дълго започнали и сериозните здравословни проблеми - цикълът й спрял, а психологическо то й състояние се влошило. Това обаче не останало скрито от най-близките й съученички, които се съюзили в една обща кауза - да я спасят.

Завели я на лекар, а тя била толкова слаба, че дори специалистите се ужасявали от състоянието й. Все пак успели да я спасят, разбира се, с много воля и желание от нейна страна. Тежките изпитания отдавна са зад гърба й и днес тя е щастлива освен с двете си деца, и с мъжа до себе си Александър Чобанов, пише HotArena. Той е един от сценаристите на сериалите "Четвъртата власт“ и "Под прикритие“.


В категории: Животът


Коментари
Младото му гадже го разори
Младото му гадже го разори 24/10/2024, Четвъртък 13:21 0
Тъгува за Зуека
Тъгува за Зуека 24/10/2024, Четвъртък 12:41 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мъж забрави на паркинг над 36 хил. евро Мъж забрави на паркинг над 36 хил. евро В найлоновата торба имало и документи Ако получавате под 1500 лв. заплата - работите за без пари Ако получавате под 1500 лв. заплата - работите за без пари Тези пари стигат за издръжка на сам, но работещ човек  Убийството в Цалапица: 3 години затвор за близнаците Динкови Убийството в Цалапица: 3 години затвор за близнаците Динкови Това реши Окръжният съд в Пловдив Продължават срещите на "БСП-Обединена Левица" в Област Бургас Продължават срещите на "БСП-Обединена Левица" в Област Бургас Кандидатите за народни представители запознават местните с основните приоритети, залегнали в платформата на коалицията Охранител "отвъртя" главата на дете с шамар в детска градина (ВИДЕО) Охранител "отвъртя" главата на дете с шамар в детска градина (ВИДЕО) След случая майката Христина не смее да заведе повече детето си в детската градина, като освен него и други малчугани вече не посещават забавачницата 88-годишна бивша учителка нападната в дома си, съсед се опитал да я удуши 88-годишна бивша учителка нападната в дома си, съсед се опитал да я удуши След като взели всичките й 250 лева крадците избягали, на единият от тях жената многократно е помагала Проф. Иво Христов ще изнесе днес лекция в Бургас Проф. Иво Христов ще изнесе днес лекция в Бургас Той е сред ярките социолози и анализатори на процесите, влияещи в съвременното ни общество, представител на академичните среди 18 мигранти открити с газ анализатор в два тайника на товарен бус 18 мигранти открити с газ анализатор в два тайника на товарен бус Началникът на ГКПП „Капитан Андреево“ Яни Пейчев разказа как са намерени чужденците Ще бойкотират ли българите изборите? Социолог сравни купения вот с алкохолизма Ще бойкотират ли българите изборите? Социолог сравни купения вот с алкохолизма Наблюдава се лека мобилизация при ГЕРБ-СДС, но е възможен отлив през последните дни, предупреди Боряна Димитрова Ще осъдят ли близнаците, обвинени в укривателство? Близките на Митко от Цалапица недоволни Ще осъдят ли близнаците, обвинени в укривателство? Близките на Митко от Цалапица недоволни Настояват Динкови да бъдат съдени и за убийството в Цалапица
Милионерска наследница иска да работи в бТВ Милионерска наследница иска да работи в бТВ ". На снимката се вижда, че Анелия проявява интерес към камерите. Нещо повече - иззела е функциите на един от операторите Тъгува за Зуека Тъгува за Зуека Васил Василев пое към Испания да става художник, след като любимото шоу на българските зрители бе свалено от ефира на Нова телевизия Затвори един от най-старите обекти на Макдоналдс Затвори един от най-старите обекти на Макдоналдс Става въпрос за този на булевард "Санкт Петербург", който се намира в непосредствена близост до кръстовището на Аграрния университет Тя е чистачка и смята, че заплатата й трябва да бъде минимум 2 хил.лева Тя е чистачка и смята, че заплатата й трябва да бъде минимум 2 хил.лева Обсъжда се повишаването на минималната работна заплата Брани бакшишите на сервитьори и барманки Брани бакшишите на сервитьори и барманки В законите ни няма бакшиши, тази сделка трябва да остане между клиент и сервитьор, каза Ричард Алибегов Днешният ден ще е кошмарен за тези 4 зодии Днешният ден ще е кошмарен за тези 4 зодии . Ако сте сред тези зодии - Близнаци, Дева, Стрелец или Риби - пригответе се за това да се справите с предизвикателствата по най-добрия възможен начин Отказа да търси 100-те хил. лева Отказа да търси 100-те хил. лева Изненадващо тя се отказа да търси 100-те хиляди и прие офертата с мотив, че иска да прецака банкера Разкри най-голямата си загуба Разкри най-голямата си загуба Загубила е първородната си рожба Защо Гала изчезна от ефир Защо Гала изчезна от ефир Днес е много специален ден за тв водещата, защото изписват от болницата нейната дъщеря Мари и бебето й Лора В България я смятат за грозна, но спечели конкурс за красота в САЩ В България я смятат за грозна, но спечели конкурс за красота в САЩ Дефилето, на което участва нашата фурия, е било преминато от 24 участници от различни държави, но най-ослепителна е била изпълнителката от България
Бойко Борисов Бойко Борисов Ако сме първи и имаме добър резултат, аз ще съм премиер, няма по-подготвен от мен Виц на деня Виц на деня След една година брак съпругата пита:
- Любовта е прекрасно нещо, нали, скъпи?
- Да, права си, но и с теб ми е приятно...
Виц на деня Виц на деня Дедо вика на внука си:
- Бегай да се криеш! Даскалицата ти иде, а ти днеска отсъстваш от училище.
- Ти бегай деда ми, що аз и казах, че си умрел!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Лесно им е на кифлите за Хелоуин, трият грима и са готови...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори