×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Проф. Иво Христов ще изнесе днес лекция в Бургас, вижте подробности
  • Шампионът на България Лудогорец ще играе срещу Андерлехт в третия си мач от груповата фаза на Лига Европа
  • Съдът произнася присъди на близнаците, обвинени в укривателство по делото „Цалапица“
  • Продължава разследването на фаталния скок от балона край Ботевград
  • Партиите набраха 2,7 млн. лева от дарения и средства на кандидатите
  • Мащабна акция във "Факултета", входовете са блокирани
  • Изтича крайният срок, Борислав Сарафов е единствен кандидат за гл. прокурор
  • ЦИК публикува хешкода за машините за гласуване
  • "Алфа рисърч": Сигурни 7 партии за 51-то НС
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тиквена фиеста в зоопарка "Уипснейд"


Тиквена фиеста в зоопарка "Уипснейд"
Маймуните в британския зоопарк безпогрешно откриваха пълните тикви
24 Октомври 2024, Четвъртък, 07:50 ч.
Автор: Флагман.Бг

Целта на забавното упражнение бе да провери уменията на животните да ловуват и да търсят храна

В британския зоопарк "Уипснейд" маймуни, якове и бабируси получиха ... тикви! Всички те бяха с издълбани забавни и страшни лица по тях, но в някои имаше лакомства, а други бяха празни. Целта на забавното упражнение е да провери уменията на животните да ловуват и да търсят храна, съобщава БНТ.

По всичко личи, че поне маймуните безпогрешно откриваха пълните тикви. Разбира се, тиквената фиеста отбеляза и наближаващия празник - Хелоуин, известен още като денят на Вси Светии, на който се почитат мъртвите.


 


В категории: Животът


1
Коментара
Важен ден за Годжи
Важен ден за Годжи 24/10/2024, Четвъртък 10:00 0
Флагман.БГ Днес трябва да почерпи Днес трябва да почерпи 24/10/2024, Четвъртък 09:44 0
1
Коментара по темата
1.
Толупа
24.10.2024 08:30:55
0
2
Скоро ще имам имен ден
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
88-годишна бивша учителка нападната в дома си, съсед се опитал да я удуши 88-годишна бивша учителка нападната в дома си, съсед се опитал да я удуши След като взели всичките й 250 лева крадците избягали, на единият от тях жената многократно е помагала Проф. Иво Христов ще изнесе днес лекция в Бургас Проф. Иво Христов ще изнесе днес лекция в Бургас Той е сред ярките социолози и анализатори на процесите, влияещи в съвременното ни общество, представител на академичните среди 18 мигранти открити с газ анализатор в два тайника на товарен бус 18 мигранти открити с газ анализатор в два тайника на товарен бус Началникът на ГКПП „Капитан Андреево“ Яни Пейчев разказа как са намерени чужденците Ще бойкотират ли българите изборите? Социолог сравни купения вот с алкохолизма Ще бойкотират ли българите изборите? Социолог сравни купения вот с алкохолизма Наблюдава се лека мобилизация при ГЕРБ-СДС, но е възможен отлив през последните дни, предупреди Боряна Димитрова Ще осъдят ли близнаците, обвинени в укривателство? Близките на Митко от Цалапица недоволни Ще осъдят ли близнаците, обвинени в укривателство? Близките на Митко от Цалапица недоволни Настояват Динкови да бъдат съдени и за убийството в Цалапица 5 признака, че сте прекалено недостъпна за един мъж 5 признака, че сте прекалено недостъпна за един мъж Трудно ви е да споделяте чувствата си 4 неустоими черти, които привличат 4 неустоими черти, които привличат Как да привличате вниманието на околните моментално   Орбан затвърди анти ЕС позицията на Унгария, призова за съпротива срещу Брюксел Орбан затвърди анти ЕС позицията на Унгария, призова за съпротива срещу Брюксел Президентът даде аналогия с борбата на унгарците с Москва през 1956 г. Ферди Хюлми – човекът, който възроди футбола в родното си село Ферди Хюлми – човекът, който възроди футбола в родното си село Той е от онези млади хора, избрали да останат и развиват в родното си място Помогнете! 25-годишният Мартин, който обедини Бургас, се нуждае от спешно кръвопреливане Помогнете! 25-годишният Мартин, който обедини Бургас, се нуждае от спешно кръвопреливане Който има възможност, да дари кръв в Отделението по трансфузионна хематология при УМБАЛ-Бургас, зоват близките му
Важен ден за Годжи Важен ден за Годжи Има рожден ден Днес трябва да почерпи Днес трябва да почерпи Става на 66 години Камала Харис изкара Доналд Тръмп фашист Камала Харис изкара Доналд Тръмп фашист Вицето на Байдън изостава с 4% според последното социологическо проучване  Тиквена фиеста в зоопарка "Уипснейд" Тиквена фиеста в зоопарка "Уипснейд" Целта на забавното упражнение бе да провери уменията на животните да ловуват и да търсят храна Финал на БРИКС в Русия, Путин показа новата банкнота Финал на БРИКС в Русия, Путин показа новата банкнота Руският президент се очаква да се срещне с генералния секретар на ООН Нови разкрития за главорезите от ПКК, окървавили Анкара Нови разкрития за главорезите от ПКК, окървавили Анкара Престрували се на влюбени преди да се качат в таксито и взели трети съучастник преди касапницата пред входа на авиационна компания Tusaş Любов за Водолея, късметът се усмихва на Стрелеца, а Рибите да внимават с парите! Любов за Водолея, късметът се усмихва на Стрелеца, а Рибите да внимават с парите! Хороскоп за деня – 24 октомври 2024, четвъртък Прокуратурата подхвана Андон от Дюлево, намерените наркотици в дома му струват над 115 бона Прокуратурата подхвана Андон от Дюлево, намерените наркотици в дома му струват над 115 бона Арестът му е удължен на 48 часа, очаква се да остане за постоянно зад решетките Изключителен интерес у бургаските студенти предизвика “Един академичен час” с д-р Милен Врабевски Изключителен интерес у бургаските студенти предизвика “Един академичен час” с д-р Милен Врабевски Събитието не само предостави ценни знания на студентите, но и вдъхнови много от тях да се ангажират активно в бъдещите образователни инициативи Глоба до 3000 евро за изхвърляне на габаритен отпадък по улиците Глоба до 3000 евро за изхвърляне на габаритен отпадък по улиците Мярката е въведена в южната ни съседка 
Красен Кралев Красен Кралев Пейката на ГЕРБ е като пейката на "Реал" (Мадрид) Виц на деня Виц на деня - Муцка, отчаяна съм. След сватбата Пешо спря да ми обръща внимание.
- Ми разведи се!
- Ти, пък! Мъжът ми каква вина има?
Виц на деня Виц на деня Дедо вика на внука си:
- Бегай да се криеш! Даскалицата ти иде, а ти днеска отсъстваш от училище.
- Ти бегай деда ми, що аз и казах, че си умрел!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Фразата, че мъжете искат само едно нещо, обикновено се употребява от жени, от които мъжете и това не искат!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори