×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брутални кадри със зверски пребитата Ивана, разказа как бившия ѝ приятел се опитал да я убие


Брутални кадри със зверски пребитата Ивана, разказа как бившия ѝ приятел се опитал да я убие
Ще умреш сега, каза ми той, докато ме удряше и риташе, споделя момичето, което бе намерено цялото в кръв
21 Октомври 2024, Понеделник, 08:29 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Братовчедка й Йоана пък сподели, че ѝ дължи живота си, защото в последния момент момичето успяло да врътне волана, за да не я сгази насилникът

19-годишната Ивана Симова от Кресна, която бе намерена в горичка, цялата в кръв, разказа пред Нова телевизия, как докато я удрял с юмруци и я ритал, бившият ѝ приятел крещял, че сега тя ще умре. Главата така ме боли, че спя права, защото когато легна, е нетърпимо страданието, разказва момичето, а братовчедка ѝ Йоана сподели, че насилникът се опитал да убие и нея. 

Първоначално 21-годишният Богдан Димитров я отвлякъл, а след това ѝ нанесъл множество удари в главата. Той е с чисто съдебно минало, бил е задържан само за 24 часа. Впоследствие му е наложена мярка подписка.

Отвлякоха и пребиха млада жена

В ефира на Нова телевизия Йоана показа негова снимка на мобилния си телефон с апел към родителите да пазят момичетата си от този насилник и от хора като него. Докато говореше за насилието, на монитора се нижеха кадрите от първите дни след бруталния побой, на които се виждат следите от юмрука на Богдан. 

Не ме е страх да покажа снимката на Богдан Димитров, който ме преби, споделя Йоана. Тя го описа като мамено детенце, разчитал за всичко на родителите си. Родители, пазете си дъщерите от него, призова потърпевшата

Ивана и Йоана се прибрали наскоро от Лондон, където учат, за да видят баба си. Докато трите са заедно в къщата, влиза бившият приятел на Ивана, успява да вземе телефона ѝ с насилие. 

„След което влезе в къщата, беше агресивен и нападна мен, баба ми и братовчедка ми. Обиждаше ни. Беше оставил букет рози на масата, започна да ги къса и хвърля, докато ме питаше дали имам друг приятел. Настояваше, че ако не съм с него, няма да ми позволи да съм с никой“, разказва пострадалата.

По думите ѝ целта на 21-годишният мъж е тя да не живее в Кресна и да няма друг приятел. „Каза, че ще направи всичко възможно, за да предотврати това нещо“, допълва тя.

Мъжът взима телефона на Ивана, момичетата тръгват след него. В последствие той я качва в колата му, на седалката до шофьорската. 

„Половината ми крака бяха навън и се влачеха. Вратата беше отворена, притискайки ми краката през цялото време. Той тръгна, баба ми ме дърпаше отстрани, братовчедка ми застана пред колата. Той беше брутален, щеше да я сгази и нея“, обяснява младата жена.

21-годишният я отвежда на пусто място, където, по думите ѝ, нанася тежък побой. 

„Побоят започна с два силни шамара, след което ми причерня и паднах на земята. Той продължи да ме бие. Най-много удари понесох в главата. Удряше ме с юмруци, с телефона, псуваше, обиждаше и казваше, че ще умра в този момент“, споделя момичето.

Побоят продължил 15 минути, след което младата жена се добрала до телефона си и се обадила на свои приятели. „Помолих ги да дойдат да ме спасят и им казах, че не знам къде се намирам“, споделя тя. 

„По време на побоя му звънна телефона, а той се държеше така все едно нищо не се е случило. После запали колата и тръгна с бясна скорост към мен с цел да ме удари. Видях храсти отстрани и скочих там, за да се предпазя. Той спря колата, върна се и ме издърпа оттам, разпокъса ми дрехите. Разби ми носа и устата. Изскубна ми обиците, дърпаше ми косата и се опитваше да ме удуши. Накрая ме наплю“, разказва потърпевшата. 

„Като се движа ме боли и тялото от лявата страна, където понесох ритниците. Имам болки и в кръста, както и в ръцете, защото ги извиваше“, споделя тя. 

На въпроса дали е имало и друг път насилие от негова страна, момичето отговори с „да“ и добави, че са доста случаите. Нямаше точно побой, но беше много агресивен, уточнява то. 

„Искам справедливост. Нека всичко да е законно! Искам родителите да си пазят дъщерите от този човек и подобни на него!“, призова младата дама. 

„Пазете се от това момче! Надявам се властите да реагират съобразно онези възможности, които законът дава!“, призова пък водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев.

Колежката му Мира Иванова пък добави: „Спрете този човек, осъдете го!“.

Братовчедката на жертвата разказва, че я намерили в тежко състояние.

„Бях застанала пред колата, като си мислих, че ще спре, но нямаше такова намерение и започнах да бягам назад. Благодарение на Ивана, която в този момент бутна волана и дръпна ръчната спирачка, успях да скоча настрани, за да не мине колата през мен“, разказва Йоана. 

„Обадих се на приятели и тръгнахме да търсим братовчедка ми. През тези 15 минути обикаляхме. Звъняхме й, но той е затварял телефона. Намерихме я в много тежко състояние. Беше цялата в кръв, разрошена, раздърпана, подута и едвам вървеше. Нечовешко състояние, разказва момичето.

Родителите на момчето са посетили къщата на Ивана, настоявайки тя да оттегли жалбата в полицията.

„Майка му доста ме изплаши. Дойде у нас. Братовчедка ми се опита да я изгони, но тя беше много настоятелна. Искаше да си оттегля жалбата, за да спаси сина си“, каза още пребитото момиче. 

От Окръжна прокуратура – Благоевград, казаха пред бТВ, че побойникът е привлечен като обвиняем за отвличане, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 3 до 10 г. Заподозреният отказа коментар.


В категории: Крими


Автор
14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Pulev
21.10.2024 11:20:20
0
0
Кубрат, ти ли си
13.
Kiro
21.10.2024 11:18:46
0
0
Хахахахаха баф тос динмил
12.
BarmykBair
21.10.2024 11:08:37
1
0
Да ми пише тук ако желае да се запознаем уреден съм в Бургас и Сливен:) имам и кеш зза харчене
11.
Ggg
21.10.2024 10:45:53
1
7
Проблемът е в родителите и възпитанието на момчето. Когато един човек получава всичко като дете и всичко му се дава, той после не търпи отказ от никой. Не може да приеме, че няма да получи нещо, което иска.
Характерът и психиката на детето се изграждат, когато му се отказва и бъде лишавано. Така то се учи да се бори, да търси начини и психиката му става устойчива, защото в живота по-нататък ще получи много откази във всяка сфера на живота - в любовта, в работата, на улицата.
10.
Негро
21.10.2024 10:42:00
7
2
Хванала е някой надарен негър в Лондон и по разкрачената й и разчекната походка бившият й веднага се усъмнил...
9.
Съдник
21.10.2024 09:49:31
5
3
Момчето на фронта кашик, а жената на фронта- с камшик. Да успокоява войските и да им олабва жилата.
Това е най-доброто решение!
8.
ХХХ
21.10.2024 09:48:16
2
14
Какво значи ",повдигнато обвинение за отвличане"? За побоя остава без обвинение ли? Явно има чадър над побойника от органите на МВР и Прокуратурата. Затова ще четем непрекъснато за подобни случаи.
7.
таа пък
21.10.2024 09:14:55
16
13
жена като нарече мъжа мамино синче, и какви били родителите му, значи винаги е гледала родителите и само родителите. парите на родителите, рахата на родителите.
това му казват риска на професията, хващаш се с богат, но е мамино синче. или/или.
6.
V
21.10.2024 09:11:19
15
24
Един миндил са хванал с един генгста wannabe чикиджия и чикиджията я пребил за да и се докаже колко е корав

Тази история съществува откакто 681ва насам, нищо в рамките на ненормалното за тази държава, просто този път има и мангалски отенък

Бил мамино синче, ми за какво са хващаш с него ма пача, заради БМВ 3ката на 32 години ли
5.
до 1
21.10.2024 09:09:45
2
40
ти си много зле. И да е шафрантия, нито са женени, нито деца имат...какво значи той я питал дали има нов приятел...момичето отишло да учи в чужбина...не е изключено там да е имала с друг сексуални отношения...Сигурно на всеки са му изневерявали някога в живота му...ами псуваш я, теглиш и една майна, блокираш и телефона и толкова...ти си много зле наистина...шафрантия била, проститутка била...ами ок , махаш я от живота си, трииш и снимките и толкоз....такива комплексари като тебе, обаче най често стават жертва на жените, които ти ги описа. Не знаем дали случая тази жена е била такава или просто е нацелила наистина психопат- мамино синче
4.
Предполагам, че му разбият ануса с канго
21.10.2024 09:01:30
3
25
Както и е разбил главата, така ще му разбият гъза в пангото?
3.
Да пази Бог!
21.10.2024 09:00:10
2
30
Как пък си приличат ,всички бабаити,все едно ,една майка ги е ,,раждала,!
2.
Големец
21.10.2024 08:59:44
8
31
;;Мангал до мангал, майноле!
Ценностна система!!
1.
*********
21.10.2024 08:55:13
45
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Екшън на токчета: Две жени пребиха и ошушкаха трета Екшън на токчета: Две жени пребиха и ошушкаха трета Насила натъпкали 29-годишната в кола, след зверския побой я изоставили на главен път Проф. Кантарджиев: Близо 900 са случаите на COVID, грип все още няма Проф. Кантарджиев: Близо 900 са случаите на COVID, грип все още няма Експертът препоръча яденето на ферментирали храни Показват лични вещи на Бербатов, Стоичков и на още плеяда шампиони в изложба Показват лични вещи на Бербатов, Стоичков и на още плеяда шампиони в изложба Изложбата “Личности и събития в българския спорт” включва над 400 лични вещи, спортни екипи и артикули Полина Паунова за купуването на гласове: Някакви хора са потопени под вода и дишат със сламки като славяните Полина Паунова за купуването на гласове: Някакви хора са потопени под вода и дишат със сламки като славяните Това е вирус, но МВР се опитва да го лекува само с чай и витамин, каза пък Илхан Андай Правят ни на балами - известна певица спечели Пееш или лъжеш Правят ни на балами - известна певица спечели Пееш или лъжеш Надя Казакова е известна певица и заради нея ощетени бяха останалите участници, които наистина се представиха блестящо, но бяха отхвърлени Брутални кадри със зверски пребитата Ивана, разказа как бившия ѝ приятел се опитал да я убие Брутални кадри със зверски пребитата Ивана, разказа как бившия ѝ приятел се опитал да я убие Братовчедка й Йоана пък сподели, че ѝ дължи живота си, защото в последния момент момичето успяло да врътне волана, за да не я сгази насилникът Изкуственият интелект помага за лечението на онкоболните Изкуственият интелект помага за лечението на онкоболните Той може да обединява и да интегрира много повече детайли отколкото човешкия и да дава препоръки за диагностика, призна доц. Димитър Калев Осъдиха експолицая от Четвърто РУ-Бургас Христо за счупената челюст на студент в „Кайт бара“ Осъдиха експолицая от Четвърто РУ-Бургас Христо за счупената челюст на студент в „Кайт бара“ Пребитият 19-годишен софиянец все още се възстановява след ударите на Петров  Почина дългогодишният директор на Митница Бургас Валери Стефанов Почина дългогодишният директор на Митница Бургас Валери Стефанов Издъхна след дълга битка с онкологично заболяване  Алекс Богданска е направо неузнаваема от корекции Алекс Богданска е направо неузнаваема от корекции Александра Богданска вече е доста трудна за разпознаване.
Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Издъхнал е на 83-годишна възраст Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Четириногите бяха със специални костюми - на приказни герои Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Референдумът бил опорочен с купени над 300 000 гласа от Москва, твърди президентът Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Хороскоп за деня – 21 октомври 2024, понеделник  Почина българската кино легенда Почина българската кино легенда Радослав Спасов почина на 81-годишна възраст, а тъжната вест събощиха от кино "Одеон" Вредно ли е уринирането под душа Вредно ли е уринирането под душа Какви са опасностите от навика да се изпразва пикочния мехур по този начин Милиони в сейф, две тоалетни, чувал с помощи от ООН – тайният бункер на „Хамас“ Милиони в сейф, две тоалетни, чувал с помощи от ООН – тайният бункер на „Хамас“ Израелската армия показа как е изглеждало луксозното скривалище на последния засега лидер на терористичната организация Яхия Синуар Учени с пробив в лечението на рак , изучавайки свойствата на бирената мая Учени с пробив в лечението на рак , изучавайки свойствата на бирената мая Раковите клетки са изправени пред постоянен недостиг на хранителни вещества поради неконтролирания си растеж и често изпадат в състояние на покой, за да оцелеят и да избегнат откриването им от имунната система Докато България се тресе от кризи, в Румъния имат план да станат десетата икономика в ЕС Докато България се тресе от кризи, в Румъния имат план да станат десетата икономика в ЕС С инвестиции от над 10 милиарда евро годишно в индустрията ще можем да произвеждаме в страната всичко, което е от съществено значение за националната икономика, каза Марчел Чолаку Кейт поставила сериозен ултиматум на Уилям, след като се отнесъл с нея „като с изтривалка“ Кейт поставила сериозен ултиматум на Уилям, след като се отнесъл с нея „като с изтривалка“ Двамата може да изглеждат като идеалната двойка, но дори и перфектното семейство крие скелети в килера
Николай Василев, вицепремиер в кабинета "Сакскобургготски" Николай Василев, вицепремиер в кабинета "Сакскобургготски" Толкова много държавният бюджет не е дебелял в историята на България от хан Аспарух Виц на деня Виц на деня Първо ми вика: "Аз съм голяма фенка на скоростта..."
После: "Ама, к'во стана? Само това ли беше??? "
Виц на деня Виц на деня По време на изпит по право студент е запитан:
- Какво е максималното наказание за двуженство?
- Две тъщи!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако вместо за вечеря се прибереш вкъщи за закуска, то може да останеш и без обяд...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори