×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Грета Тунберг пристигна в София, влива се в шествието на „Възраждане“


20 Октомври 2024, Неделя, 21:21 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

„Флагман“ първи оповести, че бившата екоактивистка се движи вече в общ коловоз с Костадин Костадинов

Доскорошната екоактивистка и борец срещу „климатичния апокалипсис“ Грета Тунберг пристигна днес следобед в София, за да се включи в утрешното шествие на Костадин Костадинов и „Възраждане“.

Както Флагман.бг първи написа, Тунберг и Костадинов съумяха да изчистят всички противоречия и са вече идеологически съюзници.

Грета Тунберг и Костадин Костадинов изчистиха противоречията и са вече съюзници

В понеделник „Възраждане“ организира шествия под мотото „Дайте шанс на мира“, които трябва да се проведат в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Русе, Плевен и Ямбол.

Тунберг ще се включи в столичния поход. Акциите обаче нямат нищо общо с войната в Украйна и масовите убийства, които Русия извършва всекидневно там. Те са насочени срещу военната операция на Израел в Газа и Южен Ливан, чиято цел е да бъдат елиминирани двете шиитски терористични организации „Хамас“ и „Хизбула“.

В необичайно миролюбива за него тоналност самият Костадинов обясни миналата седмица, че тъй като войната в Близкия Изток се разгаря с всеки ден все повече и повече, а това създава „огромни рискове за страната ни“, той е решил да организира протест за мир.

Нито веднъж от началото на руската агресия срещу Украйна преди две години и половина и до момента г-н Костадинов и партията му не са били инициатори на начинания за спиране на славянската касапница, които да са различни от всеизвестните руски условия – пълна капитулация на Украйна.

Костадин Костадинов анонсира похода си за мир в Близкия Изток в същия ден, в който Тунберг участваше в такъв в Берлин

Първият, който е забелязал г-ца Тунберг да се разхожда днес следобед из София, е бил актьорът Хари Аничкин. Той дори се снимал с нея и публикува фотоса на стената си във фейсбук.

Г-н Аничкин обаче не свързал пристигането ѝ с „Възраждане“ и очевидно не е знаел, че тя е вече изцяло погълната от „Хамас“, „Хизбула“ и режима на моллите в Иран. Той я попитал дали е в София заради делото срещу правителството, заведено покрай строежа на 7 и 8 блок на АЕЦ „Козлодуй". Тя му отговорила многозначително „Просто на гости“.

Грета Тунберг премина на близкоизточна тематика за един месец. През септември тя все още можеше да бъде видяна да обикаля Стокхолм с обичайните си екологични плакати. Към тях обаче вече бяха добавени и нови послания – за край на войната в Газа.

На 8 октомври се появи в Берлин на шествие, настояващо за „прекратяване на геноцида в Газа“. В изявленията си от там г-ца Тунберг не спомена нито една дума за „екологичния апокалипсис“. В същия ден г-н Костадинов пък обяви датата на своя „поход за мир“.

Много немски медии изразиха предположения, че протестът в Берлин може би е финансиран от диктаторския уахабитски режим в Катар. Данни, че Катар активно превежда пари за подобни прояви, маскирани като мирни, но всъщност в унисон с пропагандата на терористите, дойдоха и от медиите в САЩ, където студенти масово започнаха да блокират кампусите на университетите. Призивите са все за край на военната операция на Израел. За това настояват и от „Хамас и „Хизбула“ с надеждата да получат глътка въздух, да се превъоръжат, подсилят с нови попълнения терористи и да продължат с убийствата.

Израел започна своята операция срещу тероризма след касапницата на 7 октомври 2023 година, в която „Хамас“ изкла над 1200 души, сред които бебета, израелци и чужденци. Много от тях бяха атакувани в пустинята Негев, докато участваха в музикалния фестивал „Супернова“. Жените масово бяха изнасилвани преди да бъдат избити.

В годините до това клане „Хамас“ управляваше необезпокоявана в ивицата Газа, а Израел дори доставяше там ток и вода. Палестинската терористична групировка завзе властта в анклава с преврат през 2007 година. Тя изби активистите на умерената палестинска партия „Фатах“, въведе шариат и превърна територията в религиозна диктатура. Докато Израел провеждаше операцията си в Газа, „Хизбула“ започна да изстрелва ракети към еврейската държава, което я принуди да започне военни действия и срещу нея.

„Хамас“ и ливанската ѝ посестрима „Хизбула“, която също в програмата си се застъпва за превръщането на Ливан в теокрация с шариат, се появиха малко след ислямската шиитска революция в Иран през 1979 година. Властите в Техеран никога не са крили, че са техен основен спонсор.

В Ливан „Хизбула“ се е превърнала в държава в държавата, като на практика е окупирала южната част на страната, която е извън контрола на правителството в Бейрут. Сините каски на ООН, пратени в Южен Ливан, имаха мисия да разоръжат „Хизбула“, но те никога не я изпълниха. В момента в Южен Ливан Израел воюва само с отрядите на „Хизбула“, понеже там редовната ливанска армия на практика липсва.

Престолонаследникът на Иран Мохамад Реза Пахлави, който носи същото име като баща си – сваления през 1979 г. шах, очаква предстоящата израелска операция да разклати силно или дори събори диктатурата на моллите в родината му

В близките дни се очаква Израел да започне операция и в Иран в отговор на ракетната атака на властите в Техеран срещу израелските градове отпреди две седмици. Наблюдатели очакват еврейската държава да удари болезнено диктаторския режим и да го разклати сериозно. За това подсказва и активната дейност напоследък на престолонаследника на Иран Мохамад Реза Пахлави.

В обръщение към иранския народ на 7 октомври той заяви, че диктатурата в Техеран е отслабена както никога досега и че е въпрос на близко бъдеще тя да падне.


В категории: Политика


Флагман.БГ Почина българската кино легенда Почина българската кино легенда 20/10/2024, Неделя 21:32 0
Флагман.БГ Вредно ли е уринирането под душа Вредно ли е уринирането под душа 20/10/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Съдия даде урок по математика на КАТ Съдия даде урок по математика на КАТ 20/10/2024, Неделя 20:02 6
Флагман.БГ Ако сте над 40, то задължително яжте това Ако сте над 40, то задължително яжте това 20/10/2024, Неделя 19:39 0
12
Коментара по темата
12.
Bud light, Greta and Vazrazhdane
20.10.2024 23:06:15
1
1
Only missing is homos from We continue the change. Kys. All of you. Iranian traitor Pahlavi- also!
booooooo
11.
Хахахаха
20.10.2024 23:03:10
1
6
Авторът не може и не иска да скрие, че е борец за правата на шарените (а може би и техен представител... на снимката прави дудукфейс) :
"
войната в Украйна и масовите убийства, които Русия извършва всекидневно там
"

Когато украинските изроди убиват цивилни това са косвени жертви и Путин е виновен, а когато руснаците отстрелват като зайци украинската въоръжена паплач, това са "масови убийства".. и пак Путин е виновен?

Авторът е тъпак! Доказуемо твърдение е!
ууууууу
10.
Моше от бункера към БТВ новините
20.10.2024 22:11:31
5
5
Тес Арменци изкачат от храстите
И са намърдват направо пред обектива

Халваджуни маджуни меджити джоджани джъ има ли шпион то
9.
За руZZкии мир
20.10.2024 22:07:26
8
10
Викат изрожденците и гретка и като толкова много искат руZZкии мир да ходят там в кочината
8.
Не не
20.10.2024 22:04:12
4
14
Какво паденир, Възраждане спряха спирането на въглищните централи на последното заседание на 50-тия парламент, заедно с другата патерица на шиши - итн и сега с Грета се правят на зелени.
Честно, няма такова лицемерие.
7.
!!!
20.10.2024 21:55:52
13
13
Възраждане ще са втора политическа сила на парламентарните избори и ще са в диапазона между 16% - 20%.
6.
Ужас
20.10.2024 21:53:33
11
9
Това момиче, ако знае какви лицемери са иЗРУДжденците, веднага ще се върне обратно.
Ако види как просташки се хили тоя боклук от снимката. Много яко са го излъгали . Ама когато разбере как са се подиграли с нея тея боклуци, заради тях, ще ни намрази всички ни.
Изужденци са лицемери и слуги на шиши и тиквун.
5.
Гретю
20.10.2024 21:34:28
8
7
Е за лудницата.Ей за това иде в БГ,щото БГ е лудницата
4.
Ле лее
20.10.2024 21:32:58
7
7
Ей ся който го види туй наживо ,ша тряаа куршум да му леят
3.
Грета
20.10.2024 21:29:26
8
5
Да димят комини над синьото ни небе
2.
Ганя от ковчега
20.10.2024 21:27:57
12
25
Тя поне макар и глупава има кауза. Ганя няма и кауза. Ганя има слининъ и рикийъ. Ганя знае най-добре. Няма глобално затопляне и всички са копейки. Ганя не завърши 10 клас и стана IT. Бъди прос'. Бъди като Ганя.
1.
Грета Дюнерберг
20.10.2024 21:24:37
10
13
цял живот пропагандира за някво затопляне дет го няма, сега за Възраждане <3
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Осъдиха експолицая от Четвърто РУ-Бургас Христо за счупената челюст на студент в „Кайт бара“ Осъдиха експолицая от Четвърто РУ-Бургас Христо за счупената челюст на студент в „Кайт бара“ Пребитият 19-годишен софиянец все още се възстановява след ударите на Петров  Почина дългогодишният директор на Митница Бургас Валери Стефанов Почина дългогодишният директор на Митница Бургас Валери Стефанов Издъхна след дълга битка с онкологично заболяване  Алекс Богданска е направо неузнаваема от корекции Алекс Богданска е направо неузнаваема от корекции Александра Богданска вече е доста трудна за разпознаване. Грета Тунберг пристигна в София, влива се в шествието на „Възраждане“ Грета Тунберг пристигна в София, влива се в шествието на „Възраждане“ „Флагман“ първи оповести, че бившата екоактивистка се движи вече в общ коловоз с Костадин Костадинов Вредно ли е уринирането под душа Вредно ли е уринирането под душа Какви са опасностите от навика да се изпразва пикочния мехур по този начин Ягоди и джанки цъфнаха и вързаха в края на октомври Ягоди и джанки цъфнаха и вързаха в края на октомври На много места са избили и кокичета, които също са се объркали от топлото време Обявиха каква ще бъде прогнозата за времето до края на следващата седмица Обявиха каква ще бъде прогнозата за времето до края на следващата седмица Очакват ни няколко слънчеви дни. Съдия даде урок по математика на КАТ Съдия даде урок по математика на КАТ И полицаите трябва да четат Закона за движение по пътищата Ремонтират ключова улица в сърцето на Бургас Ремонтират ключова улица в сърцето на Бургас Обществената поръчка е публикувана преди дни, търсят изпълнител до 19 ноември Ако сте над 40, то задължително яжте това Ако сте над 40, то задължително яжте това Такива храни доставят на организма желязо и витамини от група В.
Почина българската кино легенда Почина българската кино легенда Радослав Спасов почина на 81-годишна възраст, а тъжната вест събощиха от кино "Одеон" Вредно ли е уринирането под душа Вредно ли е уринирането под душа Какви са опасностите от навика да се изпразва пикочния мехур по този начин Милиони в сейф, две тоалетни, чувал с помощи от ООН – тайният бункер на „Хамас“ Милиони в сейф, две тоалетни, чувал с помощи от ООН – тайният бункер на „Хамас“ Израелската армия показа как е изглеждало луксозното скривалище на последния засега лидер на терористичната организация Яхия Синуар Учени с пробив в лечението на рак , изучавайки свойствата на бирената мая Учени с пробив в лечението на рак , изучавайки свойствата на бирената мая Раковите клетки са изправени пред постоянен недостиг на хранителни вещества поради неконтролирания си растеж и често изпадат в състояние на покой, за да оцелеят и да избегнат откриването им от имунната система Докато България се тресе от кризи, в Румъния имат план да станат десетата икономика в ЕС Докато България се тресе от кризи, в Румъния имат план да станат десетата икономика в ЕС С инвестиции от над 10 милиарда евро годишно в индустрията ще можем да произвеждаме в страната всичко, което е от съществено значение за националната икономика, каза Марчел Чолаку Кейт поставила сериозен ултиматум на Уилям, след като се отнесъл с нея „като с изтривалка“ Кейт поставила сериозен ултиматум на Уилям, след като се отнесъл с нея „като с изтривалка“ Двамата може да изглеждат като идеалната двойка, но дори и перфектното семейство крие скелети в килера Ако сте над 40, то задължително яжте това Ако сте над 40, то задължително яжте това Такива храни доставят на организма желязо и витамини от група В. Войната в Украйна ще продължи минимум до края на 2025, твърди МВФ Войната в Украйна ще продължи минимум до края на 2025, твърди МВФ В същото време експертите са уверени, че Украйна ще успее да запази основния икономически растеж Топ 5 на най-високите заплати Топ 5 на най-високите заплати Зaплaтитe в Бългapия пpoдължaвaт дa pacтaт ĸaтo caмo oт нaчaлoтo нa гoдинaтa дo юни тe ce yвeличиxa c цeли 17,3% нa гoдишнa бaзa Куба отново остана без ток Куба отново остана без ток Мрежата се срина за втори път
Николай Василев, вицепремиер в кабинета "Сакскобургготски" Николай Василев, вицепремиер в кабинета "Сакскобургготски" Толкова много държавният бюджет не е дебелял в историята на България от хан Аспарух Виц на деня Виц на деня Първо ми вика: "Аз съм голяма фенка на скоростта..."
После: "Ама, к'во стана? Само това ли беше??? "
Виц на деня Виц на деня По време на изпит по право студент е запитан:
- Какво е максималното наказание за двуженство?
- Две тъщи!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако вместо за вечеря се прибереш вкъщи за закуска, то може да останеш и без обяд...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори