×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ясновидци вещаят победа за Украйна във войната, но искат забраната им


Ясновидци вещаят победа за Украйна във войната, но искат забраната им
Победителката в „Битката на екстрасенсите“ Яна Пасинкова говори за изгонване на руските окупатори, но скоро може да бъде принудена да си зареже картите Таро
18 Октомври 2024, Петък, 07:16 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: znaj.ua

На официалния сайт на украинското правителство се появи петиция, а авторът ѝ твърди, че гадателките били вредни, защото били русофили

Добри новини очакват украинците до края на 2024 година. Това твърдят гадатели на Таро, астролози и екстрасенси, цитирани от znaj.ua.

Гадателката на карти Таро Яна Пасинкова, която е и победител в „Битката на екстрасенсите“, твърди, че тази седмица ще е историческа за Украйна. Прогнозата ѝ се отнася до края на войната, пише електронното издание. 

Според нея вече имало нещо договорено и до края на месеца ще бъде обявено какво са се разбрали за края на войната и какво да очакват хората. 

Тя обаче очаква рокади в украинската армия и победи. Заплатите на хората с пагони щели да се повишат и числеността им щяла да нарасне. Ще получат и нова модерна техника. Ще изгоним врага, прогнозира Пасинкова. 

Тя обаче предупреждава, че 24 и 28 октомври ще са трудни дни и хората трябва да се пазят, защото са възможни аварии, злополуки, отравяния. Ясновидката предупреждава тогава да ограничим контактите си и да не ходим в увеселителни заведения или на др. места, където се събират много хора. 

Според нея предстоят лоши новини от Запорожие. Опасността била свързана с АЕЦ и периодът, в който хората са изложени на риск е между 5 и 8 месеца. 

Екстрасенсът Андрей Дуйко пък разкри каква е тайната цел на руския президент Владимир Путин. Той се стремял да окупира части от Украйна, защото това е свята земя, на която има много църкви и манастири. Той обаче коментира, че нито в Крим, нито в Донецк или Луганск животът е станал по-добър, след като са присъединени към Русия. "Украйна винаги ще съществува като държава", подчерта феноменът. 

„Който е с Украйна, той е щастлив, затова Путин искаше да превземе Украйна, мислейки, че Русия няма да се разпадне по този начин, но ние сме по-добре без това същество“, коментира Дуйко. 

Повечето магове също прогнозират, че Украйна ще си върне заграбените от Русия земи. 

Мария Цвилинов, която живее в Карпатите, твърди, че ВСУ ще победи и всички временно окупирани територии отново ще бъдат под украинския флаг. Маг Василий също говори за победата на Украйна.

На официалния сайт на украинското правителство обаче се появи петиция с предложение за забрана на екстрасенсите и гадателите в новините и предаванията по телевизиите, пише  "Другая Украина".

Авторът на петицията Наталия Яковлева коментира, че гадателите и екстрасенсите мамели от  екрана зрителите и дори контактът с тях бил опасен, тъй като някои от чудотворците били русофили. 

Тя изтъкна, че популярните украински телевизионни канали все по-често канели екстрасенси, за да прогнозират събитията на фронта. Според нея това вреди на психиката на хората. Недопустимо било с парите на украинците те да бъдат зомбирани от телевизионните екрани с откровени псевдонаучни твърдения от екстрасенси, които манипулирали общественото мнение със своите „свръхестествени способности“, коментира авторът на петицията за забрана на врачките. 
 


В категории: Войната в Украйна


Слънчево по морето
Слънчево по морето 18/10/2024, Петък 08:51 0
21
Коментара по темата
21.
Дребосъка
18.10.2024 09:06:23
3
6
Имам въпрос към фашизираните амеби- 80 години ни управлят директно или чрез продажни политици по червения телефон от Кремъл, резултата и фактите ги виждаме всички.
От къде е тази всеотдайна любов към лилипутин и всичката демагогска помия която ми залива от тоя край на света?
20.
ясновидци вещаят, предтавятели си
18.10.2024 09:01:43
0
4
Шарлатаните да се занимават с простолюдието и съветския съюз. Да си предсказват ходенията по-голяма нужда. Също мигат да започнат да пият по една капачка на ден, течен прах за пране
19.
Дребосъка
18.10.2024 08:57:32
11
2
Правили ви впечатление, че тук някакъв украинец пише като побъркан коментари? Горкият много е прост, нищо не разбира от цялата ситуация. Драги украински клавиатурен тъпак, там където има война, има икономически растеж и развитие за съжаление така е устроен света. Няма война, няма икономически растеж и развитие. Аз съм против войната, но нищо не можем да променим. Спри да си губиш времето с писането на глупости, също НИЩО няма да постигнеш. Русия е почти 150 милиона население, икономически така както в момента се намира тази държава в последните 100 години не се е намирала, военната индустрия е увеличила капацитета си с 1300%. Разбиращи едно цялата им доктрина на САЩ и ма Русия е островна така, ресурси, оръжия и технологий = на огромен икономически растеж за тези две държави. За тези две държави трябва да има военни конфликти за да имат икономически възходи. Седни и прочети книгата на Георг Орвел “1984” там е описано всичко. Спри с глупостите си, нито САЩ, нито Русия ще рухнат, напротив.
18.
Чимодан Вокзалоф
18.10.2024 08:30:46
12
32
раZпуткин КАПУТ!
капуткин ФИНИТО!
коZа ЛАЙНОПУТИНА!
роZZийская ПИДЕРАZZИ ФАЛИТА!
бесила Zа ПУТЛЕРА!
руZопия КОНЕZZ!
путлер МЪРТВЕZ!
17.
Марк Твен
18.10.2024 08:26:11
2
6
С един коментар тригърнах сума ти кукундели. Хехе. Не. Той е само един.
Game 404 over.
16.
КАЗАХСТАН НАРИТА ДЖУДЖЕ
18.10.2024 08:22:31
7
5
КАСИМ ЖОМАРТ ТОКАЕВ КАЗАХСТАН ПРЕЗИДЕНТ КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗА КАЗАХСТАН ДА ВЛИЗА В БРИКС МРИКС ТАШАК
Россия запретила ввоз овощей из Казахстана после заявления Токаева об отказе присоединиться к БРИКС

Россельхознадзор ввел ограничения на ввоз томатов, перцев, свежих дынь, пшеницы, семян льна и чечевицы из Казахстана. Решение принято в целях обеспечения «фитосанитарной безопасности», сообщили в ведомстве. Там уточнили, что с начала 2024 года выявили 215 случаев заражения указанной продукции «карантинными объектами» — к таковым относят насекомых, возбудителей болезней или растения-паразиты. Регулятор отметил, что данный показатель в 4 раза превышает значение аналогичного периода 2023 года.

Россельхознадзор добавил, что информировал Комитет государственной инспекции в АПК Минсельхоза Казахстана по всем случаям нарушений, а также просил принять меры по соблюдению требований законодательства Евразийского экономического союза (ЕАЭС), однако, несмотря на это, в республике продолжали оформлять сертификаты на зараженную продукцию. Также в ведомстве отметили, что Казахстан не предоставил результаты расследования по фактам выявления карантинных объектов.

Запрет был введен на фоне информации об отказе президента Казахстана Касым-Жомарта Токаева присоединиться к БРИКС. Глава государства получил такое предложение и рассматривал его с точки зрения «национальных интересов», но все же решил воздержаться от подачи заявки на вступление, сообщил накануне его советник и пресс-секретарь Берик Уали.

Подписаться / Читать дальше
15.
Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.
18.10.2024 08:21:22
2
9
Само кукунделите вЕрват на т.н. магове...
14.
ПУТЛЕР ЗАКОПА ПРОССИЯ 30% БЮДЖЕТ РАЗХОДИ АРМИЯ ВОЙ
18.10.2024 08:19:12
8
8
Дума разрешила Путину до конца года потратить на войну дополнительно 1,5 трлн рублей из неизвестных источников

Госдума приняла в первом чтении поправку к Бюджетному кодексу, позволяющую увеличить объем расходов федерального бюджета в текущем году до 1,5 трлн рублей без внесения дополнительных поправок, сообщает «Интерфакс». Согласно пояснительной записке, законопроект подготовлен для обеспечения возможности выделения дополнительных бюджетных ассигнований на приоритетные цели, определенные президентом.

Дополнительные расходы планируется обеспечить за счет решений правительства об увеличении бюджетных ассигнований резервного фонда. Это позволит оперативно реагировать на возникающие риски до конца 2024 года, указано в документе. Министр финансов Антон Силуанов отметил, что в текущем году возникают дополнительные потребности по ряду задач.

«И следующая позиция основная, крупная — это дополнительные расходы на обеспечение потребностей специальной военной операции. Мы ведем постоянный диалог с Минобороны, возникла дополнительная необходимость выделения ресурсов на эту цель», — сказал министр. Счетная палата РФ поддержала законопроект. «В законопроекте не определены источники финансового обеспечения, предлагаемого законопроектом увеличения в 2024 г. общего объема расходов федерального бюджета». «Законопроект поддерживается с учетом указанных замечаний», — говорится в заключении.

Подписаться / Читать дальше
13.
До 11
18.10.2024 08:17:57
4
6
Фактите са, че има огромна разлика между евреи и ци0нисти!
Изброените са от вторите. Приели са юдаизма през 9- ти век.
Автентичните евреи от времето на Месията, говорят на арамейски и едва ли подкрепят всичко това.
12.
УКРАЙНА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ
18.10.2024 08:17:08
7
3
Зеленский заявил о планах возобновить производство ядерного оружия, если Украину не примут в НАТО

Украина либо разработает ядерное оружие, либо получит членство в НАТО, заявил президент Владимир Зеленский на пресс-конференции по итогам заседания Европейского совета. «Кто отдал ядерное оружие? Все? Нет, одна Украина. Кто сегодня воюет? Украина. И поэтому у нас так. В разговоре с Дональдом Трампом я ему сказал: „Какой же выход? Либо у Украины будет ядерное оружие — и тогда это для нас защита, — либо мы должны иметь какой-то альянс“. Кроме НАТО, мы сегодня не знаем действенных альянсов», — цитирует Зеленского украинское издание «Громадське».

Глава государства добавил, что Киев выбирал Североатлантический альянс, а не создание ядерного оружия. «Я считаю, что меня услышал в этом случае Дональд Трамп. Он сказал: «У вас справедливые аргументы», — добавил Зеленский. По словам аналитика Bild Юлиана Рёпке, заявление Зеленского стало «шоком» для западных журналистов. По его словам, несколько месяцев назад высокопоставленный украинский чиновник заявил изданию и другим членам узкого круга политиков и служащих, что Украина не смирится со вторым походом российской армии на Киев.

«У нас есть материалы, у нас есть знания. Если будет приказ, нам понадобится всего несколько недель, чтобы получить первую бомбу. Западу следует «меньше думать о красных линиях России и гораздо больше о наших красных линиях», — сказал украинский чиновник. Украинский военный эксперт Олег Жданов полагает, что у Украины есть научно-технологический потенциал для создания ядерного вооружения разного типа — как тактического, так и стратегического. «Самое главное — у нас есть сырье. И Украина, если будет политическое решение, может стать страной с замкнутым циклом производства — от добычи урана до производства ядерного вооружения»

Подписаться / Читать дальше
11.
Фактите !
18.10.2024 08:12:56
9
23
Все по очевидно е !
Еврейският режим на Зеленски (Жилински) и украйно-еврейските олигарси зад него воюват срещу Бог и Църквата Му !

А Легиона на нечистотията, врачки,
баячки, екстрасенси и ясновидци ще е
плътно до тях !

Двама еврейски диктатора воюват в наши дни, Зеленски и Натаняхо.
А Световното еврейско банкерство, безгранично ги финансира.

И това са факти. А не антисемитизъм.

Бог да е с нас !
10.
До 6
18.10.2024 08:10:34
4
3
Сребр0любието, роднинските назначения, лиц€мерието, чрево¥годничеството, кLюките, без@кцизните бизнеси, им0тнит€ д@лавери ..... са в институцията Църква.
Няма особена разлика с нивото на тунинговани б@ячки!
9.
ПУТКИН ЗАМЪРСЯВА МОРЕ ОКЕАНИ
18.10.2024 08:08:49
8
3
«Мина замедленного действия». Из старых танкеров теневого флота Путина по всему миру вытекает нефть
Политики, экологи и аналитики уже не раз предупреждали, что использование Россией старых танкеров без надлежащих страховок может привести к экологической катастрофе. На самом деле, хотя крупных инцидентов пока не случилось, утечки из этих танкеров уже происходили неоднократно. Расследование, проведенное изданием Politico и некоммерческой журналистской группой SourceMaterial, выявило как минимум девять случаев, когда перевозившие российскую нефть танкеры оставляли за собой нефтяные пятна, растягивавшиеся на десятки километров. Это происходило по всему миру — в Адриатическом и Средиземном морях, в Ла-Манше и к северу от Британских островов, около Китая и западного побережья США, у Южной Америки и южной оконечности Африки.
Особенно актуальна эта проблема для Европы, учитывая количество судов, вывозящих нефть из балтийских и северных портов, говорит Мишель Визе Бокманн, судовой аналитик и эксперт по теневому флоту в Lloyd’s List. По ее словам, там инцидент с крупным разливом нефти — «это лишь вопрос времени», поскольку теневой флот «вызывает много вопросов, связанных с безопасностью и экологией»
В ходе расследования Politico и SourceMaterial использовали спутниковые снимки организации SkyTruth и данные о передвижении судов Lloyd’s List и Kpler. По мнению специалистов SkyTruth, выявленные инциденты — лишь часть реальных случаев, поскольку многие танкеры теперь выключают транспондеры, скрывая свое местоположение. В результате их не удается связать с другими пятнами на воде, зафиксированными со спутников. «Я абсолютно убеждена: то, что вы выявили, — это лишь верхушка айсберга, — говорит Бокманн. — Эти суда предназначены для как можно более дешевой [транспортировки] санкционной нефти и вообще не придерживаются обычных морских стандартов». По оценке Lloyd’s List, у четырех пятых их этих танкеров нет надлежащей страховки
Один из протекающих танкеров теневого флота — 22-летний Innova, тогда плававший под вьетнамским флагом. В марте 2024 г. он вышел из Мурманска с 1,1 млн баррелей нефти и к северу от Шотландии оставил за собой 23-километровый черный «шлейф», зафиксированный спутником. Другой инцидент произошел в феврале с 18-летним танкером Aruna Gulcay, который оставил за собой растянувшееся на 47 км пятно у итальянского побережья. Вскоре после этих случаев танкеры сменили название, страну флага (в случае с Innova) и владельцев
Обычно западные судоходные компании стараются избавиться от танкеров после 15-летней эксплуатации, но средний возраст судов российского теневого флота составляет 18 лет, по подсчетам Бенджамина Хилгенстока, эксперта по нефтяным санкциям из Киевской школы экономики (КШЭ). «Теневые танкеры с российской нефтью несколько раз в день проходят через европейские воды, в том числе по Балтийскому и Средиземному морям. Несколько поломок уже имели место, а крупная катастрофа — это лишь вопрос времени»
ПОДПАЛИ СВЕТА МРЪСНА МЪРША ПУТЛЕР ВДИГНА ЦЕНИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
ВЗРИВЯВА КОРАБИ В ОДЕСА ЗЪРНО ЦАРЕВИЦА
ТЕРОРИСТ
ГИРКИН СТРЕЛКОВ МИНИСТЪР ДНР МВР ОБЯВИ 2022 НАЦИСТИ В КРЕМЛЕ
8.
ПРОССИЯ МИЗЕРИЯ НЯМА РАБОТНИЦИ ИЗМРЯХА НА ФРОНТА
18.10.2024 08:06:08
8
7
Центробанк зафиксировал новый рекорд дефицита работников на российских предприятиях

Ситуация на рынке труда, казалось бы, хуже некуда – но, оказывается, есть куда. Обеспеченность кадрами в III квартале еще раз обновила минимум за всю историю наблюдений, констатировал Центробанк по итогам очередного мониторинга предприятий, в котором приняли участие 13,3 тыс. компаний. Ситуация ухудшается весь год: антирекорды обновляются каждый квартал.

Наиболее острый дефицит кадров продолжали испытывать обрабатывающие предприятия, производящие продукцию инвестиционного и потребительского назначения, пишет ЦБ и перечисляет: «Сотрудники трудятся с повышенной нагрузкой. Предприятия для решения проблемы с кадрами индексируют зарплаты, вводят доплаты за совмещение участков работ, привлекают работников сторонних организаций по договорам подряда»
Одновременно предприятия пытаются повысить производительность: модернизируют или приобретают новое оборудование То, что есть, задействовано почти по максимуму: загрузка мощностей в III квартале символически снизилась – 80,4%, что близко к рекордному значению (80,7% в конце 2023 г.)
Ничего не помогает: экономическая активность снова растет, показывает мониторинг Индикатор бизнес-климата (ИБК), который ЦБ рассчитывает по данным опроса, в октябре снова вырос. «То есть рост экономической активности вновь усилился после замедления в последние четыре месяца», – заключает ЦБ
7.
ВУЧИЧ ОТСВИРИ ПУТКИН
18.10.2024 08:04:45
6
10
Президент Сербии может отказаться от поездки к Путину на саммит БРИКС

Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Пеков не стал говорить, приедет ли президент Сербии Александр Вучич на саммит БРИКС в Казани, который пройдет с 22 по 24 октября. «По участию — я пока не буду говорить», — ответил Песков на соответствующий вопрос журналистов. Он добавил, что в понедельник помощник президента Юрий Ушаков проведет брифинг, на котором будет озвучен окончательный список участников мероприятия.

Пресс-секретарь также отметил, что страны БРИКС не выдвигают Сербии каких-либо предварительных условий по вопросам присоединения к блоку, однако государства Евросоюза, по его словам, якобы оказывают давление на Белград в этом вопросе и буквально «заламывают руки». «И все время обуславливают процесс сотрудничества с ЕС разными действиями, выдвигают какие-то условия. Со стороны БРИКС никому никаких условий не выдвигается. <…> Там никто не ставит вопрос „или-или“», — подчеркнул Песков.

Сам Александр Вучич еще в начале сентября заявил, что не планирует принимать участие в саммите БРИКС в Казани, несмотря на приглашение от Путина. По его словам, в это время Сербия будет принимать «важных зарубежных гостей». Отдаление Белграда от Москвы в последнее время становится все более заметным. Так, 7 октября Вучич не поздравил Владимира Путина с днем рождения, а 9 октября он принял участие в саммите «Украина — Юго-Восточная Европа» в Дубровнике (Хорватия), где подписал декларацию, осуждающую российское нападение на Украину.

Подписаться / Читать дальше
6.
Нормално
18.10.2024 08:00:53
6
9
След като гонят Светата Църква, окупират православни храмове,
и нападат сврщенници и миряни, нормално е да се умнижи суеверието, сребролюбието, братоубийството.
Дано Бог да спре войната час по-скоро и да въздаде дълъг мир и благоденствие по тези земи.
5.
5
18.10.2024 08:00:18
10
16
1 дебил нарамвай на гръб тоалетна чиния и бегом към мухосранск Сибир путиландия хахаа
4.
3
18.10.2024 07:59:10
9
17
1 млък путлерска мършо
3.
СМЕНИ ПЛОЧАТА
18.10.2024 07:58:19
6
14
....КРЕТЕН....!!!


ДО 1
2.
ПУТКИН УРОДЛИВО ДЖУДЖЕ УБИЕЦ ДЕЦА ЖЕНИ СТАРЦИ
18.10.2024 07:58:15
14
24
Российский оккупанть,здавайся, не нужно умирать за путлеру и его олигархи!
Росийский оккупант, матай из Украина и иди на Кремля,свергайте путлерские ворьl, берите власт в своих руках!
1.
Марк Твен
18.10.2024 07:33:34
38
17
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
ZoV
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зловеща картина с кървавата диря след отломките от самолета край "Граф Игнатиево“ Зловеща картина с кървавата диря след отломките от самолета край "Граф Игнатиево“ Това, което се случи, стана за 7 секунди, но разследването ще продължи дълго, за да се разбере причината за катастрофата, каза полк. Елин Алексов Започва ремонтът на дворното пространство на ДГ „Слънце“ в Камено Започва ремонтът на дворното пространство на ДГ „Слънце“ в Камено Проектът е с обща стойност 200 000 лв. и се финансира с безвъзмездно дарение от “ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас” Ще отслабнем неусетно, ако слагаме това в кафето всяка сутрин Ще отслабнем неусетно, ако слагаме това в кафето всяка сутрин Ползите от кофеина, който е стимулант на централната нервна система и е отговорен за ефекта на жизненост Отличиха кмета на Царево в престижна класация Отличиха кмета на Царево в престижна класация Новият управленски екип успя да привлече и сериозен финансов ресурс за ключови за цялата община проекти Дания си взе на отглеждане нигерийски пират Дания си взе на отглеждане нигерийски пират Той стреля срещу войници. Сега цялата социална система на страната работи за него Може ли да я познаете - по-слаба е с 50 кг Може ли да я познаете - по-слаба е с 50 кг Близки до Веси разкриват, че по онова време е спазвала диети и е полагала сериозни усилия да отслабне Живко Табаков ще се бори за развитието на туризма и за подобряване на бизнес климата в Бургас и региона Живко Табаков ще се бори за развитието на туризма и за подобряване на бизнес климата в Бургас и региона „Само заедно можем да постигнем промяната, която искаме. Време е за действия!”, призовава кандидатът за народен представител от най-силната социална коалиция „БСП Обединена Левица” Представиха анализ на туристическия летен сезон в Поморие Представиха анализ на туристическия летен сезон в Поморие Предложено бе повишаването на ставката на туристическия данък - според звездите на хотела Вижте кои са новите обитатели на бургаския зоопарк Вижте кои са новите обитатели на бургаския зоопарк Атрактивните хищници ще бъдат представени официално   пред бургазлии в петък, 18 октомври, в 11.00 часа Представители на „БСП – Обединена левица“ се срещнаха с жители на бургаския комплекс "Меден рудник" Представители на „БСП – Обединена левица“ се срещнаха с жители на бургаския комплекс "Меден рудник" Засегнати бяха и въпроси, които касаят възможностите за подобряване на икономиката и бяха обсъдени конкретните мерки, които е необходимо да бъдат предприети за нейното развитие
Европейските лидерите зоват Еврокомисията спешно да приеме закон за връщане на мигрантите Европейските лидерите зоват Еврокомисията спешно да приеме закон за връщане на мигрантите Настояват и за засилване на военната подкрепа и ускоряване на доставките за Украйна Кой лъже за здравето на Путин Кой лъже за здравето на Путин Кремъл отрече твърдението, че се е влошило Ясновидци вещаят победа за Украйна във войната, но искат забраната им Ясновидци вещаят победа за Украйна във войната, но искат забраната им На официалния сайт на украинското правителство се появи петиция, а авторът ѝ твърди, че гадателките били вредни, защото били русофили Носи чанта за няколко хиляди Носи чанта за няколко хиляди Муки беше забелязана, докато дискретно се вмъкваше през служебния вход на Народния театър, избягвайки излишното внимание Лъсна истината за интервюто на Светлана Гущерова по Нова Лъсна истината за интервюто на Светлана Гущерова по Нова От Нова телевизия издават, че Светлана предварително се е договорила с продуцентите какви въпроси да й зададе водещата Разбиха брутално ОПГ Разбиха брутално ОПГ Разбита е група за заплахи, рекети и изнудване Върна се в ефира на Нова Върна се в ефира на Нова В премиерния епизод на „Живей красиво с Гери Малкоданска“ този петък зрителите ще разберат как да посрещнат есенния сезон с настроение и кои са подходящите начини за създаване на усещане за топлина Вижте кой ще оценява предложенията за литературните награди на Община Бургас 2024 Вижте кой ще оценява предложенията за литературните награди на Община Бургас 2024 Официалната церемония по връчване на Годишните литературни награди на Община Бургас за 2024 година ще се проведе на 3 декември Това шоу се оказа пълен провал, бТВ връща Ергенът Това шоу се оказа пълен провал, бТВ връща Ергенът Промяната ще бъде направена за следващата есен Историята на най-глупавия футболист в света Историята на най-глупавия футболист в света Можеше да играе в Манчестър Юнайтед, но помисли, че света свършва и се заточи в планината със семейството си
Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Заплашваха, бутаха, правеха черни списъци - тези нещастни копейчици трябва да бъдат натикани в миша дупка Виц на деня Виц на деня - Господин Капитан, обядът няма да стигне за всички ни!
- Ще стигне, първо ще атакуваме... и тогава ще има за всички!
Виц на деня Виц на деня - Четох, че ако имам пъпка, значи човек мисли за мен! Ти ли, мило?
- Като ти гледам лицето, някъде има секта, която ти се прекланя...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена никога няма да вземе от един мъж повече отколкото той може да и даде. Но, останалото ще му го запише като дължимо!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори