×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Бъдещето на Илиан Илиев в националния отбор ще се реши в следващите два мача
  • 4 858 кандидат-депутати влизат в битката за парламента
  • Си Цзинпин: Китай иска да е приятел на САЩ
  • Руските войски са напреднали южно от Суджа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шокиращ случай в голяма болница: Анестезиолог упои пациент и го изнасили


Шокиращ случай в голяма болница: Анестезиолог упои пациент и го изнасили
Д-р Тодор Кунчев, твърди, че историята е добре известна в медицинските среди, но никой не е потърсил сметка на престъпника, а от болницата са се погрижили обезчестеният пациент да си трае
16 Октомври 2024, Сряда, 13:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Шокиращата история разказа неврологът д-р Тодор Кунчев, син на Главния здравен инспектор Ангел Кунчев

Анестезиолог от столична болница е упоил пациент и го е изнасилил. Шокиращата история разказа неврологът д-р Тодор Кунчев, син на Главния здравен инспектор Ангел Кунчев.  Той твърди, че историята е добре известна в медицинските среди, но никой не е потърсил сметка на престъпника, а от болницата са се погрижили обезчестеният пациент да си трае. 

Ето разказа му:

Правда по български (или как да блудстваш с пациент в България, но пък накрая всички да са доволни)

През февруари тази година анестезиологът в столична многопрофилна болница (но по-скоро изявяващ се като естетичен дерматолог) А.К. (как да кръстим нашия герой… Да! Автомат Калашников!) по време на нощно дежурство използва пропофол върху пациент след колоноскопия в интензивното отделение, за да го упои, след което блудства с него. Действията си преди самото престъпление оправдава с твърденията, че пациентът му е приятел и му се е обадил, че го боли глава (А.К. явно лекува главоболие по майкълджексъновски). Дали поради подозрение или случайност, А.К. бива хванат по време на гнусния акт от друг служител на дежурния екип. В последващата какофония пациентът, бидейки в частично съзнание и частично осъзнаващ случващото се, се окопитва и веднага се обажда на свой приятел полицай, който като на филм още в същата нощ изнася на ръце пациента от интензивното - без позволение, без изписване, без церемонии - не го виним, разбира се.

До следващата сутрин новината от уста на уста е стигнала до безброй членове на гилдията - текущи и бивши колеги и началници, много от които дори не са изненадани, напротив - дори си отговарят на въпроса защо колега с толкова пари работи по нощите за нищо пари. Ръководството на болницата преглежда записи от същата нощ, на които ясно личи всичко. Взимат гнусното, но безопасно решение да накарат А.К. да напусне, да принудят всички запознати да мълчат, а записите… да изтрият. Безкрайно учудващо за автора (а защо ли?) дълго време не последва нищо - всеки си трае - кой от страх за службицата, кой поради липса на кохонес, кой поради полупрестъпен непукизъм. Разследване се задейства по-късно по обстоятелства, които авторът ще запази за друга история, достатъчно е да се каже, че сред множеството мълчащи се намира някой, който няма нищо общо с историята, но подобно на автора е погнусен от идеята да е част от безмълвното множество, между другото вероятно надхвърлящо стотина неми.

Последващото разследване е сериозно и започва с катастрофален гаф от страна на управителя на заведението, който решава, че е свършила достатъчно добре работата си, за да твърди, че такъв колега никога не е работил в болницата. Следователите просто отварят пред управителя сайта на болницата, откъдето ехидно се усмихва А.К. (да живее качественото и често осъвременявано интернет присъствие на българските лечебни заведения!). Последва постепенно, но сигурно самопогребване от страна на управителя, която объркано смотолява “А той ли, освободихме го още на следващия ден!” “На следващия ден след кое?”, доволно питат следователите. Управителят вече заравя собствените си стъпала с изкопаната от нея пръст - “Направихме всичко възможно, дори сме предложили на пациента да го лекуваме безплатно доживот!” Последва най-логичния въпрос - “Защо всъщност?”, но няма и значение, важното е, че на следователите вече им е пределно ясно, че не са се захванали с клевета или фалшив сигнал, а с истинско престъпление, заслужаващо разгърнато разследване. Такова и последва, спъвано от очакваните глупости - подменени графици, фалшиви болнични, твърдение за удобен “причинен от хакери срив на системите” точно в деня на престъплението, който, видиш ли, бил причината за липсващите записи.

В рамките на разследването става и ясно, че А.К. е бил служител на над 5 болници за по месец-два, дали това е случайност или увеличава многократно бройката на немите, преценете вие. Немите, за щастие, частично проговарят в хода на множеството разпити, което постепенно обрисува всички детайли на нощта. Остават най-важните стъпки - интервютата с престъпника и жертвата. А.К. се явява в компанията на пипаната от самия него негов адвокат - разбира се, без мяра, грозно и кичозно, по познатия на всички вас начин, начина по-който все повече жени държат да изложат на възможно най-голям показ нивото и комплексите си. В самото начало адвокатът пробутва неочаквано предложение - безплатни услуги по разкрасяване от вещите ръце на самия А.К. Разследващите са в шок - наистина ли става дума за толкова ниско ниво!? Поради неуспешен първи ход, А.К. вади следващата карта от тестето на тъпотиите - репликата “Аз имам толкова пари, че мога да правя, каквото си поискам!” Следва колкото лаконично, толкова и съдбовно “Не.” Съдбовно, защото на решителната стъпка - разпита на жертвата, следва крах. Той отрича всичко - не познава А.К., явно става дума за грешка, хиперболично хвали болницата, те му спасили живота (с колоноскопия?). На въпроса “А не напуснахте ли болницата в същата нощ чрез Ваш приятел полицай?”, той отговаря, че не, това бил брат му, на когото се обадил, защото не се чувствал добре, та той го извел от интензивното (!?). Следователите са бесни - всичката работа отива на вятъра, а на А.К., който профайлърите им описват като безскрупулен и крайно манипулативен, явно му се е разминало. Case closed.

Заключение. Да обобщим - какво имаме накрая?

1. Доволен номер 1 - извършителят. Доволен, че правилно е преценил, че и този път ще мине безнаказано;

2. Доволен номер 2 - институцията. Доволна, че се е разминала на косъм с PR скандал, надминаващ дори такъв от типа “сестра бие ревящо новородено пред камерите”;

3. Доволен номер 3 - жертвата. Доволен, че е “намазал” нещо от унижението си. Може би дори таи надежда, че следващия път ще го мине целия екип - току-виж “наградата” била по-голяма!

4. Недоволен номер 1 (познат още като Един от малкото недоволни - май обърках заглавието?) - един лекар, нямащ нищо общо със случая, разочарован от българската реалност и толерантността към повечето престъпления - корупционни, злоупотреби и т.н., но досега вярващ, че има клас престъпления, които индивидуално и обществено пробуждат такава първична ненавист, че не подлежат на стандартната обработка от вратички и заобикаляния, престъпления с нулева колективна толерантност, такива от типа “първо биеш, после питаш”. Явно не.

Поука (или не?). Както е казал Шекспир - в живота тъй е, то се знай, хей-хо, пълзят мъгли, мъгли, но нека с туй да сложим край, а утре пак - добре дошли! Утре, когато и вие или някой ваш познат (особено ако е младичък и привлекателен по вкуса на А.К.) може да се окаже в едно помещение с А.К., държащ спринцовка с млечнобяла течност. Само времето (явно поради липса на други фактори) ще покаже.


В категории: Здраве


20 години издържа мъжа си
20 години издържа мъжа си 16/10/2024, Сряда 15:21 5
Сложи край на безделието
Сложи край на безделието 16/10/2024, Сряда 14:41 0
8
Коментара по темата
8.
КАКЪВ Е ТОЗИ...
16.10.2024 17:02:02
0
0
..тюрлю гювеч с родовете на шефове -който, която и т.н.? Авторът толкова ли е невеж, описал е историята с един беден език и такива объркани фрази, че текстът противоречи на общоприетия, нормален писмен изказ ! Бедни ми, бедни Флагмани! Поради що се взимате за писачи/не за други - журналисти, създатели на съдържание - такива пък въобще не сте!/, поради що вегетирате в общественото пространство, поради що и ви/си/ плащате?!?
7.
bok
16.10.2024 15:43:15
0
19
Кажете му най-после името на тоя хомобандит!
д-р АЛИТ КЕРИМОВ - Дерма Естетик
6.
Ут Селу сми
16.10.2024 15:24:35
0
9
Баф гу у ебачо
5.
д-р Пишков
16.10.2024 15:10:23
0
23
По здравна каса ли е било блудството
4.
brom
16.10.2024 14:58:20
1
25
Вече нищо не ме учудва в отвратителната българска действителност. У нас всичко е наопаки. Да си припомним Ботев: "Свестните у нас считат за луди..."
3.
и деянието гнусно
16.10.2024 14:49:41
0
16
и статията пошла.Тя авторска на Флагман ли е или е автентичният разказ на доктора?
2.
*********
16.10.2024 14:38:45
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Мишо Витала
16.10.2024 14:36:00
0
18
Мен може да ма натеглите и без да ма упоявате.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Откритата мъртва Биляна е съпруга на един от най-добрите футболни съдии в България Откритата мъртва Биляна е съпруга на един от най-добрите футболни съдии в България Мартин Венев е рефер на ФИФА (FIFA AR) и многократно е получавал престижни наряди у нас и в чужбина Какви ангажименти поеха Бойко Борисов и ГЕРБ-СДС към жителите на Бургаска област Какви ангажименти поеха Бойко Борисов и ГЕРБ-СДС към жителите на Бургаска област Нов площад на Морска гара, разширение на пътя до Малко Търново и работа по АМ "Черно море" Експерт шокира с тези думи за цените на бензина Експерт шокира с тези думи за цените на бензина Очаква се сериозен скок нагоре Кандидати за народни представители от листата на „БСП-Обединена Левица“ се срещнаха с жители на Българово Кандидати за народни представители от листата на „БСП-Обединена Левица“ се срещнаха с жители на Българово Те призоваха присъстващите към активност в изборния ден на 27 октомври Разделното събиране на отпадъци в поморийския кв. Свобода започна Разделното събиране на отпадъци в поморийския кв. Свобода започна С промените в Закона за местните данъци и такси, моделът „плащаш, колкото изхвърляш“ ще бъде въведен за цялата страна Падане отвисоко причинило смъртта на издирваната Биляна Падане отвисоко причинило смъртта на издирваната Биляна Тялото е намерено в двора на Румънската църква, една от версиите е самоубийство Колко пенсионери едва връзват двата края Колко пенсионери едва връзват двата края Под линията на бедността на 680 хил.пенсионери ПП-ДБ: „НЕ“ на бухалките! ПП-ДБ: „НЕ“ на бухалките! Гласувайте за Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България” с номер 26 в интегралната бюлетина Откриха мъртва изчезналата Биляна Откриха мъртва изчезналата Биляна 31-годишната жена е страдала от много тежка форма на следродилна депресия Остават два дни до приключване на гласуването за Лекар на годината Бургас 2024 Остават два дни до приключване на гласуването за Лекар на годината Бургас 2024 Наградите ще бъдат връчени на 19 октомври –Ден на българския лекар, на тържествен концерт-спектакъл в залата на НХК  от 19.00 ч.
Глобиха авиокомпания с 4 млн. долара заради отказ да вози евреи Глобиха авиокомпания с 4 млн. долара заради отказ да вози евреи Глобата е най-високата, налагана от МТ на САЩ на авиокомпания Наглостта на търговските вериги няма край Наглостта на търговските вериги няма край Вижте разказа на една клиетнка от София Италия изпрати в Албания първата група нелегални имигранти Италия изпрати в Албания първата група нелегални имигранти Консервативното правителство на Мелони даде пример за разумна политика спрямо мигрантските пълчища 20 години издържа мъжа си 20 години издържа мъжа си Силвена Роу много го обича Важен съвет за черния петък Важен съвет за черния петък Набележете стоката още сега Сложи край на безделието Сложи край на безделието Изглежда към момента на Лоренцо не му остава друг полезен ход, освен да се съсредоточи отново върху музиката След като отслабна не спря да се снима След като отслабна не спря да се снима Вече има фигура на манекен, а доскоро бе шишко Бургас ще има нещо чудно до дни Бургас ще има нещо чудно до дни Нова атракция отваря врати Снощи едва не умря Снощи едва не умря Всичко е наред в крайна сметка при мен, призна Даниел Бачорски Най-сексапилният мъж на планетата стана клошар Най-сексапилният мъж на планетата стана клошар За близо час той събра едва 2 долара и малко храна
Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Заплашваха, бутаха, правеха черни списъци - тези нещастни копейчици трябва да бъдат натикани в миша дупка Виц на деня Виц на деня Докато една жена ядяла кифла, мъжът и спира такси.
- До Обеля може ли?
- Може, но без кифлата.
- Чули, не дават да се качваш.
Виц на деня Виц на деня - Скъпи като бях на пазар, един ми каза, че съм лека жена.
- Що ходиш там, дето те познават?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Винаги си избирай по-голям враг. По-лесно се улучва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори