×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Двама младежи с нож се качиха в такси и стана страшно


Двама младежи с нож се качиха в такси и стана страшно
Ключови думи: пловдив, новини, такси, рогош
15 Октомври 2024, Вторник, 17:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Те са отказали да платят за услугата

Двама мъже отказаха да платят на таксиметров шофьор и го заплашиха с нож в Рогош, съобщиха от полицията. 

От там уточняват, че шофьорът е откарал клиентите от Пловдив до адрес в село Рогош. 

В хода на предприетите действия е установена самоличността на извършителите – на 22 и 28 години, с криминалистични регистрации и присъди. Спрямо двамата е взета 24-часова полицейска мярка за задържане.


В категории: Пловдив


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
ХЮМНЕТА
15.10.2024 19:57:10
0
1
Е затова и у нас требе да се легализира,носенето и ползването на огнестрелно оръжие.....
Криминални били...не знам какви били...??? разстрелвам ги от раз,па да се оплакват,после на арменския поп ако искат....мамицата им мръсна бандитска....
2.
По селата какви живеят?!
15.10.2024 19:19:48
0
1
Тодоре,кажи ва!
1.
XX
15.10.2024 18:46:03
2
1
Колко евроатлантическо!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това ли е най-шантавата сграда у нас - къщата "Охлюв" в кв. Симеоново Това ли е най-шантавата сграда у нас - къщата "Охлюв" в кв. Симеоново За строежа й не е използвана нито една тухла, с идеята да се превърне в училище за надарени деца или детска градина Прост трик предпазва кашкавала от мухлясване в хладилника Прост трик предпазва кашкавала от мухлясване в хладилника Кашкавалът ще запази текстурата и вкуса си с един лесен трик До 1000 евро за кв. метър струват имотите в Слънчев бряг До 1000 евро за кв. метър струват имотите в Слънчев бряг Купувачите на имоти край морето са основно българи Двама младежи с нож се качиха в такси и стана страшно Двама младежи с нож се качиха в такси и стана страшно Те са отказали да платят за услугата Левски или Ботев? Кого избираме по-често Левски или Ботев? Кого избираме по-често Вижте колко училища, читалища, библиотеки, спортни клубове и улици носят имената им Бой в училище: Зам.-директор пострада, докато се опитва да разтърве ученици Бой в училище: Зам.-директор пострада, докато се опитва да разтърве ученици Тя е с охлузване на крака Отстраниха важен шеф в МВР Отстраниха важен шеф в МВР Освободен е ст. комисар Лазар Христов Подари апартамент на сестра си Демет Доган Подари апартамент на сестра си Демет Доган Така 29-годишната наследничка на Сокола, която отдавна се е еманципирала от фамилията, също е уредена със собствен дом Как се крият 18 кг марихуана в газови бутилки, пригодени за тайници в кола (ВИДЕО/СНИМКИ) Как се крият 18 кг марихуана в газови бутилки, пригодени за тайници в кола (ВИДЕО/СНИМКИ) Митничари с удар на ГКПП "Лесово" Музиканти, политици и десетки фенове си вземат последно сбогом с Кирил Маричков Музиканти, политици и десетки фенове си вземат последно сбогом с Кирил Маричков "Рано беше", сподели Данчо Караджов от "Сигнал"
Пиете ли това сутрин, килограмите се топят светкавично Пиете ли това сутрин, килограмите се топят светкавично Експерти обясниха кои са най-полезните напитки за старт на деня Ужасяващо: Глава и ръце на момиче, видяно последно през 2005 г., бяха намерени във фризер Ужасяващо: Глава и ръце на момиче, видяно последно през 2005 г., бяха намерени във фризер Властите продължават да проучват обстоятелствата около изчезването Дубай изпревари Лондон и Париж Дубай изпревари Лондон и Париж Превърна се във водещ пазар на луксозни имоти Там, където е забранено да се разведеш Там, където е забранено да се разведеш За повечето жители на Филипините разводът продължава да е забранен 14-годишен уби майка си 14-годишен уби майка си Обвинителният акт гласи, че макар непълнолетен, той е разбирал свойството и значението на извършеното и е могъл да ръководи постъпките си Такъв резил не се е случвал в българско училище Такъв резил не се е случвал в българско училище Зам.-директорка пострада при опит да разтърве ученици Намушкаха футболист в центъра на голям български град Намушкаха футболист в центъра на голям български град Стефан Трайков е със съмнения за засегнал бял дроб Този мъж уби съпруга си Този мъж уби съпруга си Финландските медии разкриват, че двамата са прекратили връзката си преди няколко седмици по инициатива на хокеиста, но явно Нордмо не го е приел добре Няма да повярвате как изглежда днес емблемата на "От местопрестъплението" Хорейшио Кейн Няма да повярвате как изглежда днес емблемата на "От местопрестъплението" Хорейшио Кейн Актьорът Дейдвид Карузо вече почти не прилича на героя си от 2002 г., който будеше страхопочитание сред всеки закоравял престъпник на екрана Милиарди потребители стават обект на хакерска атака в Gmail Милиарди потребители стават обект на хакерска атака в Gmail Изкуствен интелект изпраща мейли и гласови съобщения
Боряна ДИМИТРОВА, социолог Боряна ДИМИТРОВА, социолог Царството на олигархията се гради върху отломките на безучастен народ Виц на деня Виц на деня - Какво е пернишко спа?
- Да те мият с маркуча в изтрезвителното.
Виц на деня Виц на деня Иванчо се прибира от училище:
- Мамо! Днес бях похвален от учителят!
- Браво моето момче! Какво ти каза?
- Каза, че всички са тъпаци, а аз съм най-големият!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Семеен ресторант - заведение, в което на всяка маса има скандал.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори