×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Германия спира помощта от тежка техника към Украйна, твърди Билд
  • Ще е слънчево до сряда, след това започват валежи
  • НАТО започва мащабно учение за използване на ядрени оръжия
  • Възможни проблеми с купуването на винетки днес
  • Празнуваме Петковден - завършек на лятото и есента
  • 61 000 деветокласници се явяват на е-изпит по природни науки
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ревеше, че мъжът й е болен, а сега се фука с ново Порше


14 Октомври 2024, Понеделник, 09:52 ч.
Автор: Флагман.бг

Нана сподели радостта си от новия й автомобил, който не е какъв и да е, а последен модел Porsche Macan в уникален зелен цвят

Обичаната водеща на "Съдебен спор" Нана Гладуиш изобщо не крие лукса, в който живее, но новата й придобивка подразни някои от последователите й, които я опрекнаха, че парадира.

Нана сподели радостта си от новия й автомобил, който не е какъв и да е, а последен модел Porsche Macan в уникален зелен цвят. Телевизионерката публикува видео, на което се вижда как "разопакова" луксозната играчка, като възхити не само себе си, но и много от последователите й в социалната мрежа. Гладуиш получи предимно честитки за новата придобивка от феновете. "Супер, със здраве да си го караш, Нана! Липсваш, връщай се в Съдебен спор", приканваха я някои, но имаше и доста злъчни коментари по повод парадирането на лукс, пише HotNews.

"Нана, неотдавна ревеше, че мъжа ти е много болен и е преживял сърдечна операция. Сега се смееш и се хвалиш с подарък. Та-тъжна ли си или не? Липсва ти медийна изява ли? Смешно!", скастриха я набързо, но самата водеща не остана длъжна на критиката. "Мъжът ми беше опериран преди малко повече от 2 месеца. Споделих това, защото вярвам, че човек е отговорен за своето здраве и трябва да прави най-доброто на което е способен. В случая да се преглежда. А от там каквото последва. И ми е ужасно приятно да видя, че искрено се интересуваш дали съм тъжна или щастлива", отсече Гладуиш към нападката.

Дотук обаче темата не се приключи, защото се включиха и други "загрижени" и възмутени. "А защо трябва да спекулирате със здравето и болестите си и да ги правите обществено достояние, не ми изглежда много нормално! Тишината в такива тъжни за човека моменти е много по-здравословна, отколкото постоянното оповестяване по медиите", написаха към Нана други последователи. Защитниците й обаче бързо реагираха и поставиха на място завистниците. "След грозната болест, която преодолява два пъти има право да се радва!Засрамете се!", кратко и ясно затвориха устите на недоволстващите.

За сметка на това, преобладаваха положителните отзиви към радостта от Поршето на тв водещата. "Любима Нана, заслужен подарък. Пожелаваме ти лек и без авариен път, незабравими спомени с придобивката и любимите хора. Ти заслужаваш щастие и здраве", писаха още феновете й.


В категории: Лайфстайл


Автор
2
Коментара
Лоша новина за всички шофьори
Лоша новина за всички шофьори 14/10/2024, Понеделник 12:00 0
Флагман.БГ Уреди жена си в Нова ТВ Уреди жена си в Нова ТВ 14/10/2024, Понеделник 11:41 2
Флагман.БГ Направи дует с легендата Джо Лин Търнър Направи дует с легендата Джо Лин Търнър 14/10/2024, Понеделник 11:00 0
Флагман.БГ Защо се раздели с богатото си гадже Защо се раздели с богатото си гадже 14/10/2024, Понеделник 09:54 1
Флагман.БГ Ще промотира България пред света Ще промотира България пред света 14/10/2024, Понеделник 09:40 3
2
Коментара по темата
2.
Габи
14.10.2024 10:40:01
1
7
Нана непрекъснато се хвали и прехласва от прекрасния си живот и лукса в който живее в Америка. Защо мъжът и дойде да се оперира в оплютата България?Може би защото тук е без пари или много по-евтино.
1.
четящ
14.10.2024 10:08:00
2
10
аз така и не разбрах флагман защо го препечатва това. толкова важна новина ли е. мъжът на тази Нана е мошеник. Има кол центрове. Дойде в Бургас да разгледа един бизнес център и щеше да наема цял етаж за да отваря и тук кол център. Впоследствие се отметна и отвори във Велико Търново.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уреди жена си в Нова ТВ Уреди жена си в Нова ТВ Ще води нова рубрика Явор Божанков: В Бесарабия бях. У дома. Явор Божанков: В Бесарабия бях. У дома. Депутатът и семейството му дариха печки и книги на българската общност в Болградски район Направи дует с легендата Джо Лин Търнър Направи дует с легендата Джо Лин Търнър Малко е да се каже, че се вълнувам, написа певицата Мария Илиева Вчера взех риба и приготвих тази страхотна вкусотия за моето семейство Вчера взех риба и приготвих тази страхотна вкусотия за моето семейство Вижте рецептата Aко живеете в малък апартамент, то задължително направете това! Aко живеете в малък апартамент, то задължително направете това! Дори домът ви да е с малка квадратура, то има как да го превърнете в обширен дворец Девойки ритаха съученичка по главата Девойки ритаха съученичка по главата След побоя 15-годишното момиче е с мозъчно сътресение и прекарва три дни в неврохиругията на „Пирогов” Поне в една класация сме първи. Уви, не е за хвалене Поне в една класация сме първи. Уви, не е за хвалене Каквито шофьорите ни, такива и тротинеткаджиите, като при тях рискът е още по-голям за самите управляващи Млада варненка помете три коли, за да не прегази котка Млада варненка помете три коли, за да не прегази котка Инцидентът е станал вчера в ранните часове на деня около 4 часа на ул. „Цар Асен“ в района на Пазар Чаталджа Това е женският Митьо Пищова, твърди че е имала 1820 партньори Това е женският Митьо Пищова, твърди че е имала 1820 партньори Не е толкова поради някаква друга работа, да не си помислите, моля ви се! Просто удолоствие, отсече Ивоне Две седмици преди вота: 7 партии влизат в НС, ГЕРБ-СДС дръпна с 10 % Две седмици преди вота: 7 партии влизат в НС, ГЕРБ-СДС дръпна с 10 % АПС води пред ДПС Ново начало, БСП качват резултата си
Лоша новина за всички шофьори Лоша новина за всички шофьори Горивата поскъпват Дженифър Лопес се вихрила в изродските оргии на Пъф Деди Дженифър Лопес се вихрила в изродските оргии на Пъф Деди Ди Каприо бил най-почетният гост на тайните партита, казал арестуваният рапър Бургаската кино звезда Мария Бакалова определи Тръмп за един от "най-злите на планетата" Бургаската кино звезда Мария Бакалова определи Тръмп за един от "най-злите на планетата" Тя влиза в ролята на Ивана Тръмп във филма "Стажанта" Защо се раздели с богатото си гадже Защо се раздели с богатото си гадже Очаквала е предложение за брак Ще промотира България пред света Ще промотира България пред света Моно Алекс е гръцки инфлуенсър  Българин бе осъден за контрабанда на над 2 тона кокаин във Великобритания Българин бе осъден за контрабанда на над 2 тона кокаин във Великобритания Уличната цена на дрогата, внесена в кашони с банани, е за над 200 млн. паунда Верига ресторанти тайно пробутвала свинско в Турция Верига ресторанти тайно пробутвала свинско в Турция В проби от кюфтета и телешки дюнер в две от заведенията на веригата в квартал Йенишехир в град Бурса е било установено свинско месо Трети опит за убийство на Доналд Тръмп Трети опит за убийство на Доналд Тръмп Въоръжен мъж е арестуван до митинг  Кърваво отмъщение на „Хизбула“, четирима убити и 60 ранени в Израел Кърваво отмъщение на „Хизбула“, четирима убити и 60 ранени в Израел  Това е най-смъртоносното нападение, откакто започна сухопътната си инвазия в Ливан   Овенът да внимава с храната, а Близнаците с магическата сила на думите, защото сега е в пик Овенът да внимава с храната, а Близнаците с магическата сила на думите, защото сега е в пик  Хороскоп за деня – 14 октомври 2024, понеделник
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Рядко глупави сме Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.
Виц на деня Виц на деня - Какво е тежък махмурлук?
- Когато излезеш да хвърлиш боклука на втората си жена и се прибереш при първата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори