×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Германия спира помощта от тежка техника към Украйна, твърди Билд
  • Ще е слънчево до сряда, след това започват валежи
  • НАТО започва мащабно учение за използване на ядрени оръжия
  • Възможни проблеми с купуването на винетки днес
  • Празнуваме Петковден - завършек на лятото и есента
  • 61 000 деветокласници се явяват на е-изпит по природни науки
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 зодии, които се борят с най-много тревоги в любовта


14 Октомври 2024, Понеделник, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Тези знаци са измъчвани от подозрения и ревност

Измъчвани ли сте от ревност и подозрение във връзките? Трудно ли ви е да се отворите пред партньора си, въпреки че той ви е дал всички индикации, че емоциите ви са в безопасност с него? Случвало ли ви се е да откажете да излезете с някого, когото харесвате, защото сте били сигурни, че в крайна сметка той ще ви отхвърли? Тогава може би принадлежите към една от петте зодии, които са най-недоверчиви във връзките.

А ето и кои звездни знаци се борят с най-много тревоги и подозрения в любовта и как астрологията обяснява липсата им на вяра в партньора:

Рак
Рак е може би една от зодиите, която е най-недоверчива в романтичните си връзки, но също така е знакът, който най-отчаяно жадува за любов. Този астрологичен знак е идеално представен от рака: здрава външна обвивка, която носи през цялото време, прикривайки и предпазвайки мекото, уязвимо вътрешно аз. Раците са много потайни и вглъбени и често може да изглеждат отчуждени, но като воден знак те всъщност са дълбоко чувствителни и емоционални. Те просто не се отварят пред много хора, защото се страхуват да не бъдат наранени. Те са предпазливи в началото на връзките, защото не вярват, че другият човек ще ги разбере и внимават този човек да не им разбие сърцето. След като се почувстват в безопасност с някого, те са напълно отдадени в отношенията, но просто им отнема доста време, за да стигнат до тази точка.

Дева
Девите са толкова недоверчиви във връзките, че е малко вероятно да влязат в такава от самото начало. Като изключително наблюдателни, ориентирани към детайла перфекционисти, Девите забелязват всичко и постоянно виждат недостатъци. Те не вярват на другите и все се притесняват да не ги разочароват, защото те се разочароват наистина доста лесно. Нужен е много специален, търпелив човек, за да събори стените им и да ги накара да се отворят. Дори в обвързана връзка Девите остават подозрителни – започват да търсят проблеми, сигурни, че не може всичко да върви по мед и масло. Те също така винаги се опитват да поправят и подобрят връзката (или партньора си) като защитен механизъм. Освен това непрекъснато анализират проблемите и работят върху тях, за да могат да предотвратят всичко, което може да се обърка. Но това често завършва с отблъскване на партньора им, тъй като той се чувства твърде критикуван и разглеждан под лупа. За Девите би било по-добре да приемат партньора си безусловно, вместо постоянно да се опитват да го променят и да търсят проблеми във връзката.

Скорпион
Като управител на осми дом на зодиака, домът на сливането и интимността, Скорпионите копнеят за романтична любов. Те жадуват за връзка със сродна душа и са нетърпеливи да намерят своя човек завинаги. Но Скорпионите също са естествено ревниви и подозрителни, играят си на детективи, за да се уверят, че любимият им е лоялен и верен. Не можете да имате тайни във връзка със Скорпион – той ще иска да знае всичко от първото ви влюбване до най-дълбоката ви несигурност. Дори да му казвате пълната и цяла истина за живота си, не е изключено Скорпионът пак да си помисли, че го лъжете и да търси начини да ви разобличи. Като воден знак, Скорпион е силно интуитивен и може да усети, когато нещо не е наред с партньора му. Нещо толкова малко като промяна в езика на тялото или промяна в тона на половинката го кара да бъде нащрек и да се чуди какво крие любимия му човек. С партньор от този знак, ще трябва да  бъдете доста внимателни какво казвате и правите, ако не искате чести сцени на ревност, пише Tialoto.bg.

Козирог
Козирозите изглеждат разумни, търпеливи и дори студени, но дълбоко в себе си те плуват в емоции. Те трудно се доверяват във връзките, защото тайно са много чувствителни – не искат сърцето им да бъде разбито, което би ги накарало да се почувстват като наивни глупаци. Те гледат на избора на грешен партньор като на неудобна грешка в преценката и не искат никой да разбере за това. Козирозите също така са много дискретни за себе  си – те не се доверяват на другите с емоциите си, така че пазят повечето неща за себе си. Изключително рядко е Козирогът да плаче пред вас или да споделя своите тайни. Ако го направи,  това означава, че наистина изпитва много силни чувства към вас.

Водолей
Водолеите са вълци единаци и са напълно доволни да бъдат необвързани. Те яростно защитават своята независимост и не вярват на партньора си, който им твърди, че няма да отнеме свободата им. Нужно е много, за да убедите един Водолей, че радостта от партньорството може да бъде толкова голяма, че да си заслужава жертвата на въпросната му свобода. Дори когато харесва някого, той се съпротивлява да се обвърже или да постави етикет върху връзката. Не че не иска да изпита любов, но просто отхвърля конвенциите, за да избегне болката и дискомфорта, които идват с раздялата. Водолеят се притеснява, че няма да отговори на очакванията на партньора си и затова и лесно се отдръпва. Само силна, дългогодишна връзка с много специален, търпелив човек ще накара Водолея да промени подозрителните си нагласи относно връзките.


 


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ Направете това преди сън и ще спите като бебе Направете това преди сън и ще спите като бебе 14/10/2024, Понеделник 20:20 1
Флагман.БГ Смяхте й се, ама вижте какво гадже заби Смяхте й се, ама вижте какво гадже заби 14/10/2024, Понеделник 18:40 6
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пловдивчанка се жалва пред Флагман: Открих изгубения си папагал Чочо, но отказват да ми го върнат! Пловдивчанка се жалва пред Флагман: Открих изгубения си папагал Чочо, но отказват да ми го върнат! Цвета Еневска се свърза с редакцията ни да се оплаче от контакта ѝ с бургазлийка, у която се оказа любимецът й Крие ли опасности аналният секс и как трябва да го правите 18+ Крие ли опасности аналният секс и как трябва да го правите 18+ Специалистът колопрокголог Андрей Буровски с ценни съвети как да се предпазите 5 сигурни знака, че сте влюбени в мъж, не в момче 5 сигурни знака, че сте влюбени в мъж, не в момче По какво личи зрелостта на партньора ви 5 зодии, които се борят с най-много тревоги в любовта 5 зодии, които се борят с най-много тревоги в любовта Тези знаци са измъчвани от подозрения и ревност Домашна майонеза – готова само за половин минута Домашна майонеза – готова само за половин минута Ето рецептите, които ми даде леля Дафи Храни, които са подходящи срещу ежедневния стрес Храни, които са подходящи срещу ежедневния стрес Подобряват и настроението   Направете това преди сън и ще спите като бебе Направете това преди сън и ще спите като бебе Чаша горещо мляко с мед ще ви настрои прекрасно за спане Калин Стоянов: Убийството на пътя след алкохол, наркотици или превишена скорост да бъде квалифицирано като умишлено Калин Стоянов: Убийството на пътя след алкохол, наркотици или превишена скорост да бъде квалифицирано като умишлено На 16 октомври ни връхлита поредна магнитна буря На 16 октомври ни връхлита поредна магнитна буря Няма да е силна Златото поскъпва с близо 40% за година, ето причината Златото поскъпва с близо 40% за година, ето причината Много страни смятат, че то е "щит" срещу инфлацията и сигурна инвестиция
Мирът в Украйна не трябва да се бърка с капитулация, призова Борел Мирът в Украйна не трябва да се бърка с капитулация, призова Борел Има стратегическа логика за военна и политическа подкрепа на Украйна, за да може (руският президент Владимир) Путин да бъде накаран да пристъпи към преговори, смята Борел Нощен клуб предлага достъп за представители на 54 пола Нощен клуб предлага достъп за представители на 54 пола Биджендър, чудещ се джендър, неутрален, панджендер и тн.  Продадоха за близо 1,5 млн. долара железния трон от "Игри на тронове" Продадоха за близо 1,5 млн. долара железния трон от "Игри на тронове" Феновете на хитовата поредица наддаваха и за стотици други реквизити Защо не трябва да ги купуваме от пазара Защо не трябва да ги купуваме от пазара Знаете, че приготвянето на туршия си отнема време Как станах милиардер Как станах милиардер Разказ на писателя Божидар Чеков Лоша новина за всички шофьори Лоша новина за всички шофьори Горивата поскъпват Дженифър Лопес се вихрила в изродските оргии на Пъф Деди Дженифър Лопес се вихрила в изродските оргии на Пъф Деди Ди Каприо бил най-почетният гост на тайните партита, казал арестуваният рапър Бургаската кино звезда Мария Бакалова определи Тръмп за един от "най-злите на планетата" Бургаската кино звезда Мария Бакалова определи Тръмп за един от "най-злите на планетата" Тя влиза в ролята на Ивана Тръмп във филма "Стажанта" Защо се раздели с богатото си гадже Защо се раздели с богатото си гадже Очаквала е предложение за брак Ще промотира България пред света Ще промотира България пред света Моно Алекс е гръцки инфлуенсър 
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Рядко глупави сме Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.
Виц на деня Виц на деня - Какво е тежък махмурлук?
- Когато излезеш да хвърлиш боклука на втората си жена и се прибереш при първата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори