×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Казусът с разследвания за педофилия полицай - разказът на жертвата е шокиращ


Казусът с разследвания за педофилия полицай - разказът на жертвата е шокиращ
Познавала насилника, защото следи за обществения ред пред училището ѝ
12 Октомври 2024, Събота, 15:38 ч.
Автор: Флагман.бг

Имало слухове, че е посягал и на други момичета

Полицай от районното управление във Велинград е разследван за сексуално посегателство срещу непълнолетна. Случаят е от началото на октомври, но едва в петък беше съобщен от МВР, след като екипът на NOVA започна работа по случая и направи официално запитване. Журналистът Мариета Николаева се срещна и разговаря с жертвата - момиче на 15 години и родителите ѝ. Потърсихме и разследвания полицай.

Ще я наричаме Вики и ще остане анонимна, за да запазим честта и достойнството ѝ. Тя е само 15 г. Съгласява се да разкаже за онзи 26 септември, когато, по думите ѝ, става обект на брутално сексуално посегателство. Познава насилника, защото следи за обществения ред пред училището ѝ. Докато не я потърсил в Instagram под предтекст да говорят за нейна съученичка.

„Попитах го ще излезе ли? И той каза, че понеже би изморен да се видим у тях. Първоначално не очаквах, че може да ми направи нещо, защото е орган на реда“, казва пострадалата.

Затова Вики се доверява и отива в дома му. „Говорихме си, но изведнъж започна да се държи странно, да ме дърпа. Попита дали може да ми свали клина, но го изритах между краката, започна да ме стиска по ръцете. Имах синини по хълбоците, дърпаше ме много. Казах му да ме остави, изритах го, няколко пъти се разплаках. Има много моменти, които не си спомням“, заявява момичето.

Вики си тръгва от дома на полицая, а след това получава съобщение от него - да мълчи. „След този случай, ми писа, че трябва да е конфиденциално. Аз мислех да не казвам на никой, беше ме срам. Споделих на съученичка“, допълва тя.

Разследват полицай за изнасилване на тийнейджърка

Съученичката казва на майка си и така научават и родителите на Вики. „Случайно разбрах и то от майката на нейната приятелка. Докторката каза, че е имала сношение. И се възмутих, той е сложен пред училището да въдворява дред, а ги оглежда коя става и коя не става. Има слухове, че е посягал и на други момичета“, посочва родителят.

Бащата на Вики е скептичен, че ще има справедливост. Той изживява случилото се много тежко. „Имам информация, че и с други две момчета е било така. Изважда пистолет и си превишава правата“, твърди той

„Да, тя ще го преодолее. Но за какво? Да си правят какво си искат хора с власт ли?“, запита бащата на пострадалата. 

Веднага след сигнала инспекторът е бил задържан от дирекция „Вътрешна сигурност“ за 24 часа. Отстранен е от работа за два месеца, докато тече разследването. Потърсен е в дома му. В къщата му тече ремонт. „Постановка е“, отвръща той на въпроса за случката. След кратък размисъл отново излиза и предлага да даде на екипа на NOVA телефон на адвоката си. „Няма нищо вярно. Ако искате с адвоката ми да говорите“, допълва мъжът.

Потърсен е за коментар и началника му - шефът на районното управление във Велинград. Първоначално предава на постовия, че ще слезе, но след това отказва.

По случая работи районната прокуратурата в Пазарджик. За момента няма повдигнато обвинение срещу служителя на реда. Разпитани са свидетели, очакват се резултатите от експертизите. 


В категории: Крими


Уникaлeн cлaдкиш c гpoздe
Уникaлeн cлaдкиш c гpoздe 12/10/2024, Събота 21:00 0
17
Коментара по темата
17.
Право на мнение
12.10.2024 23:02:26
2
1
Момичетата на 15 години са много крехки, неопитни. Това дете е наивно и й липсва на опит в общуването с другия пол. Той е злоупотребил с това и я е прилъгал. Едно младо момиче лесно се манипулира. Вероятно жените на неговата възраст го плашат и комплексират. Вероятно не е достатъчно мъж! А явно е и педофил.
16.
Питам си
12.10.2024 22:29:53
0
3
А колко циганета правещи деца на деца като това, че и по-малки са осъдили за педофилия?
15.
...
12.10.2024 22:17:27
0
2
Познавала насилника, защото следи за обществения ред пред училището ѝ...
По-скоро дебне за жертви.
14.
Напротив!
12.10.2024 21:34:34
1
5
До 8 мммм. Момиче на 15 години е още наивно дете! Този мъж полицай нещо не е съвсем в ред, за да се занимава с деца! Този направо си е педофил! Тоя си е направо за пандиза! И как може да е полицай?! Срам и позор за МВР! Той подронва авторитета на Полицията!
13.
No 12
12.10.2024 18:52:29
0
17
То колко такива има,бедна ти е фантазията-мвр е батак като всичко на територията,но родата ще го оправят
12.
Дааа
12.10.2024 18:32:26
0
12
Това наркоманче е много ихидно със едно грозно лице на дупки Петър Ръба във кораба завърши наркоманче как е станало полицай та той всеки ден се друсаше със амфетамини и по партита ходише постоянно пък сега полицай го дава
11.
Хахахаха
12.10.2024 18:02:33
0
21
Въй във Първо Петър Ръба наркомана и той полицай станал малеее ония ден го виждам и той полицай станал забрави как друсаше амфетамини и бонбони ядеше и пушише марихуана във несвяс и той полицай станал. Петър ръба от първо наркоман полицай направо ще ти запаля врата и със униформа и без униформа смятай всичката утайка наркомани полицай станаха хаххахах
10.
9
12.10.2024 17:59:39
1
32
Кво се чудиш, те хората са го казали отдавна. Ако не става нищо от теб, ставаш полицай или военен.
9.
Хахахаха
12.10.2024 17:56:52
2
24
Незнам обаче две години ме нямаше във България и от два месеца съм си тук на наша земя. Всичките наркомани който познавах и съм се друсал със тях многократно всички те те са станали полицай а само преди две години крадяха и се друсаха всеки ден и на машинките 5 човека видях със униформа и си обръщат главите на другата страна. Майко мила всичкото наркоман Полицай стана
8.
мммм
12.10.2024 17:43:13
11
23
Съмнителна история, дъщеря им на 15 щом има навика да си пише с 30+ годишни мъже и да им ходи на гости у тях, тоя със сигурност не е първия на който е ходила на гости. На 15 години момичетата мноо добре знаят за кво става въпрос, никоя няма да си помисли, че ще я покани у тях да пият чай и да играят не се сърди човече. Тоя просто е някъв балък да тръгне изобщо да се занимава с някво лапе.
7.
TNT
12.10.2024 16:54:04
1
32
Кво като носите пагон бе ? Кви сте вие ? Като сложите униформата и ставате богове ! но всеки си плаща борчовете на тоя свят както и тоя палячо. Ай със здраве
6.
Мими
12.10.2024 16:49:12
1
22
Ма той мангал мааааа....
5.
така така
12.10.2024 16:40:51
14
29
Накрая да ме се окаже пак поредното дете дето иска бати да я клати и като се влюби и я отхвърлят веднага се почва с изнасилванията и насилията ама не помнила много.....
4.
Малииии
12.10.2024 16:39:28
0
18
Ако влезе в пангото това сладко милиционерче ще се наведе на топла ч0рка.
3.
!!!!
12.10.2024 16:39:02
1
29
Нито ще го уволнят, нито ще го накажат. Всичко ще за мажат и пак ще полицай и то само след два месеца. И пак ще прави същото докато някой баща или брат по нощите не му донесе справедливостта дето по закон е за всеки... Ама не съвсем.
2.
Koмуне партизанин
12.10.2024 16:34:47
21
6
Нормални работи,насилие и секс-нещата от живота
1.
Загореличък
12.10.2024 16:10:41
1
45
Ох на батьо! Ако го вкарат в пангото, полицай, изнасилвач на малотена! Ще има възмездие от всякъде и на всякъде, дано да го вкарат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
3 зодии, които не могат да пазят тайна Везните са страхотни приятели Уникaлeн cлaдкиш c гpoздe Уникaлeн cлaдкиш c гpoздe "Еceнтa e любимa книгa пoд тoплo oдeялнo нa дивaнa и пapчe дoмaшeн cлaдкиш" 7 употреби на бебешкото олио 7 употреби на бебешкото олио Помага по време на бръснене   Имотния пазар: Колко е добре да се инвестира у нас в недвижими имоти? Имотния пазар: Колко е добре да се инвестира у нас в недвижими имоти? Ето къде се нареждаме в Европа по възвръщаемост на парите, вложени в жилища Обвиниха го в плагиатство от Шаная Туейн (ВИДЕО) Обвиниха го в плагиатство от Шаная Туейн (ВИДЕО) Видеото към новата песен на Азис предизвика сериозни критики Признанието й го остави без думи Признанието й го остави без думи Десислава Минкова е от Русе и е частната детективка, която има сестра близначка Днес е последният срок за заявленията за гласуване по настоящ адрес Днес е последният срок за заявленията за гласуване по настоящ адрес Избирателите с увреждания могат да подадат искане за вот с подвижна избирателна кутия Шок: Всеки трети го чака мозъчно заболяване у нас Шок: Всеки трети го чака мозъчно заболяване у нас Мозъчният инсулт е един от най-често срещаните заболявания, от които страда българина 200 лв. глоба, ако паркираш при такситата 200 лв. глоба, ако паркираш при такситата Жълтите коли продължават да напират за WC на всяка стоянка Бившата му жена едва свързва двата края! Ето къде е принудена да работи Бившата му жена едва свързва двата края! Ето къде е принудена да работи Лили работи при нечовешки условия и се бори с живота
Студентка си поръча ботушки от Shein, получи нещо гнусно Студентка си поръча ботушки от Shein, получи нещо гнусно Помислих, че е играчка, а после се раздвижи, споделя втрещената клиентка Има страх от шофиране, защото кола сгазила сестра ѝ Има страх от шофиране, защото кола сгазила сестра ѝ Пенелопе Крус разказа страшна история, която е променила живота й  Имате ли такава монета от 2 евро в портфейла си? Ще ви дадат 1700 евро за нея Имате ли такава монета от 2 евро в портфейла си? Ще ви дадат 1700 евро за нея Нейният дизайн, който символизира растеж, живот и приемственост, е рамкиран от шестоъгълник, представляващ Франция, придружен от буквите „RF“ за Френската република Роднина на Шакира загина в боевете в Курска област Роднина на Шакира загина в боевете в Курска област 31-годишният Рафаел Мебарак Риполи е служил в едно от подразделенията на украинските въоръжени сили Навални прогнозирал съдбата си в мемоарите си Навални прогнозирал съдбата си в мемоарите си Предстои те да бъдат публикувани посмъртно Байдън даде на Тръмп президентска охрана Байдън даде на Тръмп президентска охрана Причината за засилените мерки за сигурност е опасността от покушение Жертвите на урагана "Милтън" станаха 17 Жертвите на урагана "Милтън" станаха 17 Според първоначални оценки щетите възлизат на около 50 милиарда долара Мъж уби 16-годишна българка във Виена Мъж уби 16-годишна българка във Виена Предполага се, че тя е работила като момиче на повикване Атанас Илков: Всеки един сигнал за купуване на гласове се проверява, без значение кой е адресат Атанас Илков: Всеки един сигнал за купуване на гласове се проверява, без значение кой е адресат Списъкът с имена на купувачи на гласове разпределен към областните дирекции и се извършват проверки Не си купувайте зехтин от Турция, установиха неразрешена боя в него Не си купувайте зехтин от Турция, установиха неразрешена боя в него Огласява се списък на продукти с нередности в съдържанието
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Рядко глупави сме Виц на деня Виц на деня Между съседи:
- Жоре жената ме е напуснала та идвай да се напием!
От балкона се чува:
- Не съм те напуснала, глупак такъв, на терасата съм и простирам дрехите!
Виц на деня Виц на деня Между ергени:
- Каква жена би искал да имаш?
- Като луната...
- Красива и спокойна като луната?
- Не да идва през нощта и изчезва на сутринта...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Семеен ресторант - заведение в което на всяка маса има скандал.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори