×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Байдън даде на Тръмп президентска охрана


12 Октомври 2024, Събота, 11:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Причината за засилените мерки за сигурност е опасността от покушение

Американският президент Джо Байдън изпълни искането на предизборния щаб на кандидата за Белия дом от Републиканската партия Доналд Тръмп да му бъде предоставена засилена охрана заради заплахите от Иран.

Хората на Тръмп са поискали да бъдат ограничени полетите над неговата резиденция и местата, където ще  се провеждат предизборни мероприятия, както и да се сложат бронирани стъкла около трибуните, на които той ще се изявява, и да му се дадат военни транспортни средства, съобщи The Washington Post, позовавайки се свои източници и имейли. Републиканецът Майкъл Уолтц иска Тръмп да получи самолет на американските ВВС или да се осигури допълнителна защита на самолета му.

Байдън заяви, че е наредил на "Сикрет Сървис" да предостави на Тръмп охрана като на президент. "Наредих да му дадат абсолютно всичко, което му е нужно. Все едно, че е действащ президент. Ако поисканото е в тази категория, ще го получи. Ако не е - няма да може", коментира Байдън, цитиран от "Ройтерс".

През последните месеци срещу Тръмп имаше две покушения. В първия случай стрелецът - 20-годишният Матю Крукс, улучи ухото на кандидата за президент, уби един човек и рани още двама, преди да бъде застрелян от "Сикрет Сървис". Във втория случай предполагаемият стрелец бе открит преди да може да стреля в Тръмп. След това върху "Сикрет Сървис" се изсипаха критики, че не е осигурила адекватна охрана на кандидата за президент.


В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Май ще ги изгонят Май ще ги изгонят 12/10/2024, Събота 09:20 3
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Турнир по спортни танци и бляскава гала вечер в Поморие очакват заслужилите в спорта Турнир по спортни танци и бляскава гала вечер в Поморие очакват заслужилите в спорта Вижте цялата програм а Ново 20 за шофьорите: Тол системите ще засичат имате ли "Гражданска отговорност" Ново 20 за шофьорите: Тол системите ще засичат имате ли "Гражданска отговорност" Данните автоматично ще се предават към МВР Фънки за трагедията с Маричков: Шефът горе си е направил група и му трябва музикант Фънки за трагедията с Маричков: Шефът горе си е направил група и му трябва музикант „България губи истински музикант, който е работил с цялото си сърце. Песни, като „Клетва“, които и до ден днешен са част от бита на българина“, написа Любо Киров. Броим до 14 хил. лв. за оферта за Нова година, ски курортите удариха тавана Броим до 14 хил. лв. за оферта за Нова година, ски курортите удариха тавана В Банско обявиха промоционалната цена на сезонната лифт карта Царска туршия с варена марината – няма такава вкусотия Царска туршия с варена марината – няма такава вкусотия Тайната е разкрита  Май ще ги изгонят Май ще ги изгонят Те бяха номинирани от агент “Енигма” Петър след вот на зрителите Ето кой има имен ден днес и ще черпи Ето кой има имен ден днес и ще черпи Почитаме паметта на един от най-праведните християни БСП от Руенско: Време е да покажем, че не може да има бастиони на която и да е партия БСП от Руенско: Време е да покажем, че не може да има бастиони на която и да е партия Кандидат-депутатите посетиха едно от най-големите села в общината - с. Снягово Гимназиите не подготвят кадри за 15 от 20-те най-важни професии Гимназиите не подготвят кадри за 15 от 20-те най-важни професии Едва 18% от завършилите бакалаври през 2023 г. са в математика, информатика и техническите науки Идва топла октомврийска седмица Идва топла октомврийска седмица Прогноза за времето - събота, 12 октомври 2024 г. и следващите дни 
Роднина на Шакира загина в боевете в Курска област Роднина на Шакира загина в боевете в Курска област 31-годишният Рафаел Мебарак Риполи е служил в едно от подразделенията на украинските въоръжени сили Навални прогнозирал съдбата си в мемоарите си Навални прогнозирал съдбата си в мемоарите си Предстои те да бъдат публикувани посмъртно Байдън даде на Тръмп президентска охрана Байдън даде на Тръмп президентска охрана Причината за засилените мерки за сигурност е опасността от покушение Жертвите на урагана "Милтън" станаха 17 Жертвите на урагана "Милтън" станаха 17 Според първоначални оценки щетите възлизат на около 50 милиарда долара Мъж уби 16-годишна българка във Виена Мъж уби 16-годишна българка във Виена Предполага се, че тя е работила като момиче на повикване Атанас Илков: Всеки един сигнал за купуване на гласове се проверява, без значение кой е адресат Атанас Илков: Всеки един сигнал за купуване на гласове се проверява, без значение кой е адресат Списъкът с имена на купувачи на гласове разпределен към областните дирекции и се извършват проверки Не си купувайте зехтин от Турция, установиха неразрешена боя в него Не си купувайте зехтин от Турция, установиха неразрешена боя в него Огласява се списък на продукти с нередности в съдържанието Разкриха голяма измама с Биг Брадър Разкриха голяма измама с Биг Брадър За пръв път премиерният епизод е на запис Омерзена е Омерзена е Аз съм омерзена! През последния ми мандат спечелихме 260 медала, 105 златни. Имаме 239 треньори, близо 7000 деца се занимават с гимнастика, 82 клуба са вече, каза Илияна Раева Този мечок почина Този мечок почина 27-годишният мечок беше последната танцуваща мечка в България
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Рядко глупави сме Виц на деня Виц на деня Между съседи:
- Жоре жената ме е напуснала та идвай да се напием!
От балкона се чува:
- Не съм те напуснала, глупак такъв, на терасата съм и простирам дрехите!
Виц на деня Виц на деня Между ергени:
- Каква жена би искал да имаш?
- Като луната...
- Красива и спокойна като луната?
- Не да идва през нощта и изчезва на сутринта...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Семеен ресторант - заведение в което на всяка маса има скандал.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори