×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Изплащат 200 млн. лева по "украинската помощ"
  • Судан обвини Египет за удари по въздуха в страната, Кайро отрече
  • Четирима ранени при тежка катастрофа на Подбалканския път
  • Най-малко две са жертвите на урагана "Милтън" във Флорида, унищожени са 122 къщи
  • Румен Радев заминава за Полша
  • ВСС заседава за последно по номинациите за главен прокурор
  • Софийският апелативен съд решава дали да остави Джейхан Ибрямов окончателно в ареста
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицаят-паяк, който бе влачен на покрива на автомобил, предотвратил българка да стане бяла робиня в Германия


Полицаят-паяк, който бе влачен на покрива на автомобил, предотвратил българка да стане бяла робиня в Германия
Заместник-окръжният прокурор на Плевен Дияна Илиева разкри как полицаят е успял да се задържи върху капака на колата, докато трафикантът на хора е карал в бясна скорост
10 Октомври 2024, Четвъртък, 09:24 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Опитвал се да се задържи с върха на пръстите си върху предната лява и дясна колона на вратата, обясни прокурорът Дияна Илиева

Остава тежко състоянието на полицая, който бе блъснат и возен на капака на кола из улиците на Плевен почти един километър. Няма обаче опасност за живота му, каза заместник-окръжният прокурор на Плевен Дияна Илиева. Тя уточни, че мъжът е с черепно-мозъчна травма и има увреждания на реброто и на белия дроб.

Колегите на полицая вече го наричат човекът паяк. От ОД на МВР – Плевен съобщиха, че той ще бъде награден. 

Дияна Илиева поясни, че пострадалият е служител на Второ РУ – Плевен от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“. Той е получил оперативен сигнал за трафик на хора. 

Ето трафиканта, който помете полицай и го вози над километър на капака на колата си

„Полицаят незабавно е предприел действия, за да разкрие и неутрализира престъпната дейност. Отправил се е към ресторант в Плевен, тъй като информацията, която получил, е съдържала сведения за това, че трафикантът стои пред ресторанта и изчаква да му бъде доведено момиче, което се е съгласило да проституира в Германия“, добавя тя. 

33-годишният трафикант е бил до своя Фолксваген Голф. Полицаят му се представил,  показал е и служебната си карта, за да се легитимира, но мъжът веднага влязъл в колата, а служителят на реда застанал пред автомобила, за да предотврати потеглянето. „Това обаче не възпира обвиняемия и той потегля с много висока скорост. Така помита служителя на МВР и той се озовава върху капака“, обяснява прокурорът. 

През цялото време полицаят се е опитвал да се задържи с върха на пръстите си върху предната лява и дясна колона на вратата. Крещял е на престъпника да спре автомобила, което допълнително е агресирало водача и той предприемал твърде опасни маневри – резки завои вляво и вдясно. Увеличавал е рязко скоростта и я намалял. Най-накрая е успял да свали човекът паяк от колата си. 

„Извършителят е криминално проявен. Осъждан е няколко пъти, но е реабилитиран за повечето престъпления, освен за едно, което е по чл. 393 от НК“, пояснява Дияна Илиева. 

Пушката на трафиканта е скрита в храсти в страни от стълбище, добави тя. 

Служителят е успял да подаде сигнал и колегите си. Пристигайки на място, те видели как автомобилът се отдалечава с полицая върху капака.


В категории: Крими


Лъже в мемоарите си
Лъже в мемоарите си 10/10/2024, Четвъртък 11:41 0
Съседите искат да я наритат
Съседите искат да я наритат 10/10/2024, Четвъртък 11:21 0
Флагман.БГ Почина милиардер Почина милиардер 10/10/2024, Четвъртък 10:51 0
10 години носи едни и същи обувки
10 години носи едни и същи обувки 10/10/2024, Четвъртък 10:20 1
13
Коментара по темата
13.
АНАЛизатор
10.10.2024 12:09:12
1
1
Не се изразих правилно, пише, че е съгласна да проституира, а за да има трафик трябва да е била чужд гражданин, защото българка може сама да мине границата за Германия легално! А ако е чужденка и я прекарва нелегално е трафик, ама те го хващат на място, където нея я няма и я очаква и откъде са сигурни, че ще я трафикира? Един вид няма доказателства, чака си някой просто! Това е някаква некадърна самосиндикална акция с кофти последствия!
12.
До АНАЛизатор
10.10.2024 11:47:10
2
2
Трафик е когато не се е отчел.
11.
motofen
10.10.2024 10:29:17
5
22
Полицай за пример! Браво! А, колкото до "съгласието", в 99% от случаите става дума за "съгласие" взето с насилие или с наркозависимост.
10.
Аматьор
10.10.2024 10:28:47
2
16
Милиционерчето е нарушило абсолютно всички правила за безопасност. С какъв акъл ще застанеш пред потеглящ автомобил (това и школник няма да го направи). Сам отиваш да проверяваш и евентуално задържиш лице...Думи няма. После не се учудвайте, че стават трагедии като тази в Бургас.
9.
Странно
10.10.2024 10:28:34
1
21
"... служителят на реда застанал пред автомобила, за да предотврати потеглянето... ??? " Прилича ми на същото действие, при което загинаха двамата смели полицаи препречили пътя на летящия автобус с бежанци до кръговото. Това е безумие! Питам се - защо няма подкрепление, а се действа по този застрашаващ живота на полицаите начин?
8.
АНАЛизатор
10.10.2024 10:23:50
15
1
Пише, че момичето се е съгласило да проституира в Германия, трафик не е ли, когато е насила?
7.
киноман
10.10.2024 10:20:05
14
0
- Куче касичка, зарче касичка... Това куче защо е като пaяче ?
- То е полицaйче...
6.
Стига наслагвайте омраза
10.10.2024 10:08:32
1
17
Трафика на хора е реален проблем!
5.
Християн Иванов
10.10.2024 10:05:42
4
23
Ако полицая имаше право да стреля на месо , нямаше така да се получи.
Стискаме палци да се възстанови бързо.
Ама с тази еврог***ка европа така ще е.
4.
Ало, Враца?
10.10.2024 09:59:51
0
22
Крайно време е на такива дето им е за трети път да ги вкарват завинаги в панделата.
3.
Сводник
10.10.2024 09:43:56
0
44
Всички сводници трябва да се бесят,да се изчисти планетата от тази напаст да продават чуждите деца ,защо не продават себе си?
2.
носталгик
10.10.2024 09:37:23
22
5
Eeeex...по социализма колко много българи робуваха в Германия !
1.
ACAB
10.10.2024 09:35:07
45
5
Нещастник. Откъде накъде ще се меси в работата на хората и начина по който си изкарват прехраната? Другият път да му е за урок!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ДППИ започва реконструкцията на стария вълнолом в Бургас ДППИ започва реконструкцията на стария вълнолом в Бургас Предвидено е увеличаване на височината на вълнолома и обновяване на конструктивните му елементи Ако на децата им говорим за Супермен, ще ги накараме ли да полетят през прозореца, пита Азис Ако на децата им говорим за Супермен, ще ги накараме ли да полетят през прозореца, пита Азис Той говори за хомосексуалността си При нас в МБАЛ "Бургасмед" над 80% от коремните операции са лапароскопски При нас в МБАЛ "Бургасмед" над 80% от коремните операции са лапароскопски Пациентите ни са не само от Бургас, но идват хора и от София, Пловдив, Разград, и въобще от цяла България Полицаят-паяк, който бе влачен на покрива на автомобил, предотвратил българка да стане бяла робиня в Германия Полицаят-паяк, който бе влачен на покрива на автомобил, предотвратил българка да стане бяла робиня в Германия Опитвал се да се задържи с върха на пръстите си върху предната лява и дясна колона на вратата, обясни прокурорът Дияна Илиева 13-годишно момче се нуждае от 150 000 евро за битка с рака, помагат му с концерт в Бургас 13-годишно момче се нуждае от 150 000 евро за битка с рака, помагат му с концерт в Бургас Дарете своята искра обич и финансова лепта, за да успее Давид да пребори своя коварен онко-Голиат, призоваха от дружество "Самосъзнание" Шофьорът от „Бургасбус” с положителна проба за амфетамини е невинен Шофьорът от „Бургасбус” с положителна проба за амфетамини е невинен Кръвният му тест е отрицателен Трио „Фида“ чупи канона във фолклора, момичетата са щастливи заради Графа Трио „Фида“ чупи канона във фолклора, момичетата са щастливи заради Графа Опитваме се да покажем красивите образци, многогласието във фолклорната музика, споделят те Какво се случи с нея и защо изчезна от бТВ Какво се случи с нея и защо изчезна от бТВ Липсата й беше още в самото начало на предаването Ще протестират ли земеделците? Държавата им изплаща 200 млн. лева "украинска помощ" Ще протестират ли земеделците? Държавата им изплаща 200 млн. лева "украинска помощ" Те настояват да получат всички плащания, които бяха договорени в началото на годината и обявиха стачна готовност Брутална катастрофа на подбалканския път Брутална катастрофа на подбалканския път Инцидентът е между четири автомобила в района на казанлъшкото село Копринка
Тези храни ще ви направят полов атлет Тези храни ще ви направят полов атлет фродизиаците стимулират либидото, облекчават възбудата и повишават сексуалната енергия Лъже в мемоарите си Лъже в мемоарите си Бум на интереса към пикантните тайни на жената на американския президент показаха заявките за книгата ѝ, още преди да излезе на пазара Съседите искат да я наритат Съседите искат да я наритат Красавицата, която пребивава в апартамент, намиращ се в столичния квартал "Малинова долина“, скандализира с шумни купони, музика до късно и поток от непознати мъже, всяващи страх Баща му профукал 1 млн. лева по казината Баща му профукал 1 млн. лева по казината Пропиляваше суми, които на фона на живота в България тогава, когато един апартамент струваше 15.хил. лева,  звучат съвсем екзотично, споделя Башар Рахал Уж го напусна и кълнеше, а пак цъфна до него Уж го напусна и кълнеше, а пак цъфна до него Според запознати на певицата не й трябвало много Дзвера да я убеди да го приеме обратно, тъй като била с много слаби ангели Почина милиардер Почина милиардер Един от най-богатите в Индия издъхна  Момиче се скара с приятеля си и скочи от колата му в движение, потроши се Момиче се скара с приятеля си и скочи от колата му в движение, потроши се Настанена е за лечение в болница с временна опасност за живота Подготвя сеза новата си роля - на баба Подготвя сеза новата си роля - на баба След като по-рано това лято Гала и семейството ѝ разкриха пола на бебето, сега те с нетърпение очакват раждането 10 години носи едни и същи обувки 10 години носи едни и същи обувки Това показват архивите на кралските фотографи  Кой въпрос го съсипа Кой въпрос го съсипа 62-годишният актьор разкри, че дори той е бил изненадан, когато малките му деца му задали въпрос, на който той не могъл да отговори
Велислав МИНЕКОВ, бивш министър: Велислав МИНЕКОВ, бивш министър: Нещастието на театрите се нарича делегиран бюджет Виц на деня Виц на деня - Какви са бъдещите ти планове?
- Ше обедвам.
- И'ам предвид по-дългосрочните!?
- Епа сигурно и ше вечерям!
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, обичам те! За теб бих отишъл и в ада!
- Ето, искаш да отидеш там, където е пълно с прелюбодейки
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На Адам никога не му се е налагало да слуша от Ева разкази за всички мъже, за които е можела да се омъжи.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори