×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 320 инцидента на тротинетки само за 6 месеца
  • 20 тежки катастрофи с 22-ма ранени за денонощие
  • 4 октомври - Ден на българския IT специалист
  • Пожари в две руски петролни депа след вероятни удари на украински дронове
  • Окончателни резултати от парламентарните избори в Австрия: Партията на свободата на върха
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отива в Куба, за да си търси хубави мъже


04 Октомври 2024, Петък, 09:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Признанието е от самата Михаела Маринова

Певицата Михаела Маринова отива на лов за мъже в Куба! Това разкри самата тя във „Вечерното шоу“ по БНТ.

„Отивам в Куба, защото ми казаха, че има много хубави кубинци. Мъжете там били много хубави. Шегувам се, разбира се. Истината е, че с триста зора ме навиха да отидем до Куба, поради простата причина, че имам страх от летене и не знам как ще ги издържа“, призна Маринова.

Тя все пак склонила на молбата на приятелка. Призна, че ще опита кубински пури и се надява да се вдъхнови от кубинската музика.

„Не бягам от музиката. Музиката е всичко за мен, моето спасение. Призивът на песента ми „Да избягам“ е да борим страховете, да бъдем по-смели и да не се страхуваме да избягаме смело от това, което не е за нас“, обясни Михаела Маринова. Тя ще представи третия си студиен албум „Черна пеперуда“ на 4 октомври в Пловдив и на 5 октомври в София.


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
Флагман.БГ Пребиха я зверски Пребиха я зверски 04/10/2024, Петък 11:40 2
Ще става дядо
Ще става дядо 04/10/2024, Петък 10:08 0
Нагъл до безобразие
Нагъл до безобразие 04/10/2024, Петък 09:51 2
5
Коментара по темата
5.
Идея
04.10.2024 11:42:02
0
0
Някои използват Пурите и като вид Вибратор
4.
Ше се върне
04.10.2024 10:56:24
0
4
Наевана изкъпана с 2 торби подаръци и леко разширена отзаде с чудесна перисталтика
3.
Капитана
04.10.2024 10:50:06
0
2
Остави си номера скъпа, така ще те рендосам, че ще забравиш на коя дата си родена!
2.
Чувек
04.10.2024 10:49:10
0
2
Подмий се
1.
Ханко Брат
04.10.2024 10:30:22
0
8
Във Куба??? ...... Ще търси по големи масури!)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Без месо и риба има опасност от анемия Без месо и риба има опасност от анемия Вегетарианството води до проблеми с червата Пребиха я зверски Пребиха я зверски Татяна пусна шокиращи кадри  Central Park Бургас стана столица на иновациите в изкуствения интелект Central Park Бургас стана столица на иновациите в изкуствения интелект Събитието бе организирано от Община Бургас, София Тех Парк и DIGIHUB и запълни конферентните зали в комплекса Цяла България е потресена от поведението на тези двамата Цяла България е потресена от поведението на тези двамата Уникално шоу от тия двамата! Олицетворение на всички негативни черти в обществото, събрани в двама души, казват зрители Отива в Куба, за да си търси хубави мъже Отива в Куба, за да си търси хубави мъже Признанието е от самата Михаела Маринова Ямболци в шок, вандали поругават гробове и крадат надгробни плочи Ямболци в шок, вандали поругават гробове и крадат надгробни плочи Общината обещава видеонаблюдение Араби с европейски паспорти може да ни напомнят за ужаса в Сарафово, предупреди Мохамед Халаф Араби с европейски паспорти може да ни напомнят за ужаса в Сарафово, предупреди Мохамед Халаф Има голяма заплаха за сигурността на всяка държава в ЕС, коментира той Гладна стачка на съпругата на арестуван депутат Гладна стачка на съпругата на арестуван депутат Биршен Ибрямова протестира заради задържането на Джейхан Ибрямов Награждават двата летателни екипа, евакуирали българите от Ливан Награждават двата летателни екипа, евакуирали българите от Ливан Още 22-ма наши сънародници са заявили желание да бъдат изведени от страната 10 урока, които двойките научават твърде късно 10 урока, които двойките научават твърде късно Вижте кои са те 
Ще става дядо Ще става дядо Рапърът Еминем влиза в нова роля в живота си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Винаги е казвал, че ако нещо му се случи, би искал да даде шанс на други да живеят, каза майка му Нагъл до безобразие Нагъл до безобразие Изнудва ЦСКА за 1,2 млн.лева Загазиха здраво Загазиха здраво Съд в Тексас съди тик ток Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск За щастие на Русия и на Европа летателният апарат е свален над Курчатов Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Оказва се, че мирът в Близкия изток не е бил и не е част от плановете на Израел Кристал помага на Овена срещу стреса, а Козирогът да внимава с авантюрите! Кристал помага на Овена срещу стреса, а Козирогът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 4 октомври 2024, петък  Куфар на пътник избухна на летището във Варшава Куфар на пътник избухна на летището във Варшава Безопасността на пътниците не е застрашена след инцидента Двама белгийски журналисти са ранени в Бейрут Двама белгийски журналисти са ранени в Бейрут На този етап все още не са известни точните обстоятелства на инцидента И тя била "за" абортите И тя била "за" абортите Мнението ѝ подкопава тезата на Тръмп
Владимир ЧУКОВ, арабист Владимир ЧУКОВ, арабист Бенямин Нетаняху е човек с 9 живота Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори