×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ДПС Ново начало откриват предизборната си кампания, стартът ще бъде даден в Айтос
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тяло на извънземно изплува на плаж?


Тяло на извънземно изплува на плаж?
Рибата, известна още като Mola mola, наскоро беше изхвърлена на брега в държавния парк Hug Point в Арк Кейп, Орегон
29 Септември 2024, Неделя, 15:31 ч.
Автор: Флагман.Бг

Огромният размер и страховития вид на рибата предизвика голям интерес от местните

Страховита океанска слънчева риба, с дължина над два метра, беше открита на плаж в Орегон, привличайки вниманието на местните експерти.

Рибата, известна още като Mola mola, наскоро беше изхвърлена на брега в държавния парк Hug Point в Арк Кейп, Орегон.

Местен аквариум, наречен Seaside Aquarium, публикува снимки на създанието в социалните мрежи и отбеляза, че то "създава доста вълнения".

„Въпреки че е мъртва от доста време, тя все още е интересна за зяпачите”, отбелязва Seaside Aquarium.

От аквариума съобщиха, че мъртвата риба е била дълга около 2 метра фута, което се счита за среден размер. Mola mola може да нарасне до 4 метра. „Те се хранят много с медузи, които са в огромно изобилие по това време на годината“, казаха от аквариума.

Огромният размер и страховития вид на рибата предизвика голям интерес от местните, които дори смятат, че тя може да е извънземно, защото никога не са виждали подобно същество.


В категории: Животът


2
Коментара
Флагман.БГ Защо имотите поскъпват Защо имотите поскъпват 29/09/2024, Неделя 17:00 1
2
Коментара по темата
2.
Стенли
29.09.2024 16:21:22
0
0
Абе голяма плява в този сайт футове метри иди ги разбери и защо не са публикували снимки на тази риба
1.
???
29.09.2024 15:50:26
0
6
И последно какъв е размера на рибата? Два метра, което е 200см или два фута, което е 60см? два метра фута мярка няма.
Също като интервюто със синът на Стефан Данаилов - работил бил по 500 часа на седмица. Че тя цялата седмица е 168 часа! Хахаха
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Командири на Румен Радев с подкрепа за Тодор Байчев, кандидат-депутат от "БСП-Обединена левица" Командири на Румен Радев с подкрепа за Тодор Байчев, кандидат-депутат от "БСП-Обединена левица" Байчев бе гост на срещата на офицерите от 3-та зенитно-ракетна бригада Защо имотите поскъпват Защо имотите поскъпват Към края на август 2024 г. жилищните кредити са били в размер на 23 милиарда и 203 милиона лева Стотици деца, родители и учители от Бургас се включиха в спортния празник „Отговорни в училище“ Стотици деца, родители и учители от Бургас се включиха в спортния празник „Отговорни в училище“ Идеята е да се създаде по-добра училищна среда без вредни вещества Историческа промяна в Стани богат Историческа промяна в Стани богат От понеделник, точно в 18:00 ч. по bTV в „Стани богат“ влиза чисто новият жокер - „Попитай водещия“ Монтираха скоростна камера на бул.“Стефан Стамболов“ в Бургас, за три дни изгоряха стотици Монтираха скоростна камера на бул.“Стефан Стамболов“ в Бургас, за три дни изгоряха стотици Ограничението е 50 км/ч, но никой не го спазва от години   Молитва за душите на починалите мотористи в Бургас Молитва за душите на починалите мотористи в Бургас Над 100 братя на вятъра присъстваха на панихидата  Мафиотската вдовица вече има нов мъж до себе си Мафиотската вдовица вече има нов мъж до себе си  За актуалния ѝ мъж се знае, че е около 50-те, занимава се с банкерство и има две пораснали деца от предишен брак МС взе решение за бързата евакуация на българите в Ливан МС взе решение за бързата евакуация на българите в Ливан Трябва да се действа бързо, но водещото е безопасността на българските граждани – както на пожелалите да се евакуират, така и на екипите, които ще извършат евакуацията, категоричен е министър-председателят Димитър Главчев Струва ли си да си купиш ваканционен имот на морето Струва ли си да си купиш ваканционен имот на морето Кефът цена няма, но... Кметът на Бургас: С любов към сърцето можем да живеем по-дълго Кметът на Бургас: С любов към сърцето можем да живеем по-дълго Грижата за здравето е най-важна, коментира Димитър Николов 
Вдовицата на Шарлопов взе важно решение Вдовицата на Шарлопов взе важно решение Прати децата им да учат в Англия Подгответе се за поскъпването му Подгответе се за поскъпването му Реколтата била слаба, твърдят производители  Шеф намекна, че прави схеми с футболистите Шеф намекна, че прави схеми с футболистите Получавал комисионна от продажбата и заради това искал да се продава, твърди Илко Пиргов Тяло на извънземно изплува на плаж? Тяло на извънземно изплува на плаж? Огромният размер и страховития вид на рибата предизвика голям интерес от местните Австрийската крайна десница е пред исторически успех Австрийската крайна десница е пред исторически успех Днес в страната се провеждат важни за Европа парламентарни избори Фризьорът на лейди Даяна разкри кой е бащата на принц Хари Фризьорът на лейди Даяна разкри кой е бащата на принц Хари Далтън издаде от какво изключително много се е ядосвала покойната принцеса на Уелс Това е най-продаваната кола в Европа - румънска е! Това е най-продаваната кола в Европа - румънска е! . Компанията JATO Dynamics, която анализира информацията от 28 европейски пазара, съобщи, че най-продаваната нова кола в Европа през август е била именно Dacia Sandero Апокалипсис в САЩ заради Хелън Апокалипсис в САЩ заради Хелън Апокалипсис в САЩ заради Хелън  Новата Сглобка е неизбежна, смята Андрей Райчев Новата Сглобка е неизбежна, смята Андрей Райчев Спадът на изборната бариера, според него е катастрофа Почина бивша футболна звезда Почина бивша футболна звезда Фабиан Кабайеро получи сърдечен удар по време на мач по футзал
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня - Как спиш нощем, като знаеш, че има хора, които те мразят?
- Спя без гащи, за да ми е по-лесно да ме целуват...
Виц на деня Виц на деня - Ако беше по хубав, щях да дойда на среща.
- Ако бях по хубав, щях да поканя сестра ти!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори