×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Откриха труп на мъж на плаж в Синеморец
  • Сменят датата на концерта на Цеца Ражнатович в София заради изборите
  • Винисиус Жуниор ще спечели "Златната топка"
  • Реконструкция налага прекъсване на тока в три села от общините Белене и Никопол
  • Руският аналог на Starlink ще е готов до 2027 година
  • Започва дело за жестоко убийство във Варна
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зеленски пред ООН: Русия трябва да бъде принудена да сключи мир!


Зеленски пред ООН: Русия трябва да бъде принудена да сключи мир!
Зеленски потърси подкрепа за т.нар. "план за победа", а Небензя коментира, че отбранителната линия, която Киев изграждаше 8 години, е разрушена
25 Септември 2024, Сряда, 07:25 ч.
Автор: Флагман.бг

Представителят на Русия обаче му отговори, че армията на Украйна е на ръба на поражението, а Вучич заяви, че светът е на ръба на ядрена катастрофа

Войната между Русия и Украйна няма да бъде прекратена с преговори, а с действия. Това заяви украинският президент Володимир Зеленски пред Съвета за сигурност на ООН, съобщава БНТ.

Зеленски потърси подкрепа от западните лидери за т.нар. "план за победа". По думите му, войната няма да приключи, защото някой се е изморил от нея, а защото Уставът на ООН ще проработи. Правото на Украйна да се защитава трябва да победи, заяви още Зеленски.

"Владимир Путин наруши толкова много международни закони и правила, че няма да спре сам. Русия може само да бъде принудена да сключи мир и точно това е необходимо", заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски.

Постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя пък каза, че армията на Украйна е на ръба на поражението, отбранителната линия, която Киев изграждаше на източния фронт в продължение на 8 години, е практически разрушена.

„Въпреки изобилието от оръжия, включително далекобойни, предоставянето на разузнавателна информация, насочване на цели, изпращането на наемници и инструктори и всъщност при прякото участие на Запада в конфликта с цел нанасяне на стратегическо поражение на Русия, украинската армия днес се намира на ръба на пълното поражение“, коментира Небензя.

За да се убедите в това, е достатъчно да проучите военни доклади, показващи бързото срутване на укрепителните линии на източния фронт, чието изграждане на украинците отне почти осем години, добави той.

За да бъде пълна картината, трябва също така да се вземе предвид, че набирането на новобранци, които режимът на Зеленски хвърля на сигурна смърт в безсмислената месомелачка, се извършва насилствено, изтъкна руският представител в ООН и добави, че видозаписи от „лова“ по улиците на украинските градове на млади хора може да се видят по Интернет. 

Сръбският президент Александър Вучич пък каза на Общото събрание на ООН, че светът е на ръба на ядрена катастрофа.

„Живеем в свят, в който никой никого не слуша“, подчерта той. 

Според Вучич Украйна трябва да седне на масата за преговори възможно най-скоро.

„Лидерите на много страни вече говориха тук в кулоарите на Общото събрание на ООН и настояваха за помощ на Украйна. Чуваме само за някаква свобода в Украйна, но съм сигурен, че всичко това е измама. Същата измама е, когато една вражеска държава някога в нашата история започна да бомбардира Сърбия, за да завземе нашите територии и да ни смаже. В този момент всички забравиха за международното право и малко хора обърнаха внимание на броя на жертвите от тези бомбардировки“, каза още той.
 




Флагман.БГ Прекрасно време по морето Прекрасно време по морето 25/09/2024, Сряда 08:54 0
15
Коментара по темата
15.
ХХ
25.09.2024 10:14:25
2
1
Русоробската ми свинтература-мисловен център разорвалось, ощущаю себя разстерянной.
О Господи, защо любимата ми спинясалапедеросийска почти армия дава такива жертви?
Защо любимата ми външнокенефна територия се превърна в полигон за всякакви взривове?
Защо Господ моите Хамаз и Хизбула, защо командирите и въоръжението им гърмят като конфети?
Братя аналРусороби, не заминахме за външнокенефната ни родина, не заминахме за Иран или Северна Корея, ние сме по. ияри и предатели, Путин и Ким Чен Ун няма да ни простят, академик Кадиров, също.
Позор, ние сме аналРусороби предатели!
14.
Кенсингтън ФентанилZ Парадайз
25.09.2024 10:02:27
1
1
Ква евакуаця в амер'ка, там фентаниловите зомбита, дори няма да помръднат.
13.
4 и 5 мърши
25.09.2024 09:40:29
5
2
АМЕРИКА МАЧКА ПРОССИЯ В АМЕРИКА ДАЛИ ИМА ВЗРИВОВЕ И ЕВАКУАЦИЯ 350000 А МЪРШИ А ДАЛИ ПРОССИЯ ЗАВЗЕ АМЕРИКА А КЪДЕ Е "ФЛАГМАН ЛЮБИМИЯ НА ПУТКИН КОРАБ МАСКВА ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ АЙДЕ НА ДЪНО И ВЧЕРА САРМАТ ПЛАШИТЕ ГАРГИ ЗА 4ТИ ЧЕТВЪРТИ ПЪТ СЕ ВЗРИВИ ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ ХАХАА СМЕШНИЦИ НЕКАДЪРНИЦИ
12.
КАПУТКИН ДЖУДЖЕНЦЕ УРОДЛИВО
25.09.2024 09:36:57
5
2
Российский оккупанть,здавайся, не нужно умирать за путлеру и его олигархи!
Росийский оккупант, матай из Украина и иди на Кремля,свергайте путлерские ворьl, берите власт в своих руках!
11.
мърши копейкаджии млък
25.09.2024 09:34:52
5
2
мърши проссия рабсия разпад кат ссср 1991 всеки ден атаки дронове взривове рафинерии няма експорт дизел бензин 5месеца вече няма деньги=пари загубеняци лузъри утайки вмирисани малоумни
10.
ПУТКИН УРОДЛИВО ДЖУДЖЕ УБИЕЦ ДЕЦА ЖЕНИ СТАРЦИ
25.09.2024 09:31:18
7
2
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОРКИ АЗИАТСКА КОЧИНА РАЗБИРАТ САМО ОТ СИЛА И ТОВА ЩЕ ИМ СЕ ДАДЕ..БОЙ ДОКАТ КЛЕКНЕ..ВАДЕНЕ ЗЪБИ НОКТИ НА МЕЧКА ДОКАТ ПРИМАЛЕЕ..ВУЧИЧ И ТОЯ ПЕДЕРАС ЗА КАКВО ПРАВО ГОВОРИ КАТО ИЗБИВАХА КОСОВАРИ ДЕЦА ЖЕНИ СТАРЦИ И ЦЕЛИЯ СВЯТ СРЕЩУ ТЯХ..ПУТЛЕРСКА ПОДЛОГА..Я ПИТАЙТЕ АЛБАНЦИ КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА..ПОСЛЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДИКТАТОР МИЛОШЕВИЧ И ТОЙ НЕ ВЯРВАШЕ КАТ ПУТКИН АВА В ХАГА НА ПОДСЪДИМА СКАМЕЙКА..И ТАЯ СВИНЯ НЕБЕНЗЯ КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА КВИЧИ ПУТЛЕРСКИ ЛОКУМИ ОПОРКИ БОКЛУК
9.
Шмрък Шмрък мечти
25.09.2024 09:25:58
2
10
С'я като дойде Хамала , тя ще изплаши Путин и той ще клекне ! Щото освен , че е черна и проста , Хамала е и мнооооого страшна ! Да не ти дава господ да я срещнеш в тъмното ...
8.
Scrooge McDuck
25.09.2024 09:21:53
2
11
Наркотиците в Ню Йорк са много силни. Зеления май е минал на фентанил. Той армия няма победа сънува или очаква НАТО да влезе на негово място, ама Украйна не е Израел бате.
7.
RVG
25.09.2024 09:15:01
2
9
Продажен наркомански боклук.Крадеца вика дръжте крадеца..отивай при Урсула...и Американците.От къде дойде това бедствие клоун,евреин президент..
6.
до 1
25.09.2024 09:13:21
5
5
Аре спри се ве.....папагал.....от един месец ,повтаряш едно и също......не ти ли омръзна....????
5.
Тулупа
25.09.2024 09:00:54
6
17
ХАХАХА
НАРКОМАН ПРОДАЖЕН
ИЗЧАДИЕ НА АДА
ИЗРОД ГНУСЕН
МАЧКАЙТЕ БРАТУШКИ оСраинската
ФАШИСТКА СГАН
СЛАВА РОССИИ
СЛАЕА РОССИИ
4.
Хахахах
25.09.2024 08:52:17
5
10
И кой ще накара Кремъл да направи каквото и да било? Може би гезерясалото лайнато ли ХАХАХАХАХАХХА
3.
Цитрон60
25.09.2024 08:14:58
18
10
Фашистките орди трябва да бъдат изритани в подземията на Кремъл!
2.
Муждународен правист от БСУ
25.09.2024 08:01:05
7
38
Русия нарушила международното право а бомбандирането на Ливан от Израел е в съогветствие с него ли ?

Окупацията на Сев. Кипър от Турция е .. какво ?
Окупацията на сирийска територия и използване на нефтените залежи там от САЩ са какво ?
Косово какво се явява според муждународното право ?
И т.н. и т.н.

Ах Жилински, Желински защо не умря в КВН ?
1.
Марк Твен
25.09.2024 07:51:35
8
30
Зельо е пълен кукундел. iвреi.
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
ZoV
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Работещите бедни се увеличават, Велев очаква повече от половината българи да са на минимална заплата Работещите бедни се увеличават, Велев очаква повече от половината българи да са на минимална заплата Според председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България най-ниското възнаграждение трябва да е между 670 и 800 лева Ваксините са безполезни срещу „Флирт“-а, намекна доц. Кунчев след ново боледуване от COVID-19 Ваксините са безполезни срещу „Флирт“-а, намекна доц. Кунчев след ново боледуване от COVID-19  Не може да гарантираме на хората, че като се имунизират, няма да ги хване, призна главният държавен здравен инспектор Собственик на изгоряла автомобил принуден сам да събира доказателства за палежа Собственик на изгоряла автомобил принуден сам да събира доказателства за палежа 7 месеца преди това съседи го заплашили, а полицаите само регистрирали случая  Отказаха на Диана Теодосиева да ѝ доставят райски газ Отказаха на Диана Теодосиева да ѝ доставят райски газ Репортерката на бТВ се свърза с човек от сайта, който бе рекламиран със стикери, залепени по ограда на училище в София Правната комисия обсъжда ветото на президента върху Закона за адвокатурата Правната комисия обсъжда ветото на президента върху Закона за адвокатурата С промените в ГПК се въвежда правото на съда да определя служебните адвокати, както и тяхното възнаграждение Димитър Найденов, ПП-ДБ: Демокрацията ни е в опасност, обществото трябва да я защити (ВИДЕО) Димитър Найденов, ПП-ДБ: Демокрацията ни е в опасност, обществото трябва да я защити (ВИДЕО) ПП-ДБ регистрираха листата си за Втори МИР Бургас, тя е обновена, има интересни имена Историческо! Защо утре кметът на Бургас и водач на листата на ГЕРБ-СДС ще влезе в Общинския съвет Историческо! Защо утре кметът на Бургас и водач на листата на ГЕРБ-СДС ще влезе в Общинския съвет Паркингът в ж.к.“Възраждане“, обходът на ж.к.“Меден рудник“ и пътят за кв. „Сарафово“ не могат да чакат приключването на вота за 51-о НС Кметът подписа договорите за високотехнологична медицинска апаратура за Детската болница в Бургас Кметът подписа договорите за високотехнологична медицинска апаратура за Детската болница в Бургас Апаратурата е разработена от най-реномираните световни производители специално за педиатрични пациенти Учени от цял свят ще дискутират в Бургас цифровизацията на културно и научно наследство Учени от цял свят ще дискутират в Бургас цифровизацията на културно и научно наследство Традиционно в организацията на събитието се включват Регионален академичен център на БАН-Бургас Инж. Чанка Коралска ще ръководи Община Бургас до изборите Инж. Чанка Коралска ще ръководи Община Бургас до изборите Заповедта за това вече е факт и инж. Коралска поема функциите на градоначалник
Повдигнаха обвинение на Раут след опита да убие Тръмп, грози го доживотен затвор Повдигнаха обвинение на Раут след опита да убие Тръмп, грози го доживотен затвор Той предлага награда от 150 000 долара за този, който ликвидира кандидата за президент, ако той самият не успее Зеленски пред ООН: Русия трябва да бъде принудена да сключи мир! Зеленски пред ООН: Русия трябва да бъде принудена да сключи мир! Представителят на Русия обаче му отговори, че армията на Украйна е на ръба на поражението, а Вучич заяви, че светът е на ръба на ядрена катастрофа Открадна 1 долар от банката, за да го закарат в затвора и лекуват от рак Открадна 1 долар от банката, за да го закарат в затвора и лекуват от рак Макар да се надявал да го затворят за три години, така че да излезе от затвора на 62-годишна възраст - възрастта, на която трябва да получава социални помощи Контрабандни цигари в камион с авточасти откриха митническите служители на МП Лесово Контрабандни цигари в камион с авточасти откриха митническите служители на МП Лесово Проверката е извършена в рамките на съвместната операция по противодействие на контрабандата, с участието на екипи от Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната престъпност" и Национална агенция за приходите Аржентински съд издаде заповед за арест на Мадуро Аржентински съд издаде заповед за арест на Мадуро Беше доказано, че във Венецуела действа систематичен план за репресии, смята Федералният съд в Буенос Айрес Ще загуби богатия си мъж Ще загуби богатия си мъж Посолството на САЩ й отказва виза Най-очакваното емоджи идва в нашите телефони Най-очакваното емоджи идва в нашите телефони Иновацията е интересна Вторият стрелец срещу Тръмп го следил с месеци, оставил бележка Вторият стрелец срещу Тръмп го следил с месеци, оставил бележка Зад Доналд Тръмп е персоналът на поне четири мощни национални фондации, в чиято орбита пък кръжат над сто научно-изследователски института Гигантско бебе пингвин стана звезда в интернет Гигантско бебе пингвин стана звезда в интернет Sea Life Melbourne Aquarium в Австралия публикува видеоклипове на пингвинчето, които вече са гледани общо 1,9 милиарда пъти Защо скоро няма да има нов сезон на Ергенът Защо скоро няма да има нов сезон на Ергенът Отлагат формата 
Д-р Александър Стоянов, историк Д-р Александър Стоянов, историк Комунистите налагаха митове и робски манталитет

Виц на деня Виц на деня Баба и внук:
- Гофретникът не работи...
- Бабо, махни се от лаптопа ми!
Виц на деня Виц на деня Майка към русата си дъщеря:
- Защо глътна парите, които ти дадох?
- Е, ти каза, че това са парите ми за обяд...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Полицаят, дошъл да развали оргията, три часа се опитваше да обясни, че костюмът му е истински.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори