×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 320 инцидента на тротинетки само за 6 месеца
  • 20 тежки катастрофи с 22-ма ранени за денонощие
  • 4 октомври - Ден на българския IT специалист
  • Пожари в две руски петролни депа след вероятни удари на украински дронове
  • Окончателни резултати от парламентарните избори в Австрия: Партията на свободата на върха
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пари за Рака, а Девата да не планира важни срещи


Пари за Рака, а Девата да не планира важни срещи
Не е изключено Водолеят да се върне влечението към хора, с които съдбата го е разделила. Хороскоп за днес за всички зодии
25 Септември 2024, Сряда, 05:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Хороскоп за деня – 25 септември 2024, сряда

Овен
Ако сте изнервени, спокойно анализирайте причините! Шопинг терапията няма да ви помогне особено, но пък и няма да ви навреди. Може да си устроите пътуване или да се забавлявате с приятели. Месната храна сега е противопоказна.

Телец
Предстоят ви важни срещи днес. Ако човекът, който обичате, е решил да ви запознае с родителите си, ще спечелите повече, ако бъдете такива, каквито сте, вместо да се правите на скромни. Не играйте роли! Бъдете себе си! 

Близнаци
Не се страхувайте да експериментирате! Дори да сгрешите, няма да има сериозни последици за това. В този ден обаче мъжете, които се увличат по хазарта, да внимават! Не залагайте пари! Опитайте се да пестите! Най-уязвим е гръбначният стълб. 

Рак
Може да планирате или да дадете старт на нов проект. Възползвайте се от способността да убеждавате! Може да получите подкрепа от влиятелни хора. Върви ви и с парите. Развържете кесията си, днес ви е ден за харчене, но не купувайте електроника или електрически уреди! 

Лъв
Денят е чудесен. Правете планове и предлагайте смели идеи! От любимия човек пък може да очаквате само приятни изненади. Семейните да обърнат повече внимание на децата си. Сега ще ви е по-лесно да общувате с тях. Не яжте люто, възможни са коремни болки! 

Дева
Не планирайте важни срещи и не се захващайте със значими неща, защото може неочаквано да изникнат непреодолими препятствия пред вас! За любов не ви е ден. Ако чувствате вина, поискайте прошка! Не изяснявайте обаче отношенията си, защото съвсем ще ги объркате!

Везни
Най-добрата тактика за днес е да избягвате интриги и спорове. Не се самосъжалявайте, ако нещо се обърка, а се захващайте бързо за работа! Ролята на учител днес не ви отива. Не се дръжте с приятелите и с хората, които обичате, като деца! Не се опитвайте да ги превъзпитате!

Скорпион
Денят е спокоен. Търпението е в основата на успеха. Ако оставите нещата да се случват сами, няма да съжалявате. Не притискайте нито колегите, нито близките си! Не се опитвайте да ги променяте! Ако се разболеете днес, е важно да се лекува първо душата. Болестта е на енергийно ниво. 

Стрелец
Потърсете причината, ако погледът ви е насочен към бъдещето, а това, което ви се случва днес, ви „връща“ в спомените! Може да се окаже, че не сте си взели поука от грешките и плановете ви са неосъществими. 

Козирог
Липсата на информация и инертността на колегите могат да попречат на бързото навлизане в работния ритъм. Следобед обаче бързо ще компенсирате изоставането. Отношенията с близките ви може да се влошат. Внимавайте, нужни са компромиси! 

Водолей
Вълните на живота ви носят във вярната посока. Бъдете щедри и не отказвайте помощ, но бъдете внимателни, когато се занимавате с хора от противоположния пол! Не е изключено и да се върне влечението към хора, с които съдбата ви е разделила.

Риби
Не се размотавайте, а действайте! Успехът ще е налице, ако вложите повече усилия. В отношенията ви с противоположния пол времето е благоприятно за изясняване на недоразуменията и за преодоляване на различията. Не яжте люто, горещо и не пийте алкохол!

Дневен хороскоп за всички зодии
 


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Любовница ли е на Барак Обама Любовница ли е на Барак Обама 05/10/2024, Събота 09:20 0
Изпратиха го в изгнание
Изпратиха го в изгнание 05/10/2024, Събота 09:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Най-голям ръст на сделките с имоти има в Бургас и Стара Загора Най-голям ръст на сделките с имоти има в Бургас и Стара Загора Пловдив и София са по-назад в класацията "Земеделци" с 4 кокошки пробват да източват НОИ "Земеделци" с 4 кокошки пробват да източват НОИ Не спират опитите да се декларира стаж от по-висока категория за пенсия МВнР: Още българи искат евакуация от Ливан МВнР: Още българи искат евакуация от Ливан Правителството в готовност за евакуация и от Иран Изпратиха го в изгнание Изпратиха го в изгнание Плувецът Благой Панайотов го очаква тежка съдба в „Игри на волята"  Сръбска Къпана баница, която винаги присъства на моята трапеза Сръбска Къпана баница, която винаги присъства на моята трапеза В следващите редове ще ви покажем как да я направите лесно и бързо   Днес е ден за “нищонеправене” Днес е ден за “нищонеправене” Пред вас са подходящи часове за уединение Уикендът започва с оранжев код за проливни дъждове Уикендът започва с оранжев код за проливни дъждове Днес в Бургаско ще пече слънце, насладете се на топлата събота 6 знака, че той не държи на вас 6 знака, че той не държи на вас Пише ви съобщения, но не намира време да се видите 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка Избирате грешния човек отново и отново Ето кои са най-желаните жени според зодията Ето кои са най-желаните жени според зодията Жените Близнаци са майстори на комуникацията и притежават бърз ум, който може да очарова всеки, когото срещнат
Любовница ли е на Барак Обама Любовница ли е на Барак Обама Актрисата за първи път разкри за отношенията си с бившия президент и жена му Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Обама и съпругата му Мишел подкрепиха кандидатурата на Камала Харис за президент още през юли Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Примамват мераклии с безлихвени заеми, данъчни облекчения и помощи Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви 36-годишният Дамян Войнилович беше осъден на 22 месеца затвор в Кралския съд на Кардиф този четвъртък за необичайното престъпление Ще става дядо Ще става дядо Рапърът Еминем влиза в нова роля в живота си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Винаги е казвал, че ако нещо му се случи, би искал да даде шанс на други да живеят, каза майка му Нагъл до безобразие Нагъл до безобразие Изнудва ЦСКА за 1,2 млн.лева Загазиха здраво Загазиха здраво Съд в Тексас съди тик ток Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск За щастие на Русия и на Европа летателният апарат е свален над Курчатов Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Оказва се, че мирът в Близкия изток не е бил и не е част от плановете на Израел
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори