×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Откриха труп на мъж на плаж в Синеморец
  • Сменят датата на концерта на Цеца Ражнатович в София заради изборите
  • Винисиус Жуниор ще спечели "Златната топка"
  • Реконструкция налага прекъсване на тока в три села от общините Белене и Никопол
  • Руският аналог на Starlink ще е готов до 2027 година
  • Започва дело за жестоко убийство във Варна
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Никога не обиждайте тези зодии, прощават много трудно


24 Септември 2024, Вторник, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето пет зодиакални знака, които според астрологичните традиции са по-малко склонни да прощават и забравят

В областта на астрологията всеки зодиакален знак има свой уникален набор от характеристики и черти, включително начина, по който се справя с обидата и прошката. Макар че всеки човек е различен и не всички се вписват в астрологичните стереотипи, някои знаци често се свързват с това, че по-трудно се освобождават от минали грешки. Ето пет зодиакални знака, които според астрологичните традиции са по-малко склонни да прощават и забравят:

1. Скорпион

Скорпионът е известен с това, че е интензивен и страстен и има репутацията на човек, който държи на обидата. Управлявани от Плутон, планетата на трансформацията и властта, Скорпионите са известни с дълбоките си емоции и силното си чувство за справедливост. Те не се влияят лесно от извинения или повърхностни жестове на разкаяние, а изискват истинска промяна, за да помислят за прошка. Способността им да запомнят детайли и естествената им склонност към самоанализ означават, че дори дребни обиди могат да останат в съзнанието им за дълго време.

2. Козирог

Козирозите са прагматични, дисциплинирани и често са безпощадни, когато става въпрос за нарушаване на доверието. Управлявани от Сатурн, планетата на структурата и отговорността, Козирозите ценят надеждността и почтеността. Когато някой не отговаря на техните стандарти или предаде доверието им, те могат да станат много решителни в преценката си. Подходът им към прошката е пресметнат; те преценяват сериозността на нарушението спрямо вероятността то да се повтори. За Козирозите прошката не означава просто да продължат напред; тя се състои в това да им се гарантира, че подобни грешки няма да се повтарят.

3. Телец

Телецът, земен знак, управляван от Венера, е известен със своята непоколебимост и лоялност. Когато Телецът се почувства предаден, чувството му за сигурност е дълбоко разклатено. Телците ценят стабилността и хармонията и всяко смущение може да доведе до дълготрайни последици. Може да им е трудно да простят, защото им е трудно да забравят как предателството е променило усещането им за стабилност. За разлика от по-променливите знаци, Телецът е склонен да държи твърдо на чувствата си и е по-малко вероятно лесно да забрави минали грешки. Тяхното поведение на бавно разгневяване често означава, че когато се разстроят, възникналата обида може да бъде особено трайна.

4. Лъв

Лъвовете са известни със своята гордост и силно чувство за собствена стойност. Управлявани от Слънцето, те търсят възхищение и уважение от околните. Когато се почувстват обидени или незачетени, това може да се почувства като лична атака срещу тяхната идентичност. Реакцията им на предателство често е драматична, а гордостта им може да ги затрудни да простят и да забравят. За Лъвовете прошката може да се усложни от нуждата им от признание и утвърждаване. Ако не чувстват, че обидата е била адекватно отстранена или че гордостта им е била възстановена, може да им е трудно да преодолеят болката.

5. Водолей

Водолеят, въздушен знак, управляван от Уран, е известен със своя новаторски и нестандартен подход към живота. Понякога обаче това може да се превърне в хладнокръвно и дистанцирано отношение, когато става въпрос за прошка. Водолеите ценят интелектуалната честност и независимостта и когато някой наруши тези принципи, те могат да станат дистанцирани и отдалечени. Подходът им към прошката често е повлиян от нуждата им от интелектуална и морална цялост. Ако смятат, че дадено действие оспорва техните идеали или принципи, може да им е трудно да се примирят и да продължат напред.


В категории: Хороскоп


2
Коментара
Това са най-силните зодии!
Това са най-силните зодии! 24/09/2024, Вторник 20:40 1
2
Коментара по темата
2.
до 1
24.09.2024 22:27:35
1
3
И Водолеите не падат по-долу.....
1.
ТОЧНО В ДЕСЕТКАТА
24.09.2024 22:25:41
0
3
За Скорпиона......злопаметен до мозъка на костите си и гони гарез до дупка, т.е. докато е жив.....
За другите....не знам...???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Димитър Найденов, ПП-ДБ: Демокрацията ни е в опасност, обществото трябва да я защити (ВИДЕО) Димитър Найденов, ПП-ДБ: Демокрацията ни е в опасност, обществото трябва да я защити (ВИДЕО) ПП-ДБ регистрираха листата си за Втори МИР Бургас, тя е обновена, има интересни имена Историческо! Защо утре кметът на Бургас и водач на листата на ГЕРБ-СДС ще влезе в Общинския съвет Историческо! Защо утре кметът на Бургас и водач на листата на ГЕРБ-СДС ще влезе в Общинския съвет Паркингът в ж.к.“Възраждане“, обходът на ж.к.“Меден рудник“ и пътят за кв. „Сарафово“ не могат да чакат приключването на вота за 51-о НС Кметът подписа договорите за високотехнологична медицинска апаратура за Детската болница в Бургас Кметът подписа договорите за високотехнологична медицинска апаратура за Детската болница в Бургас Апаратурата е разработена от най-реномираните световни производители специално за педиатрични пациенти Учени от цял свят ще дискутират в Бургас цифровизацията на културно и научно наследство Учени от цял свят ще дискутират в Бургас цифровизацията на културно и научно наследство Традиционно в организацията на събитието се включват Регионален академичен център на БАН-Бургас Инж. Чанка Коралска ще ръководи Община Бургас до изборите Инж. Чанка Коралска ще ръководи Община Бургас до изборите Заповедта за това вече е факт и инж. Коралска поема функциите на градоначалник Кола се обърна по таван на магистрала "Тракия" до Ямбол Кола се обърна по таван на магистрала "Тракия" до Ямбол Возилото не пречи на движението, тъй като е катастрофирало извън платното за движение Ако "Фолксваген" бяха построили онзи завод в Бургас, днес щяха да уволняват неговите работници Ако "Фолксваген" бяха построили онзи завод в Бургас, днес щяха да уволняват неговите работници За нас остава да задълбочим контактите си с конкурента на китайците в световната търговия - Южна Корея Какви апартаменти се търсят Какви апартаменти се търсят Активността на имотния пазар е добра Търговците в Одрин сами се наиграха от алчност Търговците в Одрин сами се наиграха от алчност Българите обърнаха гръб заради високите цени  Кметът Иван Алексиев кани на среща жителите на Поморие, за да представи два важни проекта Кметът Иван Алексиев кани на среща жителите на Поморие, за да представи два важни проекта Ето кои са те 
Открадна 1 долар от банката, за да го закарат в затвора и лекуват от рак Открадна 1 долар от банката, за да го закарат в затвора и лекуват от рак Макар да се надявал да го затворят за три години, така че да излезе от затвора на 62-годишна възраст - възрастта, на която трябва да получава социални помощи Контрабандни цигари в камион с авточасти откриха митническите служители на МП Лесово Контрабандни цигари в камион с авточасти откриха митническите служители на МП Лесово Проверката е извършена в рамките на съвместната операция по противодействие на контрабандата, с участието на екипи от Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната престъпност" и Национална агенция за приходите Аржентински съд издаде заповед за арест на Мадуро Аржентински съд издаде заповед за арест на Мадуро Беше доказано, че във Венецуела действа систематичен план за репресии, смята Федералният съд в Буенос Айрес Ще загуби богатия си мъж Ще загуби богатия си мъж Посолството на САЩ й отказва виза Най-очакваното емоджи идва в нашите телефони Най-очакваното емоджи идва в нашите телефони Иновацията е интересна Вторият стрелец срещу Тръмп го следил с месеци, оставил бележка Вторият стрелец срещу Тръмп го следил с месеци, оставил бележка Зад Доналд Тръмп е персоналът на поне четири мощни национални фондации, в чиято орбита пък кръжат над сто научно-изследователски института Гигантско бебе пингвин стана звезда в интернет Гигантско бебе пингвин стана звезда в интернет Sea Life Melbourne Aquarium в Австралия публикува видеоклипове на пингвинчето, които вече са гледани общо 1,9 милиарда пъти Защо скоро няма да има нов сезон на Ергенът Защо скоро няма да има нов сезон на Ергенът Отлагат формата  Зеленски ужасен от мълчанието на Джо Байдън Зеленски ужасен от мълчанието на Джо Байдън Украинският президент пристигна в САЩ, за да представи “план за победа” на Джо Байдън, Камала Харис и Доналд Тръмп БНБ обясни как да разпознаваме фалшивите столевки БНБ обясни как да разпознаваме фалшивите столевки Фалшификатите са отпечатани двустранно на цветен копирен апарат на целулозна бяла хартия с лошо качество на изображенията
Д-р Александър Стоянов, историк Д-р Александър Стоянов, историк Комунистите налагаха митове и робски манталитет

Виц на деня Виц на деня Баба и внук:
- Гофретникът не работи...
- Бабо, махни се от лаптопа ми!
Виц на деня Виц на деня Майка към русата си дъщеря:
- Защо глътна парите, които ти дадох?
- Е, ти каза, че това са парите ми за обяд...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Полицаят, дошъл да развали оргията, три часа се опитваше да обясни, че костюмът му е истински.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори