×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Откриха труп на мъж на плаж в Синеморец
  • Сменят датата на концерта на Цеца Ражнатович в София заради изборите
  • Винисиус Жуниор ще спечели "Златната топка"
  • Реконструкция налага прекъсване на тока в три села от общините Белене и Никопол
  • Руският аналог на Starlink ще е готов до 2027 година
  • Започва дело за жестоко убийство във Варна
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП остана без водач в Бургас, акад. Николай Денков отива в 25 МИР


ПП остана без водач в Бургас, акад. Николай Денков отива в 25 МИР
Акад. Николай Денков отива в 25 МИР и в Шумен, а в този момент се обсъжда предложението за Бургас
23 Септември 2024, Понеделник, 23:25 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Националният съвет обсъжда възможен заместник, някои предложения са екзотични

ПП-ДБ току-що е останала без водач за 2 МИР Бургас, научи Флагман.бг. Акад. Николай Денков, който е една от най-одобряваните национални фигури на Промяната, отива в лидерския 25 МИР, където доскоро бе Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта. Освен това той ще бъде начело и в Шумен.

В този момент тече заседанието на Националния съвет на „Продължаваме промяната“, което обсъжда възможностите за 2 МИР Бургас.

Със сигурност ще бъде национална фигура. Сред възможните кандидатури са Кирил Петков и Асен Василев, както и по-екзотични като Бойко Рашков и други депутати от Промяната.

Изпълнителният съвет на ПП вече има предложение, което трябва да мине одобрение и през Националния съвет, научи Флагман.бг.

Заседанието се очаква да продължи до сутринта, когато ще са ясни всички водачи в 29-те избирателни района.

Според коалиционното споразумение във Втори МИР Бургас първото място е за ПП, второто и третото – за „Демократична България“, а четвъртото отново за ПП.

В ДБ е сигурно, че втори ще е Димитър Найденов – шампионът по преференции. Очакваше се на трето място да бъде Михаил Михов от Несебър, който в един момент бе спряган за бъдещ лидер на ДСБ, но младият политик изненадващо се озова на 6-та позиция в листата на „ДПС-Ново начало“. 

Четвърти ще е общинският председател на ПП в Бургас Георги Перпелиев.

Задачата обаче няма да е лесна, защото мъглата е пълна заради напускането на няколко от знаковите лица в листата. Общинският съветник Атанас Пъчков от Средец е отказал да участва, същото е сторил и общинарят от Бургас Дилян Георгиев.

В листата няма да попадне и Емил Соколов, а Даниела Алакушева от Айтос прие предложението на БСП и ще бъде кандидат за депутат от обединената левица.

До сутринта ще бъдат утвърдени вакантните позиции и утре се очаква ПП-ДБ да регистрира листата си в Бургас.

 


В категории: Политика


Войната на водещите
Войната на водещите 24/09/2024, Вторник 11:21 0
Флагман.БГ Помляха ги в дискотека Помляха ги в дискотека 24/09/2024, Вторник 11:00 3
9
Коментара по темата
9.
XX
24.09.2024 11:52:47
0
0
То пък денков един водач...
8.
деико
24.09.2024 09:26:47
1
1
Ей го и това лайно с очила. Тази гнида и тя си играеша на министър и сега с тази гнусна муцуна, пак се е наредил да яде и пие в парламента с по 20 хиляди лева на месец заплата от данъците на всички българи. Това ПП и ДБ лайно, е интересно защо не се кандидатира в Украйна а в България? До сега крадеше от българите за да храни бандера фашистите в Украйна, а сега на изборите нареден пак да го хранят българите? Що така бре? За българите пари нямаше за пенсии и за социални, но за фашистите това лайно и заеми дръпна за да ги храни. Сега ние българите сме длъжни да ги изгоним всички от ГЕРБ, ПП и ДБ, ДПС дето от залъка на българите крадоха за да хранят чужди фашисти. Слава на Господ Иисус Христос има избори, и имаме шанс всички крадци и лъжци дето ни се изредиха да ги изгоним и никога повече да не се допират до властта в България. Денко фашагата като изпадне от властта, е добре всеки където го види да му бие чимбери по простата мазна кратуна, мИрси.
7.
Project manager
24.09.2024 09:09:08
0
7
Ако ви звънне телефона днес не вдигайте , Дай България и ПП си търсят кандидати за листата.
6.
Смях
24.09.2024 07:05:03
1
14
И какво ДБ си се оказаха за пореден път скрито ДПС
5.
*********
24.09.2024 00:39:11
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
D
24.09.2024 00:15:13
5
12
Всички са биклуци не разбрахте ли демокрацията е мит, че с глсуване може да избереме нещо по-добро, как след като де допускат умишлено само компрометирани личности.
3.
Е на това е !
23.09.2024 23:57:11
6
23
Продължаваме Подмяната и Дебили за България, вижда им се края. От статията става ясно че политическото номадство е в сила. И това с участието в два избирателни района е пълен цирк и трябва да се забрани. Разрешат ли гласуването по интернет тогава ще стане интересно но ги е страх че няма да ги има повечето в следващия парламент.
2.
Боли
23.09.2024 23:43:35
5
18
ни шланга къде е отишъл този маймун. :)
1.
Хахахааа
23.09.2024 23:36:29
6
20
Голям праЗ.
Такова бомбастично заглавие,сякаш е станало земетресение. Дъно е Флагман!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не обича да пази диети, не спортува, няма операции и въпреки това изглежда страхотно Не обича да пази диети, не спортува, няма операции и въпреки това изглежда страхотно Луиза Григорова, която е и бивша манекенка, е запазила стройната си фигура, макар че е майка на 3-годишно момченце Не се срамуват да покажат посивелите си коси Не се срамуват да покажат посивелите си коси Звездата от "Отчаяни съпруги" носеше бяла рокля с отворени рамене, която включваше сложни елементи. Друга звезда, която по традиция също не крие белите си коси, беше 66-годишната Анди Макдауъл Войната на водещите Войната на водещите Зрителите неочаквано се разделиха на две половини – от едната страна са феновете на звездата от "Островът" Диляна Попова, а от другата – на Ралица Паскалева от "Игрите" Помляха ги в дискотека Помляха ги в дискотека Собственикът на заведението има друга версия  Бой в дискотека, двама братя са със счупени носове и зъби Бой в дискотека, двама братя са със счупени носове и зъби Те отричат да са носили ножове и да са се били с другата компания Жена му била подложена на тормоз Жена му била подложена на тормоз Тормозът към нея спря преди около 3 години, призна Ивайло Захариев Защо направи вегетарианска пица на Новак Джокович Защо направи вегетарианска пица на Новак Джокович Ноле не яде месо Няма успехи нито в любовта, нито в тв ефира Няма успехи нито в любовта, нито в тв ефира Ако бих участвал в нещо, то би било свързано с артистичното, но и с елементи на непознатото, призна Евгени Генчев Ужас във влака! Якето на жена е цялото в кръв заради дървеници, а приятелката й ще си изхвърли мебелите Ужас във влака! Якето на жена е цялото в кръв заради дървеници, а приятелката й ще си изхвърли мебелите  Катя Атанасова с алергична реакция след кошмарното пътуване от Варна до Казанлък, макар че си взела билет за първа класа Може ли МВР да ограничи купения вот? Цветлин Йовчев посочи кой може да фалшифицира изборите Може ли МВР да ограничи купения вот? Цветлин Йовчев посочи кой може да фалшифицира изборите Бившият председател на ДАНС и ексминистър обясни и защо фокуса на шпионският скандал с пейджърите бомби се измества към България
492 са вече жертвите на израелските удари в Ливан 492 са вече жертвите на израелските удари в Ливан Атакувани са 1300 цели на Хизбула, а групировката обяви, че е изстреляла 200 ракети по Северен Израел Ще донесе ли мир „мирната формула“ на Зеленски? Шолц му попари надеждите Ще донесе ли мир „мирната формула“ на Зеленски? Шолц му попари надеждите Петер Сиярто пък говори за Трета световна война Харис поведе пред Тръмп с 5%, твърди проучване Харис поведе пред Тръмп с 5%, твърди проучване Данните са от национално проучване на NBC, като според публикацията отразяват растящия ентусиазъм сред демократите преди вота Загуби човека, на когото посвети последната си титла Загуби човека, на когото посвети последната си титла 56-годишната Меги Раучеге е починала тази събота, губейки своята продължителна битка с рака Искате ли го в Биг Брадър Искате ли го в Биг Брадър Бо е първият седмичен финалист, който ще участва във финалното гласуване и е на крачка от това да влезе в Big Brother Почина дипломатът Милен Люцканов Почина дипломатът Милен Люцканов Той бе голям патриот и приятел на общността ни, на църквата и на училищата ни Фенове на гробарите направиха тази глупост Фенове на гробарите направиха тази глупост Погромът е станал часове преди голямото дерби с Цървена звезда, което е тази вечер от 20:00 часа Ако Русия спечели войната, вие ще загубите всичко, каза Зеленски в САЩ Ако Русия спечели войната, вие ще загубите всичко, каза Зеленски в САЩ Ако Украйна не беше дала отпор, Путин щеше да стигне по-далеч, каза той Рекордни загуби на вода в три области Рекордни загуби на вода в три области Общо за страната до потребителите не стигат около 2/3 от количествата Какво се случва? Сняг покри Южна Африка Какво се случва? Сняг покри Южна Африка Заради снега бе затворена магистралата, свързваща Йоханесбург с крайбрежния Дърбан
Д-р Александър Стоянов, историк Д-р Александър Стоянов, историк Комунистите налагаха митове и робски манталитет

Виц на деня Виц на деня Баба и внук:
- Гофретникът не работи...
- Бабо, махни се от лаптопа ми!
Виц на деня Виц на деня Майка към русата си дъщеря:
- Защо глътна парите, които ти дадох?
- Е, ти каза, че това са парите ми за обяд...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Полицаят, дошъл да развали оргията, три часа се опитваше да обясни, че костюмът му е истински.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори