×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зрелищен екшън на кръговото на „Мираж“, четири патрулки заклещиха Фолксваген след бясна гонка (СНИМКИ)


Зрелищен екшън на кръговото на „Мираж“, четири патрулки заклещиха Фолксваген след бясна гонка (СНИМКИ)
Колата се проверява щателно от униформените
Ключови думи: мираж, флагман, кръгово, гонка
22 Септември 2024, Неделя, 15:10 ч.
Автор: Флагман.бг

Огромно задръстване се е образувало в платното за жк „Изгрев“

Четири полицейски автомобила зрелищно заклещиха Фолксваген в района на кръговото на хотел „Мираж“ след бясна гонка. Екшънът се разиграл около 14:30 ч. в платното от центъра в посока жк „Изгрев“, съобщават читатели на Флагман.бг. 

Все още не е ясно откъде е започнало преследването, както и причината за нея. Униформените щателно претърсват автомобила, около който, освен шофьора, има няколко млади мъже. По информация на Флагман.бг спреният автомобил е с полска регистрация. По всяка вероятност вътре са били натикани нелегални мигранти.

В района на кръговото се е образувало страшно задръстване. Двама от униформените започнаха да регулират движението, за да освободят трафика. Ако пътувате в посока изхода на града, избегнете бул. „Стефан Стамболов“, предупреждават шофьори. 

Очаквайте подробности! 
 




В категории: Бургас


Чукна 27
Чукна 27 22/09/2024, Неделя 19:00 0
15
Коментара по темата
15.
до 3
22.09.2024 18:47:29
0
2
Ееее, ако беше извън града, нямаше да бъде толкова впечатляваща "култовата" рекламна фотосесия на иначе нищоправещите им съучастници. Пък и в града има значително по-голям шанс за последваща "трагедия", т.е. отърване от още един досаден българин, който има наглостта да е все още жив!
14.
Натокан
22.09.2024 18:03:51
0
3
Кога ще ги спирате от движение за вредни газове?
13.
Г.п
22.09.2024 17:53:38
0
3
Дилъра гошо дебората от 2ро кога ???
12.
…..
22.09.2024 17:52:27
2
6
Да видяхме панчуков хероиновия му падаше униформата
11.
E к'во?
22.09.2024 17:33:21
0
3
!!! Кое му е бясното на т'ва.
10.
Патакан
22.09.2024 17:13:44
3
4
Абе не е чак такова задръстване, отколкото в главите ви. И ВАША вероятност е имало бежанци. Еми хубаво ама и аз в момента срах и по ваша вероятност рядко и миризливо ли излезе!
9.
Николай Нинов
22.09.2024 16:12:54
0
20
Поредното доказателство , прави ли ви впечатление , че от както е свален Кирязов и ловят мигранти а преди това нямаше мигранти не съществуваха защо ли ????? Така е някои като лапа и си затваря очите няма евала на сегашното ръководство изкоренете модела Кирязов и работата му дайте гласност на убийствата в Бургас кое за колко пари покри Кирязов и кое разследва и какво му обещаха едни родители ако раскрие и какви имотни облаги са му обещани ????? Дайте гласност на случея рангевски и какви договорки е имал с Кирязов и какви записи има на разговорите им кой свърши нещо в Бургас и как Ицо парфюма по поръчение на Кирязов изведе човека в чужбина , скоро всичко ще лъсне даже и това в подземния паркинг господин комисар извинете оперативен работник Кирязов хахахахха
8.
язе съм поуицай уе, ти си никуй
22.09.2024 16:09:29
12
15
Гледайте какво неудобство са причинили на работодателите си (народа, той им плаща заплатите) и задръстване е станало заради тези малоумници, все едно от години ца следели и дебнали най-добрата възможност да арестуват най-безскрупулния гангстер, като работата е едва ли не на живот и смърт. Пък то целия хаос заради некви смръдливци, които и без това са се насочили посока изхода на града, където е много по-безопасно за спиране и арестуване. Ама то акъл и перфектна организация се иска за тази работа, а не кафеджии и чантаджии чакащи с досада просто да свърши работното време
7.
Idvat s bemveto 340i vav grada na kmeto
22.09.2024 16:07:06
4
3
Може да е някой от планетата пайнер
Да му земат аафтограф
6.
Анонимен
22.09.2024 15:52:50
1
18
Колата е Ауди
5.
До 3
22.09.2024 15:35:30
10
23
Писнолетчето на кръста, челото му -два пръста! Що е то? Коментатор N 4 ,или шефа на ченгета?
4.
Бургас
22.09.2024 15:31:26
26
26
До 3.
Малоумния си ти. А майка ти трябва да я съдят че е родила такова помиярче като теб.
3.
Офф
22.09.2024 15:27:42
34
39
Поредната полицейска дивотия-гонка в града! На тези малоумни ченгета,няма ли кой да им разпореди и да им забрани гонки в града!!!? Къде ще отидат мигрантите? Нали ще излезнат от града? Там ги хващайте. Малоумници жалки! Не мислят ли,че ще пострадат невинни,дори може да загине някой!?
2.
Полска курва
22.09.2024 15:23:38
5
25
Кола управлявана от украинец толкова ли са тъпи украинци ,грузинци ,молдовци в града докато се появи кола с полска регистрация и минава под наблюдение
1.
Ахмед Доган
22.09.2024 15:19:33
10
37
Ахмед Доган беше в колата, и се укриваше от Пеевски
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Драмата е неописуема: Созополският архитект взел фаталното решение заради тежко заболяване Драмата е неописуема: Созополският архитект взел фаталното решение заради тежко заболяване Искал да спре мъките си Около 300 декара са изгорели от пожара край Русе Около 300 декара са изгорели от пожара край Русе Все още има тлеещи огнища България е страната в ЕС, която отделя най-много пари за полицията България е страната в ЕС, която отделя най-много пари за полицията При средна стойност от 1,7% от брутния вътрешен продукт за ЕС, разходите за вътрешен ред и сигурност варират от 0,7% в Ирландия до безпрецедентните 2,5% в България Голяма опасност за язовир, който е на час разстояние от Бургас Голяма опасност за язовир, който е на час разстояние от Бургас Обемът на язовира, който през юли беше около 122 млн. м3, вече е спаднал на под 109 млн. м3, или около 33,15% от капацитета си ДПС-Ново начало регистрира листата си за изборите във Втори МИР-Бургас (СНИМКИ) ДПС-Ново начало регистрира листата си за изборите във Втори МИР-Бургас (СНИМКИ) Вижте списъка с кандидатите за народни представители от партията На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" Общо 8 вендинг машинки за играчки вече са разбити от криминално проявения мъж    3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж Мъжете, които искат да се обвържат, са лесни за забелязване Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Според информацията близо 2 седмици преди старта на новия сезон в Sesame НБЛ тимът от Бургас все още не е започнал подготовка за новия сезон "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" По този начин възпитаниците на Ангел Стойков продължават да са лидери в класирането с пълен актив от 24 точки 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла След раздяла жената често се обръща навътре в себе си и открива огромна „дупка“ на мястото, където преди е имало партньор
Университетските дипломи – все по-маловажни за работодателите в Европа Университетските дипломи – все по-маловажни за работодателите в Европа Напоследък обаче се увеличи броят на работните места, за които не се изискват дипломи Арестуваха мъж, извършил две убийства преди 47 години Арестуваха мъж, извършил две убийства преди 47 години 65-годишният мъж е бил на 18 години, когато е извършил престъпленията Две деца загинаха при срутване на сграда край Неапол Две деца загинаха при срутване на сграда край Неапол Причината за срутването вероятно е газова експлозия Изгубена котка измина 1500 км и се завърна в дома си след 2 месеца Изгубена котка измина 1500 км и се завърна в дома си след 2 месеца Как точно котаракът на име Рейн Боу се е прибрал у дома два месеца след като се е изгубил в националния парк „Йелоустоун“ по време на летен къмпинг, остава загадка Спортна журналистка показа голямото си деколте Спортна журналистка показа голямото си деколте Кадрите, които се появиха в профила й в социалната мрежа акцентират върху огромното й деколте на бялата й рокля С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори