×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Федералният резерв на САЩ ударно понижи лихвите с 50 пункта
  • Кола се вряза в кухнята на възрастна жена в село Къкрина, по чудо няма пострадали
  • Община Бургас вече използва дрон с изкуствен интелект
  • 10% от най-богатите консумират толкова енергия, колкото 80% от останалите сред най-бедните
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой в Америка яде котки и кучета и защо глобалистите язвително погнаха Тръмп (ВИДЕО)


Кой в Америка яде котки и кучета и защо глобалистите язвително погнаха Тръмп (ВИДЕО)
Либерал-глобалистите веднага превърнаха думите на Тръмп в мем, който е вече навсякъде
17 Септември 2024, Вторник, 21:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Бившият президент в момента е осмиван за твърдение, което почти никой не си прави труда да проверява

Твърдение на Доналд Тръмп, казано по време на дебата му с Камала Харис, че в Америка има място, където пришълци изяждат домашните животни на местното население, се превърна в повод за нестихващи вече цяла седмица подигравки, карикатури, мемове. Те прехвърлиха границите на САЩ и заляха и почти всички български медии, които ги преписаха без никакви редакторски забележки.

На 10 септември в студиото на либералната и отразяваща левичарската глобалистка гледна точка на Демократическата партия телевизия Ей Би Си бившият президент засегна и болезнената за огромни маси американци тема за милионите мигранти, нахлули в страната през практически отворената граница с Мексико. Напоследък сред тях има стотици хиляди хаитяни, които са допускани без никаква проверка, дори без паспорти, а правителството на Джо Байдън и местните представители на Демократическата партия разпределят след това на огромни порции в малки градчета, с което стъжняват живота на жителите им.

Така 30 000 хаитяни се оказаха разпределени и в гр. Спрингфийлд, щата Охайо. Там живеят 60 000 души, което означава, че по този начин глобалистите кардинално променят не просто демографската картина на градчето, а цялостния бит, превръщайки градчето в практически невъзможно за живеене от коренното население. Хаитяните не говорят английски, а тъй като са били дълги години част от страна, в която държавността се е разпаднала, насилието е всекидневие, а оцеляването зависи от рефлексите да се краде и насилва, са пренесли и адаптирали тези си способности и в Спрингфийлд.

Това бе причината по време на дебата Доналд Тръмп да заговори за случващото се в градчето. Той каза: „В Спрингфийлд те ядат кучетата. Те ядат котките. Те ядат домашните животни на хората, които живеят там.“ През цялото време камерата показваше хилещата се на думите му Камала Харис. А модераторът на дебата Дейвид Мюър от същата либерална телевизия веднага прекъсна Тръмп с думите: „Ей Би Си е проверил предварително това твърдение и реши, че не е вярно.“

Веднага след края на дебата всички мейнстрийм медии в Америка, които до една са собственост на застаряващите милиардери от давоския кръжец, извадиха думите на Тръмп от контекста. В дописките и репортажите им вече не се говореше за хаитянски мигранти, а че едва ли не Тръмп е заявил, че самите хора в Спрингфийлд ядат котките и кучетата си. Това бе подхванато, за да бъде осмяно, и от целия арсенал музиканти и артисти около Демократическата партия. Южноафриканският фронтмен на групата „Кифнес“ Дейвид Скот записа парчето „Eating the Cats“ („Изяждане на котките“), в което извадените от контекста думи звучат саркастично и представят бившия президент като побъркан. Само за дни то се превърна във вирусно в социалните мрежи.

Вече седми ден, когато цитират думите му за Спрингфийлд, големите американски медии го правят със следната добавка: „както невярно каза Тръмп“. В същия словоред го преписват и всички български медии. Член 1.1.4 от Етичния кодекс на българските медии гласи: „Ясно ще разграничаваме фактите от коментарите и предположенията.“ Добавката „както невярно каза Тръмп“ е именно редакционен коментар, твърде далечен от фактите.
До момента, освен малките независими издания, има само една от големите американски медии, която си направи труда да провери какво се случва всъщност в Спрингфийлд. Телевизия „Фокс“ отдели цял блок на ситуацията в градчето след нахлуването на десетките хиляди хаитяни. Оказа се, че изяждането на домашните животни е само един, и то не най-страшният проблем за местните жители. Предаването за Спрингфийлд обаче трудно се намира в Гугъл. Преди него на конкретно зададения критерий „Springfield Ohio Haitian Pets“ търсачката ще ви изведе стотици мемове, скечове и хулещи Тръмп и думите му сатирични тв програми от либерал-глобалистките медии. Видеото тук е само кратък откъс със субтитри на български от цялата емисия.

 

 

Проблемът в Спрингфийлд не е изолиран случай. Такава е ситуацията навсякъде, където към коренното местно население се добави чужда по култура, традиции и манталитет мигрантска група. Колкото по-голяма е, толкова повече е вероятността да се радикализират местните и практически насила да бъдат накарани да гласуват за антимигрантска партия.

Тази огромна сграда в Горна Оряховица съвсем скоро ще бъде напълнена със стотици бангладешци, индийци, непалци, узбекистанци и други мигранти въпреки протестите на местното население

В България такава е ситуацията н момента в няколко градчета, където от началото на годината властите започнаха да заселват хора от Азия и Африка без въобще да се съобразяват с желанията на местното население. Последният случай бе в Горна Оряховица. Кметът Николай Рашков реши, че няма по-подходящо предназначение за бившето общежитие на Социалния учебно-професионален център от това там да се настанят стотици бангладешци, непалци, индийци и узбекистанци.
 


В категории: Политика


До 25 градуса по морето днес
До 25 градуса по морето днес 19/09/2024, Четвъртък 09:12 0
Флагман.БГ До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник 18/09/2024, Сряда 20:20 2
24
Коментара по темата
24.
до 23: “Пенчо бре, учи!” П. Р. Славейков
19.09.2024 00:28:59
0
1
Пенчо бре, учи!
Пенчо си мълчи.
Пенчо бре, чети!
Муси се, сумти.
Пенчо бре, чети!
Пенчо не чете.
Пенчо, работи!
Пенчо пак не ще…
Пенчо го мързи,
гледа да лежи –
ходи, та се май,
дири да играй.
Време се мина,
Пенчо порасна,
иска да яде –
няма откъде.
23.
Хей,#СМИпациента,
18.09.2024 17:31:15
2
10
прав си братми, просто коментарарче от 30-40 реда е крайно недостатъчно !Изсери поне 500 реда подредени стройно в 200-300 глави и с обяснителни бележки другия път, да те е”а у бавноразвиващия се .
22.
до 20
18.09.2024 17:13:09
1
2
Всъщност това е една от най-добрите дописки на Божидар БОЖКОВ.
Свързва темата и с България.
Картинки от гръцки СМИ:
"Хаитяните пекат котки в Охайо! – Оправдание на Н. Тръмп (видео)
Много жестоки изображения"
https://tinyurl.com/mssbpaaz
21.
До 19: Фен на Путин, нали?
18.09.2024 17:08:29
7
1
✔️Гръцки СМИ:
В. Путин: Той забрани ли инсталирането на нови 5G мобилни кули? – Какво казват докладите
Събарят се и тези, които са в експлоатация
https://cutt.ly/awglXII9
✔️Погледнете покритието на 5G в България и Бургас:
https://www.nperf.com/en/map/5g
✔️Мобилните телефони трябва да излъчват максимум 2 вата, но всички 5G телефони излъчват до 20 вата, затова трябва задължително да се продават със слушалки.
Пример: всеки може да си прави пуканки, нужен е само 5G мобилен телефон:
https://youtu.be/rgsVYlwWKjo
https://youtu.be/PNvNquQ8Kug
Коментар: 5G телефон прави пуканките в мозъка 10 пъти по бързо...
✔️5G е за надупчените, 5K е за останалите:
https://youtu.be/-YBgKJWHlnA
20.
Кофти, а?
18.09.2024 16:00:01
4
1
Божка, насираш ли се от провала на бат' Дончо на дебата?
19.
до 18:
18.09.2024 10:57:25
1
17
Питах Google - те препоръчват да си носиш фолиото против 5g . Някъв евреЙ е почнал да активира вчера 5g ваксините и Google телефоните са почнали морфологично да резонират , мерси .
18.
до 13: превода на Google има ограничения
18.09.2024 10:19:17
11
1
Критиката може да отправиш към Google - те нямат превод на цигански, а това е българска медия и затова превода е на български.
17.
Do 15
18.09.2024 09:51:59
0
3
И баща му е еврей , в колхоза още са ви казали , нали ?
16.
Реалист
18.09.2024 09:18:55
0
7
Преди 40-45г в българия внесоха хиляди виетнамски работници, настаниха ги в общежития и те изядоха кучетата и котките. Бездомните кучета изчезнаха за няколко месеца, а кожите им бяха изхвърлени в казаните на общежитията.
А в интернет има много клипове как хаитяните ядат котки, така че в случая вярвам на тръмп
15.
GOSpA News Vatican
18.09.2024 08:44:01
2
1
Когато урагана "Мария" 2018 удари Пуерто Рико и ТЕ поискаха помощ от САЩ,ТРЪМП каза че САЩ няма пари за ЛАЙНЯНИ държави като тъпото ХАИТИ и Пуерто Рико (което е САЩпротекторат).
В същото време ТРЪМП има закупени 6000 декара в Пунта Кана и държи ЯХТпорта в Пунта Кана на партия с руски еврейски олигарси Векселберг и Фрийдман и венецуелския банкер Варгас(испански евреин)
Пунта Кана се намира в Доминикана която заедно с ХАИТИ делят о-в Испаньола
ХАИТИ е НАЙ-бедната държава в СВЕТА благодарение на разрушително земетресение от 7,8 по Рихтер 2010 год предизвикване от кораби и подводници на 6-ти САЩфлот VI
USNavy с контролирани ПОДВОДНИ взривове с 6 кТн бомби пуснати "снесени като яйца" в цепнатини на Тектоничнине плочи в Карибските басейн
14.
Някой
18.09.2024 06:56:41
8
8
Тръмп е като нашата копейка - много приказки и нищо съществено. В общи линии казва това което хората искат да чуят, но никога не споменава как ще го направи. Въздухари.
13.
Ейййй,
18.09.2024 04:12:23
5
7
не ни стигаше единият малоумник ХХ , от психодиспансера пуснали ново хамено . Писало се "чужди СМИ " и "информация от Хенри Макоу" и надънило 500 реда тъпни , преведени с гугъл преводача.
---Гледай сега, брат, като пропуснеш да си пиеш хапчетата друг път - не ни надувай главите , моля те . Викни си санитарите и им се обяснявай на тях , Мерси.
12.
информация от Хенри Макоу
18.09.2024 01:01:39
4
5
✔️Това е малко по-разширена версия на видеото на "Джеси Уотърс праймтайм“ от Fox News, който интервюира хората от Спрингфийлд, Охайо, за това как притокът на мигранти от Хаити е повлиял на тяхната общност:
https://youtu.be/L5Gq1Tc63UE
✔️Това беше интересна информация от Хенри Макоу:
"Доклад на ниво улица от Спрингфийлд"
https://tinyurl.com/2w966avd
Нашият окръжен здравен отдел отчита увеличение на случаите на ХИВ през последните пет години. Въз основа на техния брой ще достигнем увеличение от 871% през предходните пет години. Медицинските сестри потвърдиха, че в цялото ни крило на регионалната болница няма нищо друго освен пациенти от Хаити, които се лекуват от ХИВ.
Една родилка съобщава, че 70% от всички планирани цезарови сечения са за хаитянски жени, които не могат да родят по естествен път поради ХИВ.
Случаите на туберкулоза са се увеличили с над 500% за същия период.
✔️Това беше информация от Майк Стоун::
Майк Стоун - Спрингфийлд е дете на плаката за 3-то световно нашествие 14 септември 2024 г
https://tinyurl.com/2fxhmkfs
Погледнете мемовете:
https://henrymakow.com/trump-cats.jpg
https://henrymakow.com/bbq-springfield.jpg
Вилнеят ли хаитянски канибали в Охайо?
Убиват ли и ядат ли патици, кучета, котки и гъски?
Крадат ли домашни любимци от дворовете на хората и ги изяждат?
Отговорът, както вече знаете, е да.
Ето как Камала Харис се хвали, че е наводнила страната със 100 000 хаитянски „мигранти“:
https://x.com/Surabees/status/1833147988765478944
Ако Тръмп не бъде преинсталиран в Белия дом този януари, тогава Спрингфийлд, Охайо, е бъдещето за всеки град в Америка. Нашата страна ще бъде препълнена с диваци, които крадат домашни любимци и ги изяждат. Не забравяйте също, че Хаити е страна, в която вуду е основната религия.
Погледнете Спрингфийлд, Охайо. Това е моделът за всеки малък град в Америка, ако Тръмп не спечели.
11.
УУ
17.09.2024 23:43:47
2
11
Ма не може само мъжко мляко , брат , за тва ядът хората котки , кво ревеш ?
Тва за Швеция, за атентатите и за Горна Оряховица не ти се разбира нищо . Хубаво пишеше по два пъти на ден за Чатаев и референдума в Холандия и много ти се радвахме . Каре сега в Швеция и в Горна хукна. ?
10.
Хаитянски хранителни навици
17.09.2024 23:43:04
2
7
✔️Има много видеоклипове как хаитяни транжират котки и ги ядат:
https://twitter.com/iamyesyouareno/status/1834176753553596823
https://twitter.com/i/status/1834145018132512773
https://twitter.com/Steve_Laws_/status/1834145052668407905
Това е сцена на мигрант как краде малко козле от парк в Ренс, Франция:
https://twitter.com/Styx_Boatman/status/1834213754105442429
Друга сцена от Франция
https://twitter.com/i/status/1815438418735686085
Сцена как мигрант пече котка на улица в Италия
https://twitter.com/i/status/18343169906698077
✔️Появиха се интересни карикатури, документални видеа и мемове по този повод:
https://dissident.one/wp-content/uploads/2024/09/kat5.jpg
https://dissident.one/wp-content/uploads/2024/09/kat14.jpg
https://dissident.one/wp-content/uploads/2024/09/kat-hoofd.jpg
https://twitter.com/WorldWideBeaver/status/1834190888496492992
https://twitter.com/i/status/1834179630023983109
https://twitter.com/i/status/1834308424651153709
9.
чужди СМИ
17.09.2024 23:40:19
2
7
Може би трябва да си спомним времето на соца в България, когато бяха внесени десетки хиляди имигранти от Виетнам. Резултатът?
Нямаше бездомни кучета по улиците, защото за виетнамците това беше деликатесна храна. Кучета се ядат също в някои други азиатски страни като Южна Корея и Китай.
✔️Гръцки СМИ потвърждават думите на Тръмп:
"Жителите на Спрингфийлд, Охайо оправдават Н. Тръмп за това, че нелегалните имигранти ядат патици в парковете!
Ситуацията в САЩ с нелегалната имиграция в годините на управлението на Байдън-Харис стана трагична"
https://tinyurl.com/ypa3f8bc
✔️Английски СМИ съобщават подробности:
"Откъде идват твърденията на Тръмп за дебата за яденето на кучета в Спрингфийлд?"
https://tinyurl.com/2w22mcm&#
"В Спрингфийлд ядат кучетата. Хората, които влязоха. Те ядат котките. Те ядат – те ядат домашните любимци на хората, които живеят там. И това е, което се случва в нашата страна и е жалко", каза Тръмп.
Теорията на конспирацията изглежда се е появила от расистка реторика, циркулираща онлайн за хаитянската общност в Спрингфийлд, която има население от 58 000 души.
Публикацията, която изглежда е написана в частната група "Спрингфийлд Охайо престъпност и информация", гласи: "Предупреждение за всички за нашите любими домашни любимци и тези около нас!! Съседката ми ме информира, че приятелката на дъщеря й е загубила котката си. Проверяваше страници, развъдници, разпитваше и т.н.
"Един ден тя се прибра от работа, веднага щом излезе от колата си, погледна към съседната къща, където живеят хаитяни, и видя котката си да виси на клон, като на елен за клане. Казаха ми, че правят това с кучета, правят го в парка Снайдър с патиците и гъските, както ми казаха последно от рейнджърите и полицията."
✔️Стана известно, че не са само хаитянските мигранти – Барак Обама също ядел кучета:
https://www.thegatewaypundit.com/2024/09/its-not-just-haitian-migrants-barack-obama-ate/
Видео на бившия президент Барак Обама показва как 44-ият президент признава, че е ял кучешко месо като дете.
След като майка му се омъжва за Соеторо, Обама живее в Индонезия от 1967 до 1971 г., приблизително от 6 до 10-годишна възраст.
Във видеото от 2001 г. Обама чете втора глава от книгата си "Мечти от баща ми: История за раса и наследство", където описва как е ял кучешко месо в Индонезия като дете.
Барак Обама заявява: "С Лоло (бившият втори баща на Обама) се научих как да ям малки зелени чушки сурови с вечеря (много ориз) и далеч от масата за вечеря се запознах с кучешко месо (жилаво), змийско месо (по-твърдо) и печен скакалец (хрупкаво)."
https://x.com/AnthonyScottTGP/status/1835053384862167196
В книгата си Обама споделя още: "Подобно на много индонезийци, Лоло следва ислям, който може да направи място за останките от по-древни анимистки и хиндуистки религии. Той обясни, че един човек поема силите на това, което яде: Един ден скоро обеща, че ще донесе вкъщи парче тигрово месо, за да го споделим.
8.
XX
17.09.2024 23:00:40
9
16
Когато 2017 година Тръмп даде Швеция като пример за провалена интеграция, либералните медии по света, ЕС и Швеция го подиграваха 3 дни... На четвъртия стана атентатът при който загинаха петима шведи (ако не се лъжа в бройката), а на петия ден при безредици в имигрантски квартали арестуваха над 100 човека. Факт.
Толкоз за Тръмп и либералите.
7.
ХХ
17.09.2024 22:55:42
10
9
В горна Оряховица гласуват ли за ЕС и евроценности? Какво реват тогаз срещу имигрантите?
6.
Тръмп е папагал повтарящ глупотевици в които явно
17.09.2024 22:38:08
17
11
Тръмп не е точно лъжец, той повтаря конспиративни теории и абсолютни глупости в които явно вярва, но и голяма част от хората гласуващи за него също вярват в тези глупости. Но има не малка част избиратели които ще гласуват за Тръмп защото вярват, че е по-добрият вариант за американската икономика, заради протекционизма си и т.н. Няколко мои приятели и няколко колеги ще гласуват за него точно за това, въпреки че съзнават какви глупости говори. Така че ще видим. Изборите са на ези-тура. Ако Харис убеди, че ще води някаква що годе успешна икономическаполитика, различна от тази на Байдън, ще спечели. Но инак Тръмп има голям шанс. А яденето на животни, пиенето на белина, омразата към бездетни жени с котки... е само забава която не влияе чак толкова на вота.
5.
далечен
17.09.2024 22:27:02
15
11
Автора на статията показва пълна неграмотност за четене на информация. Навярно не знае английски и чете руски преводи. Срам за всяко издание е подобен журналист.
4.
Божка пиши за по-важната новина
17.09.2024 21:56:45
5
11
Божка проспал си нещо,че вчера хванаха втори отчаян атентатор от тези дето подкрепят спечелилата Камила.
Иначе има достатъчно материали с жители на Спрингфийлд,Охайо,които потвърждават това,което казва Тръмп.
3.
ТБС
17.09.2024 21:50:14
3
8
С тази разлика, че тук въпросните неинтегриращи се тихо ще изчезнат. Кой забягнал, кой закопан...
2.
*********
17.09.2024 21:26:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Haitian
17.09.2024 21:05:07
8
4
I’m so full from that cat
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Брутално нападение над жена във Варна! Пиян русофил преби бременна украинка Брутално нападение над жена във Варна! Пиян русофил преби бременна украинка Удрял я по главата, защото е чужденка Започва процедурата за избор на нов главен прокурор Започва процедурата за избор на нов главен прокурор Днес е първата възможна дата за издигане на кандидатури   Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи  Може ли така всеки човек да си мести знаците, където реши, пита риторично Мила Колева, а ние отправяме този въпрос към Община Бургас Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Жената, която носи лекота и усмивка в ежедневието на своя партньор, е истински дар за него Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Безжизненото му тяло е намерено в спалнята, облято в кръв, на главата имал голяма рана Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Знам, колко деца увлече по плуването и как където и да участва, вее бургаското и българското знаме. И ще продължи да го прави! Защото му предстоят още много, много успехи, подчерта Николов Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Опитният капитан Галин Димов е наказан с два мача след домакинската загуба от Саяна Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? До края на септември три зодии ще намерят своята правилна рецепта за успех и ще се върнат на бял кон. Открийте кои са тези зодии и какво могат да очакват в последните дни на месеца. След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите Пакети чипсове, които са били годни за консумация до края на юли, са пуснати на промоционална цена Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Този Мартин  (по прякор Мартен) забрави, че хората са отишли не заради него, а на благотворително събитие на Григор Димитров и Новак Джокович
Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина В най-скорошен порядък се подготвят необходимите документи, с които тя да бъде изпратена на специалисти в Чехия, където се произвеждат L-39 Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Компанията е с богата история Има тайна афера Има тайна афера „Отдръпнах се малко. Позволих си да си почина, да събера мислите си,д а прочета книга, да гледам филм. Но защо да не предприемам нещо ново в бъдеще?“, казва тя
доц. Александър Христов доц. Александър Христов Търсим свръхестествено решаване на проблемите, затова има странни явления като "Величие"

Виц на деня Виц на деня Прибира се първокласничка и заявява сърдито:
- Повече няма да стъпя там.
- Защо? - пита я майка й.
- Да чета не мога, да пиша не мога, а да говоря не ми разрешават.
Виц на деня Виц на деня - Любима моя!
- Ако бях любима, нямаше да ходиш по чуждо!
- Щеше да бъдеш единствена, а така - любима.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори