×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 69 пожара за последното денонощие в страната, един човек загина
  • Димитър Рачков празнува рожден ден
  • Тайванска компания отрече да е произвела пейджърите, които бяха взривени в Ливан
  • Път на младите и новите ще бъде даден в БСП, обяви Мая Манолова
  • Казахстан се консултира с Унгария и Турция относно ядрената енергетика
  • Проверяват съдията, отказал да конфискува колата на Нойзи
  • Русия отново атакува Суми с дронове
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте какъв е планът на Тръмп за Украйна


Вижте какъв е планът на Тръмп за Украйна
Доналд Тръмп има конкретна идея за конфликта Украйна-Русия
15 Септември 2024, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Руснаците ще запазят земите, които са завзели, и ще бъде създадена демилитаризирана зона по сегашните бойни линии, като украинската страна ще бъде силно укрепена, за да се предотврати ново руско нахлуване

Номинираният от Доналд Тръмп за вицепрезидент на САЩ сенатор Джей Ди Ванс представи мирния план за прекратяване на войната в Украйна, който двамата ще се опитат да реализират, ако победят на 5 ноември. Обективно погледнато, той много прилича на този на Владимир Путин, отбелязва NYTimes.

Критиците на Тръмп и Ванс веднага заявиха, че той е описал руска победа, докато поддръжниците му казаха, че е предложил единствения реалистичен път към мира.

В интервю за „Шоуто на Шон Райън“ републиканският кандидат за вицепрезидент, беше попитан за плановете на Тръмп за Украйна. Ванс заяви, че Тръмп ще седне с руснаците, украинците и европейците и ще им каже:

„Вие трябва да разберете как изглежда мирното уреждане“. По-нататък той очерта какво според него би включвало едно споразумение: 

Руснаците ще запазят земите, които са завзели, и ще бъде създадена демилитаризирана зона по сегашните бойни линии, като украинската страна ще бъде силно укрепена, за да се предотврати ново руско нахлуване. Останалата част от Украйна ще остане независима суверенна държава, а Русия ще получи „гаранция за неутралитет“ от Украйна.

„Тя не се присъединява към НАТО, не се присъединява към някои от тези съюзнически институции“, каза г-н Ванс. 

Виктория Дж. Нюланд, бивш висш служител на Държавния департамент, която помогна за формирането на политиката на администрацията на Байдън по отношение на Украйна, заяви, че планът на Ванс е много сходен с това, което Путин многократно е предлагал като мирни условия. „Това по същество е предложението, представено през февруари“, каза тя. „И защо? Защото това е голям подарък за него.“

Условията на Кремъл за прекратяване на войната се фокусираха върху това Русия да запази завзетите от нея територии и да принуди Украйна да стане неутрална, което означава, че няма да се присъедини към НАТО. Представители на администрацията на Байдън отдавна настояват, че тези искания са равносилни на капитулация, а не на преговори.


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник 18/09/2024, Сряда 20:20 0
Повишиха ги посмъртно
Повишиха ги посмъртно 18/09/2024, Сряда 20:02 1
Флагман.БГ Дядо за пример Дядо за пример 18/09/2024, Сряда 19:57 1
16
Коментара по темата
16.
гръцки СМИ
16.09.2024 15:31:57
0
1
Ползвайте авт.превод на браузъра:
"Русия издържа на войната до 2026 г. - САЩ: Украйна приключва след 3 месеца - ЦРУ: НАТО не може - Зеленски: Само 4 бригади"
https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/758650/i-rosia-antexei-polemo-eos-2026-ipa-oukrania-teleionei-se-3-mines-cia-to-nato-den-borei-germanos-stratigos-trela
1) В неуспешния опит на Украйна да нахлуе в Курск доказателствата доказват, че руснаците са си върнали 30% от територията, наскоро окупирана от украинците.
Струва си да се спомене, че украинската армия в рамките на 40 дни в Курск е загубила 13 700 войници и почти 1000 танка от всякакъв вид, истинско бедствие и
2) Фактът, че в зоната на военните действия Покровск, Курахово и Угледар съдбоносният епилог на Украйна е написан... Руснаците ще окупират площ от 2500 квадратни километра, най-важната в югозападния регион на Донецк, тежко поражение за Украйна.
Междувременно, според украинците и началника на украинското Главно управление на военното разузнаване (ГУР) генерал-лейтенант Кирило Буданов... Русия може да си позволи да се бие до 2026 г. на базата на своите войници и боеприпаси...
От друга страна, САЩ се притесняват, че Украйна ще се срине след 3 месеца...
Зеленски също така отбеляза, че руските военни активно използват плъзгащи бомби.
Той твърди, че само в Източна Украйна руските въоръжени сили използват 4000 такива боеприпаса месечно.
Зеленски също така призна, че тези бомби са ударили 80% от енергийните съоръжения на Украйна.
Според Зеленски днес руските въоръжени сили имат предимство в снарядите пред украинските въоръжени сили в съотношение 12 руски боеприпаса към 1 украински.
Politico: САЩ се опасяват, че Украйна ще бъде победена през следващите 3 месеца... Помислете за алтернативи
Лари Джонсън (бивш ЦРУ): Украйна вече е победена и Западът не може да й помогне – руското настъпление е невероятно
Украйна губи боевете и западните й съюзници не са в състояние да обърнат хода на събитията, каза Лари Джонсън, бивш служител на ЦРУ.
"Западът не може да даде нищо, което би могло да промени хода на боевете.
Според Лари Джонсън темпото на руската офанзива е просто невероятно, те успяват да освободят два, три или повече жилищни района на ден.
В същото време Лари Джонсън отбеляза, че руските въоръжени сили също успешно провеждат операция в Курска област, унищожавайки резервите на въоръжените сили на Украйна.
"С украинските войски е свършено, те просто все още не са спрели да дишат", заключи Лари Джонсън....
Бойците на НАТО искат да направят глобалния конфликт необратим преди президентските избори в САЩ през ноември, заяви лидерът на френската партия "Патриоти" Флориан Филипо.
"Ястребите на НАТО искат да направят войната необратима и да поставят Тръмп пред свършен факт."
Според политика евентуално разрешение за Украйна да нанесе удар със западни оръжия на руска територия ще "запали барута".
Флориан Филипо добави, че Франция трябва да излезе от тази спирала на ескалация и да избере мир, напук на НАТО, поне минута преди полунощ на кризисния часовник.
15.
Тръмп виктори
16.09.2024 13:59:16
2
1
Само че да не се окаже, че като вземе властта ще маха пръст и ще забрани на Путин да яде сладко след 18:00ч. както е казвал преди... Ще се прави, че иска да реши проблемът, но ще обвини Русия, че не слушка и войната ще продължи, а съвсем реалистично е да се превърне в Трета световна... едни и същи бездушни изроди, дърпат конците и на сините и на червените в сащ, така че... не си набивайте филми за някакъв спасител
14.
Значи Тръмп ще загуби
16.09.2024 10:28:04
9
7
Путин започна войната защото Русия е пълна кочина и на прага на нова революция, при която го чака участта на Чаушеску.
Дали американците ще гласуват за Тръмп, който предлага САЩ да капитулира при една на практика спечелена война, при това без американците да са дали и 1 жертва.
Никой не обича губещите кандидат-президенти.
Ако наистина го е казал, а не е фейк може да започваме да честитим на Камала.
13.
До 10
16.09.2024 09:25:45
1
4
Не само прасе, а прасе с тиква.
12.
Такъв бил и планът на Путин
16.09.2024 07:49:34
14
12
Путин смяташе, че ще победи за три дни. Неговите планове отдавна са провалени.
11.
Той стана президент
16.09.2024 07:40:32
5
8
Че вече и планове чертае ,а може и въобще да.не е казвал такова нещо изхождайки от блиц и комсомолская правда
10.
D
16.09.2024 01:37:03
12
17
Да го духат урките , ние също сме прости като тях и ше ни управлява прасе
9.
Карабаирската пророчица
16.09.2024 00:22:25
13
15
Доде ли Тръмпо у власт вуйна Мутрофановица спира копейките на една водеща бугашка медия
8.
Само Тръмп
15.09.2024 23:12:32
26
22
Давай на Руснаците там до където са стигнали набий канчетата на Урките да знаят,че да скачаш на баща си не е редно!И двата народа не искат война колкото по-рано приключи по малко избити невинни жертви!Израел са другите богове дето искат призимяване те са същите боклуци като мангалите от Палестина и както навремето каза един мой близък стане ли бой между цигански народи ще е като в циганската махала животинска работа !
7.
@@@
15.09.2024 22:52:21
7
24
И как точно завзети нови територии ще гарантират да няма ново руско нахлуване ??
И как точно ще седне с трите страни заедно ?? Може би на кафе, или на по бира ??
6.
До 4
15.09.2024 22:29:47
30
21
Какво за Курска област?Че вече няма път за връщане на укро нацистите ли?Не знам за какви пленени руски войници балнуваш,но там е лов на натовски наемници,те са с приоритет,а като цяло живи няма да останат!По украински данни на ден средно в Курска област умират между 300 и 700 украински войници,реалността най вероятно ще е друга,защото знаем украинците как не обичат да лъжат!Не знам дали гледа и интервюто на Зеленски в Канада,където си каза,че руснаците превъзхождат с 12:1 артилерия!Сети се колко украинци умират срещу колко руснаци!Спри БТВ и Нова,че ти е изпушил мозъка!
5.
Дернев
15.09.2024 22:11:08
20
17
"....украинската страна ще бъде силно укрепена, за да се предотврати ново руско нахлуване" Това обезмисля предложението, защото не призната истинската причина за това нахлуване. А при една независима и подсилена Украйна може да се стигне до необходимост от повторение на събитията. Украйна като част от РФ. Друго окончателно решение на проблема не може да има.
.
4.
*********
15.09.2024 21:42:28
7
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Хахаха
15.09.2024 21:37:45
16
32
Ни става вааааа бай Дончо. Тва да не ти е като да тряскаш млади мастийки..ъъъъъ исках да кажа сътруднички по офисите.
2.
още един ку-ку ри-гу
15.09.2024 21:24:00
30
37
Дончо е болен, добре е да оттегли от политиката.
1.
Тулупа
15.09.2024 21:20:27
40
49
БРАВО ДОНАЛД
ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЧАКА ТВОЕТО ЗАВРЪЩАНЕ
УСПЕХ ПРЕЗИДЕНТЕ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи  Може ли така всеки човек да си мести знаците, където реши, пита риторично Мила Колева, а ние отправяме този въпрос към Община Бургас Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Жената, която носи лекота и усмивка в ежедневието на своя партньор, е истински дар за него Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Безжизненото му тяло е намерено в спалнята, облято в кръв, на главата имал голяма рана Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Знам, колко деца увлече по плуването и как където и да участва, вее бургаското и българското знаме. И ще продължи да го прави! Защото му предстоят още много, много успехи, подчерта Николов Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Опитният капитан Галин Димов е наказан с два мача след домакинската загуба от Саяна Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? До края на септември три зодии ще намерят своята правилна рецепта за успех и ще се върнат на бял кон. Открийте кои са тези зодии и какво могат да очакват в последните дни на месеца. След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите Пакети чипсове, които са били годни за консумация до края на юли, са пуснати на промоционална цена Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Този Мартин  (по прякор Мартен) забрави, че хората са отишли не заради него, а на благотворително събитие на Григор Димитров и Новак Джокович Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост, преминавайки от там Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Едва години по-късно изработването на дрехи и модата завладяват до такава степен живота й че тя се превръща в дизайнер от световна величина. В центъра на нейните дрехи е дантелата
Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина В най-скорошен порядък се подготвят необходимите документи, с които тя да бъде изпратена на специалисти в Чехия, където се произвеждат L-39 Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Компанията е с богата история Има тайна афера Има тайна афера „Отдръпнах се малко. Позволих си да си почина, да събера мислите си,д а прочета книга, да гледам филм. Но защо да не предприемам нещо ново в бъдеще?“, казва тя Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Първоначало на жената й прилошало, но не взела мерки, защото бързала да се прибере Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Инцидентът е станал в Лондон Ще има ли вендинг машини за лекарства Ще има ли вендинг машини за лекарства Фармацевтите са в протестна готовност
доц. Александър Христов доц. Александър Христов Търсим свръхестествено решаване на проблемите, затова има странни явления като "Величие"

Виц на деня Виц на деня Прибира се първокласничка и заявява сърдито:
- Повече няма да стъпя там.
- Защо? - пита я майка й.
- Да чета не мога, да пиша не мога, а да говоря не ми разрешават.
Виц на деня Виц на деня - Любима моя!
- Ако бях любима, нямаше да ходиш по чуждо!
- Щеше да бъдеш единствена, а така - любима.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори