×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Хороскоп за днес, 17 септември
  • Тази вечер от 20 ч. в зала Арена Армеец Григор Димитров и Джокович се събират за дългоочаквания демонстративен мач
  • На 17 септември почитаме християнските добродетели и св. мъченици Вяра, Надежда, Любов и майка им София
  • Депутатите се събират на извънредно заседание за гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за местните данъци и такси
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Украйна загуби още един град, а Путин плаши НАТО


Украйна загуби още един град, а Путин плаши НАТО
Град Украинск вече е руски. Руските войски са на път да си върнат и контрола върху завладените от ВСУ села в Курска област
13 Септември 2024, Петък, 07:21 ч.
Автор: Флагман.Бг

Ако Западът позволи на Киев да използва оръжия с голям обсег, влиза във война с Русия, предупреди президентът

Град Украинск вече е окупиран от руската армия. Единствено в района на рудника, който е разположен на запад от населеното място, все още има украински войници, но има риск да попаднат в обкръжение. Това разкри в своя телеграм канал военният анализатор Юрий Подоляка от Суми (Украйна). 

Според него бойците, които се крият зад дебелите стени на въгледобивното предприятие, имат за цел да забавят придвижването на войската на противника.

Сградите са непокътнати, тъй като в градът нямаше сериозни сражения. Той бе в полуобкръжение и ВСУ побързаха да изтеглят бойните си части оттам, за да не бъдат обсадени. 

Кървава сеч в Курска област! Руската армия обкръжава елитните украински бригади (ОБНОВЕНА)

Кръвопролитна е битката обаче за Любимовка (област Курск), където руските 137 полк и 155 бригада се опитват да обкръжат противника си и това, както се вижда на картата, им се отдава, но украинските бойци няма накъде да отстъпват, тъй като има опасност елитните бригади, които водят сражения край Олговка и Кременая да се окажат в огневи капан. 

 

Междувременно Руският президент Владимир Путин каза, че ако Западът позволи на Киев да използва оръжия с по-голям обсег срещу цели в Русия, това би означавало, че НАТО ще влезе във война с Москва. Той направи това изказване само ден, след като първите дипломати на САЩ и Великобритания обсъждаха възможно облекчаване на правилата за използване на далекобойни западни оръжия срещу Русия, за което Украйна настоява, съобщава Нова телевизия.

 

На този фон Полша обяви, че подкрепя вдигането на ограниченията за използване на ракети с голям радиус от Украйна. Американският държавен секретар Антъни Блинкън не отговори директно на въпрос дали на Киев е дадено разрешение за удари навътре в територията на Русия.

Кървава битка в Черно море! 80 украинци убити при опит да превземат "Крим-2"

„Ако това решение бъде взето, то няма да означава нищо по-малко от прякото участие на страните от НАТО, САЩ и европейските държави във войната в Украйна, и това, разбира се, значително променя самата същност, самата природа на конфликта. Това ще означава, че НАТО, САЩ и европейските страни воюват с Русия. Ако това е така, тогава, имайки предвид промяната в самата същност на този конфликт, ние ще вземем подходящи решения въз основа на заплахите, които ще бъдат създадени за нас”, заяви Путин.

На фона на заплахите от Москва, британският премиер заяви, че Русия е започнала конфликта в Украйна и може да го прекрати веднага.

 

Киър Стармър пристигна във Вашингтон, като се очаква основна тема на разговорите му с американския президент Джо Байдън да бъде именно войната в Украйна.

Стармър и министърът на външните работи Дейвид Лами предприеха международна дипломатическа обиколка. След Вашингтон, той ще се срещне в Рим с италианския си колега Джорджия Мелони.

САЩ могат да позволят на Украйна да удари по-дълбоко руските британски ракети Storm Shadow и френските Scalp, но не и американските ATACMS, пише „The Times“, като цитира държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен.
 


В категории: Войната в Украйна


Това са най-страстните зодии
Това са най-страстните зодии 17/09/2024, Вторник 21:40 0
Флагман.БГ Съдят я за плагиатство Съдят я за плагиатство 17/09/2024, Вторник 19:40 1
49
Коментара по темата
49.
Гого
15.09.2024 17:09:39
0
1
Да, Путин можеше да спре войната още в началото ако белосания Зеленски беше седнал на масата за преговори. Естествено страните от НАТО за да печелят от продажна на оръжия угаждат на всичките му желания. Защо нашите политици не помислят, че Путин тръгне ли на война с Алианса и ние сме вътре с двата крака.
48.
Българин
13.09.2024 20:26:32
1
6
Украйна изостави стотици хиляди натовци обвити и ранени на фронта какво даги прави Русия ще отваря екересаж
47.
проф. Смислов
13.09.2024 14:46:34
1
5
В резулат на руския военен гений СВО прерасна в освободителна операция (ОСО), затова всички нормални руси се радват. Всяко освободено камъче в Курск бива заснемано и целувано в рамките на ОСО. Целите на СВО малко се променят и трянсформират в цели на ОСО, което също показва огромен интелект. По-добре ти да се освобождаваш, отколкото теб да те освобождават. Хитро, А? Ваааааш...., Смислов.
46.
коментар от Хал Търнър
13.09.2024 13:17:49
0
6
Коментар от Хал Търнър (изберете долу вляво бълг.език):
ПУТИН: РАЗРЕШАВАНЕТО НА УКРАЙНА ДА ИЗПОЛЗВА РАКЕТИ С ДАЛЪГ ОБСEГ НА РАБОТА, ДОСТАВЕНИ ОТ ЗАПАДА, „ОЗНАЧАВА, че НАТО Е ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ“
https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/putin-direct-warning-allowing-ukraine-to-use-long-range-missiles-supplied-by-the-west-means-nato-is-at-war-with-russia
ТОЧНИТЕ думи на Путин:
„Има опит за подмяна на понятията. Защото не говорим за разрешаване или забрана на режима в Киев да нанася удари по руска територия. Той вече го прави с помощта на дронове и други средства.
Но когато става въпрос за използването на западно произведени прецизни оръжия с голям обсег, това е съвсем различна история.
Факт е, че, както вече споменах и всеки специалист ще го потвърди (и у нас, и на Запад), украинската армия не е в състояние да поразява със съвременните далекобойни високоточни системи западно производство. Не може да го направи. Това е възможно само с използване на разузнавателна информация от сателити, каквито Украйна няма - това са данни само от спътници или на Европейския съюз, или на САЩ, общо взето от сателити на НАТО. Това е първото нещо.
Второто и много важно, може би ключово е, че само военнослужещи от НАТО могат да изпълняват полети с тези ракетни системи. Украинските военнослужещи не могат да направят това.
И така, това не е въпрос дали да се позволи на украинския режим да удари Русия с тези оръжия или не; става въпрос за решение дали страните от НАТО участват пряко във военен конфликт или не.
Ако това решение бъде взето, то няма да означава нищо друго, освен пряко участие на страните от НАТО, САЩ, европейските държави във войната в Украйна. Това е прякото им участие. И това, разбира се, значително променя самата същност, самата природа на конфликта.
Струва си да се спомене, че преди години (2018 г.) президентът Путин изрично даде да се разбере колко бързо ще се развият нещата, ако Русия бъде нападната. Точният му цитат беше:
„Един агресор трябва да знае, че отмъщението е неизбежно, че той ще бъде унищожен, а ние ще бъдем жертви на агресията. Ние ще отидем в рая като мъченици, а те просто ще паднат мъртви. Те дори няма да имат време да се покаят за това това", каза той.
АКТУАЛИЗАЦИЯ 19:03 EDT --
Източник, който е в състояние да знае какво се случва в Националната разузнавателна служба (NRO) – която управлява всички шпионски сателити на САЩ – казва, че руснаците преместват тактически ядрени оръжия с голям обсег на огневи позиции и провеждат тренировки за стрелба ДВА ПЪТИ дневно
АКТУАЛИЗАЦИЯ 19:46 EDT --
ОРИГИНАЛНО ВИДЕО С ПРЕВОД НА АНГЛИЙСКИ:
https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Putin-NATO-at-war-with-Russia.mp4
45.
до 41: Има ли държава Украйна?
13.09.2024 12:46:56
12
9
"Генералният секретар на ООН заяви, че Украйна не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата Украйна не съществува…"
https://rns.bg/генералният-секретар-на-оон-украйна-н/
"07.04.2014 Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун направи изумително изявление, чието разпространение е забранено в украинските медии и в интернет. На заседанието на Съвета за сигурност на ООН беше повдигнат конфликтът между двете държави. От него беше направен следният извод: Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Регистрацията на границите на Украйна като суверенна държава не е извършена в ООН.
Следователно може да се предположи, че Русия не извършва никакви нарушения по отношение на Украйна."
Следователно, Украйна като държава не съществува, а като наследник на бившия СССР, както и според Минските споразумения и тяхното продължение, Резолюция 2202 от 2015 на ООН, Русия има пълно право да се намеси военно за защита на избиваното население на Донбас от Украйна и да спре тези престъпления на режима в Украйна дошъл на власт с преврат. Затова няма "война", а СВО на Русия в Украйна. Затова през април 2022 г. ООН нарече СВО на Русия в Украйна "вътрешен спор".
44.
Третата Световна война е започнала
13.09.2024 12:31:53
14
8
Третата Световна война на НАТО срещу Русия отдавна е започнала, макар и необявена официално.
Това беше официално съобщение на Руското външно министерство:
Предварителната конфигурация на полетните контролери на дроновете, които атакуваха хранилището за гориво в района на Каменски в Ростовска област през август, е извършена във Великобритания, според говорителката на руското външно министерство Мария Захарова. Дроновете са конфигурирани в Солсбъри, близо до централата на Callen-Lenz GB, и в Нюпорт, Уелс, в хангар на британската компания Safran Seats GB, каза Захарова. Москва смята тези факти за потвърждение на подкрепата на Лондон за терористичните методи, използвани от киевския режим, подчерта говорителят на външното министерство.
https://x.com/SputnikInt/status/1831280835602895001
Също така Финландия и Щвеция редовно изпращат специализирани разузнавателни самолети край Мурманск, подобно на шпионските самолети на НАТО край Крим, след което от летища във Финландия се стартират атаки на военни дронове на НАТО срещу ядрената военноморска база на Русия в Мурманск. Дроновете със сигурност не са украински, а на НАТО, излитащи от НАТОвска територия, за атаки на стратегически военни обекти в Русия. Навигацията на дроновете използва военна навигация от спътници на НАТО и е извършвана от специалисти на НАТО.
43.
До 26
13.09.2024 12:07:43
8
2
1. Разбира се, че никой не говори в Истанбул латински, след превземането му, който е оцелял от кланетата е избягал.

2. Това че гръцкият и елинския език са различни нищо не означава. Ако на теб някой историк започне да ти говори на старобългарски ще мигаш на парцали нищо не разбиращ. Езиците се променят с времето, едни думи отпадат, други се появяват и с хилядолетията един език няма почти нищо общо с оригинала.

3. В Несебър и Созопол местните родове са си баш гърци, не се излагай.

4. В изброените градове болшинството от хората не искат да се връщат към Русия. Това се видя 91-ва година с референдума в Украйна за отделяне от СССР. Всички области са гласували с над 75% за отделяне.
Има договор за неприкосновеност на границите на Украйна подписали го САЩ, Англия и Русия.

А какво би станало ако се завърти рулетката и Кърджали се вдигне някой слънчев ден с призив да минат към Турция? Какво ще е твоето отношение? Понеже там живеят болшинството турскоговорящи.
42.
"Маските са свалени, това е война. Всичко е в
13.09.2024 12:07:05
0
9
Руски СМИ:
„Това е, това е война“: Великобритания разреши стрелба по Москва. "Insider" назова още 8 посоки на атака
https://tinyurl.com/52nvydex
The Guardian пише, че Лондон е взел окончателното решение да позволи на Киев да използва ракети Storm Shadow, за да атакува цели в Русия. Официално съобщение за това обаче вероятно няма да бъде направено в петък, когато Стармър се срещне с Байдън във Вашингтон.
Ройтерс на свой ред съобщи, че британското външно министерство е потвърдило подготовката на нов пакет военна помощ за Украйна. Той включва стотици ракети, десетки хиляди боеприпаси и различни видове бронирани машини, които ще им позволят да стрелят по Москва.
В същото време Зеленски вече е предал на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен план за възможно използване на ракети с голям обсег за удар по Русия и „списък с вероятни цели“, съобщава телевизия ABC.
Ръководителят на Комисията по информационна политика на Съвета на федерацията Алексей Пушков смята, че официалното обявяване на това решение е въпрос на няколко дни:
Твърде много се говори и намеци около това, за да може да се направи обратен ход. Дори и все още да не е прието, изглежда това е въпрос на няколко дни. Изтичането през The Guardian не е случайно.
Директорът на института "Царград" Александър Дугин подчертава необходимостта от морална готовност на обществото за война със Северноатлантическия алианс:
Маските са свалени, това е война. Всичко е война с НАТО. Трябва да сме подготвени за това.
Къде ще летят ракетите
Телеграм каналът Insider-T предоставя списък от осем посоки, които могат да бъдат атакувани първи от западни ракети. Според Insider това са:
- военни летища в Ростовска област;
- военни летища на Воронежска област;
- военни летища на Краснодарския край;
- значими инфраструктурни съоръжения в Краснодарския край;
- заводи и пристанищна инфраструктура на Черноморското крайбрежие на Руската федерация;
- Кримски мост и прилежащите райони с радар и системи С-400;
- рафинерии в регионите Курск и Брянск, както и складове за гориво;
- Рафинерии във Воронежска област и предприятия за ремонт на военна техника, включително складове с боеприпаси и ГСМ.
Що се отнася до нашия отговор, Дугин изрази мнение, че сега симетрични удари могат да се нанасят и на територията на страните от НАТО. С изострянето на ситуацията във военното противопоставяне със Запада, вътре в страната ни протичат много важни процеси и прагът се измества към патриотизма.
Ако ракетите достигнат Москва или други центрове с принципно, символично, политическо и военно-стратегическо значение, тогава мисля, че ще последват атаки срещу военните бази на НАТО извън Украйна.
41.
*********
13.09.2024 11:28:39
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
40.
До 34
13.09.2024 10:08:27
2
5
Извинявай, не мога да се сдържа- теорията подсказва, че човекът е интелигентно същество, подобно на маймуните, прасетата, котките, делфините и някои други и като като реагира на стимули, учи се от грешките във възприятията си и адаптира представата си въз основа на настъпилите промени в обстоятелствата. Практиката обаче показва, че механизми като "когнитивен дисонанс", "склонност за потвърждаване" и др. превземат като паразит съзнанието на по-лабилни, мързеливи или просто увредени съзнания и те стават като изтъркани грамофонни плочи.
Такива и да ги затрупаш по ушите със книги, журнали, анализи, дори просто неми видеорепортажи, те знаят едно и като коне с капаци, няма да виждат друго, няма да имат стимул дори да обърнат глава в друга посока и да вкарат в действие мозък, който използват само за да им топли между ушите.
Казвам го в смисъл такъв, че спорейки с идиоти може само да си изпилиш нервите, а в по-лош случай- да им дадеш инструмент под формата на информация, с който да станат те по-добри и по-вредни идиоти. До някой друг месец ще ги чуваме да мърморят как Лвов или Одеса са се оказали "костелив орех" или примерно как в Русия средностатистическия човек кара хечбек, за разлика от великите западняци, които карат електрички или бензинояди...
Поздрави!
39.
Л.Карарусоробова
13.09.2024 10:01:18
16
2
По всички международни норми са украински градове.Путлер Капут!
38.
До Марк Твен номер 1
13.09.2024 10:00:01
9
17
Марк Твен комунист червен, ще ядеш надървен член.
37.
Л. Карагьозова
13.09.2024 09:48:31
7
18
РУСКИ ИЛИ УКРАИНСКИ СА
„украинските“ градове?
(кратка история и образователен материал за очевидно незнаещите)
Aerial view to highest ukrainian flag in flagpole on embankment of Lopan river in Kharkiv, Ukraine
ХАРКОВ е руски град.Той е основан през 1630-те години. Там са се заселвали бягащите от поляците от десния бряг на Днепър малоруси.
Цар Алексей Михайлович построява там крепост и основава в 1656 г Харковското воеводство.
СУМИ – Градът е основан от цар Алексей Михайлович не по-късно от 1655 година. Разрешил е отново да се заселват бежанци малоруси, преследвани и убивани от поляците.
ДНЕПРОПЕТРОВСК – Основан е от Екатерина ІІ в 1776 г. и се е наричал Екатеринослав
ЛУГАНСК – Основан е през 1795 г., когато по заповед на Екатерина ІІ се изгражда на река Луган чугунно-леярен завод. За работа в този завод са привлечени да работят хора от централните и северозападни губернии на Русия. Населението винаги е предимно руско.
ХЕРСОН – Основан е от Екатерина ІІ през 1778 г. заради строителството на руския флот. Строителството се осъществява под ръководството на Потьомкин. (Помните ли израза “Потьомкинско село”).
ДОНЕЦК – Основан е от Александър ІІ в 1869 г. при строителството на металургичния завод в Юзовка.
НИКОЛАЕВ – Основан е от Екатерина ІІ в 1789г. По това време Потьомкин строи там кораба „Свети Николай“
ОДЕССА – Основана е от Екатерина ІІ през 1794 г. на мястото на крепост, която била построена малко по-рано от Суворов.
ЧЕРНИГОВ – Един от най-древните руски градове. Той е съществувал още в началото на 10-ти век. През 1503 г. влиза в състава на Русия.
През 1611 г. е разрушен от поляците, които отнемат и територии от Русия. Но през 1654 г е отново в пределите на Русия и оттогава е винаги руски град.
СИМФЕРОПОЛ е основан от Екатерина ІІ през 1784 г. Построява го Потьомкин на мястото на военен лагер на Суворов в съседство с татарски заселници.
СЕВАСТОПОЛ – Основан от Екатерина ІІ през 1783 г. на мястото на крепост, построена от Суворов. Градът е построен от Потьомкин.
Горе Мариупол 2021 и долу две години по/късно.
МАРИУПОЛ – Основан през 1778 г. от Екатерина ІІ. По неин указ там са се заселили гръцки бежанци и заселници от Крим. Който не е ходил на училище и не е учил история, е станал либерал.
36.
Не ви харесват либералните ценности, Путин дава ви
13.09.2024 09:43:34
16
8
ДО ВСИЧКИ РУСКИ ПОДЛОГИ, РУСОФИЛИ И ОБИКНОВЕННИ ПОЛЕЗНИ ИДИОТИ!!!!
Чужденци, които искат да се преместят в Русия, защото споделят руските ценности пред тези в собствените си страни, могат да кандидатстват за временно пребиваване, без да знаят руски език и история.
В указа Путин нарежда на администрацията си да приема кандидати, които искат да отидат в Русия като политически емигранти, без да предоставят документ, потвърждаващ "владеенето на руски език, познаване на историята на Русия и основите на законодателството на Руската федерация".
35.
34 ти рашист
13.09.2024 09:35:27
18
9
кажи нещо по фактологията, рашистки слуга, не ми се прави на краен оценител по IQ,!Всички народи искат свобода и независимост с изключение на русоробите, просто сте си роби и без нагайка не можете!
34.
до 28
13.09.2024 09:26:01
7
11
Стила ти на изразяване и писане, показва доста нисък интелект у теб.
Така, че ти да определяш цели народи за такива или онакива, меко казано не ти отива.
Гледай си мръсните чинни в Германия !
Гледай си родата в Чирпан !
И не се изказвай по теми за които не ти достига интелект и обща култура.
Приятелски съвет.
33.
аз съм тъп укропед@ал
13.09.2024 09:24:23
12
5
Ама те страните от НАТО и сателите ли имали? А аз си мислех, че уср@аинците ползваме пощенски гълъби, които ни дават координатите на целите и ни навигират ракетите и далекобойните снаряди... това, докато ме помпаше отзад един к@дировец.
СР@ЛА Н@ УСР@ЙН@!
32.
До 26
13.09.2024 09:23:22
2
11
Иста... какво? Неграмотен си! И в Созопол живеят гърци, не само тракийски бежанци. Не пиши глупости след като не си запознат.
31.
26
13.09.2024 09:18:16
3
10
В САЩ половината население говори английски, а другата испански и ?!
30.
теле грам
13.09.2024 09:14:59
8
13
В телеграма най ме изкефиха пленените украинки, отишли там да снимат видеа за тик-ток. хахаха кухи кратунки
29.
мдя
13.09.2024 09:14:50
3
8
сателитите на НАТО?!?...ПРОЗ, ПРОЗТ,КЪМ ТЪП...ХАХАХА
28.
МТ то
13.09.2024 09:10:56
17
14
Там ще иде рашистката империя, защото е създадена със сила и страдания на над 100 народа, а за ЕС се кандидатства, затварят се глави, минават години докато някоя страна от върволицата кандидати успее да покрие критериите и да влезе, това рашистките подлоги и русофилята сте много тъпо племе безродно!!!!
27.
мда
13.09.2024 09:10:00
12
18
Като им гръмнат сателитите на НАТО, а това изобщо не е сложно, защото нямат никаква защита, и далекобойните ракети и най-съвременните им прехвалени оръжия "ослепяват", както и се скапват повечето им канали за комуникации. Сега ги предупреждават, а после ще им кажат "Тарикат мъж не писка"... Пък да видим тогава ще им стиска ли на гейт@ците да водят война срещу старите и аналогови оръжия на Русия...
26.
До 20
13.09.2024 09:00:44
30
26
В Инстамбул никой не говори на латински а и римляни отдавна са изчезнали.
Гърците не са наследници на елините. Дори езиците, сегашният гръцки и елинският( древногръцки фалшиво наречен) им са различни. Още повече, че държава на елините никога не е съществувала.

В Несебър живеят преселенци от Македония а Созопол е заселен от тракийски бежанци.

Изброените градове от номер 2 са не само основани от руските царе но и до ден днешен хората живеещи там са руснаци, говорещи на руски език.

Намираш ли някаква разлика ?
25.
*********
13.09.2024 09:00:01
13
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
24.
MT
13.09.2024 08:59:35
8
14
И къде е сега Римската империя?
Къде е Османската империя?
Taм са където ще приключи и ЕС.
23.
Мдааа.. вярваме ви флегми..
13.09.2024 08:58:48
2
6
ОПЕРАЦИЯ „КУРСК” /13. 9. 2024 г./
22.
????
13.09.2024 08:58:08
9
13
Украйна??? Ама то и държава ли имало такава???
21.
Аз
13.09.2024 08:56:05
8
17
Ей глупаци такива. ВИЕ ДЕЦА ИМАТЕ ЛИ БЕ.Това ли искате за тях ,война?????Пълни аутсайдери сте да следите и да се карате ,едните на страната на НАТО ,а другите на РУСИЯ...Вместо да мислите как да просперирате,клоуни такива
20.
129
13.09.2024 08:45:59
18
12
По логиката на копейка номер 2, щом градовете са строени от руснаци са руски градове.

По тази логика италианците (наследниците на римската империя) могат да претендират за Истанбул, София и половин Европа, гърците за Созопол и Несебър и още и още.
Ние можем да претендираме за области в днешна Румъния, Украйна и части които днешна Русия окупира в Украйна.
19.
ХааааХа
13.09.2024 08:45:50
10
22
Педерастите укропитеци , осраните НАТОвски мекокитковски малоумници, какво ще измислят да коментират?!
18.
16
13.09.2024 08:42:37
12
9
Страхливецът, интернет мишок оправдание винаги ще намери за да не защити Родината си!!Бих я защитил от такива като теб със сигурност!
17.
фък оф
13.09.2024 08:39:43
22
11
Умните деца прекланят глава пред ятагана да не я посече, нали гнусен рашистки трол?!
16.
До 11
13.09.2024 08:39:35
14
36
Ти би ли защитавал държавата на Борисов, Пеевски и Доган с цената на живота си ?
Би ли умрял за истината, съобщена от Цветанка Ризова и Мария Цънцарова ?

За Мария Габриел не ми се умира !

Благодаря !
15.
Припят-полят-изпят
13.09.2024 08:34:00
70
33
След Чернобил се опасявахме, че в Киев ще започнат да се раждат двуглави деца.
Това разбира се не се случи, но започнаха да се раждат ПРАЗНОГЛАВИ деца.
Оказа се далеч по-страшно.
14.
БГ ЕС НАТО
13.09.2024 08:32:53
15
28
ясно е , че не мислиш, та Мутра фонова мисли вместо теб!!
13.
л.каратролова
13.09.2024 08:29:51
19
26
правиш ли разлика между руски и московски, сегашната КГБ хунта е наследница на московското княжество, москаля бе каратролова!!
12.
К-Pop Грую
13.09.2024 08:29:51
7
17
А не, нищо не мисля. Мисленето е за таквиз като теб, с по стотина думи в речника. Очаквам с нетърпение следващия ти пасквил.
11.
хъм мъм толкоз
13.09.2024 08:24:37
39
80
защо да сме на ебаната стран , бре руски трол, мислиш че руския кенеф е по-силен военно и финансово от НАТО и съюзници ли, скрий се смешник!
10.
Хм ?!
13.09.2024 08:20:01
47
27
Демократическата партия на САЩ, ако е убедена, че ще изгуби от Тръмп, ще предпочете световен конфликт, заради който да няма избори в САЩ !

Още повече, че този конфликт ще е на територията на Европа и това съвсем ще извади ЕС за десетилития извън играта.
Затова и англо-саксонците ще вдигнат мизата с удари в Русия.

Неизбежна е войната.
А ний сме отново на ебан ата страна на историята.
Начело с тримореца Радев, Борисов, Пеевски, Кирчо и Кокорчо.
9.
Иди на Корск
13.09.2024 08:14:49
14
21
Стигнахте ли до Курск или само до покрайнините? С-то и К-то не се виждат още. Засега е само трибуквие.
8.
Диванен експерт от NATO
13.09.2024 08:13:20
23
22
Cpaлa на Украина!
Напред хохли до победа, путин губи, орки бяга.
7.
т
13.09.2024 08:13:12
28
49
Наистина няма да се размине разпада на федерацийката
6.
Троле рашистки
13.09.2024 08:11:40
34
49
По всички международни норми са украински градове.Путлер Капут!
5.
T
13.09.2024 08:09:38
5
16
Ша става страшно . Май май няма да се размине !
4.
Марк Антъни
13.09.2024 08:07:45
50
28
Извинети, имати ли ощи от миймовете с град Укрск. Зельо направи ли си селфи на табелата?
3.
ФЕНОМЕНално
13.09.2024 08:07:39
56
41
Защо се правят, че не виждат какво става.
Всички сме виновни, че Момчето порасна, надебеля, стана Феномен и полудя пред очите ни. В момента руши с бухалката жалките остатъци от държавност и мъждукащата свобода в медиите. Каква е целта му!? Да излезе от Магнитски и да си харчи парите на воля? Глупости за наивници.
Не. Не и след подаръка, който получи от глупавите ПеПета и Дебета, след наглия грабеж на ДПС и след подчиняването на ГЕРБ (то вече е факт), Момчето вече има само една налудна цел - да овладее цялата държава, да довърши трансформацията и във кочина и да се настани сам в нея, защото няма друг вариант да я управлява публично с нулев рейтинг - просто народът не го харесва. Помагат му окаяно прости, зависими, алчни и корумпирани индивиди. За жалост, за 15 години Момчето напълни висшите държавни служби в съдебната система, силовите ведомства, спецслужбите, министерствата и медиите само с такива. Това, което момчето стори с бащите си, освен негова вътрешна необходимост и нагон, беше и показно за назидание на всички такива като мен и като Вас, които ще се осмелят да се противопоставят и да протестират. Нещата ескалират. След грабежите следват убийства, екзекуции, а най-близките на момчето ще са първи в списъка .. Питайте Цецо Василев, Васил Божков, Ахмед Доган, Бойко Борисов…
2.
Л. Карагьозова
13.09.2024 07:53:13
69
40
РУСКИ ИЛИ УКРАИНСКИ СА
„украинските“ градове?
(кратка история и образователен материал за очевидно незнаещите)
Aerial view to highest ukrainian flag in flagpole on embankment of Lopan river in Kharkiv, Ukraine
ХАРКОВ е руски град.Той е основан през 1630-те години. Там са се заселвали бягащите от поляците от десния бряг на Днепър малоруси.
Цар Алексей Михайлович построява там крепост и основава в 1656 г Харковското воеводство.
СУМИ – Градът е основан от цар Алексей Михайлович не по-късно от 1655 година. Разрешил е отново да се заселват бежанци малоруси, преследвани и убивани от поляците.
ДНЕПРОПЕТРОВСК – Основан е от Екатерина ІІ в 1776 г. и се е наричал Екатеринослав
ЛУГАНСК – Основан е през 1795 г., когато по заповед на Екатерина ІІ се изгражда на река Луган чугунно-леярен завод. За работа в този завод са привлечени да работят хора от централните и северозападни губернии на Русия. Населението винаги е предимно руско.
ХЕРСОН – Основан е от Екатерина ІІ през 1778 г. заради строителството на руския флот. Строителството се осъществява под ръководството на Потьомкин. (Помните ли израза “Потьомкинско село”).
ДОНЕЦК – Основан е от Александър ІІ в 1869 г. при строителството на металургичния завод в Юзовка.
НИКОЛАЕВ – Основан е от Екатерина ІІ в 1789г. По това време Потьомкин строи там кораба „Свети Николай“
ОДЕССА – Основана е от Екатерина ІІ през 1794 г. на мястото на крепост, която била построена малко по-рано от Суворов.
ЧЕРНИГОВ – Един от най-древните руски градове. Той е съществувал още в началото на 10-ти век. През 1503 г. влиза в състава на Русия.
През 1611 г. е разрушен от поляците, които отнемат и територии от Русия. Но през 1654 г е отново в пределите на Русия и оттогава е винаги руски град.
СИМФЕРОПОЛ е основан от Екатерина ІІ през 1784 г. Построява го Потьомкин на мястото на военен лагер на Суворов в съседство с татарски заселници.
СЕВАСТОПОЛ – Основан от Екатерина ІІ през 1783 г. на мястото на крепост, построена от Суворов. Градът е построен от Потьомкин.
Горе Мариупол 2021 и долу две години по/късно.
МАРИУПОЛ – Основан през 1778 г. от Екатерина ІІ. По неин указ там са се заселили гръцки бежанци и заселници от Крим. Който не е ходил на училище и не е учил история, е станал либерал.
1.
Марк Твен
13.09.2024 07:51:44
85
39
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
Тут е6ут!
ZoV
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Поморийският криминоген Георги Димитров пак загази, спипаха го за масовата кражба на колела през август Поморийският криминоген Георги Димитров пак загази, спипаха го за масовата кражба на колела през август Престъпленията са извършени в рамките на 3 седмици Спектакълът "Обичам Бургас" - еуфория от танци, песни и много енергия завладяха "Летния театър" Спектакълът "Обичам Бургас" - еуфория от танци, песни и много енергия завладяха "Летния театър" С емоционалния концерт отбелязахме символично края на културното лято 2024 г. в морския град Селекция от изключителни творци в 26-то издание на „Звук и Цвят“ Селекция от изключителни творци в 26-то издание на „Звук и Цвят“ Пленерът на Дарик отново заживява край морския бряг с пулса на 15 български художници от 15 септември Експерт разби чалъмите за преминаване на ГТП Експерт разби чалъмите за преминаване на ГТП Всичко е загуба на време, категоричен е той, има по-модерни начини Цицките на властта Цицките на властта Слава богу, по време на всичките ни извънредни парламентарни избори, които минаха и предстоят, не се налага екзекуция на неуспелите 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие във вота 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие във вота Регистрацията на коалиция „Има смисъл” е заличена заради непълна подписка Банките готвят здрава сурвачка за Коледа, ето какво решиха Банките готвят здрава сурвачка за Коледа, ето какво решиха Някои от тях вече го въведоха Кръгла маса от експерти и политици обсъди висшето образование в Бургас и региона Кръгла маса от експерти и политици обсъди висшето образование в Бургас и региона Освен как да бъдат решени дългогодишните проблеми, бяха обсъдени и важни теми, по които да се работи в бъдеще за преодоляване на демографската катастрофа Познахте ли я Познахте ли я Тя е първата дама от модния подиум, станала по-късно кинозвезда у нас Кметът Димитър Николов: Вече готвим заявлението за Факултет по дентална медицина в Бургас Кметът Димитър Николов: Вече готвим заявлението за Факултет по дентална медицина в Бургас Такъв няма в целия Югоизточен регион
Съдят я за плагиатство Съдят я за плагиатство В съдебния иск инвестиционното дружество Tempo Music обвинява Сайръс в "умишлено копиране" на труда на Марс и твърди, че "Flowers" не би съществувала без "When I Was Your Man" Май пак са заедно, целуват се страстно в ресторант Май пак са заедно, целуват се страстно в ресторант А уж се развеждат Експерт бие аларма: 2 мощни земетресения ще ударят на 200 км от България Експерт бие аларма: 2 мощни земетресения ще ударят на 200 км от България Всъщност опасността ще дойде от второто голямо земетресение, смята проф. д-р Йовгюн Ахмет Ерджан Люта зима през септември (СНИМКИ) Люта зима през септември (СНИМКИ) 54-годишен загина заради лошото време Арестуваха световноизвестен рапър Арестуваха световноизвестен рапър Задържането му е станало след обиските на два негови имота Зеленски се примирил със загубата на Донбас, а руснаците тръгват на лов за „Леопард“-и Зеленски се примирил със загубата на Донбас, а руснаците тръгват на лов за „Леопард“-и Пети ден украинската армия се опитва да пробият руската отбрана край Веселое, за да ударят в тил войските на противника Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Когато Пеевски рискува живота си за България, нека искат оставки. Виц на деня Виц на деня В дискотека:
- Бейби, искаш ли да правим с*кс?
- Уау, какво нахалство! Направо останах без думи!
- Е, нищо де, само кимни с глава!
Виц на деня Виц на деня Звъни тъщата на зетя:
- Синко, идвай, жена ти ражда. Има три пръста разкритие.
- Това нищо не е, така ми я дадохте.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори