×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Хороскоп за днес, 17 септември
  • Тази вечер от 20 ч. в зала Арена Армеец Григор Димитров и Джокович се събират за дългоочаквания демонстративен мач
  • На 17 септември почитаме християнските добродетели и св. мъченици Вяра, Надежда, Любов и майка им София
  • Депутатите се събират на извънредно заседание за гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за местните данъци и такси
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво може и какво е категорично забранено да се прави на петък 13-и


12 Септември 2024, Четвъртък, 15:17 ч.
Автор: Флагман.бг

Изследванията показват, че тогава броят на неприятните събития се увеличава драстично, а физическото и емоционалното състояние на хората се влошава

Петък 13-и се счита за един от най-опасните дни в календара.

Това е изключително мистичен ден. Смята се, че по това време се активизират злите сили и на човек могат да му се случат всякакви неприятности, които могат да доведат до пагубни, дори животозастрашаващи последици.

Изследванията показват, че в петък 13-и броят на неприятните събития се увеличава драстично, а физическото и емоционалното състояние на хората се влошава.

С какво е опасен петък 13-и?
Този ден може да се разглежда от няколко страни. Най-важната от тях е духовната.

Почти всички религии се отнасят с повишено внимание към този ден, въпреки факта, че в свещените писания няма никакви данни за него. В много отношения този ден е обвит в мистерия, защото не е известно със сигурност откъде са се появили страховете на хората към него. 

Петък 13-и е носел ужас много преди нашата ера, когато основната религия е била езичеството. Хората са вярвали, че на този ден силите на злото процъфтяват и се опитват да им напакостят възможно най-много.

От незапомнени времена вещиците са смятали петък 13-и за свой "професионален" ден, в който проклятията и магиите са били по-силни от обикновено. За тях това е бил ден на сила.

Всъщност той си остава такъв и до днес, затова се пазете от лоши очи, конфликтни ситуации и всякаква връзка с черна магия. 

Петък 13-и е особено опасен за хората с отслабена. Този ден може да изглежда вял и муден, но всъщност той отнема енергията ви.

Ако случайно почувствате прилив на сили, не бързайте да ги губите. Планирайте нещата ефективно, защото ще бъде почти невъзможно да възвърнете енергията си.

Мнозина смятат, че всичко това са бабини девитини. Ако обаче искате да защитите себе си и семейството си, е добре да се запознаете с няколко доказани метода, които ще ви помогнат да избегнете неприятностите на тази мистична дата.

Какво не трябва да се прави в този ден?
Напълно възможно е да избегнете опасностите, които крие петък 13-и, стига да не поемате излишни рискове и да не правите неща, които могат да доведат до неприятности.

Не се захващайте с гадаене и други магически ритуали

Не се опитвайте да извършвате магически ритуали. Въпреки факта, че този ден е необичаен, извършването на церемонии и ритуали по това време е забранено, особено ако не сте го правили преди.

Манипулацията може да има обратен ефект и да се обърне срещу вас, а резултатът може да повлияе негативно на живота ви.

Най-опасният метод за гадаене на тази дата е с огледала. В петък 13-и трябва да внимавате с огледалата. По-добре е да ги покриете или просто да не ги гледате дълго време.

Ако отворите портал, като използвате две огледала, като ги поставите едно пред друго, тъмните сили могат да използват този коридор, за да се промъкнат или да покажат лицето си.

Не гледайте през лявото си рамо

В моменти на безпокойство и страх не трябва да поглеждате през лявото си рамо. Винаги има демони, които седят зад него и само чакат да бъдат забелязани.

Според народните поверия, в тревожни моменти не бива да поглеждате през лявото си рамо, защото може да видите нещо страшно. 

Не играйте хазартни игри 

В петък 13-и рискувате да загубите всичко, което имате. Ако обаче спечелите някаква сума, е по-добре да я похарчите в същия ден и не само за вашите близки.

Как да се предпазите от неприятности в петък 13-и?
Не взимайте и не давайте пари назаем

Когато се налага, всеки трябва да помогне на близките си, включително финансово. В петък 13-и обаче е забранено да се дават или заемат пари.

Опасността се крие в това, че заедно с парите рискувате да дадете щастието и финансовия си успех, което означава, че скоро може да се сблъскате с финансови затруднения.

Ако в този ден някой се обърне към вас с подобна молба, учтиво откажете. Може би по този начин ще защитите от бедност не само себе си, но и тези, които са ви потърсили за помощ.

Не разказвайте сънищата си 

Понякога сънищата са толкова ярки, че нямате търпение да ги разкажете на другите. Във всеки друг ден може да направите това, но в петък 13-и по-добре си дръжте езика зад зъбите. 

Сънищата предизвикват в хората определени емоции и споделяйки ги, рискувате да се лишите от жизнените си сили.

Ако толкова много искате да споделите съня си, запишете го на хартия, като опишете всеки детайл. Или пък се усамотете и го разкажете на глас, представяйки си, че пред вас има някой. 

Не се карайте с околните

Енергията на петък 13-и може да ви се отрази изключително негативно. В този ден хората изпитват повишена емоционалност, която може да доведе до кавги от нищото.

За щастие, изход от тази ситуация има! Опитайте да контролирате емоциите си и не позволявайте на околните да ви вкарат в конфликт. Не се спирайте на лошото и не позволявайте на негативните мисли да ви завладеят. Така ще успеете да прекарате този ден в хармонична атмосфера. 

Избягвайте необмислените покупки

На пръв поглед изглежда, че пазаруването носи само положителни емоции, но в петък 13 това може да доведе до големи финансови загуби.

По това време паричната енергия е много уязвима и рискувате да закупите ненужни предмети. Освен това има голяма вероятност да попаднете на мошеници, които ще се опитат да ви измамят, пробутвайки ви нискокачествен, но скъп артикул.

Опитайте на този ден да не правите покупки, за да избегнете финансови проблеми в бъдеще.

Бъдете внимателни на пътя

Известно е, че в петък 13-и катастрофите се увеличават няколко пъти. Ето защо на този ден силно се препоръчва да се въздържате от шофиране на превозно средство.

Ако възникне такава нужда, опитайте да бъдете изключително внимателни и да избирате само проверени пътища. 

Отложете дългите пътувания и полети

Много хора, въпреки важността на пътуването, се опитват да го пренасрочат за по-удачно време, за да избегнат бедите и неприятностите.

Ако за този ден сте планирали бизнес или дълго пътуване, опитайте да предвидите всички възможни трудности. Отделете си повече време за подготовка, за да не забравите нещо важно и да не закъснеете за важния полет.  /jenata.blitz.bg


В категории: Животът


3
Коментара
Това са най-страстните зодии
Това са най-страстните зодии 17/09/2024, Вторник 21:40 0
Флагман.БГ Съдят я за плагиатство Съдят я за плагиатство 17/09/2024, Вторник 19:40 0
3
Коментара по темата
3.
Не е задължително
12.09.2024 17:22:41
1
4
Може да си го преместя, а може и да не го направя. Остава до въображението на флагманисти какво се е случило в мистичния ден петък 13ти, случил ли се е трансфер от един крачол в друг, или цял ден едно и също.
2.
Да се знае!
12.09.2024 15:52:51
2
8
Категорично забранено ви е да пишете статии. Аз ши прая квото си искам, а вий можете да го барате
1.
Хахахахахаха
12.09.2024 15:23:28
1
8
Мистичен ден.... Боже прибери си версиите! Я разкажете от къде е тръгнало петък 13ти и после говорете за мистика! Смешници!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Поморийският криминоген Георги Димитров пак загази, спипаха го за масовата кражба на колела през август Поморийският криминоген Георги Димитров пак загази, спипаха го за масовата кражба на колела през август Престъпленията са извършени в рамките на 3 седмици Спектакълът "Обичам Бургас" - еуфория от танци, песни и много енергия завладяха "Летния театър" Спектакълът "Обичам Бургас" - еуфория от танци, песни и много енергия завладяха "Летния театър" С емоционалния концерт отбелязахме символично края на културното лято 2024 г. в морския град Селекция от изключителни творци в 26-то издание на „Звук и Цвят“ Селекция от изключителни творци в 26-то издание на „Звук и Цвят“ Пленерът на Дарик отново заживява край морския бряг с пулса на 15 български художници от 15 септември Експерт разби чалъмите за преминаване на ГТП Експерт разби чалъмите за преминаване на ГТП Всичко е загуба на време, категоричен е той, има по-модерни начини Цицките на властта Цицките на властта Слава богу, по време на всичките ни извънредни парламентарни избори, които минаха и предстоят, не се налага екзекуция на неуспелите 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие във вота 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие във вота Регистрацията на коалиция „Има смисъл” е заличена заради непълна подписка Банките готвят здрава сурвачка за Коледа, ето какво решиха Банките готвят здрава сурвачка за Коледа, ето какво решиха Някои от тях вече го въведоха Кръгла маса от експерти и политици обсъди висшето образование в Бургас и региона Кръгла маса от експерти и политици обсъди висшето образование в Бургас и региона Освен как да бъдат решени дългогодишните проблеми, бяха обсъдени и важни теми, по които да се работи в бъдеще за преодоляване на демографската катастрофа Познахте ли я Познахте ли я Тя е първата дама от модния подиум, станала по-късно кинозвезда у нас Кметът Димитър Николов: Вече готвим заявлението за Факултет по дентална медицина в Бургас Кметът Димитър Николов: Вече готвим заявлението за Факултет по дентална медицина в Бургас Такъв няма в целия Югоизточен регион
Съдят я за плагиатство Съдят я за плагиатство В съдебния иск инвестиционното дружество Tempo Music обвинява Сайръс в "умишлено копиране" на труда на Марс и твърди, че "Flowers" не би съществувала без "When I Was Your Man" Май пак са заедно, целуват се страстно в ресторант Май пак са заедно, целуват се страстно в ресторант А уж се развеждат Експерт бие аларма: 2 мощни земетресения ще ударят на 200 км от България Експерт бие аларма: 2 мощни земетресения ще ударят на 200 км от България Всъщност опасността ще дойде от второто голямо земетресение, смята проф. д-р Йовгюн Ахмет Ерджан Люта зима през септември (СНИМКИ) Люта зима през септември (СНИМКИ) 54-годишен загина заради лошото време Арестуваха световноизвестен рапър Арестуваха световноизвестен рапър Задържането му е станало след обиските на два негови имота Зеленски се примирил със загубата на Донбас, а руснаците тръгват на лов за „Леопард“-и Зеленски се примирил със загубата на Донбас, а руснаците тръгват на лов за „Леопард“-и Пети ден украинската армия се опитва да пробият руската отбрана край Веселое, за да ударят в тил войските на противника Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Когато Пеевски рискува живота си за България, нека искат оставки. Виц на деня Виц на деня В дискотека:
- Бейби, искаш ли да правим с*кс?
- Уау, какво нахалство! Направо останах без думи!
- Е, нищо де, само кимни с глава!
Виц на деня Виц на деня Звъни тъщата на зетя:
- Синко, идвай, жена ти ражда. Има три пръста разкритие.
- Това нищо не е, така ми я дадохте.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори