×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск


Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск
Красногоровка вече е изцяло завзет от руската армия и за да се спасят, войските на Киев се наложи да избягат от района на Невелское
07 Септември 2024, Събота, 21:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие 

Красногоровка е поредният украински град, превзет от руската армия. Преди минути телеграм каналът „Операция Z: Военкоры Русской Весны“ написа, че руските войски са превзели селата Карловка и Галициновка. На 10 км южно от тях се простират полета, отвъд които се намира град Красногоровка. 

Сега руските въоръжени сили окончателно са го окупирали, така че цялата територия между тях е полуобкръжена.

Както беше предвидено след падането на Карловка, започна широкомащабно изтегляне на украинските войски от полуобкръжения район, западно от село Невелское.

 

„Сега целият централен участък на фронта в района на Донецк е застрашен от рухване поради напредването на руските войски на север и юг и в резултат на това обкръжаване на украинските части в центъра“, пише военният експерт Юлиан Рьопке в BILD.

Междувременно "Другата Украйна" съобщи, че 50 военни от украинските въоръжени сили, включително 19 наемници от Великобритания, са били убити с удар с ракета „Искандер“ по хотел в Запорожие.

Повече от 250 бойци пък са загинали по време на атаката срещу Кривой Рог на 4 септември, информира агенция ТАСС. Сред загиналите са 70 френски и румънски специалисти по ПВО.

 

"Другата Украйна" пък пише, че украинското ръководство може да уволни главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна ген. Сирски заради провала в област Курск. Електронното издание цитира бившият шеф на МВР на Украйна Юрий Луценко.

Според него през август Зеленски е бил изправен пред избор: да преговаря с Русия или да организира авантюра на нейна територия.

„Разбира се, президеинтът избра второто преди Деня на независимостта. Той никога не се е интересувал какво ще се случи след това“, добавя Луценко.

 

Френското издание Le Monde пък коментира, че през последните седмици Русия засили темпото на офанзивата си в Донбас, а отстъплението на украинските въоръжени сили е хаотично. 

Напредвайки всеки ден от 500 метра до 1 километър в няколко посоки, руските войски променят характера на фронта. Налице е постепенен преход от окопна война към настъпление, пробив и атаки с обкръжение на отбраняващите се украински войски, пишат авторите на статията.

Причината за отстъплението на украинските въоръжени сили се крие в лошо подготвените отбранителни линии и липсата на координация при ротацията на украинските бойци.

 

Сега руската армия се придвижва към Покровск и заплашва Угледар с атака по западния фланг. В същото време в Киев се оплакват, че командването на Въоръжените сили на Украйна не е разработило тактика за противодействие на малките пехотни групи на руските въоръжени сили.

В същото време Forbes, цитиран от "Фокус", пише, че докато руската 2-ра армия с комбинирани оръжия и съседните ѝ части се придвижваха към украинската крепост Покровск, някои руски наблюдатели са предупредили за прекомерна самоувереност от страна на руснаците.

Да, 2-ра армия - с десетки полкове и бригади - превъзхожда украинските сили около Покровск, оперативно-стратегическата група "Таврия", с около четири към едно. Да, украинците постоянно отстъпват по оста Покровск поне от средата на февруари, когато руснаците пробиха отбраната на крепостта Авдеевка в източния край на оста. Но въпреки че за изненадващото си нахлуване в руската Курска област украинците отделиха десетина батальона от около осем бригади, изглежда, че са запазили в резерв четири или пет бригади - всяка с до 2000 войници и стотици превозни средства, коментира Forbes.

Изданието цитира руският пропагандист Евгений Норин, който описва тези части като "сравнително непокътнати и добре оборудвани".

 

Сега част от тези резерви най-накрая се включват в битката по последната линия от окопи и укрепени градове на пет-шест мили (8-9 км) от Покровск и неговите жизненоважни снабдителни линии.

"Случва се точно това, което се предвиждаше - Въоръжените сили на Украйна започнаха да контраатакуват", съобщи един руски блогър. И това помага за стабилизирането на фронтовата линия - поне засега.

Това изненада някои украински наблюдатели, които обвиниха липсата на укрепления, а не на войски, за продължилото с месеци отстъпление на оперативно-стратегическата група "Таврия" източно от Покровск.

"Не толкова отдавна в публичното пространство се говореше, че разполагането на допълнителни бригади в направлението към Покровск няма да има голямо значение", отбеляза украинската аналитична група Frontelligence Insight. "И все пак, ето че виждаме, че това е от значение."

Не очаквайте незабавни драматични промени в района на Покровск. Засега украинските подкрепления - като минимум бригадата "Кара-Даг" на националната гвардия и 12-а бригада "Азов" и 93-а механизирана бригада на армията - провеждат малки контраатаки, чийто основен ефект е забавяне или леко връщане на руските успехи.

Но руснаците не могат да си позволят да губят инерция. Всеки ден, в който не успяват да напреднат, е ден, в който украинците могат да се окопаят и да укрепят позициите си около Покровск преди настъпващата зима. Това се отразява на цялата война в Украйна. 

"Предстоящата битка за Покровск ще бъде кулминацията на настъпателната операция на противника на югозападния театър на военните действия през 2024 г." - прогнозира Украинският център за отбранителни стратегии.

Ожесточените действия на бригада "Кара-Даг" в Селидово, град на фронтовата линия югоизточно от Покровск, може би са най-значимите от последните контраатаки. От няколко дни танковете Т-64 на бригадата взривяват и пленяват руски танкове и бойни машини, които се опитват да проникнат в Селидово по главния път изток-запад към града.

Високият терен във и около Покровск води до насочване на атакуващите сили към по-ниските южни подстъпи към града. Това ги насочва и към Селидово, чийто връх се намира на около 100 метра под най-високата точка на Покровск.

Британският военен анализатор Саймън Дигинс пък каза в интервю за Sky News, че Русия ще постигне целите си в резултат на специална военна операция. Според него, Украйна няма да може да си върне контрола над загубените територии, пише БЛИЦ. 

„Хората говорят за офанзива на Украйна през 2025 г., но аз не мисля така. Колкото и да не искате, Русия ще постигне това, което се опита – анексиране на източните региони и Крим. Тя може да ги задържи и да започне преговори за прекратяване на огъня до края на годината и след това преминаване към съществени мирни преговори. Украинският президент Володимир Зеленскище бъде поставен в позиция, в която ще има ресурсите да защити Украйна, но няма да има ресурсите да върне изгубени земи“, каза той.

Дигинс отбеляза, че серията от руски ракетни атаки срещу военна инфраструктура в Украйна през последните дни е отговор на операцията на украинските въоръжени сили в района на Курск.

Според анализатора Зеленски се намира в много трудна стратегическа позиция, тъй като очакванията му, че нападението в района на Курск ще помогне да се спре настъплението на руските въоръжени сили в Донбас, не се оправдаха.

Масираната атака на украинските въоръжени сили срещу района на Курск започна на 6 август. В региона е в сила федерален режим на извънредно положение и многократно е обявявана ракетна заплаха. Жителите на граничните райони са евакуирани в безопасни зони.

По данни на Министерството на извънредните ситуации повече от 10 хиляди души, включително 2,7 хиляди деца, от района на Курск са настанени в 200 центъра за временно настаняване в 31 региона на Русия.

Според руското министерство на отбраната от началото на военните действия в посока Курск Киев е загубил повече от 9,3 хиляди военнослужещи и 80 танка. Операцията по унищожаване на подразделенията на украинските въоръжени сили продължава.


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й 16/09/2024, Понеделник 18:00 0
39
Коментара по темата
39.
Свинско без Зеля, без Зеля
08.09.2024 18:33:31
4
9
Зеля го чака бесило.
38.
Цитрон60
08.09.2024 17:12:49
4
3
Колега 37, ако ще даваш Северна Корея за пример няма как те взема насериозно.....
37.
до 35
08.09.2024 15:48:32
4
7
Ами виж , и комунизма си има лошите неща. Но примерно в една Северна Корея няма нито един наркоман, няма разпространение на наркотици, няма хазарт, алкохол само в къщи може, защото ако те хванат пиян на улицата директно влизаш в ареста и освен голяма глоба има 6 месеца тежък физически труд.
Пиян с автомобил не знам колко е, но мой приятел който работи в Южна Корея каза че имало случай за 15 години затвор.
36.
Ало, Ваньо
08.09.2024 15:43:35
4
8
Украйна заедно с подкрепата на над 50 държави плюс не знам си още колко велики сили плюс Нато, Мато, Наса, Ес, Оон, Нои, Нап, Евн и така нататък, не могат да се справят с тези изостаналите пиянки с външните кенефи :))))
Дефакто и руските пиянки не са във военната операция, там са дегестански доброволци навършили на скоро 18 г, и пандизчиите от Вагнер.
Няма такъв срам и резил.
35.
Цитрон60
08.09.2024 15:23:37
3
4
Колега 33,
Китай не е куминизъм там е як каиш за дребните и злато за приближените верни! от къде им е силата? милинони роби!
КПП е феантазия!
Дибре, имаш няква болна фантазия да
се върне соц кумизъма??
Демек да избрем кумунсти да ни управляват отново и да се национализира всичко което самите те изкрадаха обратно????
И как кумунист пуска кокала???
34.
Бг
08.09.2024 14:49:25
2
6
До 30 Ил Кан Илкане , Германците искат да си върнат ГДРто, ако не вярваш питай някой .
33.
до 30
08.09.2024 14:39:51
5
10
Много си зле пич. В Китай също е комунизъм, а е най-бързо развиващата се страна. А Германия, Франция, Англия, Испания, Италия не са развити заради демокрацията, а за това че са били колонизатори и са грабили векове наред другите народи. И все пак велики империи и държави като Испания, Италия, Гърция, Португалия , които са били много могъщи на времето, вече са сравнително бедни и не са развиващи се страни, а западащи, които се крепят на заеми и кредити.
А САЩ знаеш ли как са се развили? Заграбили са чужда територия в Сев. Америка, ресурсите и. А после векове наред роби от Африка са им работили безплатно. Това ли ти е демокрацията и развитието?
32.
Цитрон60
08.09.2024 13:25:13
3
6
Колега 10,
факта че сме най бедната изоставаща от всички държава в ЕС от соц блока говори , и да проблема не е ЕС !
31.
До 30
08.09.2024 12:28:23
8
5
Не се учидвай
Писледноя комунист ще умре в България Димитър Талев
30.
Ил Кане
08.09.2024 10:25:54
13
11
Питате се защо другите страни след 35 години демокрация тръгнаха нагоре, а ние все още изоставаме. Много просто - отдавна забравиха за комунизма. Докато при нас все още масово хората тъгуват за "едно време". Дори и тези които не са били родени тогава, нищо че и един ден не биха издържали в комунизма. Като бленувате за живковия комунизъм заминавайте за Беларус. Там е същата демагогия както в БГ до 89-та година. Но ви е лесно да живеете в най-богатото общество живяло в България през последните няколко века и да милеете за правешкия селянин фалирал държавата три пъти. И изтровил народа си след аварията в Чернобил с думите - "Ще си мълчим". Сърбите изпратиха правителствени самолети за да си приберат студентите от засегнатите региони, а нашите тиквеници извадиха хората да им манифестират под радиационния дъжд на 1-ви Май.
29.
Вольгин
08.09.2024 09:51:24
18
6
Как се нарича човек, който реве срещу неправителствения сектор, демонизира ги и ги нарича “грантаджии”, докато в същото време получава финансиране от грантове? Петър Волгин се нарича, ако търсим конкретно име. Въпросът е, че не е сам Волгин, и други такива фокусници има.

Ако трябва да обобщим, такъв човек се нарича въZрожденец, от ония, ментетата. Които са чували за българското Възраждане, ама не са много разбрали за какво става дума. Които ще махат еврото, ама парите им в банката са в еврови сметки. Които плашиха хората колко били вредни ваксините, ама се бяха тихомълком ваксинирали. Те са и същите, които се борят срещу несъществуващата “гей пропаганда” в училище, та ще оставя всеки сам да си направи изводите. Явно разчитат, че публиката им има къса памет и няма да събере 2 и 2, за да ги разобличи.

Аз обаче си мисля, че хората толкова наивни не са. Затова ще повтарям до откат, че “царят е гол”, а въZрожденците са шарлатани, които продават самозван пенкилер за измислени проблеми, вместо да дават решения за реалните.
28.
XX
08.09.2024 09:49:42
4
14
Крепостното право в условията на ЕС - това е днес България.
27.
Зеления § БайДанчо:
08.09.2024 09:33:29
4
23
Усрайна вече не съществува като държава!
Тя е само територия, собственост на Хамерикански и други корпорации!
26.
XX
08.09.2024 09:20:55
10
5
До 10
"Алчна червена псевдо социалистическа сган и наследниците им!
И не, не ти е проблема ЕС или НАТО" - та как казваш е в ЕС? Там друг ли е цветът!
25.
До 2
08.09.2024 08:31:55
5
18
Те момчета не са виновни . Воюват за нацистите облечени във власт и пари така наречените господари на света !
24.
2Pac
08.09.2024 07:27:59
8
24
Един голям за УСрайна
23.
4p
08.09.2024 07:25:43
9
11
„Операция Z: Военкоры Русской Весны“
Само като прочета операция Z и ми е ясно всичко!
22.
Сър Стенли Ройс - бащата на грубия секс!
08.09.2024 07:05:24
19
14
Тва е руски пропаганден канал, който цитирате! Къдетс със сигурност всичко е много изкривено, а той като гледам ви е един от основните източници на информация за войната!
21.
Русафил ибрик команъз доносник ибрик на мацква
08.09.2024 05:01:03
21
9
Убифми 209 трилиона укранинцизщ,унищуживми 1247800000000 танка самальота и оръдия си сеги сме на границата на поетугалия да я превземем.
Що ме събуди бре?
А украинците, а идат ахмат къде е ааа бягайте след тях бързоо бързо.
20.
Студен анализ накратко
08.09.2024 01:41:00
9
36
Украйна преподписва смъртната си присъда, дълбаейки с химикалката това, което почти цял свят им каза да не подписват никога...........
И резултатите не закъсняват.
19.
Revenger
08.09.2024 00:52:56
11
35
Руснаците след изпълненията на украинците,ще ги разкатаят.Разбият.
18.
Путин
07.09.2024 23:31:24
17
43
Слава России
17.
Цитрон60
07.09.2024 23:26:12
13
18
Колега 12, ми много лесен отговор който сам мове да откриеш, проследи историята на хората които са взинали всички вавни решени последните 30 години! фактите са достъпни!
включително и днешните
Радев- съветски възпитаник, не го е крил никога,
Бойко- СИК (генерал Любен Гоцев ,ДС) личен бодиград и наследник на контаките тайините на Живков, първи Евроатлантик по освояване на еврофондове.
Доган-агент на ДС,, основен диригент в състава на няколко коалоционни правителсва
Пеевски- наследник на империя създадена с откраднати пари, бивш лакей на Доган.
Копейкин-там парите идват директно от Москва, никога не го е крил.
Слави Т- как се става водещ медия и ТВ продуцент в най мътните години без протекции и правилните партньори ? изскара си добре години, почна да се прави на интересен и сега е в кабеларката.интригант , пионка в играта -разделяй и владей
ПП- сиво пространство, но е факт че Радев ги вкара в същата играт .
Това от мен накратко!
16.
ХааааХа
07.09.2024 23:16:11
11
35
Най тъпо е когато суполиви, гурливи, осрани, педерунгелчета на по 20 години говорят за социализма ! Няма такава малоумна сган друга наркоманска мекокитковска на планетата.
15.
Амаакааакбеее
07.09.2024 23:12:42
10
31
"губи" в смисъл че претърпява загуби??! Нещо май авторът да не се е объркал т.е. героически да отстъпват и да се готвят за нов щурм над Москва? Как така губят? Ами бременните жени арийски принцеси, доблестните бойци със синдром на Даун, едва навършилите пълнолетие келеши... ? Не, това не може да бъде, отказвам да повярвам че народът, който изкопа черно море с ръце и лопати, директните наследници на Адам и Ева, ядката на върховната арийска раса губят пред руските немотивирани, насила мобилизирани пияни мужици, разполагащи единствено с тежко въоръжение от 80те години на миналия век и пушки от музейте, произведени за Великата Отечествена Война.
Я. В шоке....
Хаааах, яжте пръст, фашаги гнуснииии!

Z
14.
Данчо ларша
07.09.2024 23:05:07
8
8
Нямат мутри нямат Бойко Борисов Пеевски и Доган имаха истинска приватизация И най важното имат работеща прокуратура и полиция
13.
гръцки СМИ
07.09.2024 22:50:41
11
38
"Дмитро Кулеба за украинското правителство: „Там всички са пристрастени към наркотиците“!
Какво каза бившият министър на външните работи на Украйна"
https://tinyurl.com/zkmh786f
Хаосът и корупцията, царящи в Киев, бяха очертани от бившия министър на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, който наскоро беше освободен от задълженията си от В. Зеленски заедно с още 8 министри.
Както каза Кулеба в интервю, което даде на полските медии:
„ Всички те са наркомани там (в Киев) каза той за украинското правителство.
„Всяко министерство е затънало в корупция. Представете си, такъв хаос не съм виждал никъде“, добави той.
https://twitter.com/Versati51739827/status/1832379552120582266
12.
До цитрон60
07.09.2024 22:44:48
7
38
Какъв безплатен обяд преди 89 те гони,бе брат! Бил съм на 3 години тогава!! Всеки се оправдава с наследството от комунизма но за 35 години как нищо не се промени ? Как всички соц страни дръпнаха напред, а ние упорито ринем назад?
11.
до русоРОБИТЕ флагман
07.09.2024 22:42:59
42
19
Флагман...смешни русороби,скоро ще се чудите как да прокарвате руско-фашистката пропаганда...чий е Курск...а флегми...чий е Курск?хахахаххаххах
10.
Цитрон60
07.09.2024 22:30:55
35
15
Колега 8, какъв олигофрен трябва да си да не можеш да схванеш 30 години че тия дето ти даваха безплатня преди 89та обяд сега ти пращат сметката с лихва!
Смениха системата но хората са същите! Алчна червена псевдо социалистическа сган и наследниците им!
И не, не ти е проблема ЕС или НАТО
9.
Тодор Живков
07.09.2024 22:24:01
19
41
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
8.
До 3
07.09.2024 22:11:00
16
51
Бай Тошо, заплатата ми по време на демокрация е около 4 Хил лева месечно. Искам да си купя по-голямо жилище за мен и семейството ми. За един скапан тристаен за ремонт ми искат над 300000 Хил лв. Тегля ли кредит, и за 20 години не мога да го изплатя... Искам да си взема и нов автомобил - само че за некалпава кола нов внос от Италия ми искат около 20000, като се кълнат, че не е на 200000км и че не е удряна, а VIN кода показва друго...прав си, сега не ядем чернобилска марули, а турски домати блъскани с нитрати, децата всеки ден се сблъскват с дилъри на трева или друсан чай, по улиците е пълно със скъпи коли, карани от бръснати , нискочели татуирани тъпанари.... нали ми схващаш идеята?
7.
В центъра на Ню Йорк се вее украински флаг, Азов м
07.09.2024 22:08:55
46
13
В центъра на Ню Йорк се вее украински флаг, Азов мачка руснаците.
6.
Цитрон60
07.09.2024 22:01:55
38
10
Колега 5, кариерата на всеки соц търтей , да има безплатен обяд!
и в същото вереме докато сърбаме загнилия западен капитализъм се срива..... 89 година... ква я мислихме тогава тя ква била...
Как сте копейки? пипате ли се? :)))
5.
бай ви Тошо
07.09.2024 21:38:17
12
56
Хлябът беше 26 стотинки , медицинската помощ -безплатна ........хахахаха
4.
Нагъвам странЖанки
07.09.2024 21:34:26
14
56
Удряй, Жужак! Събаряй Укристаня, време е за нов СССР!
3.
Бай ви тошо
07.09.2024 21:26:21
67
32
ПОМНИТЕ ли ме?
Аз съм другарят Тодор Живков и днес - 7 септември, имам рожден ден.

По мое време един хладилник струваше 5-6 заплати, а цветен телевизор 8-9.
Чакахте по 10 години за калпава руска кола и по 20 за жилище ( панелка).
Имаше режим на тока, водата и парното,
опашки за елементарни стоки и храни,
забрана да се говори свободно и да се пътува в чужбина.
Застрелвахме ви по границите, когато искахте да избягате от тук и да живеете нормално, а вашите убийци ги правехме ГЕРОИ.
Фалирах България ТРИ пъти, а и още можех, но не ми стигнаха силите.
Изнесох 32 тона българско злато в Москва, да ни го пазят братски.
Надупих се на съветските другари да направя България Руска губерния, но нещо не се получи.
Скрих истината за Чернобил, ние в Политбюро ядохме новозеландска пъстърва и аржентински марули, а за народа оставихме радиоактивните родни марули.
А сега има малоумници, страдащи по тези години и затова сте на този хал,

ха
2.
!!!!!!!!!!!!
07.09.2024 21:15:19
22
75
Трепииии мръсната фашистка НАТОвска, педалска сган
1.
XX
07.09.2024 21:09:13
10
43
Kъде са българските БТР...........аааааааааааааа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър  "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора Пресконференцията ще се състои на 17 септември от 11:00 часа в Актовата зала на Центъра за млади таланти И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото Александра Богданска показа как трябва да изглеждат майките на ученици - с костюм, а не голи крака и изскочили силиконови прелести Апартамент в сърцето на Бургас избухна в пламъци Апартамент в сърцето на Бургас избухна в пламъци Пожарникарският екип е реагирал мигновено, пламъците не са нанесли сериозни щети Исмаил Осман: Не аз предадох ДПС, а тези, които днес номинират депутати за друга политическа структура Исмаил Осман: Не аз предадох ДПС, а тези, които днес номинират депутати за друга политическа структура Господа, аз съм в Движението за права и свободи, но вие къде сте?, попита риторично председателят на Общинския съвет в Руен, който и доскоро бе най-обичаният кмет за своите в новата ни история Учебните заведения в Поморие посрещнаха ласкаво общо 3142 деца и младежи Учебните заведения в Поморие посрещнаха ласкаво общо 3142 деца и младежи Нека бъдем до децата си, нека им помагаме, защото бъдещето е в тях, каза кметът Иван Алексиев с пожелания за успешна учебна година Сириец бере душа, намушкан е с нож от сънародник Сириец бере душа, намушкан е с нож от сънародник Борят се за живота на пострадалия
Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца Борис взе 6 жертви в Румъния Борис взе 6 жертви в Румъния Циклонът отне и живота на пожарникар в Австрия Трагедия в Ламанша! 8 загинали при опит да го преминат с лодка Трагедия в Ламанша! 8 загинали при опит да го преминат с лодка 60 авантюристи искали да отидат от Франция във Великобритания с гумен плавателен съд 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори