×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето как Бургас почете 139 години от Съединението


Ето как Бургас почете 139 години от Съединението
Поднесени бяха венци и цветя ред Паметника на 24-ти Черноморски пехотен полк
06 Септември 2024, Петък, 12:30 ч.
Автор: Флагман, снимки: Иван КОЛЕВ

„Съединението прави силата! Толкова ясно послание, а толкова трудно за постигане. Нека осъзнаваме и пазим духа на Съединението“, каза кметът Димитър Николов

Бургас почете по подобаващ начин 139-ата годишнина от Съединението на Източна Румелия с Княжество България.

Политици, общественици и граждани поднесоха венци и цветя в памет на героите, дали живота си за свободна и обединена България.

Бургас чества 139 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия

„Съединението прави силата! Толкова ясно послание, а толкова трудно за постигане. Нека осъзнаваме и пазим духа на Съединението“, каза кметът Димитър Николов.

На официалните чествания в Бургас присъстваха кметът Димитър Николов, депутатите от ГЕРБ-СДС Галя Василева и Андрей Рунчев, председателят на ОбС Бургас адв. Михаил Хаджиянев, зам.-областният управител Владимир Крумов, членът на УС на БСК Явор Жеков, зам.-кметовете на Бургас Манол Тодоров, Диана Саватева и Станимир Апостолов, началникът на „Охранителна полиция“ и КАТ комисар Марин Николов, лидерът на БСП в Бургас Живко Господинов, лидерът на „Продължаваме промяната“ Георги Перпенлиев, общински съветници, представители на бургаското духовенство, ветерани и граждани.

Бургаското духовенство отслужи заупокойна молитва в памет на всички герои, дали живота си в борбата за свободна и обединена България
Кметът на Бургас Димитър Николов с председателя на ОбС адв. Михаил Хаджиянев и депутатите Галя Василева и Андрей Рунчев
Зам.-председателят на ОбС Бургас Димчо Грудев с общинския съветник Бенчо Бенчев
Наталия Димитрова, представител на "Лукойл Нефтохим Бургас"
Венецът на "Лукойл Нефтохим Бургас" по традиция бе поднесен от талантливи деца в народни носии
Комисар Марин Николов, началник на Охранителна полиция и КАТ
Зам.-кметовете на Бургас Манол Тодоров и Станимир Апостолов с Явор Жеков, член на УС на БСК. Зад тях са общинските съветници Тодор Йосифов, Георги Маринчев и Иван Станев
Иван Иванов от групата на СЕК в ОбС Бургас до зам.-кмета Диана Саватева
Тодор Ангелов, председател на ТД "Екзарх Антим I" с Димчо Грудев и зам.-областния управител Владимир Крумов
Общинските съветници от ГЕРБ Боян Дяков и Йордан Вълев

 




В категории: Животът


13
Коментара по темата
13.
Дедо
06.09.2024 21:10:10
0
3
За съединението на коя държава става въпрос? На онази дето не може да си опази границата от нелегални емигранти,на онази дето не може да си вземе контрола на входа и изхода от частни фирми на мафията ,на онази дето разпродава имущество и активи на всеки който плати повече комисионна... НЯМАМ КАКВО ДА ПРАЗНУВАМ НА 6ти И НА 22ри септември!!!
12.
Значи всичко е Точно
06.09.2024 18:57:51
0
2
Щом и Стивън Сегал от ГЕРП Е ТАМ
11.
Оле мале
06.09.2024 18:22:23
0
8
ФЛЕФМАНИ, те и Вас ще изтрият от медийния пейзаж защото сте пр.дажни! За 5лв. и майка си ще продадете /вий сте я продали вече/ на дявола! Възмездието за Вас идва!!!
10.
Хахаха
06.09.2024 17:19:58
0
2
То стига да прочетеш коментарите под някой статия на флагман.бг и разбираш колко и какво е съединението .
9.
Кметски PR
06.09.2024 16:34:43
0
6
Кметът - първа кипра на снимките? И на Бургас и морето отишъл, да го дават по тАлАвизиЙтъ? Обаче да пообиколи разкопките в Славейков и да види как се гърчим - на яма братче
8.
нннн
06.09.2024 15:45:20
0
7
гледам войниците ни на снимките и се чудя: те шкембетата им по големи от моето на 75 г.
7.
Боже опази Бургас
06.09.2024 15:01:58
0
5
От елита си
6.
Христо
06.09.2024 14:53:57
0
11
Повече от половината на снимките са за най-малко 20 години затвор и кофискация на имуществото в България и чужбина..
5.
Будна кома
06.09.2024 13:51:27
1
8
Срамота е Бургас да е наличен с паметни плочи на партизанчета с жълто на устата, на окупаторската Червена армия и всякаква комунистическа номенклатура и да няма едно място за почит към дейците на Съединението благодарение , на което ние сме получили своята фактическа свобода от Османската империя. За Южна България вкл. БУРГАСКО Войната от 1878-79 не е освободителна, за Странджа още по-малко. Това е празник много по- състоятелен от измамата на 3 ти март.
4.
*********
06.09.2024 13:41:31
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
3.
ддд
06.09.2024 13:17:38
1
18
Вижте как гордо са застанали за снимки.Заплатата в бургаско е 1200лв.те се снимат гордо на часовника и пред общината....хахахах.
2.
*********
06.09.2024 13:00:40
2
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
*********
06.09.2024 12:50:59
1
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори